Ratakisassa uskomattomia törkytemppuja: metalliaitaan kiilattu kuski jäi odottamaan - kosti hengenvaarallisella tavalla iltalehti 09:17 16.01

Indonesiassa ajettu skootterikilpailu tarjosi viihdettä, tapahtumia ja kuumia tunteita - osin jopa turvallisuuden kustannuksella. Jos yllä oleva video ei näy, löydät sen Indonesian Bondowosossa, Jaavan saaren itäosissa ajettiin marraskuussa vuosittainen skootterikilpailu, joka on saavuttanut radan varteen kerääntyneen yleisön määrästä päätellen suuren suosion paikallisten keskuudessa.


Pörssikauppa alkoi Indonesiassa rytinällä – ainakin 75 loukkaantui iltasanomat 13:19 15.01

Ainakin 75 ihmistä loukkaantui, kun osa Indonesian pörssin lattiasta romahti maanantaina, kertoivat viranomaiset.


Pörssikauppa alkoi Indonesiassa rytinällä – parikymmentä loukkaantui iltasanomat 10:41 15.01

Ainakin 20 ihmistä loukkaantui, kun osa Indonesian pörssin lattiasta romahti maanantaina, kertoivat viranomaiset.


Krokotiili elää Indonesiassa moponrengas kaulassaan - kohta loppuu ilma iltalehti 12:27 11.01

Matelijan kasvaessa sen ennuste on huono. Krokotiili, joka oli joutunut mopon renkaan sisään, nähtiin ensimmäisen kerran Palussa Indonesian Sulawesin saarella vuonna 2016. Se oli tullut joenpenkalle ja paikallisten mukaan haukkoi henkeään.


Alman lomakuvat täynnä rautaista asennetta: ”I hate to smile” iltalehti 16:23 07.01

Balin loma sai laulaja Almalta esiin pienen hymyn, jollaista häneltä harvoin nähdään kuvissa. Laulaja Alma lomailee parhaillaan Balilla Indonesiassa. Hän on julkaissut reissulta muutaman omalle tyylilleen uskollisen lomakuvan.


Vastasyntynyt vauva löytyi kuolleena lentokoneen vessan kaapista iltalehti 16:19 07.01

Vauvan äidiksi epäilty nainen pidätettiin Jakartan lentokentällä Indonesiassa. Indonesian poliisi on pidättänyt naisen, jonka epäillään olevan kuolleen vauvan äiti, Jakartan lentokentän poliisin johtaja kertoo AFP:lle. - Hän ei näyttänyt terveeltä eikä häntä kuulustella ennen kuin hän on kunnossa, Ahmad Yusef sanoo.


Ainakin kolme kuollut maanjäristyksessä Indonesiassa MTV 12:02 16.12

Ainakin kolme ihmistä on kuollut ja satoja rakennuksia vaurioitunut Jaavan saarella Indonesiassa, kun 6,5 magnitudin järistys ravisteli saarta hieman ennen puoltayötä viime yönä.


Retkeilijä hengenvaarassa – kiipesi kuvaamaan purkautuvaa tulivuorta stara 16:30 15.12

Indonesiassa sijaitseva Agung-tulivuori alkoi purkautumaan marraskuussa. Purkauksen seurauksena turistienkin suosimalta


Kosto on suloinen – moottoripyöräkisassa otettiin härskit keinot käyttöön MTV 13:53 06.12

Indonesiassa Itä-Jaavalla ajetussa katukisassa ei paljoa herrasmiesmäisyyttä tunnettu.


Tuhannet turistit jättämässä Balin - lentokenttä voidaan joutua sulkemaan uudelleen iltalehti 08:05 30.11

Täysimittaisen tulivuorenpurkauksen mahdollisuus on edelleen suuri. Tuhannet ulkomaiset turistit ovat jättämässä torstaina Balin paratiisisaaren Indonesiassa tulivuori Agungin enteillessä purkautumista. Balin lentokenttä oli sankan tuhkapilven vuoksi suljettuna yli kolmen päivän ajan. Hälytystila on edelleen Agungin vuoksi alueella korkeimmillaan. Tuulen suunta on kuitenkin muuttunut niin, että tuhkapilvi liikkuu tällä hetkellä pois lentokentältä päin.


Tulivuoren lisäksi sykloni uhkaa ihmisiä Indonesiassa - jo 19 kuollut mutavyöryjen alle iltalehti 09:49 29.11

Trooppinen myrsky aiheuttaa hengenvaarallisia mutavyöryjä. Sykloni eli voimakas matalapaine on tappanut jo 19 ihmistä Indonesiassa Jaavan saarella, viranomaiset kertoivat keskiviikkona. Valtaosa uhreista menehtyi mutavyöryjen alle. Alueella kuvatuilla videoilla näkyy, miten joet tulvivat yli äyräittensä ja kadut sekä kylät peittyvät ruskeaan veteen. Trooppinen myrsky iski saarelle tiistaina. Pahimmat tuhot ovat saaren itäosissa.


Yli 40 ihmistä kuoli ilotulitetehtaan palossa Indonesiassa iltalehti 17:31 26.10

Jakartan lähellä tuhoutunut tehdas oli aloittanut toimintansa vain muutama viikko sitten. Indonesiassa ainakin 46 ihmistä kuoli ja kymmeniä loukkaantui ilotulitetehtaassa syttyneessä tulipalossa torstaina. Pelastusviranomaiset saivat tulen sammumaan iltapäivällä paikallista aikaa. Heidän mukaansa kuolonuhrit olivat niin pahoin palaneita, että heitä on mahdotonta tunnistaa.


Kymmeniä kuoli ilotulitetehtaan palossa Indonesiassa iltasanomat 17:30 26.10

Indonesiassa ainakin 46 ihmistä kuoli ja kymmeniä loukkaantui ilotulitetehtaassa syttyneessä tulipalossa torstaina.


Ilotulitetehtaan tulipalo vaati lähes 50 ihmisen hengen Indonesiassa iltasanomat 14:53 26.10

Tehtaassa työskenteli viranomaisten mukaan noin sata ihmistä.


Ilotulitetehdas räjähti Indonesiassa - 47 kuollut iltalehti 13:12 26.10

Onnettomuus ilotulitetehtaassa on surmannut kymmeniä ihmistä Indonesiassa, AFP kertoo. Jakartan länsipuolella Indonesiassa on räjähtänyt ilotulitteita valmistanut tehdas. Räjähdyksissä ja tulipalossa on poliisin mukaan kuollut 47 ihmistä. Loukkaantuneita on kymmeniä. - Emme tiedä, kuinka moni on yhä kateissa, poliisijohtaja Tangerang Kota sanoi Kompas TV:lle.


Ilotulitetehdas räjähti Indonesiassa - kymmeniä kuolleita iltalehti 12:58 26.10

Ilotulitetehtaan räjähdys on surmannut yli 20 ihmistä. Jakartan länsipuolella Indonesiassa on räjähtänyt ilotulitteita valmistanut tehdas. Räjähdyksessä on uutistoimisto AFP:n mukaan kuollut 23 ihmistä. Reutersin mukaan kuolleita on 30. Loukkaantuneita on yli 35. Uutistoimistojen tiedot perustuvat paikallismedian lähteisiin.


Ilotulitetehdas roihahti liekkeihin Indonesiassa – yli 20 kuoli iltasanomat 12:21 26.10

Tehtaassa työskenteli viranomaisten mukaan noin sata ihmistä.


Uutiset