Filippiineillä taifuuni Mangkhutin jäljiltä löydetty jo kymmeniä kuolleita, lisäksi useita on edelleen kateissa iltasanomat 22:11 17.09

Hongkongissa siivottiin "myrskyjen kuninkaan" jälkiä.


Kahden maailmanennätyksen yleisurheilupäivä! Ranskalaistähti häikäisi 10-ottelussa MTV 22:42 16.09

Yleisurheilun huipputasolla nähtiin sunnuntaina kaksi maailmanennätystä, joista jälkimmäisen tehtaili ranskalainen Kevin Mayer kymmenottelussa.


Salon kynttilätehtaan jälkisammutus voi kestää vielä pitkään – myös ympäristövahingot ovat mahdollisia MTV 19:34 14.09

Salon Halikossa sijaitsevan kynttilätehtaan sammutuksissa on päästy loppusammutusvaiheeseen. Sammutustyöt jälkiraivauksineen voivat kestää vielä pitkään, ja on mahdollista, että palosta on voinut aiheutua myös ympäristövahinkoa.


Salossa alkaa kynttilätehtaan jälkisammutus – ihmiset voivat palata koteihinsa MTV 10:41 14.09

Salon Halikossa toimivan kynttilätehtaan tulipalossa siirrytään jälkisammutukseen ja jälkiraivaukseen, kertoo pelastuslaitos.


Kommentti: Joskus tuntuu, että finanssikriisin jälkityrskyt eivät tasoitu, ennen kuin minulta putoaa kynä kädestä MTV 06:15 14.09

Kymmenen vuotta sitten syyskuun 15. ja sitä seuranneet viikot olivat dramaattisia ja monella tapaa historiallisia. Silti en osannut mitenkään kuvitella, että vuonna 2018 askaroisin edelleen lähes päivittäin finanssikriisin seurausten parissa. Uusia käänteitä tulee koko ajan ja valitettavasti tuoreimpien suunta on huono, kirjoittaa MTV:n kirjeenvaihtaja Tapio Nurminen.


Emily Ratajkowski kiittää bikinivartalostaan geenejä – ei ole luopunut jälkiruoista stara 21:20 12.09

Huippumalli Emily Ratajkowskilla on yksi mallimaailman upeimmista vartaloista, mikä onkin


Tuloerot? Joukkuemäärä? Mitkä ovat Liigan suurimmat haasteet? – "Silloin me ollaan jälkijunassa" MTV 21:20 12.09

Uuden SM-liigakauden alla muun muassa Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi pohti sitä, että mitkä ovat Liigan suurimmat haasteet. Liittyvätkö ne liigaseurojen kasvaviin tuloeroihin, joukkuemäärään vai katsojamäärien kehitykseen?


Dopingtutkinta Venäjän MM-maaliruiskusta käyntiin – paljastiko isä douppaamisen? MTV 20:02 12.09

Venäjä viritti kesällä jalkapallon MM-kisoissa sensaation yltämällä yllättäen puolivälieriin asti. Tummia pilviä on kuitenkin jälkijättöisesti ilmaantunut kisojen isäntäjoukkueen ympärille, kun joukkueen maaliruisku Denis Tsherysheviä kohtaan on käynnistetty dopingtutkinta.


Pitkä odotus on ohi: Suomi 100 -satelliitti laukaistaan taivaalle marraskuussa – "Juhlimme Suomea näin jälkikäteen" MTV 17:40 12.09

Avaruussäätä ja revontulia havainnoiva Suomi 100 -satelliitti pääsee avaruuteen todennäköisesti marraskuun puolivälissä.


Ferrari-pomo pyysi Valtteri Bottakselta anteeksi MTV 16:56 12.09

Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene on pyytänyt Mercedeksen Valtteri Bottakselta anteeksi möläytystään, jonka hän päästi ilmoille Italian F1-kisan jälkimainingeissa.


Kommentti: Finanssikriisi vei Suomen bkt:n ja minun työpaikkani – suomalaisjohtajan sanat eivät unohdu: "Tältäkö tuntuu, kun maailmanloppu lähestyy" MTV 06:17 12.09

Investointipankki Lehman Brothersin kaatuminen aiheutti kymmenen vuotta sitten finanssikriisin, jonka jälkipyykki on yhä kesken. Suomen kansantaloudesta lähti 8 prosenttia ja minulta työpaikka, kirjoittaa MTV Uutisten talouden päällikkö Jussi Kärki.


Anas, 22, haavoittui kuvatessaan ilmaiskun jälkiä Syyrian Idlibissä – varoitus: video saattaa järkyttää herkimpiä iltasanomat 21:30 11.09

Syyrian Idlibin provinssissa odotetaan todennäköistä suurhyökkäystä, jonka pelätään johtavan ”21. vuosisadan pahimpaan humanitääriseen katastrofiin”.


Saudiprinsessa: Vorot veivät 800 000 euron edestä koruja luksushotellin sviitistä Pariisissa iltasanomat 23:57 10.09

Uutistoimisto Reutersin tietojen mukaan prinsessa sviitistä ei ole löytynyt murtojälkiä. Koruryöstöt kyseisellä alueella ovat kuitenkin varsin yleisiä.


Kommentti: Ruotsin poliittinen konkelo on kuin Suomi vuonna 2011 – itänaapurin ratkaisut saattavat kiinnostaa iltasanomat 13:22 10.09

Ruotsin poliittinen tilanne muistuttaa Suomen vaalien jälkitilaa vuonna 2011. Nyt seurataan, kestävätkö Ruotsin blokkirajat, vai otetaanko naapurissa mallia Suomesta, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Tenniksen kattojärjestö jyrähti Williams-episodista: Naisia ja miehiä ei kohdella tasavertaisesti MTV 10:00 10.09

Naisten tennisammattilaisten kattojärjestö WTA vaatii US Openin finaalin jälkimainingeissa, että kaikkia tennispelaajia ja -valmentajia on kohdeltava tasavertaisesti. 


Tapparan jatkoaikamaali sai T?inecin päävalmentajan raivostumaan jatkoaika.com 08:00 10.09

Tapparan ja tsekkiläisen Ocela?i T?inecin CHL-kohtaamisesta ei tempoa ja tunnetta puuttunut Hakametsän sunnuntai-illassa. Tiukka kamppailu eteni lopulta jatkoajalle, jossa Tapparan Valtteri Kemiläinen ja Jan-Mikael Järvinen tekivät kirvesrinnoille makoisan voitto-osuman. Maalia edeltäneet tilanteet saivat Trinecin päävalmetaja Vaclav Varadan suunniltaan raivosta ja ottelussa riittikin jälkipyykkiä pestäväksi illan mittaan.


Ylilyöntejä CHL-kaukalossa ja studiossa - tilatkaa Leijonien joukkueenjohtajalle kylmäkalle myssyyn jatkoaika.com 01:06 10.09

Sunnuntain CHL-koitos JYPin ja Banska Bystrican välillä ratkesi jo toisessa erässä, mutta jälkiselvityksissä riittää mietittävää vielä alkavalla viikollakin - niin kurinpidossa kuin studiossa.


Tenniksen US Openin voittaneelle Naomi Osakalle buuattiin palkintojenjakotilaisuudessa – pyysi anteeksi voittoaan MTV 11:12 09.09

Japanilainen Naomi Osaka voitti Serena Williamsin erin 6-2, 6-4. Itse ottelu ja sen jälkitapahtumat tullaan kuitenkin muistamaan kaikista muista syistä, kuin pelillistä asioista. Osakalle buuattiin palkintojen jakoseremonioissa.


Tenniksen US Openin voittaneelle Naomi Osakalle buuattiin palkintojen jakotilaisuudessa – pyysi anteeksi voittoaan MTV 11:12 09.09

Japanilainen Naomi Osaka voitti Serena Williamsin erin 6-2, 6-4. Itse ottelu ja sen jälkitapahtumat tullaan kuitenkin muistamaan kaikista muista syistä, kuin pelillistä asioista. Osakalle buuattiin palkintojen jakoseremonioissa.


Sport osallistuu raveihin lehmällä jatkoaika.com 15:00 07.09

Vaasan Sport aloittaa ajan Tomek Valtosen jälkeen. Seura on kokenut niin hetkensä menestyksessä, kuin pohjamudissakin ja jälkimmäistä tuli kaivattua enemmän. Nyt on edessä uudelleenrakennusprosessi, mikä lähtee Ari-Pekka Pajuluoman käsistä, mutta pitkää kevättä ei voi odottaa.


300 metriä pitkä antidopingtoiminnan valtuuksia kesti 2 tuntia ojan pohjalle” panttaa päätöstä Suomisen, 54, syöksykierre tappolaukausta toi voiton ”venäläisestä kuolemanpartiosta”

Uutiset