”Mestis-mestaruus” – Jääkiekon Liigalla itsetutkiskelun paikka uusisuomi 11:17 12.03

Jääkiekon Liigassa viiden joukkueen kausi päättyi runkosarjaan. HPK ja Ilves menettivät mahdollisuutensa puolivälieräkarsintoihin eli kansankielellä ”säälipleijareihin” jo ennen päätöskierrosta. Jukurit, KooKoo ja Sport olivat menettäneet mahdollisuutensa jo aiemmin.


Ilveksen pelaaja-arviot 2017-18: Syksyn mahalasku koitui kohtaloksi - Meskanen antoi vahvat näytöt MM-kisoja silmällä pitäen jatkoaika.com 15:00 11.03

Ilves lähti kauteen varovaisen positiivisin odotuksin mainion edelliskevään jälkeen, mutta kokoonpanon kapeus iski syksyllä vasten kasvoja. Tamperelaiset vahvistivat rivejään kauden aikana, mutta kova loppukiri ei riittänyt pudotuspeleihin asti - eroa pudotuspelipaikkaan jäi vaivaiset kaksi pistettä. Etenkin alkukaudesta maalivahti- sekä puolustuspeli olivat sanalla sanoen heikkoja. Lisäksi nuorisokaarti ei onnistunut nousemaan esiin toivotulla tavalla.


Jääkiekon Liigan runkosarja ohi – Näin pelit jatkuvat uusisuomi 21:56 10.03

Jääkiekon Liigan runkosarjan viimeiset pelit pelattiin lauantaina. Jukureiden kausi oli päättynyt jo perjantaina ja lauantaina kauden päätöspelinsä pelasivat Ilves, HPK, KooKoo ja Sport.


Ilves lähti kesälomalle voittajana – Lukon runkosarjalle synkkä päätös iltasanomat 20:39 10.03

Ilves lopetti kautensa tyylikkäästi.


Lukolla järkyttävä kyykistyminen kotiyleisön edessä - HIFK konttasi Ässien vieraana iltalehti 19:47 10.03

Ilves möyhensi Lukon Raumalla. Vapaassa pudotuksessa oleva Lukko ei ole viime aikoina antanut kannattajilleen paljon aihetta iloon eikä tehnyt sitä lauantainakaan SM-liigan runkosarjan päätöskierroksella. Ilves aloitti maalinteon ajassa 2.07 ja teki toisen maalinsa 40 sekuntia myöhemmin. Lukon valmentaja Pekka Virta otti tässä vaiheessa aikalisän, josta ei ollut apua kuin Ilvekselle. 43 sekuntia Lukon aikalisän jälkeen Ilves teki kolmannen maalinsa, kun Valtteri Viljanen onnistui rangaistuslaukauksessa. Ilveksen ensimmäisen ja kolmannen maalin väli oli vain minuutti ja 23 sekuntia.


Lukolla järkyttävä kyykistyminen kotiyleisön edessä - HIFK konttaa Porissa iltalehti 18:40 10.03

Ilves möyhentää Lukkoa Raumalla. Vapaassa pudotuksessa oleva Lukko ei ole viime aikoina antanut kannattajilleen paljon aihetta iloon eikä näytä tekevän sitä lauantainakaan SM-liigan runkosarjan päätöskierroksella. Ilves aloitti maalinteon ajassa 2.07 ja teki toisen maalinsa 40 sekuntia myöhemmin. Lukon valmentaja Pekka Virta otti tässä vaiheessa aikalisän, josta ei ollut apua kuin Ilvekselle. 43 sekuntia Lukon aikalisän jälkeen Ilves teki kolmannen maalinsa, kun Valtteri Viljanen onnistui rangaistuslaukauksessa. Ilveksen ensimmäisen ja kolmannen maalin väli oli vain minuutti ja 23 sekuntia.


Lukko palkitsee kannattajiaan oudolla tavalla - alle neljässä minuutissa 0-3 tappiolla! iltalehti 17:30 10.03

Ilves möyhentää Lukkoa Raumalla. Vapaassa pudotuksessa oleva Lukko ei ole viime aikoina antanut kannattajilleen paljon aihetta iloon eikä näytä tekevän sitä lauantainakaan SM-liigan runkosarjan päätöskierroksella. Ilves aloitti maalinteon ajassa 2.07 ja teki toisen maalinsa 40 sekuntia myöhemmin. Lukon valmentaja Pekka Virta otti tässä vaiheessa aikalisän, josta ei ollut apua kuin Ilvekselle. 43 sekuntia Lukon aikalisän jälkeen Ilves teki kolmannen maalinsa, kun Valtteri Viljanen onnistui rangaistuslaukauksessa.


Latvala ajoi pitkään pölypilvessä – "Syy Neuvillen ongelmissa" MTV 17:29 10.03

Jari-Matti Latvala jatkaa taisteluaan Meksikon MM-rallissa lukuisista ongelmista huolimatta.


Ilves raatelee Lukkoa – tupsukorvat tykittivät kolme maalia kolmeen minuuttiin MTV 17:24 10.03

Ilves aloitti runkosarjan viimeisen ottelunsa todella sähäkästi, kun se iski reilussa kolmessa minuutissa kolme kertaa kiekon Lukon verkkoon.


Oliko Ilves-ura toistaiseksi tässä? – Sami Sandell kiitti kotiyleisöä hartaasti viimeisen runkosarjaottelun jälkeen jatkoaika.com 13:08 09.03

Ilves-hyökkääjä Sami Sandellin ensi kauden suunnasta ei ole vielä tietoa. Viisi viime kautta Ilvestä edustanut Sandell saattaa suunnata ulkomaille ensi kaudeksi. Kauden viimeisen kotiottelun jälkeen kultakypärä kiitti näyttävästi yleisöä.


Ilves voittoon kauden viimeisessä kotipelissään - Koppaselle uran ensimmäinen liigamaali jatkoaika.com 08:00 09.03

Vaasan Sport oli vastaantulijana Hakametsän torstai-illassa, kun Ilves nappasi suvereenin 5-1-voiton vaasalaisista. Kotiottelu oli Ilvekselle myös koko kauden viimeinen.


Ilveksen kausi päättyy lauantaina - Arto Laatikainen: ”Matka jatkuu pois Tampereelta, se on varma” iltalehti 22:03 08.03

Ilves pelaa kauden viimeisen ottelunsa lauantaina Raumalla. Asia varmistui, kun Pelicans voitti omassa ottelussaan KooKoon. Ilves kohtaa kauden viimeisessä ottelussaan Lukon. Sen jälkeen päättyy myös Arto Laatikaisen 17:s kausi jääkiekon SM-liigassa.


Ilves käveli Sportin yli - pudotuspelihaaveet kariutuivat voitosta huolimatta jatkoaika.com 21:39 08.03

Ilveksen suvereenista voitosta huolimatta tupsukorvien viimeinen kotiottelu Sportia vastaan runkosarjassa oli myös kauden viimeinen. Vaisu Sport ei kyennyt haastamaan tamperelaisisäntiä vaikeuksien jälkeenkään ja Ilves otti selvän 5?1-voiton.


Ilves jyräsi Sportin - molempien kausi päättyy runkosarjaan iltalehti 21:23 08.03

Ilves otti selvän voiton Sportista, mutta samalla varmistui, että tamperelaisten kausi päättyy runkosarjaan. Ilveksen SM-liigakauden 2017-2018 päättyminen runkosarjaan varmistui, kun Pelicans voitti kotiottelussaan KooKoon. Ilves voitti Sportin 5-1, mutta ero viimeisellä pudotuspelipaikalla olevaan Pelicansiin säilyi viidessä pisteessä, ja kautta on jäljellä molemmilla joukkueilla yksi ottelu.


Ilves vaivattomaan voittoon Sportista – pudotuspelihaaveet haihtuivat lopullisesti iltasanomat 21:06 08.03

Ilveksen kausi päättyy runkosarjaan Sport-voitosta huolimatta.


Leijonien legendaarinen maalivahti Juhani Lahtinen on kuollut iltalehti 19:57 08.03

Peräti viisi SM-kultaa Ilveksen paidassa voittanut Juhani Lahtinen on kuollut. Ilves tiedotti asiasta verkkosivuillaan. Lahtinen kuoli 79-vuotiaana pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana. Lahtinen oli kiinteä osa tamperelaisten 50- ja 60-lukujen dynastiaa. Plakkariin kertyi viiden mestaruuden lisäksi neljä hopeaa ja kolme pronssia. 252 ottelullaan hän on Jukka Tammen jälkeen toiseksi eniten pelejä Ilves-maalilla pelannut maalivahti. Lahtinen edusti Ilvestä koko uransa.


Maila rajusti kasvoihin – Sport-puolustajan ottelu päättyi suihkukomennukseen MTV 19:45 08.03

Sport-puolustaja Joni Tuulolan ottelu Ilvestä vastaan päättyi suihkukomennukseen toisessa erässä.


Ilves vei runkosarjan näytöstyyliin, Naisten Liigan pudotuspelit käyntiin jatkoaika.com 16:32 08.03

Naisten Liigan runkosarja päättyi viime viikonloppuna Ilveksen selvään voittoon. Pudotuspelit käynnistyivät puolivälierillä tiistaina, kun Blues ja Kuortane nappasivat avausvoittonsa.


Pudotuspelijuna on lähdössä, ehtiikö Ilves mukaan? jatkoaika.com 07:00 08.03

Lauantain tappio Jukureita vastaan teki Ilveksen loppukauden panokset selväksi. Pudotuspeleihin päästäkseen Ilveksen täytyy voittaa jäljellä olevat ottelunsa ja saada apua muilta joukkueilta.


Uutiset