Lola Odusoga kaatui pahasti juoksulenkillä - joutui röntgenkuviin iltalehti 16:39 13.03

Lola Odusoga jatkaa lenkkeilyä, mutta toistaiseksi sisätiloissa. Vuoden 1996 Miss Suomi, Lola Odusoga, varoittaa Instagram-seuraajiaan talvilenkkeilyn vaaroista. Nimittäin Lola itse kaatui vakavasti juoksulenkillään.


Juha Vuorinen hauskuttaa some-kansaa nuoruuskuvallaan: ”Ei naula, mutta melkein niitti päässä” iltalehti 21:31 09.03

Juoppohullun päiväkirjasta tunnettu Juha Vuorinen on löytänyt vanhan pressikorttinsa. Kirjailija, toimittaja Juha Vuorinen, 50, ilahduttaa Instagram-seuraajiaan löytämällään nuoruuskuvalla. Kuvassa Juoppohullun päiväkirjasta tutuksi tullut Vuorinen poseeraa vielä tukka päässä. Koska kuva on kiinnitetty pahviin, Vuorisella näyttää olevan siinä niitti päässään.


Suomalaiskoomikko sivaltaa Oscar-gaalan pukuloistoa – vertaa Jennifer Lawrencea rullakebabiin mtv 07:02 08.03

Stand up -koomikko ja televisiopersoona Ali Jahangiri hauskuuttaa Instagram-seuraajiaan oivaltavilla kuvapareilla.


Anna Abreun Instagram-kuva ei mennyt aivan putkeen: ”Se hetki ku katot kuvan jälkeenpäin ja tajuut ettet ollu yksin” iltalehti 18:15 24.02

Laulaja Anna Abreu julkaisi hauskan kuvan Instagram-tilillään. Laulaja Anna Abreu hauskuuttaa Instagram-seuraajiaan tuoreella postauksellaan. Kuvassa Anna hymyilee leveästi vesimelonin pala hampaiden välissä. Selfiie näyttää onnistuneen lähes täydellisesti, mutta tarkemmin katsottuna kuvan yläkulmaan on eksynyt joku muukin. - Se hetki ku katot kuvan jälkeenpäin ja tajuut ettet ollu yksin, Abreu kirjoittaa.


Eevi Teittinen poseeraa avannon äärellä hankien keskellä: ”Uimaan menossa, kun löytyi lasten uikkaritkin” iltalehti 09:44 30.12

Fitnessurheilija Éevi Teittinen lomailee Teemu Packalénin kanssa Rukalla. Fitnessurheilija Eevi Teittinen viettää parhaillaan joululomaa poikaystävänsä, vapaaottelija Teemu Packalénin kanssa Rukalla. Kaksikko on jakanut useita lomakuvia talvisista maisemista. Lomaan on kuulunut muun muassa kävelyretkiä ja avantouintia. Teittinen hauskuuttaa Instagram-seuraajiaan avantokuvan kuvatekstillä. Kuvassa hän poseeraa avannon äärellä kokouimapuku päällään ja pipo päässään. Varusteisiin kuuluvat myös avantokengät ja hanskat.


Uutiset