TPS hankki korkean NHL-varauksen venäläislupauksen – "Meillä on kova luotto häneen"

MTV 18:26 29.05

Jääkiekon SM-liigaseura TPS on tehnyt sopimuksen 19-vuotiaan venäläishyökkääjän Ruslan Ishakovin kanssa. Keskushyökkääjä on New York Islandersin kahden vuoden takainen kakkoskierroksen varaus.


TPS hankki Islandersin varaaman venäläislupauksen

jatkoaika.com 18:26 29.05

Yhdysvaltain yliopistosarja NCAA:ssa viime vuodet pelannut Ruslan Ishanov liittyy TPS:n riveihin.


TPS hankki korkean NHL-varauksen venäläislupauksen

MTV 18:09 29.05

Jääkiekon SM-liigaseura TPS on tehnyt sopimuksen 19-vuotiaan venäläishyökkääjän Ruslan Ishakovin kanssa. Keskushyökkääjä on New York Islandersin kahden vuoden takainen kakkoskierroksen varaus.


Temppareista tuttu Vilma tilittää rehellisesti raskauden vaikutuksista kehoonsa – seuraajilta yksimielinen reaktio

iltasanomat 10:23 29.05

Temptation Islandista tutut Vilma ja Juuso saivat viime viikolla esikoisensa.


Realitytähti riisui alusvaatteisilleen – kuva kuohuttaa verkossa

stara 05:00 29.05

Realitykaunotar Georgia Harrison on tullut tunnetuksi Love Island -ohjelmasta, jonka


Viihdelehti Stara.fi

stara 05:00 29.05

Realitykaunotar Georgia Harrison on tullut tunnetuksi Love Island -ohjelmasta, jonka


TIS-Ekstra: Vallun yllättävä teko – tuhosi kuuluisan vaateboksinsa!

iltalehti 22:38 28.05

Temptation Island Suomen seitsemännellä kaudella Vallun vaateboksi on ollut yksi puheenaiheista. Kolmen viikon kohellusloman viettelysten saarella viettäneet Vallu ja Emilia erosivat viimeisellä iltanuotiolla Temptation Island Suomen seitsemännen kauden keskiviikkona nähdyssä jaksossa. Molemmat kertoivat nykykuulumisistaan Temptation Island Suomi -Extrassa torstai-iltana.


Temptation Island -Vilman synnytyksestä viikko – julkaisi kuvan vartalostaan: "Olen jo täysin tyytyväinen"

mtv 11:00 28.05

Temppareista tuttu pariskunta Vilma ja Juuso kertovat Youtubessa vetäytyneensä karanteeniin, koska Vilmalla todettiin koronavirustartunta ja myös Juuson epäillään altistuneen.


Emilian ja Wallun matka Temptation Islandilla päättyi eroon – kuvausten jälkeen kaksikon välillä tapahtui täysin odottamaton käänne

iltasanomat 22:01 27.05

Temptation Island -parin tunteikas iltanuotio sai päätöksensä. Emilia ja Wallu kertovat nyt, mitä kuvausten jälkeen tapahtui.


TIS: Vallun ja Emilian viimeinen iltanuotio oli liki farssi – ”Voit tulla hakemaan vaateboksisi”

iltalehti 22:00 27.05

Vallu ja Emilia eivät päässeet yksimielisyyteen edes mustien rintaliivien omistajasta. Tällä kaudella Temptation Island Suomessa katsotaan poikkeuksellisesti videoita myös viimeisellä iltanuotiolla ennen kumppanin tapaamista. Vaiheikkaan TIS-reissun läpikäynyt Emilia näki pikakelauksen duracell-pupumaisesta poikaystävästään, joka juhli täpöillä, juoksi kelteisillään allasta ympäri ja lääpiskeli sinkkunaisia.


TIS-Vilman rehellinen kuvapäivitys - kroppa viikko synnytyksen jälkeen: ”Olen jo täysin tyytyväinen”

iltalehti 20:34 27.05

Temppareista tuttu Vilma sai viikko sitten keskiviikkona esikoistyttärensä. Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Vilma Karjalainen sai puolisonsa Juuso Lehmusvyöryn kanssa ensimmäisen lapsensa viikko sitten. Vauva syntyi myöhään keskiviikkoiltana. Heti synnytyksen jälkeen tuoreen äidin vointi oli heikko ja väsynyt. Hän kertoo nyt tuoreessa Instagram-pävityksessä voinnistaan ja ajatuksistaan muuttunutta kehoaan koskien.


Temptation Islandin iltanuotio menee hurjaksi syyttelyksi – Sami Kuronen joutuu puuttumaan peliin

iltasanomat 19:31 27.05

Tänä iltana tapahtumarikkaan TIS-kauden ensimmäinen pari astelee viimeiselle iltanuotiolle keskustelemaan seurustelunsa tulevaisuudesta.


Temptation Islandin iltanuotio menee hurjaksi syytelyksi – Sami Kuronen joutuu puuttumaan peliin

iltasanomat 19:31 27.05

Tänä iltana tapahtumarikkaan TIS-kauden ensimmäinen pari astelee viimeiselle iltanuotiolle keskustelemaan seurustelunsa tulevaisuudesta.


IL-analyysi: Seitsemäs Tempparit-kausi yllätti erilaisuudellaan – Vilauttelu saa uuden painoarvon, kun seksillä ei mässäillä

iltalehti 18:36 27.05

Temptation Island Suomi on yllättänyt Iltalehden viihdetoimittajat positiivisesti. Temptation Island Suomen seitsemäs kausi on loppusuoralla. Ja kova kausi on ollutkin! Iltalehden viihdetoimittajien, Sami Kosken ja Miia Vatkan, mielestä ehkä kovin ikinä. Viettelysten saarelle on saatu tällä kertaa paitsi kiinnostavat ja kehityskelpoiset parit myös roolinsa hyvin vetävät, varattujen mietteitä haastavat sinkut.


TIS-Vallu pelkää tunteiden ottavan vallan viimeisessä kohtaamisessa Emilian kanssa: ”Jos kumminkin olemme, että koitetaan vielä...”

iltalehti 09:53 27.05

Temptation Island Suomessa selviää tänään, jatkavatko Vallu ja Emppu yhdessä. Temptation Island Suomen seitsemännellä kaudella on edetty loppusuoralle. Vuorokauden mittaisia unelmatreffejä viedään ja Emilia ja Vallu istuvat jo viimeiselle iltanuotiolle toistensa ja Sami Kurosen grillattaviksi. Värikkään TIS-taipaleen tahoillaan käyneet Emppu ja Vallu lähtevät illan roihuun melko samanlaisin miettein.


Temptation Islandilta tutut Karim ja Josefin eroavat: ”Olemme hyvissä väleissä”

iltalehti 08:26 26.05

Temptation Island Suomi -ohjelmassa tälläkin kaudella pikaisesti nähty pariskunta, Karim ja Josefin ovat eronneet. Toisensa Temptation Island Suomi -ohjelman edellisellä kaudella tavanneet Karim ja Josefin ovat eronneet. Karim vahvistaa ikävän uutisen Iltalehdelle. Hän kertoi asiasta alun perin Instagramissa. – Vahvistan tämän kyllä, Karim toteaa.


Temptation Islandilla kohauttaneet Josku ja Karim: Yllätysero!

iltasanomat 08:08 26.05

Pariskunta ehti sinetöidä suhteensa rakkaustatuoinneilla.


Temptation Island -vauva syntyi – Vilma ja Juuso saivat terveen tytön

stara 14:00 23.05

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu 25-vuotias Vilma Karjalainen ja kolmekymppinen


Etänä synnytystä seurannut TIS-Juuso sai tyttären syliinsä: ”Tervetuloa kotiin pieni rakas”

iltalehti 12:05 23.05

TIS-pariskunnan esikoinen syntyi tällä viikolla. Temptation Island Suomi -ohjelmassa peräti kahdesti vierailleet Vilma ja Juuso ovat tuoreita vanhempia. He saivat esikoistyttärensä myöhään keskiviikkoiltana.


Hot topics