Jantusen ensimmäinen liigamaali enemmän kuin lähellä: "Katsoin, että se lirui sisään asti" jatkoaika.com 20:10 21.10

Pelicansin nuori hyökkääjä Jonne Jantunen pelasi lauantaina Jyväskylässä toisen liigaottelunsa. Vaikka tehoja ei tullutkaan, joukkueen kolme pistettä lämmittivät mieltä. Jatkoaika haastatteli Jantusta ottelun jälkimainingeissa.


Historiallinen dopingepäily Yhdysvalloissa: Koirille syötettiin voimakkaita lääkkeitä iltalehti 21:35 19.10

Alaskassa järjestettävässä perinteisessä Iditarod-koiravaljakkokisassa on nähty historiallinen dopingtapaus, kertoo muun muassa The Guardian. Lehden mukaan useamman koiran elimistöstä on löytynyt jälkiä voimakkaasta tramadoli-kipulääkkeestä. Tramadoli on opioidi, jonka voimakkuus on korkeintaan noin viidennes morfiinista, mutta se on kuitenkin esimerkiksi kodeiinia voimakkaampaa. Aine on kielletty valjakkokisoissa. Kyseessä on vuodesta 1973 järjestetyn kilpailun ensimmäinen dopingtapaus kautta historian. Kisajärjestäjän mukaan koirat testattiin noin kuusi tuntia maaliin saapumisen jälkeen.


Saunailta riistäytyi käsistä 2004 - kaksosten murhaaja vapautuu nyt vankilasta iltalehti 10:04 17.10

Kaksosveljet julmasti hengiltä puukottanut mies vapautuu vankilasta noin neljäntoista vuoden istumisen jälkeen. Helsingin hovioikeus on päättänyt laskea julman kaksosmurhaajan ehdonalaiseen vapauteen. Vapaus koittaa joulukuussa 2018. Elinkautista istuva suomalaismies oli 50-vuotias puukottaessaan hengiltä kaksi suomalaista saunakaveriaan vuonna 2004 Tukholman lähellä Haningessa.


Uutiset