Terrorismiasiantuntija Lontoossa pidätetystä suomalaisesta: "Briteillä on täytynyt olla jonkinlainen tieto, mitä Suomella ei ollut" MTV 12:21 18.06

Jihadismitutkija Atte Kalevan mukaan Iso-Britannian viranomaisilla on todennäköisesti ollut parempaa tiedustelutietoa Lontoon Heathrown lentokentällä pidätetystä suomalaismiehestä kuin Suomen viranomaisilla.


Raskaan sarjan megaottelu toteutuu! Anthony Joshua kohtaa Deontay Wilderin kaksi kertaa MTV 08:38 12.06

Nyrkkeilyn raskaan sarjan supertähdet Deontay Wilder ja Anthony Joshua kohtaavat viimein toisensa. Maailmanmestaruudesta otellaan syksyllä Iso-Britanniassa.


Listaus julki – herttuatar Meghan on yksi Englannin vaikutusvaltaisimmista naisista mtv 16:32 05.06

Sussexin herttuatar Meghan on nimetty yhdeksi Iso-Britannian vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi. 


16-vuotias poika yritettiin salakuljettaa matkalaukussa – löytyi satamasta autosta huonossa kunnossa MTV 15:26 01.06

BBC kertoo, että 20-vuotias mies on saanut syytteen vietnamilaisen pojan salakuljetusyrityksestä. Arviolta 16-vuotias poika löydettiin matkalaukusta Doverin satamassa Iso-Britanniassa.


Pariskunta murhasi au-pairinsa – luulivat hänen suunnitelleen hirmutekoja Boyzone-yhtyeen perustajan kanssa MTV 21:46 24.05

Oikeus on tuominnut pariskunnan syylliseksi au-pairinsa murhasta Iso-Britanniassa. Murhan motiivi kertoo pariskunnan häiriintyneisyydestä. Asiasta kertoo BBC.


Myrkytetty Julia Skripal astui julkisuuteen hyvinvoivan näköisenä - kertoo rankasta toipumisestaan: ”Hidasta ja erittäin kivuliasta” iltalehti 21:08 23.05

20 päivää koomassa ollut Julia Skripal antoi ensimmäisen haastattelun. Maaliskuussa yhdessä isänsä Sergei Skripalin kanssa myrkytyksen saanut Julia Skripal on antanut ensimmäisen haastattelun ja kuvat itsestään sen jälkeen, kun pääsi pois sairaalasta. Skripalit myrkytettiin Isossa-Britanniassa Salisburyn kaupungissa, ja Iso-Britannia on syyllistänyt Venäjää myrkkyiskusta. Venäjä puolestaan on kiistänyt osallisuutensa tapaukseen.


Suomi saa mahdollisuuden historialliseen voittoon - ensi vuoden MM-kisojen lohkojako julki jatkoaika.com 12:23 22.05

Slovakiassa ensi vuonna pelattavien jääkiekon MM-kisojen lohkojako on varmistunut. Suomi kohtaa pääosin samoja maita kuin tänäkin vuonna, mutta luvassa on myös eksotiikkaa Iso-Britannian kohtaamisen myötä.


Herttuatar Meghanin koira on yksi kuninkaallisen avioliiton suurimmista voittajista: "Aikamoinen ryysyistä rikkauksiin -tarina" mtv 05:50 22.05

Meghan Markle joutui luopumaan toisesta koirastaan muuttaessaan Iso-Britanniaan, mutta mukaan päässyt Guy-niminen beagle on päässyt maistamaan kuninkaallista elämää. 


Alhaisin 12 vuoteen! Leijonat putosi jääkiekon maailmanrankingissa - MM-kisoissa vastaan tulee voittamaton Iso-Britannia iltalehti 12:11 21.05

Suomi putosi viidenneksi Kansainvälisen jääkiekkoliiton rankingissa. Ennen MM-kisoja Suomi oli neljäs, mutta tuoreessa listauksessa sijoitus on viides. Suomen edelle kiilasi USA, joka nousi kaksi sijaa helmikuun rankingista. Leijonat on viimeksi rankattu neljän parhaan ulkopuolelle 2006, jolloin sijoitus oli niin ikään viides.


Alhain 12 vuoteen! Leijonat putosi jääkiekon maailmanrankingissa - MM-kisoissa vastaan tulee voittamaton Iso-Britannia iltalehti 11:22 21.05

Suomi putosi viidenneksi Kansainvälisen jääkiekkoliiton rankingissa. Ennen MM-kisoja Suomi oli neljäs, mutta tuoreessa listauksessa sijoitus on viides. Suomen edelle kiilasi USA, joka nousi kaksi sijaa helmikuun rankingista. Leijonat on viimeksi rankattu neljän parhaan ulkopuolelle 2006, jolloin sijoitus oli niin ikään viides.


IL paikalla Windsorissa: Näin tosifani valmistautuu nukkumaan yökausia taivasalla iltalehti 13:01 18.05

Innokkaimmat fanit ovat valmiita viettämään yönsä ulkona nähdäkseen vilahduksen prinssi Harrysta ja Meghan Marklesta. Häähuuma alkaa olla korkeimmillaan, vaikka prinssi Harryn ja Meghan Marklen häihin on vielä yli vuorokausi. Iso-Britannian lippuja on ripustettu jokaiseen kadun kulmaan ja pahvisia hääpareja löytyy hotellien auloista. Windsorin linnan ympärillä parveilee järjestysmiehiä ja valtava määrä turisteja on paikalla jo aamukahdeksan jälkeen. Paikallinen kouluorkesteri on myös saapunut viihdyttämään kansalaisia.


Visio Live: Häirikkö tunki lavalle kesken Elias Kaskisen keikan - sai luovasti lähtöpassit iltalehti 20:00 17.05

Elias Kaskinen hoiti tyylikkäästi häirikön pois laivakeikan lavaltaan. Mies taustoitti tapausta Troot Visionin livelähetyksessä. Youtubessa nähtävässä Visio-lähetyksessä Karoliina Tuomisen ja Ilari Hakalan vieraina olivat tänään torstaina muusikko Elias Kaskinen ja tubettaja, äänivirtuoosi Jennys Voices. Keskustelussa sivuttiin Iltalehden uutista Euroviisujen finaalista. Finaalilähetyksessä kesken Iso-Britannian viisuedustajan esityksen lavalle ryntäsi häirikkö, joka nappasi laulajan mikin.


Britannia, Saksa ja Ranska pitävät kiinni Iranin ydinsopimuksesta MTV 14:06 17.05

Iso-Britannia, Ranska ja Saksa vakuuttavat pysyvänsä Iranin ydinsopimuksessa, kertoo Britannin pääministerin toimisto.


Teinitähti pulahti bikineissä uimaan – paparazzi iski välittömästi stara 08:00 16.05

Skotlantilainen teinipoppari Tallia Storm nousi taannoin Iso-Britanniassa suosituksi tähdeksi. Laulu-uransa


Viihdelehti Stara.fi stara 08:00 16.05

Skotlantilainen teinipoppari Tallia Storm nousi taannoin Iso-Britanniassa suosituksi tähdeksi. Laulu-uransa


Euroviisujen lopulliset tulokset: Suomi ei saanut briteiltä yhtään yleisöäänistä johdettua pistettä iltalehti 12:16 13.05

Saara Aallolla on paljon faneja Iso-Britanniassa, mutta siitä huolimatta yleisöääniä ei herunut. Israel vei voiton vuoden 2018 Euroviisuissa. Katso artisti Netan voittopuhe. Suomi pääsi sentään Euroviisujen finaaliin, mutta Saara Aallon Monsters ei silti riittänyt kärkipaikoille. Suomi jäi kisassa toiseksi viimeiseksi eli sijalle 25.


Euroviisujen lopulliset tulokset: Suomi ei saanut briteiltä yhtään yleisöääntä iltalehti 11:03 13.05

Saara Aallolla on paljon faneja Iso-Britanniassa, mutta siitä huolimatta yleisöääniä ei herunut. Suomi pääsi sentään Euroviisujen finaaliin, mutta Saara Aallon Monsters ei silti riittänyt kärkipaikoille. Suomi jäi kisassa toiseksi viimeiseksi eli sijalle 25. Israelin Netta voitti viisut kappaleellaan TOY. Maa kahmi 529 pistettä.


"He ovat erittäin ylpeitä esityksestään" – Iso-Britannia kieltäytyi mahdollisuudesta esiintyä uudestaan euroviisuissa mtv 00:51 13.05

Iso-Britannian euroviisuedustaja SuRielle tarjottiin mahdollisuutta esittää kappaleensa uudestaan yllättävän häirikön keskeytyksen tähden. Laulaja kieltäytyi tarjouksesta esiintyä uudestaan.


Britannia saa esiintyä uudelleen viisuissa – lavan vallannut häirikkö huusi mikkiin ”natseista” iltasanomat 23:12 12.05

Iso-Britannia esiintyy uudelleen viisufinaalissa.


25 vuotta vanha Belgia vakuuttava MM-avauksessaan Fouga Magisterin Griezmann teki Ilmailualan Unioni ”Koko hommahan lähti

Uutiset