Koivisto sai tarpeekseen: vuorineuvosten vaimot eivät päässeet matkoille enää Ison-Britannian-vierailun jälkeen iltasanomat 20:42 19.09

Presidentti Koivisto ei halunnut enää vuorineuvosten vaimoja ulkomaan matkoille.


Putin Skripal-epäillyistä: ”Tiedämme keitä he ovat – heidät on löydetty” uusisuomi 10:34 12.09

Venäjän presidentti Vladimir Putin on kommentoinut Ison-Britannian tuoreita epäilyjä ex-agentti Sergei Skripalin myrkytyksestä. Putinin mukaan Britannian viranomaisten nimeämät epäillyt ovat siviilejä, eivät tiedustelupalvelun henkilöstöä eivätkä rikollisia.


Brittiministeriltä kova varoitus Suomessa: Mitään takeita ei ole – valmistauduttava sekavaan brexitiin uusisuomi 17:07 14.08

”Kaikkien täytyy valmistautua sopimuksettomaan brexitiin”, varoittaa Ison-Britannian ulkoministeri Jeremy Hunt.


Terroriepäily: Auto syöksyi väkijoukkoon Lontoossa uusisuomi 13:57 14.08

Yksi mies on pidätetty Ison-Britannian Lontoossa auton syöksyttyä väkijoukkoon Westminsterissä parlamenttitalon edustalla. Tapausta tutkitaan epäiltynä terrorismina.


Ison-Britannian ulkoministeri Suomeen – Soinin kanssa aiheena brexit uusisuomi 17:53 10.08

Ison-Britannian tuore ulkoministeri Jeremy Hunt saapuu Suomeen ensi tiistaina. Hunt tapaa Suomen-vierailullaan ulkoministeri Timo Soinin (sin.).


Uusi brittiministeri brexit-sopasta: ”Hyvin todellinen riski”, ettei sopimusta vahingossa synnykään uusisuomi 15:01 23.07

Ison-Britannian uusi ulkoministeri Jeremy Hunt arvioi, että ilmassa on ”hyvin todellinen riski” sille, että brexit-sopimusta ei ”vahingossa synnykään”.


Lapsia solutetaan vakoojiksi Isossa-Britanniassa – apuna huumediilereiden ja terroristien jahtaamisessa MTV 16:18 20.07

Ison-Britannian tiedustelupalvelu ja poliisi hyödyntävät lapsia erilaisissa peiteoperaatioissa. Osa lapsivakoojista on jopa alle 16-vuotiaita.


Turun puukotus: Kuningatar Elisabet myönsi uhria auttaneelle Hassan Zubierille urhoollisuusmitalin uusisuomi 16:08 19.07

Ison-Britannian kuningatar Elisabet on myöntänyt urhoollisuusmitalin Hassan Zubierille tämän rohkeudesta Turun puukotuksen yhteydessä. Zubier saa kuningas Yrjö VI:n mukaan nimetyn mitalin, joka myönnetään rohkeudesta muissa kuin sotilastehtävissä. Zubier on syntynyt Isossa-Britanniassa, mutta asuu nykyisin Ruotsissa.


Näin Trumpin brexit-kommentit muuttuivat päivässä: ”Ei ole minun asiani” – ”Kerroin miten se pitäisi hoitaa” uusisuomi 09:53 13.07

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump arvostelee Ison-Britannian pääministerin Theresa Mayn brexit-suunnitelmaa tiukasti The Sun -lehden haastattelussa.


Britannian ex-puolustusministeri: ”Trump on oikeassa – Euroopan mailta ei riittävää edistystä” uusisuomi 09:07 12.07

Ison-Britannian entinen puolustusministeri Michael Fallon katsoo, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on oikeassa, kun hän arvostelee eurooppalaisia Nato-liittolaisia siitä, että ne eivät panosta riittävästi puolustukseen. Fallon toimi ministerinä vuosina 2014–2017.


BBC: Kuulostavatko vanhojen radio-ohjelmien naisäänet oudon kimeiltä? Yksi syy on tasa-arvossa iltasanomat 07:57 14.06

Yksi tunnettu esimerkki naisesta, joka opetteli puhumaan matalalla äänellä, on Ison-Britannian entinen päministeri Margaret Tatcher.


Jääkiekon MM-kisoihin nousseen Ison-Britannian tähti teki historiaa - sai KHL-sopimuksen! iltalehti 14:00 23.05

Puolustaja Ben O'Connorista, 29, tulee KHL:n historian ensimmäinen brittipelaaja. Barys Astana tiedotti, että O'Connor on tehnyt seuran kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen. Britti siirtyy Kazakstaniin kotimaansa liigan Sheffield Steelersin riveistä. O'Connor on pelannut aiemminkin urallaan Kazakstanissa, joskin maan paikallisen liigan joukkueissa. 185-senttinen O'Connor on pelannut nuorena Kanadan junioriliigoissa ja hänellä on myös Kanadan kansalaisuus. Britannian Durhamissa syntynyt O'Connor on kuitenkin jo nuoresta asti edustanut maajoukkuetasolla synnyinmaataan.


IIHF julkaisi MM-kisojen lohkojaon: Leijonat kohtaa Ison-Britannian, Slovakia mukaan porukkaan iltalehti 12:52 22.05

IIHF vahvisti vuoden 2019 MM-kisojen lohkojaon. Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF teki tuoreen maailmanrankingin perusteella määräytyvään lohkojakoon yhden muutoksen, eli Norja ja Slovakia vaihtoivat paikkaa. Kisaisäntä Slovakia on näin ollen Leijonien seurana Kosicessa. Muutos todennäköisesti palvelee lipunmyyntiä, sillä toisessa lohkossa pelaavat jo Itävalta ja Tshekki, jotka ovat lähellä Bratislavaa.


IL-TV lähettää kuninkaalliset häät suorana - lähetys käynnissä klo 10 lähtien! iltalehti 10:03 19.05

Pääset mukaan suoraan häähumuun jo nyt! Kuninkaallinen häähumu valtaa tänään suomalaiset tv-kanavat, kun Ison-Britannian prinssi Harry ja näyttelijä Meghan Markle avioituvat. Myös IL-TV seuraa suorana kiinnostavimmat hetket klo 10 alkavassa livelähetyksessä, joka kestää pitkälle iltaan.


Tuntikaupalla Harryn ja Meghanin häitä tänään televisiossa sekä IL-TV:ssä - Katso koko aikataulu tästä! iltalehti 08:13 19.05

IL-TV lähettää suoraa lähetystä paikan päältä. Videolla Harryn ja Meghanin yhteishaastattelu viiden kuukauden takaa. Kuninkaallinen häähumu valtaa tänään suomalaiset tv-kanavat, kun Ison-Britannian prinssi Harry ja näyttelijä Meghan Markle avioituvat. Myös IL-TV seuraa suorana kiinnostavimmat hetket jo klo 10 alkavassa livelähetyksessä, joka kestää pitkälle iltaan.


Kovimmat hääfanit ovat olleet kuninkaallisten perässä jo vuosikymmeniä - britti Andrew’lla iso rooli kuningataräidin hautajaisissa iltalehti 19:52 18.05

Prinssi Harry ja Meghan Markle vihitään lauantaina. Fanit ovat jo valmiina. Iltalehti seuraa häitä. Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häitä varten Windsoriin on saapunut useita faneja, jotka eivät ole ensimmäistä kertaa kuninkaallisten perässä. Andrew Hayn ensikosketuksesta Ison-Britannian kuningasperheeseen on jo yli 40 vuotta. Hän oli kotikaupungissaan Derbyssä todistamassa, kun 25 vuotta vallassa ollut kuningatar saapui kaupunkiin vuonna 1977.


Viranomaiset: Myrkytetty ex-kaksoisagentti Sergei Skripal pääsi sairaalasta MTV 12:31 18.05

Ison-Britannian terveysviranomaisten mukaan maaliskuussa myrkytetty Sergei Skripal on päässyt sairaalasta, kertoo uutistoimisto Reuters. 


Kuninkaallinen skandaali tänään tv:ssä: Siniveriset kauppasivat vuoden 2008 hääkuvansa iltalehti 09:11 18.05

Asialla oli prinsessa Annen esikoinen Peter Phillips vaimoineen. Tällainen on Ison-Britannian kruununperimysjärjestys. Peter Phillipsiä ei löydy kärjestä. Amerikkalaisnäyttelijä Meghan Markle ja prinssi Harry astuvat huomenna avioon. Tuoreessa brittidokumentissa käydään läpi, kuinka häiden valmistelut ovat viimeisen viiden kuukauden aikana pääpiirteittäin edenneet.


HSlle Airiston kirkko on korvaamaton” on nousemassa tai selittämään – teki taas ”Elop kyyneleet

Uutiset