Intialainen onnellisuusministeri pakenee poliisia - epäillään murhasta iltalehti 16:32 14.12

Häntä etsitään yhteydestä oppositiopoliitikon murhaan. Intian keskisen osavaltion Madhya Pradeshin onnellisuusministeri Lal Singh Arya, 53, on pakoillut poliisia tiistaista asti. Oikeus määräsi hänet tiistaina pidätettäväksi epäiltynä oppositiopoliitikon murhaan vuonna 2009. Madhya Pradesh on Intian toiseksi suurin osavaltio. Siellä on noin 72 miljoonaa asukasta. Madhya Pradesh on ainoa osavaltio Intiassa, jossa on onnellisuusministeriö. Sen tavoitteena on edistää asukkaiden hyvinvointia, onnellisuutta ja suvaitsevaisuutta.


Ihmis-Ken lomailee Intiassa – nukkemies ja apinat Delhissä stara 21:00 13.12

Rodrigo Alves nousi ihmisten tietoisuuteen neljä vuotta sitten muutettuaan ulkonäköään


Käsittämätön murha­juoni paljastui Intiassa: sala­rakas yritti korvata avio­miehen – otti happoa omille kasvoilleen iltasanomat 20:15 13.12

Viranomaiset pääsivät murhan ja identiteettivarkauden jäljille, kun uhrin sukulaiset alkoivat epäillä tarinaa. Intialaismedian mukaan ratkaisevassa osassa oli lammaskeitto, josta väärällä henkilöllisyydellä sairaalassa hoidettu potilas kieltäytyi.


Käsittämätön murhajuoni paljastui Intiassa: salarakas yritti korvata aviomiehen – otti happoa omille kasvoilleen iltasanomat 20:15 13.12

Viranomaiset pääsivät murhan ja identiteettivarkauden jäljille, kun uhrin sukulaiset alkoivat epäillä tarinaa. Intialaismedian mukaan ratkaisevassa osassa oli lammaskeitto, josta väärällä henkilöllisyydellä sairaalassa hoidettu potilas kieltäytyi.


Taas uusi kohutapaus: Intia tyrmistyi 6-vuotiaan tytön julmasta raiskauksesta ja murhasta MTV 15:31 12.12

Intian poliisi kuulustelee useita henkilöitä, jotka liittyvät kuusivuotiaan tytön raakaan raiskaukseen ja murhaan Haryanan pohjoisosissa Intiassa. Tyttö oli kaapattu kotoaan perjantai-iltana ja hänen ruumiinsa löydettiin sunnuntaina kotinsa lähistöltä.


Diego Maradonan patsas paljastettiin Intiassa - huvittavaa lopputulosta verrataan Roy Hodgsoniin iltalehti 09:46 12.12

Jalkapallolegenda Diego Maradonan näköispatsas julkistettiin Kalkutan kaupungissa Intiassa. Patsaan on tarkoitus jäljitellä Maradonaa vuoden 1986 maailmanmestaruusjuhlista, mutta lopputulos on kerännyt irvailua. Kolmen ja puolen metrin mittaista patsas-Maradonaa on verrattu muun muassa Englannin ja Suomen maajoukkueen entiseen päävalmentajaan Roy Hodgsoniin, takavuosien NBA-tähti Larry Birdiin ja Dallas-sarjan hahmoon Bobby Ewingiin.


Suomalaishyökkääjä iski ensimmäisen osumansa uudessa seurassaan Intiassa suomifutis 23:18 07.12

FC Interissä viime kaudella pelannut Njazi Kuqi siirtyi Intiaan Atlético de Kolkatan riveihin. Torstaina Kuqi avasi maalitilinsä uudessa seurassaan. ATK hävisi vieraskentällä Chennaiyin FC:lle maalein 2-3. Kuqi...


Neljän vuoden oikeusruletti Intiassa on ohi – virolaiset turvamiehet palasivat kotiin iltasanomat 11:28 07.12

Tallinnan lentoasemalle saapui myöhään keskiviikkona 14 virolaismiestä, jotka olivat yli neljä vuotta vankilassa Intiassa syytettyinä muun muassa luvattomasta aseiden hallussapidosta.


Vahingossa kuolleeksi julistettu keskosvauva kuoli Intiassa iltalehti 10:45 07.12

Vahingossa kuolleeksi julistettu kaksosvauva on nyt kuollut delhiläisessä sairaalassa. Delhiläisen yksityissairaalan lääkärit olivat julistaneet keskosena syntyneen vauvan kuolleeksi tunteja sen jälkeen kun lapsen kaksossisar oli syntynyt kuolleena. Vauva alkoi kuitenkin liikkua muovipussissa, kun vanhemmat olivat matkalla hautaamaan lapsiaan. Lapset syntyivät 22. raskausviikolla. Vanhemmat veivät lapsen kiireesti hoitoon läheiseen sairaalaan, jossa hänet laitettiin keskoskaappiin. Nyt lapsi on kuitenkin menehtynyt.


Vastasyntynyt julistettiin Intiassa kuolleeksi - alkoi liikkua hautajaisissa iltalehti 08:10 04.12

Kaksi lääkäriä sai Intiassa potkut. Kaksi lääkäriä julisti vastasyntyneen lapsen kuolleeksi pian sen jälkeen, kun sen kaksossisar oli syntynyt kuolleena. Kun vanhemmat olivat matkalla hautaamaan vauvoja kuusi tuntia myöhemmin, toinen lapsista alkoikin liikkua muovisäkissä, mihin lääkärit olivat lapsen laittaneet.


Sairaalassa kuolleeksi julistettu vauva pelastui kuin ihmeen kaupalla ennen hautausta – tapaus nostattaa raivoa Intiassa iltasanomat 01:57 02.12

Torstaina sattunut tapaus on jo ehtinyt käynnistää maassa keskustelun yksityisen terveydenhuollon laadusta.


Haisevat sukat aiheuttivat riidan bussissa Intiassa – tilanne kärjistyi, mies pidätettiin iltasanomat 16:28 01.12

Intian poliisin mukaan 27-vuotias mies oli haisevine sukkineen aiheuttanut riesaa muille julkisella paikalla.


Bussimatkustaja pidätettiin Intiassa haisevien sukkien takia iltalehti 12:02 01.12

Löyhkä aiheutti kapinan linja-autossa. Bussimatkustaminen voi olla Intiassa joskus haastavaa. Erityisen haastavaa se oli yöbussissa Dharamshalasta pääkaupunkiin Delhiin alkuviikosta. Prakash Kumar, 27, halusi helpottaa oloaan täpötäydessä linja-autossa ja otti pois kenkänsä ja sukkansa. Ei olisi pitänyt.


Intia valmistautuu Ivanka Trumpin vierailuun – kerjäläiset häädetään kaduilta iltasanomat 13:08 27.11

Yhdysvaltain presidentin tytär on tiistaina pääpuhujana kansainvälisessä yrittäjyyden huippukokouksessa Hyderabadin kaupungissa Etelä-Intiassa.


Soini arvostelee Euroopan maiden jakautunutta maahanmuuttopolitiikkaa intialaislehdelle: ”Jos et ota vastaan ketään, miksi jonkun toisen täytyisi?” iltalehti 12:48 26.11

Timo Soinin mukaan jos itäinen Eurooppa ei ota ketään vastaan, miksi muiden täytyisi. Ulkoministeri Timo Soini (sin) katsoo Euroopan olevan jakautunut maahanmuuttopolitiikassa. Intiassa tällä viikolla vieraillut Soini toteaa haastattelussa, ettei Eurooppa kykene ottamaan vastaan kaikkia, jotka haluavat sinne tulla. Soinin haastattelusta kertoi ensin Verkkouutiset.


Maria Sharapova mukana salaliitossa? Poliisi tutkii huijaustapausta iltasanomat 15:11 21.11

Venäläinen tennisässä on edistänyt nimellään loistoasuntohanketta Intiassa.


Maria Sharapovaa epäillään osallisuudesta salaliittoon – poliisi tutkii loistoasuntoihin liittyvää huijausta iltasanomat 14:14 21.11

Venäläinen tennisässä on edistänyt nimellään loistoasuntohanketta Intiassa.


Valtiosihteeri Virtasen takakonttimatka nousi uutiseksi Intiassa asti iltasanomat 09:37 21.11

Valtiosihteeri Samuli Virtanen on saanut julkisuutta Intiassa.


Seikkailu Intiassa alkaa - Njazi Kuqi vastaan Dimitar Berbatov: ”Onhan hän aivan loistava” iltalehti 15:32 17.11

Kaksi Tottenhamin ja Manchester Unitedin suurta hyökkääjää kohtaa perjantaina, kun Intian Superliiga käynnistyy. Intian Superliiga alkaa perjantaina. Hallitsevaa mestaria ATK:ta edustavat Njazi Kuqi ja Jussi Jääskeläinen. Intia houkuttelee entisiä valioliigatähtiä kuten Dimitar Berbatovia. Kun Dimitar Berbatov aloitti Tottenhamissa, Teddy Sheringham oli edennyt uransa auringonlaskussa West Hamiin.


Uutiset