Jennifer Lawrencen viinikohellukseen jatkoa: kuittaili Oscar-gaalan lavalla Meryl Streepille iltalehti 13:23 05.03

Näyttelijätär vitsaili puheessaan näyttelijälegendan kustannuksella. Näyttelijä Jennifer Lawrence on tänäkin vuonna onnistunut saamaan ylimääräistä huomiota Oscar-gaalan aikana. Tällä kertaa hän pääsi valokeilaan toikkaroimalla viinilasin kanssa kesken palkintojenjakojen. Lawrencen toilailut jatkuivat, kun hän pääsi lavalle jakamaan Parhaan Naissivuosan Oscaria Jodie Fosterin kanssa. Naiset kuittailivat nimittän huolella yleisössä istuvalle Oscar-voittaja Meryl Streepille. Lavalle keppien kanssa saapunut Foster vihjasi aluksi loukkaantumisensa johtuvan Streepistä. Hän käytti esimerkkinä Margo Robbien I, Tonya -elokuvan roolihahmoa Tonya Hardingia, joka juonii kilpasiskonsa päänmenoksi loukkaantumista.


Kiinan kommunistipuolue petaa jatkoa presidentti Xille iltalehti 11:22 25.02

Kiinan kommunistinen puolue esittää, että presidenttikausia ei rajoitettaisi jatkossa. Kiinan kommunistinen puolue esittää, että presidenttikausia ei rajoitettaisi jatkossa. Asiasta kertoo virallinen uutistoimisto Xinhua sunnuntaina. Päätös antaisi istuvalle presidentille Xi Jinpingille mahdollisuuden jatkaa tehtävässään vuoden 2023 jälkeen. Puolueen keskuskomitea on esittänyt, että perustuslaista poistetaan kohta, jonka mukaan presidentti voi palvella vain kaksi viiden vuoden kautta.


Ovensuukyselyt lupaavat Kyproksen istuvalle presidentille jatkokautta iltasanomat 18:31 04.02

Nicos Anastasiades on kukistamassa presidentinvaaleissa Stavros Malasin.


Tilastot paljastavat: 69-vuotiaana isäksi tullut Sauli Niinistö on alle yhden promillen poikkeusyksilö iltalehti 09:08 03.02

Tasavallan presidentti Sauli Niinistöstä tuli isä erittäin poikkeuksellisesti 69-vuotiaana. Myös Jenni Haukion ensisynnytys tapahtui verraten myöhään, selviää Tilastokeskuksen tiedoista. Istuvalle tasavallan presidentille syntyi ensimmäistä kertaa Suomen historiassa lapsi. Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio tiedottivat perjantaina presidentin kanslian välityksellä presidenttiparin lapsen syntymästä. Raskaudesta kerrottiin lokakuussa. Tuolloin lasketuksi ajaksi kerrottiin helmikuu, mutta tarkkaa ajankohtaa ei paljastettu. Niinistö on lapsen syntyessä 69-vuotias. Hän täyttää elokuussa 2018 70 vuotta. Ikää voi pitää tuoreelle isälle poikkeuksellisen korkeana, ja käsitystä vahvistaa myös Tilastokeskuksen Iltalehdelle toimittama suomalaislasten isien ikäjakauma.


Niinistön jännittävä päivä kuvina: Tiukasta ilmeestä helpottuneeseen hymyyn iltalehti 06:01 29.01

Sauli Niinistö pääsi jatkokaudelle tasavallan presidentiksi ensimmäisellä kierroksella. Vaalipäivän aikana Niinistön tunnelmat vaihtelivat. Valitsijayhdistyksen presidenttiehdokas Sauli Niinistö voitti presidentinvaalit ensimmäisellä kierroksella: hän sai 62,7 prosenttia äänistä. Istuvalle presidentille tuli yllätyksenä, kuinka suurella äänimäärällä hän voitti. Niinistö ei pitänyt ensimmäisellä kierroksella läpimenemistään varmana edes murskaavan ennakkoäänituloksen jälkeen, mikä näkyy myös päivän varrella Niinistöstä otetuista kuvista.


Elinkautista istuvalle sarjamurhaajahoitajalle syytteet 97 murhasta Saksassa iltasanomat 20:47 22.01

Hoitaja antoi potilailleen yliannostuksen lääkettä, joka lamaannutti heidän verenkiertojärjestelmänsä, koska hoitajalla oli tarve saada kunniaa potilaiden elvyttämisestä.


Uutiset