Legendaarista pumppauslaitetta ostos-tv:llä mainostanut Suzanne Somers, 73, juhlistaa synttäreitään nakuilemalla puskassa – eikä siinä vielä kaikki!

iltasanomat 13:21 18.10

Tv-persoonana ja näyttelijänä tunnettu Suzanne Somers juhli 73-vuotissyntymäpäiväänsä julkaisemalla Instagramissa rohkean kuvan.


Christina Hendricks eroaa puolisostaan 12 vuoden jälkeen – kiittää kärsivällisyydestä erokohun keskellä

iltasanomat 07:56 18.10

Mad Men -sarjan tähti kertoi erostaan Instagramissa.


Christina Hendricks eroaa puolisostaan 12 vuoden jälkeen – kiittää läheisiään kärsivällisyydestä erokohun keskellä

iltasanomat 07:56 18.10

Mad Men -sarjan tähti kertoi erostaan Instagramissa.


Moskovalaista Alina Yakupovaa, 6, pidetään maailman kauneimpana tyttönä - katso kuvat

iltalehti 16:56 17.10

Alina Yakupova on työskennellyt nuoresta iästään huolimatta mallina jo kahden vuoden ajan. Brittilehti Daily Mail tituleeraa kuusivuotiasta Alina Yakupovaa maailman kauneimmaksi tytöksi. Yakupovaa seuraa Instagramissa jo yli 28 000 ihmistä. Yakupova on esitellyt lukuisten lastenvaatemerkkien vaatteita jo kahden vuoden ajan. Äiti päivittää tyttärensä sometilejä ja matkustaa tyttärensä kanssa työkeikoille. Pikkutytöllä on faneja ympäri maailmaa. Tytön managerina työskentelee President Kids Managementin Roman Kukhar. Mies ihailee tyttären ammattitaitoa.


Jennifer Anistonin kuva sekoitti julkkisnaiset – odottamaton seuraus Instagramissa

stara 10:00 17.10

Frendit-hittisarjan tähti Jennifer Aniston ei ole ollut viime vuosina kovin


Eronnut Maisa Torppa julkaisi ironisen kuvan häidensä peruuntumisesta: ”Ei tästä selviä kuin huumorilla”

iltalehti 09:26 17.10

Erokohun keskellä oleva julkkiskaunotar vitsailee tilanteellaan Instagramissa. Ralliautoilija Jari-Matti Latvalasta eronnut Maisa Torppa vitsailee tilanteellaan sosiaalisessa mediassa. Maisa julkaisi Instagramin stooreissa kuvan, jossa hän viittaa erotilanteeseensa ironisesti. Toisessa kuvassa näkyy alttarille kävelevä morsiuspari, kun taas toisessa otoksessa kuvataan lentokoneen keskikäytävää.


Maisa Torppa vitsailee unelmahäidensä peruuntumisesta – julkaisi ironisen kuvan nykytilanteestaan: ”Ei tästä selviä kun huumorilla”

iltasanomat 09:06 17.10

Maisa Torppa laskee leikkiä häidensä peruuntumisesta Instagramissa.


Janni Hussilta harvinainen avautuminen elämästään – kyllästyi kuulemaan fitness-taustastaan: "Olen jo jonkin aikaa etsiskellyt itseäni"

iltalehti 17:22 16.10

Televisiosta tuttu Janni Hussi kertoo Instagramissa, miten hän on muuttunut vuosien aikana. Syöpää sairastanut Janni Hussi julkaisi Instagramissa syvällisen päivityksen, jossa hän pohtii itseään ja elämäänsä taaksepäin. – Moi! Mä oon Janni ja ajattelin nyt vähän kertoa itsestäni. Oot ehkä joskus saattanut kuulla mun nimen ja ”fitness” -sanan samassa yhteydessä. Itse oon saanut kuulla sitä ihan kyllästymiseen saakka, hän aloittaa kirjoituksensa.


Jari-Matti Latvalasta eronnut Maisa Torppa Instagramissa: ”Elämä jatkuu”

iltalehti 15:45 16.10

Ralliautoilija Jari-Matti Latvalasta eronnut Maisa Torppa kirjoittaa Instagramissa, kuinka elämä jatkuu erosta huolimatta. Torppa on lisännyt Eiffel-tornista otetun päivityksen yhteyteen aihetunnisteeksi work, joten Torppa on mitä ilmeisemmin Ranskan pääkaupungissa työreissulla. Torppa kirjoitti maanantaina Instagramissa pitkässä ja tunteikkaassa päivityksessään, kuinka hän on eronnut Latvalasta.


Jennifer Aniston julkaisi kaikkien aikojen ensimmäisen Instagram-kuvansa – yllättävät seuraukset

mtv 10:26 16.10

Hollywood-tähti Jennifer Aniston on nyt Instagramissa.


Rita Niemi-Manninen muistelee vuodentakaisia tunnelmia – teki positiivisen raskaustestin: "Se oli mieletön hetki"

mtv 07:45 16.10

Tuore äiti Rita-Niemi Manninen julkaisi Instagramissa valloittavan kuvaparin, joiden ohessa hän muistelee menneitä.


1-vuotiaan Roope Salmisen kohtalo naurattaa Instagramissa – Krisse-täti sulloi ronskisti nukkejen sekaan ja antoi mennä: ”Vähän on ahdasta”

iltasanomat 21:05 15.10

Roope Salmisen täti Krisse Salminen julkaisi Instagramissa nostalgisen kuvan vuodelta 1990.


Tässä se on! Jennifer Anistonin ensimmäinen Instagram-kuva – tuttu seurue 1990-luvulta varastaa huomion

iltalehti 20:41 15.10

Jennifer Aniston on liittynyt Instagramiin. Aniston nappasi ensimmäiseen kuvaan myös 1990-luvulta tutun kaveriporukkansa: Frendit-ohjelman näyttelijäkatraan. –?Ja nyt olemme Frendit myös Instagramissa. Hei Instagram, Jennifer Aniston päivitti kuvan yhteyteen.


Jari-Matti Latvala kommentoi nyt: ”Maisa on aivan upea ihminen ja sattuu erota”

iltalehti 14:35 15.10

Toyota-kuski kuvailee tuntojaan eron keskellä tuoreessa Instagram-päivityksessä. Ralliautoilija Jari-Matti Latvala kertoo Instagramissa tuntemuksiaan viime päivien tapahtumista. Maanantaina uutisoitiin, että rallitähti ja mediapersoona Maisa Torppa ovat eronneet.


Jalkapalloilija ilmaisi Instagramissa tukensa sotatoimille ja sai potkut – Turkin maajoukkuemiehiltä sotilastervehdyksiä

iltasanomat 12:21 15.10

FC St. Pauli vapautti Cenk Sahinin tehtävistään. Turkkilaispelaajat ovat viime päivinä kohauttaneet sotaisilla eleillään.


Sara Forsberg loksautti fanien leuat - treenasi korkeita nuotteja Instagram-videolla: ”Pelkään, että satutat itsesi...”

iltalehti 10:26 15.10

Sara Forsberg esittelee huikeaa äänialaansa videolla. Laulaja ja tubettaja Sara Forsberg omaa laajan äänialan. Hän on harjoitellut korkeiden nuottien laulamista. Instagramissa julkaistu video näyttää, millaista hedelmää harjoitukset ovat tuottaneet. – Ääni vähän värisee, mutta jonain päivänä saan sen sujumaan, kirjoittaa Sara Forsberg Instagram-videonsa oheen.


Turkkilaispelaaja hehkutti maansa sotatoimia Instagramissa – kulttiseura St. Pauli antoi heti potkut

iltalehti 07:47 15.10

Seura ei hyväksy sotatoimia tai pelaajan päivitystä. St. Paulia edustanut Cenk Sahin julkaisi perjantaina Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän hehkutti maansa sotatoimia Syyriassa. Turkkilaisjalkapalloilija kirjoitti perjantaina Instagramissa ”olemme sankarillisen armeijamme puolella. Rukoilemme teidän puolestanne!” Päivitys on nyt poistettu, mutta pelaajan stories-osiossa on yhä kuva Turkin maajoukkuepelaajista tekemässä sotilastervehdystä.


Maisa Torppa vahvistaa: Ero Jari-Matti Latvalasta totta! Kieltää kolmannet osapuolet

iltalehti 12:15 14.10

Julkkiskaunotar Maisa Torppa kertoo eronneensa lopullisesti rallitähti Jari-Matti Latvalasta. Maisa Torppa kertoo Instagramissa eronneensa Jari-Matti Latvalan kanssa. – Jo kolme ja puoli vuotta sitten hämmästyttiin Jari-Matin kanssa siitä, kuinka paljon ihmisiä kiinnosti meidän kahden parisuhde. Annettiin muutamat haastattelut ja kuviteltiin tilanteen siitä rauhoittuvan. Meidän vuodet yhdessä on sujunut pääsääntöisesti todella onnellisesti ja rakkauden täyteisesti. Tietysti on ollut haasteita esim koko aikainen rallin aiheuttama stressi ja Jari-Matin entinen tyttöystävä rallipiireistä, joka vainosi meitä todella pitkään, Maisa Torppa kirjoittaa.


Seurapiirikaunotar Mailis Penttilä paljastaa painonsa – julkaisi kuvan kuntosalilta: "Pelkkää rakkautta"

mtv 07:54 14.10

Somekasvo Mailis Penttilä paljastaa Instagramissa painonsa.


Elastinen julkaisi harvinaisen perhepotretin lastensa kanssa – nappasi pellavapäiset pienokaiset syleilyynsä

iltasanomat 19:26 13.10

Elastinen poseeraa Instagramissaan pienten lastensa kanssa.


-vankilan – kuuluisimpia edesmenneen kiekkolegendan uran että tarvitsisi pelätä leviävät – Turkkia rekkaa ammatikseen Saamelais­käräjävaaleista neljä vastaansa EV Zugin ”Rottien

Hot topics