Kansanedustaja hämmästytti Stan Saanilan Uutisvuodossa - Ei tiennyt, montako kansanedustajaa on iltalehti 08:09 27.05

Stan Saanila toimi Uutisvuodon kapteenina ikimuistoiset kymmenen vuotta. Stan Saanila oli itseoikeutetusti seuraamassa Uutisvuodon historian vihoviimeistä nauhoitusta perjantaina. Viimeinen lähetys nähtiin lauantaina 26.5. Yle TV1:llä kello 21.15. Saanila itse oli ohjelman kapteenina vuosina 2007-2017. Kapteenivuosiin mahtui kymmeniä, ellei satoja vieraita. Myös lukemattomia kansanedustajia.


Video Tampereen yöstä: Tältä kuulosti Kärppien yöllinen karaoketulkinta! Mestarien laulama biisi herätti ison kohun 15 vuotta sitten iltalehti 12:32 27.04

Kärppien SM-kultajoukkue pisti oikein kunnolla bilettäen, kun mestaruus varmistui eilen Tampereen Hakametsässä. Iltalehti seurasi kinkeröintiä tiiviisti vierestä ja oli paikalla, kun Kärppien mestarijoukkue otti karaokelavan haltuun tamperelaisessa anniskeluravintolassa. Mestarijoukkueen Radek Koblizek, Saku Mäenalanen ja Taneli Siikaluoma nousivat lavalle ja tulkitsivat itseoikeutetusti Sentenced-metalliyhtyeen Routasydän-kappaleen. Nyttemmin lopettanut muhoslainen bändi teki kappaleen vuonna 2003 juuri Kärppien kannatuslauluksi. Se on bändin ainoa suomenkielinen kappale.


Maanantaijää, viikko 16: Mestariehdokkaat areenalla, vaikka lippujen hinnat puhuttavatkin jatkoaika.com 12:00 16.04

Itseoikeutetusti esiin pääsevät finaalijoukkueet. Tappara jahtaa triplaa, mutta Kärpät pääsee iskemään hyvässä vireessä kapuloita rattaisiin. Tampereella on päästy näkemään menestyvää jääkiekkoa keväästä toiseen, mutta joko lippujen hinnat karkaavat käsistä.


Mäkihypyn maailmancup päättyi puolalaisjuhliin – näin suomalaiset sijoittuivat kokonaispisteissä MTV 13:37 25.03

Mäkihypyn maailmancup-kausi paketoitiin Planican lentomäen henkilökohtaisella kisalla, jonka ylivoimaiseksi ykköseksi hyppäsi itseoikeutetusti cupin kokonaisvoittaja, Puolan Kamil Stoch.


16 Soinin 2 tuntia ja alkaa ekaluokkalaisilla – jotain sen tyyppistä” Juhani Tammiselta Kokoomuksen Sirén lieskat päin päiväkodin johtaja Tammiselta napakat viestit

Uutiset