Kaksi miestä vangittiin epäiltyinä ampumisesta Nurmeksessa – miestä kohti ammuttiin useita laukauksia MTV 18:37 21.06

Kaksi miestä on vangittu epäiltynä ampumisesta Nurmeksessa, kertoi Itä-Suomen poliisi torstaina.


Asunnon eteisessä huumeita ja aseita säilytelleen tuomio aleni hovissa MTV 14:44 21.06

Itä-Suomen hovioikeus on alentanut asuntonsa eteisessä huumeita ja aseita Pieksämäellä pitäneen miehen tuomiota.


Karua tekstiä kotihoidosta – Liitto kanteli Eksotesta: ”Sairaalasta kotiutuu jalattomia ja harhaisia asiakkaita” uusisuomi 08:11 20.06

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer on tehnyt Itä-Suomen aluehallintaviranomaiselle valvontapyynnön ja oikeusasiamiehelle kantelun Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten kotihoidosta.


Konstaapeli tuomittiin sakkoihin – löi kiinniotettua niskaan, huuli aukesi MTV 19:52 19.06

Itä-Suomen poliisin vanhempi konstaapeli tuomittiin 35 päivän sakkorangaistukseen pahoinpitelystä ja virkavelvollisuuden rikkomisesta.


Eksoten vanhusten kotihoidosta valvontapyyntö: Lääkkeitä myöhässä, huonokuntoisia asiakkaita kotiutettu MTV 08:59 19.06

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto Super on tehnyt valvontapyynnön Itä-Suomen aluehallintoviranomaiselle sekä kantelun oikeusasiamiehelle Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten kotihoidosta.


Eksoten kotihoidosta valvontapyyntö: Vanhusten kotihoidossa puutteita – lääkkeitä annettu myöhässä MTV 08:59 19.06

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto Super on tehnyt valvontapyynnön Itä-Suomen aluehallintoviranomaiselle sekä kantelun oikeusasiamiehelle Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten kotihoidosta.


Eksoten kotihoidosta valvontapyyntö: Vanhusten kotihoidossa puutteita iltasanomat 08:57 19.06

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto Super on tehnyt valvontapyynnön Itä-Suomen aluehallintoviranomaiselle sekä kantelun oikeusasiamiehelle Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten kotihoidosta.


Poliisi epäilee: Uhkaavasti käyttäytynyt seurue ammuskeli kerrostalon pihalla ja rappukäytävässä – kaksi otettu kiinni MTV 10:00 18.06

Itä-Suomen poliisi tutkii epäiltyä ampumistapausta Pohjois-Karjalassa Nurmeksessa.


Juopuneen miehen idea ajaa moottoripyörällä ilman kypärää päättyi rikossyytteeseen ja sairaalareissuun helikopterilla MTV 09:48 10.06

Itä-Suomen poliisi selvitti eilen illalla hurjia ylinopeuksia sekä liikenteen vaarantamisia moottoripyörällä.


Kadonnutta pyöräilijää etsitään Joensuussa – poliisi pyytää havainnot hätäkeskukseen MTV 05:57 09.06

Itä-Suomen poliisi pyytää havaintoja Joensuun Kiihtelysvaarasta kadonneesta miehestä.


Ryöstö Mäntyharjussa – välikohtaus alkoi grilliltä, uhri pakeni miesjoukkoa maastoon MTV 12:42 06.06

Mäntyharjussa tapahtui sunnuntaina 3. kesäkuuta aamuyöstä ryöstö, missä kolmen nuoren miehen ryhmä pahoinpiteli ja anasti omaisuutta noin 20-vuotiaalta mieheltä. Itä-Suomen poliisin mukaan poliisi on ottanut kiinni rikoksesta epäillyt ja heitä on kuulusteltu alkuviikon aikana.


Epäilty musta­sukkaisuus: mies­joukko tunkeutui yöllä asuntoon ja aloitti lyömisen heti iltasanomat 11:15 06.06

Kolmea miestä epäillään kahdesta pahoinpitelystä, törkeästä kotirauhan rikkomisesta sekä vahingonteosta. Esitutkinta etenee syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon.


Tuuli katkonut sähköjä erityisesti Itä-Suomessa – jopa 30?000 kotitaloutta pimeänä iltasanomat 19:46 04.06

Tuuli on katkonut sähköjä Itä-Suomen alueella, kertovat sähköyhtiöt.


Tuuli katkonut tuhansilta sähköt Itä-Suomessa MTV 17:09 04.06

Tuuli on katkonut sähköjä Itä-Suomen alueella, kertovat sähköyhtiöt.


Tuuli katkonut tuhansilta sähköt Itä-Suomessa iltasanomat 16:25 04.06

Tuuli on katkonut sähköjä Itä-Suomen alueella, kertovat sähköyhtiöt.


70-vuotiaalle tuomio seksuaalirikoksista 16-vuotiaan kanssa – kaikki alkoi Facebook-viesteistä ja ”etäparantamisesta” iltasanomat 13:28 01.06

Itä-Suomen hovioikeus pysytti Päijät-Hämeen käräjäoikeuden tuomion seksuaalirikoksista, joihin 70-vuotias kymenlaaksolainen mies syyllistyi ostaessaan seksuaalipalveluja 16-vuotiaalta tytöltä.


Kuopiolaismies tarjosi kannabista 14-vuotiaalle ja käytti hyväkseen - raiskaussyyte kaatui, koska tyttö ei vastustellut iltalehti 22:40 29.05

Itä-Suomen hovioikeus on kumonnut Pohjois-Savon käräjäoikeuden ratkaisun ja tuominnut nuoren kuopiolaisen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Hovioikeuden tuore päätös merkitsee, ettei kuopiolaismies vältä vankilaa. Vuoden ja kymmenen kuukauden pituinen vankeusrangaistus on ehdoton. Käräjäoikeus tuomitsi viime lokakuussa saman miehen huumausainerikoksesta sakkoihin. Tuon tuomion perusteena oli se, että 22-vuotias tarjosi lapselle kannabista - vaikkakin vain pienen määrän.


Rikosoikeuden professori: Sarjakuristaja sai nyt ankaran rangaistuksen - ”Hovioikeus antoi paljon painoarvoa näille Penttilän perversioille” iltalehti 21:00 29.05

Rikosoikeuden professori Matti Tolvasen mukaan hovioikeuden ratkaisussa korostuivat Penttilän rikoshistoria ja persoonallisuuden piirteet, kun käräjäoikeudessa oli arvioitu enemmän tekoja. Itä-Suomen yliopiston rikosoikeuden professori Matti Tolvanen pitää sarjakuristajana tunnetun Michael Penttilän tiistaina Helsingin hovioikeudesta saamaa tuomiota hyvin perusteltuna. Tolvasen mukaan ratkaisussa korostuivat Penttilän rikoshistoria ja persoonallisuuden piirteet, kun aikaisemmin käräjäoikeudessa oli arvioitu enemmän tekoja.


Poliisi reagoi kansalaisten yhteydenottoihin: Mäntyharjun myrkkyvuodosta esitutkinta iltalehti 13:01 29.05

Poliisi selvittää muun muassa, ovatko joku tai jotkut käsitelleet ja säilyttäneet vaarallista ainetta lain vastaisesti. Itä-Suomen poliisilaitos aloittaa esitutkinnan Mäntyharjun Kinnin asemapaikalla tapahtuneesta kemikaalipäästöstä. Vuoto tapahtui 7. huhtikuuta, kun seisakkeella tilapäisessä säilytyksessä ollut 50 junavaunun letka lähti liikkeelle ja yksi säiliövaunu rikkoutui. Letkasta valui luontoon 35 tonnia haitallista kemikaalia. Poliisin mukaan asiaa tutkitaan alkuvaiheessa ympäristön turmelemisena ja vaarallisten aineiden kuljetusrikoksena. Poliisi selvittää tutkinnassa, ovatko joku tai jotkut syyllistyneet asiassa tahalliseen tai törkeän huolimattomaan menettelyyn.


hot dog -kanuunalla Huimariinan vuoro olla miten kultapoika MM-Moniveto Belgia niemimaalla – tähtihyökkääjä sivalsi – ”Eikös ”Stalinin kahvikuppiradalla”

Uutiset