Winnipeg-valmentaja tohkeissaan 18-vuotiaasta suomalaislupauksesta: ”Tästä jätkästä tulee mielenkiintoinen seurattava”

iltalehti 08:14 18.10

Winnipeg Jets kärsi kolmannen peräkkäisen tappionsa, mutta Paul Maurice iloitsi suomalaistulokkaansa seuraamisesta. Viasatin video: Kooste Winnipeg Jetsin ja New York Islandersin ottelusta. Ville Heinola pelasi yöllä uransa kuudennen NHL-ottelunsa. Yli 20 minuutin peliaika kertoo Mauricen suuresta luotosta suomalaistulokasta kohtaan.


Patrick ja Anku rakastuivat Love Island Suomi -ohjelmassa – pariskunta juhlii jo vuosipäiväänsä!

mtv 07:43 18.10

Love Island Suomi -ohjelmasta toisensa löytäneet Patrick ja Anku kertovat MTV Uutisille, että rakkaus kukoistaa yhä.


New York sulkee pahamaineisen Rikers Islandin -vankilan – kuuluisimpia vankeja olleet Tupac Shakur, Son of Sam ja Sid Vicious

iltasanomat 07:31 18.10

Kaupunki laittaa 8,7 miljardia dollaria vankilan sulkemiseen ja neljän pienemmän laitoksen rakentamiseen.


Winnipeg Jets ajautui tappioputkeen, Patrik Laineella turhauttava iltapuhde

iltalehti 06:52 18.10

Winnipeg Jets kärsi kolmannen peräkkäisen tappionsa, kun New York Islanders oli vahvempi maalein 3-1. Jets meni ottelussa 1-0-johtoon Nikolaj Ehlersin maalilla, mutta Mathew Barzal käänsi toisessa erässä tilanteen vieraille. Islandersin kolmannen kaapin iski tyhjiin Josh Bailey. Tulokaspuolustaja Ville Heinola sai syöttöpisteen Ehlersin ylivoimalla syntyneeseen maaliin. Tehopiste oli 18-vuotiaalle suomalaiselle kauden neljäs (1+3).


Winnipeg Jets ajautuu tappioputkeen, Patrik Laineella turhauttava iltapuhde

iltalehti 06:52 18.10

Winnipeg Jets kärsi kolmannen peräkkäisen tappionsa, kun New York Islanders oli vahvempi maalein 3-1. Jets meni ottelussa 1-0-johtoon Nikolaj Ehlersin maalilla, mutta Mathew Barzal käänsi toisessa erässä tilanteen vieraille. Islandersin kolmannen kaapin iski tyhjiin Josh Bailey. Tulokaspuolustaja Ville Heinola sai syöttöpisteen Ehlersin ylivoimalla syntyneeseen maaliin. Tehopiste oli 18-vuotiaalle suomalaiselle kauden neljäs (1+3).


New Yorkin kaupunki aikoo sulkea pahamaineisen Rikers Islandin vankilan

iltasanomat 02:32 18.10

Vankilan on määrä sulkea ovensa vuonna 2026.


IL-analyysi: Temptation Island Suomen raju alkukausi hämmentää – "Pitäisi ampua televisio haulikolla"

iltalehti 22:23 17.10

Pitääkö Temppareihin lätkäistä kohta K16 leima, pohtivat Iltalehden viihdetoimittajat Anna Hopi ja Sami Koski. Temptation Island Suomen kuudes kausi on edennyt neljänteen jaksoonsa. Kauden suurin puheenaihe on tähän mennessä ollut se, miten rajuksi meininki on viettelysten saarella mennyt. Liian rajuksi, jos kysytään Hopilta ja Koskelta.


Temptation Island: Varatut naiset tapaavat sinkkuviettelijättäret blokkaustilaisuudessa – sinkku-Marin sanat saavat varatun Marin murtumaan

iltasanomat 19:29 17.10

Kun Temptation Island Suomen ensimmäinen iltanuotio on takana, ovat varatut saaneet jo jonkinlaisen käsityksen siitä, kenen sinkuista kanssa oma puoliso toisella huvilalla viihtyy.


Sofia ja Eetu rakastuivat oikeasti televisiossa – näin Love Island Suomi -voittajaparin arki on alkanut: ”Sitten piti vaan yrittää hurmata”

iltalehti 16:14 17.10

Sofia ja Eetu lensivät kahdeksan viikon rakkauskuplasta liki suoraan Iltalehden haastatteluun. Parin keskinäistä kemiaa ei voi olla huomaamatta. Love Island Suomen toinen kausi huipentui tiistaina finaaliin. Reilun kahdeksan viikon rakkaudenetsintä espanjalaisessa villassa päättyi helsinkiläisen Sofian, 25, ja Joensuussa syntyneen, nykyisin Hämeenlinnassa asuvan Eetun, 27, voittoon. Pari pokkasi 25 000 euron voittosumman, mutta rahaakin parempi palkinto oli rakkaus, jonka nämä kaksi toisistaan löysivät.


Näkökulma: Äiti on ylpeä Love Islandiin osallistuvasta lapsestaan mutta mitä miettii shottia toisen haarovälistä hörppineen Tempparit-tyypin mamma?

iltalehti 14:36 17.10

Kahden rakkausrealityn maailma poikkeaa toisistaan kuin yö ja päivä, kirjoittaa toimittaja Miia Vatka. Tänä syksynä televisio tarjoaa monensorttista parisuhde-realitya. Kotisohvilta on saatu seurata esimerkiksi kahta – hyvin erilaista – rakkauden saarta. Love Island Suomen toinen tuotantokausi huipentui tiistaina finaaliin, jossa Eetu ja Sofia pokkasivat 25 000 euron voittopotin. Rahaakin tärkeämpi palkinto oli kuitenkin rakkaus, jonka nämä kaksi tosistaan löysivät.


Love Island Suomi -voittajat Sofia ja Eetu palasivat Suomeen: "Voidaan oikeasti nauttia toistemme seurasta"

mtv 10:04 17.10

Love Island Suomi -voittajat Sofia ja Eetu aikovat edetä rauhallisesti. 


Vapaassa suhteessa elävä TIS-Eve toi vieraan miehen kultansa kämppään – Santeri: ”Kattelin siinä Netflixiä ja söin sipsiä, kun nostin katseen, niin...”

iltalehti 22:04 16.10

Temptation Island Suomeen lähteneet, vapaassa suhteessa elävät Eve ja Santeri kertovat tahoillaan, millaista seksiä heidän suhteessaan harrastetaan – ja kenen kanssa. Eve ja Santeri laittoivat tuulemaan heti ensimmäisissä iltabileissä. Santeri päätyi pussailemaan, Eve harrastamaan suuseksiä. Iltanuotiovideoilta touhut myös paljastuivat toiselle.


Temptation Islandilla seikkaillut Milja elää avoimessa suhteessa – lataa suorat sanat samassa tilanteessa olevista Evestä ja Santerista: ”Siis apua”

iltasanomat 18:28 16.10

Temptation Islandilla sinkkuna neljännellä tuotantokaudella ollut Milja kertoo elämästään avoimessa suhteessa. Milja avaa myös mielipidettään siitä, kuinka hyvin avoimen suhteen testaaminen sopii viettelysten saarelle.


Love Island Suomi päättyi suosikkiparin voittoon – nämä huikeat käänteet ohjelmassa nähtiin

mtv 17:03 16.10

Love Island Suomi -villalla nähtiin ihastumisia, rakastumisia ja dramaattisia pudotuksia.


Avoimessa suhteessa elävän parin matka Temptation Islandilla leviää heti käsiin – Eve ei ole uskoa silmiensä eteen lävähtävää materiaalia

iltasanomat 14:19 16.10

Eveliinan ja Santeri testaavat Temptation Islandilla avointa suhdettaan. Varo juonipaljastuksia!


TIS: Alapääjutut jatkuvat ja ”Sormi-Joona” lämmittelee – ”Pidän joka aamu venyttelyn, semmoisen sormileikin”

iltalehti 13:25 16.10

Temptation Island Suomen tuoreella kaudella päästään ensimmäisille treffeille. Ensimmäisestä iltanuotiosta on selvitty seuraavaan aamuun ja on treffivalintojen aika. Tällä kertaa sinkut saavatkin valita varatuista, keiden kanssa lähtevät treffeille. Porukassa kuitenkin mennään. Varatut naiset suuntaavat sinkkumiestensä kanssa perhospuistoon, varatut miehet sinkkunaisineen syömään hyönteisiä.


Love Island Suomi -ohjelmassa ihastuneet Jenni ja Juho kertovat parisuhteensa tilasta: "On pakko nähdä, miten toinen käyttäytyy arjessa"

mtv 13:09 16.10

Love Island Suomi -ohjelmassa kolmanneksi tulleet Jenni ja Juho kertovat parisuhteensa suunnasta.


Love Island -villassa rakastuneet Vanessa ja Reetu eivät harmittele tappiota – muistelevat yhdessä ikimuistoisimpia hetkiään: "Silloin tunsin perhosia vatsassa"

mtv 07:35 16.10

Love Islandissa toisensa löytäneet Vanessa ja Reetu odottavat jo yhteistä arkea.


Kommentti: Love Island -voittajien satumainen rakkaustarina saa paatuneimman ja mustimman sydämenkin uskomaan jälleen rakkauteen

mtv 06:00 16.10

Sofian ja Eetun voitto kruunasi poikkeuksellisen rakkaudentäyteisen Love Island Suomi -kauden, vaikka uskomaton rakkaustarina ei ollut mikään itsestäänselvyys.


Sofia ja Eetu voittivat Love Island Suomen – tällainen tulevaisuus heitä odottaa: "Se on ollut ratkaisevaa"

mtv 22:10 15.10

Love Island Suomen villaan ensimmäisenä päivänä astelleet Sofia ja Eetu voittivat toisen kauden finaalin ja valitsivat rakkauden. 


Kohtuuton rangaistus käänsi tukkapöllyä NHLssä – mukana superlupaus – tulossa ikäviä

Hot topics