Miesystävä luuli ostaneensa rakkaalleen liput Red Hot Chili Peppersin keikalle - huomasi mokansa vasta kotona iltalehti 12:00 13.02

Irlantilainen Duncan Robb halusi ilahduttaa naisystäväänsä. Hän ilahduttikin, muttei suunnittelemallaan tavalla. Irlantilainen Duncan Robb luuli ostaneensa liput naisystävänsä suosikkiyhtyeen, Red Hot Chilli Peppersin, keikalle. Valitettavasti hän ei katsonut ostohetkellä lippuja sen tarkemmin, sillä kyseessä olikin säkkipilliyhtye Red Hot Chilli Pipers. Yhtye kuvailee itseään maailman kuuluisimmaksi säkkipilliyhtyeeksi. Robb löysi liput sattumalta etsiessään lippuja nyrkkeilyotteluun ja hyvänä miesystävänä osti ne rakkaalleen.


Irlantilainen ex-jalkapalloilija menehtyi syöpään vain 36-vuotiaana - ura Manchester Unitedissa jäi lyhyeksi iltalehti 02:25 10.02

Maajoukkuetason irlantilaisjalkapalloilija Liam Miller kuoli perjantaina. 21 maaottelua Irlannin edustusmiehistössä pelannut Liam Miller kuoli perjantaina vain 36-vuotiaana. Millerin kerrottiin marraskuussa sairastavan haimasyöpää. Millerin huippujalkapalloura alkoi skottiseura Celticistä, jonka nuorisojoukkueeseen hän siirtyi vuonna 1997 ollessaan 16-vuotias. Nousu edustusmiehistöön koitti kolme vuotta myöhemmin, ja hän edusti glasgow'laisseuraa vuoteen 2004 saakka.


Teemu löysi kadonneen isänsä - perustanut uuden perheen Pohjois-Irlantiin iltalehti 20:45 17.01

Kadonneen jäljillä -ohjelma sai onnellinen lopun, kun Teemu tapasi isänsä ensimmäistä kertaa elämässään. Illan Kadonneen jäljillä -ohjelmassa helsinkiläinen Teemu, 18, etsi pohjoisirlantilaista isäänsä. Gary Duffy löytyi lopulta varsinaisen mutkan kautta. Suomeen muuttanut irlantilainen Stefan ratkaisi mysteerin puhelimen avulla. Ellen Jokikunnas ja Teemu vetivät vesiperän ensin Lontoossa ja sitten melkein Belfastissakin. Stefanin ansioista laivapuuseppänä työskennelleen isän osoite saatiin kuitenkin ongittua, ja poika pääsi tapaamaan tätä elämänsä ensimmäistä kertaa, - Pelottavinta, mitä matkalla voisi tapahtua, olisi se, että loppujen lopuksi päätyisimme hautausmaalle, josta isäni löytäisin, Teemu pelkäsi pahinta etukäteen.


Teemu etsii tänään tv:ssä kadonnutta isäänsä - häipyi 18 vuotta sitten yllättäen ja nopeasti iltalehti 07:01 17.01

18-vuotias Teemu ei ole koskaan tavannut isäänsä Gary Duffya. Kadonneen jäljillä -ohjelmassa lähdetään tänään 18-vuotiaan helsinkiläisen Teemun isän kintereille. Teemu ei ole koskaan tavannut tätä. Tiedossa on, että pohjoisirlantilainen mies on tätä nykyä kuusissakymmenissä ja ammatiltaan laivapuuseppä. Gary Duffy ja Teemun Sirpa-äiti rakastuivat aikanaan tulisesti, kun Gary työskenteli Suomessa. Romanssi jäi lyhyeksi. Gary palasi synnyinmaahansa yllättäen pian sen jälkeen, kun Sirpa oli kertonut odottavansa parin yhteistä lasta. Perheenlisäys ei silti säikäyttänyt Garya matkoihinsa.


Nainen meni naimisiin haamun kanssa – aviomies on kuollut merirosvo stara 19:00 16.01

Eläviin miehiin kylläsynyt irlantilainen nainen on mennyt laillisesti naimisiin aaveen


Viihdelehti Stara.fi stara 19:00 16.01

Eläviin miehiin kylläsynyt irlantilainen nainen on mennyt laillisesti naimisiin aaveen


Uutiset