Nyt tuli vakava varoitus! Älä klikkaa Mr. Bean -näyttelijän kuolinuutista stara 14:40 20.07

Internetissä levinneessä tuoreessa huijauksessa Mr. Bean -tähti Rowan Atkinsonin väitetään


Viihdelehti Stara.fi stara 14:40 20.07

Internetissä levinneessä tuoreessa huijauksessa Mr. Bean -tähti Rowan Atkinsonin väitetään


CNN: 3D-tulostettavat aseet kohta laillisia Yhdysvalloissa - malleja saa julkaista netissä MTV 06:12 20.07

3D-tulostettavien aseiden mallien julkaiseminen internetissä on kohta laillista Yhdysvalloissa, kertoo CNN.


Vanha klippi leviää – X Factor -tuomari kopeloi Mel B:tä suorassa lähetyksessä mtv 18:00 12.07

Internetissä leviää vanha videonpätkä, jossa Mel B joutuu ahdistavan koskettelun uhriksi suoran lähetyksen aikana.


Nerokasta! Viinilasi täyttää itse itsensä – ei tyhjene enää lainkaan stara 18:20 26.06

Internetissä on esitelty uuden ajan viinilasia, josta ei voi varmaksi


Tor-verkossa toimineen Sipulikanavan ylläpitäjää epäillään huumausaineiden välittämisestä iltasanomat 09:40 07.06

Tulli kertoo sulkeneensa Tor-verkossa, eli niin kutsutussa salaisessa internetissä, toimineen Sipulikanava-sivuston yhdessä keskusrikospoliisin kanssa.


Tor-verkossa toiminut Sipulikanava suljettu – ylläpitäjää epäillään huumausaineiden välittämisestä MTV 07:59 07.06

Tulli kertoo sulkeneensa Tor-verkossa, eli niin kutsutussa salaisessa internetissä, toimineen Sipulikanava-sivuston yhdessä keskusrikospoliisin kanssa. Tullin mukaan sivuston ylläpitäjää epäillään huumausaineiden välittämisesta sivuston toriosiossa vuosina 2014–17.


Huippumalli Bella Hadid vastaa kauneusleikkaushuhuihin: "Pelkään täytteiden laittamista huuliini" mtv 12:19 01.06

Bella Hadid on taistellut itsetuntonsa kanssa nuoruudessa. Internetissä vastaan tuleva kritiikki menee yhä toisinaan huippumallin ihon alle.


Karu pidätysvideo: Poliisi lyö 20-vuotiasta naista toistuvasti päähän uimarannalla MTV 19:26 28.05

Video poliisin ronskeista otteista otti tuulta alleen internetissä. Rannalla tapahtunut kahakka sai alkunsa siitä, että alaikäisellä naisella oli hallussaan alkoholia.


Nettiystävä huijasi naisen yrittämään väärän rahan vaihtoa – huijattu joutui syytetyn penkille väärien dollarien tähden MTV 06:47 09.05

Tuttavuus internetissä tavatun henkilön kanssa vei naisen syytetyn penkille Tampereella. Naista epäiltiin rahanväärennyksestä tämän yrittäessä vaihtaa vääriä Yhdysvaltain dollareita rahanvaihtopisteessä.


Video: 10-vuotias tyttö hämmästyttää voimillaan – tähtää määrätietoisesti olympialaisiin MTV 14:19 26.04

Internetissä leviää video 10-vuotiaasta Brooklyn Sittnernistä, jonka tähtäimessä on osallistua 2020-luvun olympialaisiin painonnostossa.


Nettipelottelu tuli tosielämään – tätä laatikkoa et ehkä halua nähdä stara 17:00 20.04

Monet ovat törmänneet internetissä säikätysvideoihin, joissa ruutuun ilmestyy yllättäen huutavat


Järkyttävä tapaus Saksassa: Äiti myi nyt 9-vuotiasta poikaansa pedofiileille netissä yli kaksi vuotta MTV 18:40 12.04

Saksassa on alkanut tänään oikeuskäsittely maata järkyttäneessä tapauksessa, jossa äiti myi yhdeksänvuotiasta poikaansa internetissä pedofiileille. Asiasta kertovat useat saksalaismediat mukaan lukien Augsburger Allegemeine ja Südkurier. 


Korealaismies tappoi naapurinsa koiran ja kutsui naapurin syömään sen lihaa iltalehti 14:04 11.04

Eteläkorealainen maanviljelijä raivostui silmittömästi naapurinsa koiran haukkumisesta. Eteläkorealainen 62-vuotias mies tappoi naapurinsa koiran, keitti sen lihat ja kutsui pahaa-aavistamattoman naapurin luokseen aterialle, kertoi poliisi keskiviikkona. Tapaus on aiheuttanut suurta raivoa internetissä. 62-vuotias mies on tunnustanut teon. Hän on kertonut ärsyyntyneensä koiran jatkuvasta haukunnasta niin paljon, että heitti koiraa kivellä. Kaksivuotias welsh corgi menetti kivestä tajuntansa.


Vanhemmat väittävät: Esikoululainen sanoi tappavansa opettajan puukolla - ”Henkilökunta ei puutu kiusaamiseen” iltalehti 07:38 09.04

Itähelsinkiläisen esikouluryhmän vanhemmat ovat olleet lukuisia kertoja yhteydessä päiväkodin johtoon kiusaamistapauksista, mutta kokevat, että tarvittaviin toimiin ei ole ryhdytty. Viime aikoina julkisuudessa esiin nousseet tapaukset kiusaamisesta päiväkotiryhmissä saivat viikonloppuna jatkoa. kertoi itähelsinkiläisestä esikouluryhmästä, jossa henkilökunta ei olisi puuttunut vakaviin kiusaamisongelmiin. Tämän jälkeen vanhemmat julkaisivat internetissä tekstin, jossa he käyvät yksityiskohtaisesti läpi lasten esiin nostamia ongelmia. Viimeinen niitti vanhemmille tuli alkuvuodesta, kun lapset kertoivat päiväkodin pihalta löytyneestä puukosta, kertoo yhden esikoululaisen isä Iltalehdelle.


Hätkähdyttävät kuvat: Näitä pytystä kömpiviä otuksia et toivo vessavierailulle – toiletista tuijottaa suuri sammakko iltasanomat 23:29 08.04

Internetissä leviävät kuvat paljastavat, millaisia väärään paikkaan eksyneitä elikoita ihmiset ovat kohdanneet.


Sami Kurosen paino nousi tupakoinnin lopettamisen jälkeen 10 kiloa - sai ilkeää palautetta: ”Henkilökohtaisuuksista pahoittaa mielensä” iltalehti 16:53 08.04

Suomipopin juontaja Sami Kuronen kertoo, ettei seuraa sitä, mitä hänestä kirjoitellaan internetissä. Sami Kuronen kertoo videolla Radio Gaalassa häkellyttävimmän mokan, jonka on tehnyt suorassa radiolähetyksessä. Suomipopin keskipäivää juontava Sami Kuronen kertoo vältelleensä viime vuosina negatiivisen palautteen lukemista. Siksi hän ei esimerkiksi käy katselemassa, mitä hänestä keskustellaan internetin keskustelupalstoilla.


Video näyttää, kuinka törkeästi naistoimittajia ahdistellaan Brasiliassa - kyllästyivät käpälöintiin ja raiskausuhkauksiin: ”Hän sylkäisi minua” iltalehti 20:31 28.03

Brasilialaiset urheilutoimittajanaiset ryhtyivät vastaiskuun käpälöinnin ja häirinnän kitkemiseksi. Kaikkiaan 52 brasilialaista urheilutoimittajanaista on aloittanut kampanjan, jonka tavoitteena on tehdä näkyväksi ja kitkeä pois häirintä, jota he kokevat toistuvasti työssään. Brasilialaistoimittajien mukaan urheilutapahtumiin yleisönä saapuvat miehet yrittävät käpälöidä ja suudella heitä kesken suorien lähetysten juontotehtävien. He kertovat saaneensa internetissä loukkaavia viestejä ja jopa suoranaisia raiskausuhkauksia.


Moni nuori kokenut seksuaalista häirintää - ulkomaalaistaustaiset, toimintarajoitteiset ja sijoitetut muita enemmän iltalehti 08:22 28.03

Nuorten kokema seksuaalinen häirintä tapahtuu useimmiten puhelimessa, internetissä tai jossakin julkisessa tilassa. Ulkomaalaistaustaiset, toimintarajoitteiset sekä sijoitetut nuoret kokevat seksuaalista häirintää yleisemmin kuin muut nuoret. Tämä käy ilmi . Kyselyn mukaan perusopetuksen 8. ja 9. luokkalaisista nuorista joka viides on kokenut häiritsevää seksuaalista ehdottelua tai ahdistelua vuoden aikana. Seksuaalisen häirinnän kokemukset ovat yleisempiä, jos nuori ja hänen vanhempansa ovat syntyneet ulkomailla, nuorella on fyysisiä tai kognitiivisia toimintarajoitteita tai hän asuu sijoitettuna.


estejuoksun kansanedustajaa ja kahta oli ihmeissään YKn erityislähettiläs varoittaa

Uutiset