Miamin F1-kisalle promoottori NFL:stä MTV 15:38 21.07

Formula ykkösissä ajettaneen jo ensi kaudella katuratakisa Miamissa. Uuden kisan promoottoriksi on palkattu useissa urheiluprojekteissa kunnostautunut Tom Garfinkel.


Vaarallisesti kaatunut Mika Kallio leikataan tiistaina Suomessa – uran jatko hämärän peitossa MTV 15:03 21.07

Viikko sitten perjantaina Saksan kisaviikonlopun harjoituksissa loukkaantunut Mika Kallio leikataan tiistaina Suomessa. Toipumisaika-arvio vammasta vaihtelee vielä suuresti, ja Kallion jatko KTM-tallissa on avoin.


Verinen mies löydettiin asunnosta, poliisi tutkii tapon yrityksenä: "Useita todennäköisesti teräaseella tehtyjä vammoja" MTV 13:58 21.07

Poliisi kertoi lisätietoa Kuopiossa tapahtuneesta epäillystä tapon yrityksestä. Poliisin mukaan tapon yrityksen kohteeksi joutunutta henkilöä on päästy puhuttamaan.


Spiegel: Tällainen on Lyypekin bussipuukottaja – taustaa Saksan puolustusvoimista, "tunsi olevansa naapuriensa vainoama" MTV 12:30 21.07

Saksan Lyypekissä tapahtui eilen veitsihyökkäys, jossa loukkaantui 14 ihmistä. Der Spiegel -lehti on saanut haastattelun puukottajan isältä.


IS-tikkakisa: Kristiina Halkola yllätti Rosa Meriläisen – ”En ole feministi, anteeksi nyt vaan!” iltasanomat 11:49 21.07

Tasa-arvo on juuri nyt erityisesti raha-asia, sanovat Kristiina Halkola ja Rosa Meriläinen. Molemmat ovat oman aikansa kohauttajia, mutta Halkola kieltää olevansa feministi. Sukulaissielut tapasivat IS:n tikkakisassa toisensa ensimmäistä kertaa.


Lotta Haralan raju pettymys purkaantui tunnekuohuntana: "Päällimmäisenä… anteeksi" MTV 11:44 21.07

Perjantaina yleisurheilun Kalevan kisoissa iso mielenkiinto kohdistui naisten 100 metrin aitoihin, jossa käytännössä ratkaistiin EM-kisoihin lähtevä kolmikko. Neljästä EM-rajan rikkoneesta naisaiturista Lotta Harala koki karun pettymyksen, kun hän jäi kolmen kärjen ulkopuolelle.


Pitkäveto: Pari lisäkohdetta pesikseen iltasanomat 10:55 21.07

Naispesis on ollut vedoissa valttina. Päivityksen jälkeen otetaan kantaa pariinkin peliin. Mukana myös tasapuolisuuden nimissä miesten pelejä.


Pohja-ajan kellottanut Max Verstappen ei tyrmää yllätyksen mahdollisuutta MTV 10:50 21.07

Max Verstappen ajoi Saksan F1-kisan perjantain harjoituksissa pohja-ajan. Verstappen antaa ymmärtää, että Red Bull voisi haastaa Hockenheimissa Mercedestä ja Ferraria tosissaan.


Pyhärannan maastopaloa jälkisammutetaan yhä – urakka jatkuu jo neljättä päivää MTV 10:16 21.07

Varsinais-Suomessa Pyhärannan maastopalon jälkisammutus, jälkiraivaus ja vartiointi ovat edelleen käynnissä, kertoo päivystävä palopäällikkö Petri Nenonen.


2 000 vuotta vanha arkku löytyi Egyptistä – mitä salaisuuksia sen sisältä paljastuu? stara 09:20 21.07

Tutkijat löysivät aikaisemmin tässä kuussa Egyptin Alexandriasta 2.000 vuotta vanhan


Bioetiikan neuvoston mukaan DNA:n muokkaus on nyt moraalisesti hyväksyttävää – voimmeko kohta muokata jälkeläisistämme superihmisiä? MTV 09:20 21.07

Englantilainen Nuffieldin bioetiikan neuvosto on linjannut, että ihmisalkion DNA:n muokkaaminen voi olla moraalisesti hyväksyttävää, jos siitä on tulevaisuudessa lapselle hyötyä eikä manipulointi lisää yhteiskunnassa eriarvoistumista.


Yleisurheilun Kalevan kisat, Saksan GP, Veikkausliigan futiskierros Neloselta – tässä viikonlopun urheilu tv:ssä iltasanomat 08:20 21.07

F1-sirkus palaa Hockenheimringille. Jyväskylän Kalevan kisoissa metsästetään EM-tulosrajoja.


Huippuseksikäs bikinikuva! Ariel Winterin sometauko päättyi näyttävästi stara 08:00 21.07

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter on yksi Hollywoodin seksikkäimmistä


Viihdelehti Stara.fi stara 08:00 21.07

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter on yksi Hollywoodin seksikkäimmistä


Kommentti: Bottaksen diilissä ei yllättänyt mikään, mutta mitä ovat erikoiset huhut Räikkösestä? iltasanomat 07:39 21.07

Valtteri Bottas sai taas vain yhden vuoden lisää sopimukseensa. Syyt ovat selvät, kirjoittaa Tommi Koivunen.


Kurt bongasi Tammisaaren taivaalta hämmästyttävän vekottimen – koirakin oli ihmeissään harvinaisesta näystä iltasanomat 06:58 21.07

Eläkeläinen Kurt Hjort, 68, otti kuvat Suomessa harvinaisesta näystä torstaina Tammisaaressa.


Hamas: Gazaan julistettu tulitauko – ainakin 149 palestiinalaista kuollut maaliskuun lopun jälkeen MTV 05:26 21.07

Palestiinalaisalueilla Gazassa on Hamas-järjestön mukaan saatu aikaiseksi tulitauko, kertoo uutistoimisto AFP.


Luonnonmarjojen sadosta tulossa niukka – syynä kuivuus MTV 05:01 21.07

Kuivuus verottaa tänä kesänä viljasadon lisäksi metsämarjojen satoa. Kaikkien luonnonmarjojen sadosta näyttäisi tulevan niukka, arvioi tutkija Outi Manninen Luonnonvarakeskuksesta.


Whatsapp pyrkii suitsimaan Intian lynkkauksia tekemällä muutoksia sovellukseensa iltasanomat 00:22 21.07

Intian hallitus on vaatinut yhtiöltä lisätoimia.


Täydellinen debyytti Puolan liigassa – Petteri Forsell pamautti upean voittomaalin lisäajalla iltasanomat 23:24 20.07

Petteri Forsell laukoi joukkueensa voittoon Puolan liigassa.


bongasi Tammisaaren Keihäsmiesten 56 vuoden runkopelaaja neuvottelee salasi finaalitaktiikkansa 800 ”Pidän teidät jännityksessä”

Uutiset