BBC: Kuulostavatko vanhojen radio-ohjelmien naisäänet oudon kimeiltä? Yksi syy on tasa-arvossa iltasanomat 07:57 14.06

Yksi tunnettu esimerkki naisesta, joka opetteli puhumaan matalalla äänellä, on Ison-Britannian entinen päministeri Margaret Tatcher.


Jääkiekon MM-kisoihin nousseen Ison-Britannian tähti teki historiaa - sai KHL-sopimuksen! iltalehti 14:00 23.05

Puolustaja Ben O'Connorista, 29, tulee KHL:n historian ensimmäinen brittipelaaja. Barys Astana tiedotti, että O'Connor on tehnyt seuran kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen. Britti siirtyy Kazakstaniin kotimaansa liigan Sheffield Steelersin riveistä. O'Connor on pelannut aiemminkin urallaan Kazakstanissa, joskin maan paikallisen liigan joukkueissa. 185-senttinen O'Connor on pelannut nuorena Kanadan junioriliigoissa ja hänellä on myös Kanadan kansalaisuus. Britannian Durhamissa syntynyt O'Connor on kuitenkin jo nuoresta asti edustanut maajoukkuetasolla synnyinmaataan.


IIHF julkaisi MM-kisojen lohkojaon: Leijonat kohtaa Ison-Britannian, Slovakia mukaan porukkaan iltalehti 12:52 22.05

IIHF vahvisti vuoden 2019 MM-kisojen lohkojaon. Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF teki tuoreen maailmanrankingin perusteella määräytyvään lohkojakoon yhden muutoksen, eli Norja ja Slovakia vaihtoivat paikkaa. Kisaisäntä Slovakia on näin ollen Leijonien seurana Kosicessa. Muutos todennäköisesti palvelee lipunmyyntiä, sillä toisessa lohkossa pelaavat jo Itävalta ja Tshekki, jotka ovat lähellä Bratislavaa.


IL-TV lähettää kuninkaalliset häät suorana - lähetys käynnissä klo 10 lähtien! iltalehti 10:03 19.05

Pääset mukaan suoraan häähumuun jo nyt! Kuninkaallinen häähumu valtaa tänään suomalaiset tv-kanavat, kun Ison-Britannian prinssi Harry ja näyttelijä Meghan Markle avioituvat. Myös IL-TV seuraa suorana kiinnostavimmat hetket klo 10 alkavassa livelähetyksessä, joka kestää pitkälle iltaan.


Tuntikaupalla Harryn ja Meghanin häitä tänään televisiossa sekä IL-TV:ssä - Katso koko aikataulu tästä! iltalehti 08:13 19.05

IL-TV lähettää suoraa lähetystä paikan päältä. Videolla Harryn ja Meghanin yhteishaastattelu viiden kuukauden takaa. Kuninkaallinen häähumu valtaa tänään suomalaiset tv-kanavat, kun Ison-Britannian prinssi Harry ja näyttelijä Meghan Markle avioituvat. Myös IL-TV seuraa suorana kiinnostavimmat hetket jo klo 10 alkavassa livelähetyksessä, joka kestää pitkälle iltaan.


Kovimmat hääfanit ovat olleet kuninkaallisten perässä jo vuosikymmeniä - britti Andrew’lla iso rooli kuningataräidin hautajaisissa iltalehti 19:52 18.05

Prinssi Harry ja Meghan Markle vihitään lauantaina. Fanit ovat jo valmiina. Iltalehti seuraa häitä. Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häitä varten Windsoriin on saapunut useita faneja, jotka eivät ole ensimmäistä kertaa kuninkaallisten perässä. Andrew Hayn ensikosketuksesta Ison-Britannian kuningasperheeseen on jo yli 40 vuotta. Hän oli kotikaupungissaan Derbyssä todistamassa, kun 25 vuotta vallassa ollut kuningatar saapui kaupunkiin vuonna 1977.


Viranomaiset: Myrkytetty ex-kaksoisagentti Sergei Skripal pääsi sairaalasta MTV 12:31 18.05

Ison-Britannian terveysviranomaisten mukaan maaliskuussa myrkytetty Sergei Skripal on päässyt sairaalasta, kertoo uutistoimisto Reuters. 


Kuninkaallinen skandaali tänään tv:ssä: Siniveriset kauppasivat vuoden 2008 hääkuvansa iltalehti 09:11 18.05

Asialla oli prinsessa Annen esikoinen Peter Phillips vaimoineen. Tällainen on Ison-Britannian kruununperimysjärjestys. Peter Phillipsiä ei löydy kärjestä. Amerikkalaisnäyttelijä Meghan Markle ja prinssi Harry astuvat huomenna avioon. Tuoreessa brittidokumentissa käydään läpi, kuinka häiden valmistelut ovat viimeisen viiden kuukauden aikana pääpiirteittäin edenneet.


Harryn ja Meghanin h-hetkeen vain 4 päivää - tv:stä tulee peräti 3 uutta dokumenttia vielä ennen häitä iltalehti 06:06 15.05

Prinssi Harry nai Meghan Marklen tämän viikon lauantaina. Video näyttää Ison-Britannian kuningashuoneen kruununperimysjärjestyksen. Henry Charles Albert David Mountbatten-Windsor - eli tutummin prinssi Harry - nai Rachel Meghan Marklen tämän viikon lauantaina 19. toukokuuta. Kuninkaalliset häät nähdään suorana sekä TV1:llä että Avalla.


Häirikkö ryntäsi lavalle kesken SuRien esityksen ja otti mikrofonin: Haukkui brittiläisiä ”medianatseja” iltalehti 00:22 13.05

SuRie saa halutessaan esiintyä uudestaan. Ison-Britannian SuRien viisuesitys sai ikäv'än käänteen kun häirikkö juoksi lavalle kesken esityksen. Mies ehti tarttua mikrofoniin ennen kuin järjestyksenvalvojat veivät hänet pois. Daily Mailin tietojen mukaan mies huusi kun häntä vietiin.


Turvatoimet pettivät! Häirikkö juoksi lavalle kesken Britannian esityksen ja vei mikrofonin! iltalehti 23:47 12.05

Häirikkö juoksi lavalle kesken Ison-Britannian SuRie:n esityksen. Ison-Britannian SuRie:n esitys sai ikävä käänteen, kun joku mies juoksi lavalle kesken hänen Storm-viisuesityksensä. Mies tarttui SuRien mikrofoniin ennen kuin järjestäjät veivät hänet pois lavalta. SuRie ilmeestä päätellen kauhistui.


Näkökulma: Väärässä oltiin - Yle ja Saara Aalto tiesivät paremmin iltalehti 15:06 09.05

Saara Aallon taustalla on sittenkin merkitystä, kirjoittaa toimittaja Mari Pudas. Kolmen vuoden odotus päättyi ja Suomi on mukana viisujen finaalissa. Saara aalto sanoi tiistain finaalipaikan varmistuttua, ettei hän lähde finaaliin "puhtaalta pöydältä", kuten ei lähtenyt semifinaaliinkaan. Tällä Saara viittasi Ison-Britannian X Factorista saamaansa tunnettavuuteen ja näkyvyyteen. Saara on puhunut asiasta aiemminkin, siitä lähtien kun Yle ilmoitti hänen olevan seuraava Euroviisuedustaja. Myös Yle on muistanut mainita, miten Saara tunnetaan maailmalla X-factor menestyksen myötä. Nuo puheet on helppo kuitata ylihypettämisellä. X Factor on vain kilpailu muiden joukossa. Eihän Saara voittanut sitä ja niin edelleen, eikä siitä ole kuin päivä kun kirjoitin, miten miljoona levyjä myyneen Bonnie Tylerin tunnettavuus ei millään lailla konkretisoitunut Euroviisuissa muuta vuosi sitten. Totta tuo, mutta vertaus oli huono. Bonnie Tyler on has been -artisti, kaikella kunnioituksella. Saaran ura puolestaan on nousukiidossa, pitkälti kiitos X Factor -menestyksen.


Haluatko kuningatar Elisabetin kokiksi? Brittihovissa useita työpaikkoja auki - palkat eivät päätä huimaa iltalehti 12:25 06.05

Buckinghamin palatsi etsii muun muassa puutarhuria, prinsessa Annen ohjelmapäällikköä ja siivoojaa. Kuningatar Elisabetin omaisuuden on arveltu olevan yli 8,5 miljardia euroa. Pikkurahasta Ison-Britannian hallitsijalla ei siis ole pulaa, mutta hänen tiedetään pitävän silti kukkaron nyörejä tiukalla. Ei siis liene yllätys, että kun Buckinghamin palatsiin etsitään uutta kokkia, palkka ei päätä huimaa. Demi chef de partie -nimekkeellä toimivasta tehtävästä maksetaan vuodessa noin 25 000 euroa eli kuukausipalkka on reilut 2 100 euroa. Palkkioon kuitenkin ilmaiset ateriat ja mahdollisuus asua palatsin tiloissa korvausta vastaan.


Muistatko vielä? Näin Kate ja William ovat esitelleet vastasyntyneet lapsensa sairaalan edessä iltalehti 13:45 23.04

Herttuatar Catherinen synnytys on käynnistynyt. Herttuapari on parhaillaan St. Maryn sairaalassa. Ison-Britannian prinssi Williamin, 35, ja herttuatar Catherinen, 36, perhe kasvaa piakkoin, sillä herttuatar on saapunut sairaalaan synnyttämään kolmatta lastaan. Kensingtonin palatsi tiedotti, että Catherinen synnytys on käynnistynyt ja hänet on viety autokyydillä St. Maryn sairaalaan Lontoon Paddingtoniin varhain maanantaiaamuna. Catherine synnyttää sairaalaan Lindo-siivessä, ja myös prinssi William on paikalla.


epäonnistumiseen ja GM vaihtoon, Jukka Puotilan maailmanlaajuisesti sanat Venäjän MM-kisoista tähtipelaajan tarina teoriaan

Uutiset