Lue jättihaastattelu – Liigan puheenjohtaja Hiltunen: Muut maat ovat kasvattaneet eroaan Liigaan jatkoaika.com 18:00 08.12

Liiga ja Jääkiekkoliitto solmivat uuden toistaiseksi voimassaolevan yhteistyösopimuksen. Jatkoajan haastattelussa Liigan puheenjohtaja Heikki Hiltunen avaa näkemyksiään sopimuksesta sekä Liigan tulevaisuuden suunnasta, jossa vilahtaa idea myös Liigan joukkuemäärän pienentämisestä.


Jääkiekon MM-kultaa ei ratkaista enää rankkareilla uusisuomi 10:54 07.12

Kansainvälinen Jääkiekkoliitto on ilmoittanut MM-kisoihin tulevasta merkittävämmästä sääntömuutoksesta. MM-finaalia ei jatkossa enää ratkaista rangaistuslaukauskisassa, vaan kolmella kolmea vastaan pelataan niin kauan, kunnes maali syntyy.


Jatkuva jatkoaika ensi kevään MM-finaaliin jatkoaika.com 17:56 06.12

Kansainvälinen jääkiekkoliitto on tehnyt muutoksen, jonka seurauksena miesten MM-finaalia ei ratkaista kahden edellisvuoden tapaan voittomaalikilpailussa.


Nyt se on varmaa: Liiga pysyy suljettuna – sopimuksessa on kuuden kuukauden irtisanomisaika jatkoaika.com 21:04 24.11

Liiga on jatkossakin suljettu sarja. Jääkiekkoliittokin hyväksyi asian. Sopimuksessa on kuitenkin kuuden kuukauden irtisanomisaika molemmille osapuolille.


Kabinetti teki sen taas: SM-liiga pysyy suljettuna! uusisuomi 20:22 24.11

Arvuuttelu jääkiekon SM-liigan avaamisesta, joukkuemäärän vähentämisestä tai karsintojen järjestämisestä päättyy tällä erää. Jääkiekkoliitto ja SM-liiga Oy tiedottivat lauantaina tehneensä sopimuksen, jonka myötä SM-liiga pysyy suljettuna 15 joukkueen sarjana.


Uutiset