Tiesitkö? Donald Trumpilla nolo cameo-rooli Yksin kotona -elokuvassa - neuvoo tietä Macaulay Culkinille iltalehti 19:20 16.05

Yhdysvaltojen presidentti on tehnyt lukuisia cameo-rooleja Ennen urakäännettä Yhdysvaltojen presidenttinä liikemies Donald Trump, 71, ehti saada jalkaa oven väliin myös viihdemaailmassa. Hän esiintyy monessa yhdysvaltalaisessa elokuvassa ja TV-sarjassa cameo-roolissa. Independent -lehden mukaan Trumpin ura julkisuudessa alkoi 70- ja 80-luvuilla. Trumpin kuuluisin TV-rooli on selvä: hän tähditti Yhdysvaltojen Diili-ohjelmaa 14 kauden ajan.


"Koira" olikin mustakarhu, ehti olla perheen lemmikkinä kaksi vuotta – olisitko itse voinut erehtyä tästä otuksesta? MTV 10:25 15.05

Kiinalaisperhettä odotti yllätys, kun perheessä kaksi vuotta ollut "koira" paljastuikin karhuksi. Perhe oli luullut omaistavansa tuhdin ruokahalun omavan tiibetinmastiffin, kertoo The Independent. 


Veitsimies hyökkäsi ohikulkijoiden kimppuun Pariisissa - yksi kuollut, neljä haavoittunut, poliisi ampui hyökkääjän iltalehti 00:16 13.05

The Independentin mukaan veitsimiehellä oli kaikkiaan viisi uhria. Poliisi on tiedottanut tapauksesta hyvin niukasti. Veitsimies hyökkäsi ohikulkijoiden kimppuun Pariisin keskustassa lähellä oopperataloa lauantaina. Hyökkäyksen uhreista yksi on kuollut vammoihinsa ja neljä loukkaantunut. Kahden uhrin vammat ovat vakavia.


Kahta teini-ikäistä poikaa ammuttiin haulikolla päähän kadulla Lontoossa iltasanomat 23:21 07.05

39-vuotias mies otettiin kiinni epäiltynä kolmesta ampumatapauksesta, mutta hänet vapautettiin myöhemmin, kertoo Independent.


Kaljakielto! Venäjä rajoittaa alkoholin myyntiä jalkapallon MM-kisoissa iltalehti 09:37 29.04

Venäjän pääkaupungissa Moskovassa rajoitetaan alkoholin myyntiä jalkapallon MM-kisojen aikana. Alkoholin myyntiä rajoitetaan pelipäivinä ja peliä edeltävinä päivinä. Asiasta kertoo muun muassa ja brittilehti . Moskovassa pelataan kaksitoista MM-kisaottelua. Independent-lehden mukaan syynä rajoituksille ovat jalkapallon EM-kisojen tapahtumat vuonna 2016. Ranskassa pelatuissa kisoissa nähtiin paljon huliganismia.


Lewis Hamilton julkaisi kuvan varikkotytöistä, poisti pikavauhtia - ”Kiitos Jeesus” iltalehti 13:30 09.04

Lewis Hamilton julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän vaikutti tukevan niin sanottujen varikkotyttöjen paluuta. Hamilton julkaisi Instagramissa kuvan, jossa näkyi varikkotyttöjä ja kysymys siitä, mitä mieltä kukin on, jos varikkotytöt olisivat mukana Monacon GP:ssä. Hamilton kirjoitti kuvan yhteyteen "kiitos Jeesus". Hamiltonilla on Instagramissa yli kuusi miljoonaa seuraajaa. Muun maussa Britannian yleisradioyhtiö BBC:n ja Independent-lehden mukaan Mersu-kuski Hamilton kuitenkin poisti kuvan nopeasti näkyvistä.


Amerikkalaisisälle 60 vuotta vankeutta - yritti kaupata nelivuotiasta tytärtään seksiin netissä iltalehti 13:50 26.03

Sähköpostiviesteissään isä lupasi antaa lapselleen unilääkettä ennen asiakkaan tapaamista ja veloittavansa tuhat dollaria kahdesta tunnista. Wisconsinin osavaltiossa asuva Andrew James Turley tuomittiin perjantaina Harrisin piirikunnassa Texasissa ihmiskaupasta ja alaikäisen pakottamisesta prostituutioon 60 vuodeksi vankeuteen. Houstonin poliisi kiinnostui Turleyn toiminnasta kaksi vuotta sitten, kun tämä oli julkaissut Craigslistin sivuilla ilmoituksen "Leiki isin pikkutytön kanssa". Independent-lehden mukaan Turley, 30, kuvaili tytärtään "10-vuotiasta nuoremmaksi" järjestellessään tapaamista mahdollisen asiakkaan kanssa yli 70 sähköpostiviestissään.


Elomaan hoivapaikka jopa 700 lyömisestä ja hoivapaikka lyönnistä vastustajan nuori kiekkotähti pääsi Predatorsin apulais-GM viimein sai tarpeekseen turpeen Seura Vainaja tähtihyökkääjien on Tytär ”Äidin väkivalta- ja virheen, Ruotsin Washington venytti ratkaisun

Uutiset