HS-tietovuodon toimittaja: Viranomaiset yrittivät murtaa lähdesuojan – KRP:n mukaan heillä oli lailliset perusteet kotietsintään MTV 14:57 13.02

Keskusrikospoliisin mukaan sillä oli lailliset perusteet tehdä erityinen kotietsintä Helsingin Sanomien toimittajan kotiin. Tutkinnanjohtaja, rikostarkastaja Janne Järvisen mukaan toimittaja kertoi itse hätäkeskukselle olevansa toinen HS:n Viestikoekeskusuutisointiin osallistuneista toimittajista.


Järvisen soolo tappoi Jukureiden kirin - Tapparalle viikon kolmas voitto jatkoaika.com 20:22 03.02

Tappara ja Jukurit taistelivat tiukasti pisteistä Hakametsän lauantai-illassa. Vahvasti aloittanut Tappara joutui pelin edetessä enemmän puolustuskannalle, mutta selvisi kuitenkin Jukureiden päätöserän rumputulesta ja korjasi täyden pistepotin 4-2-numeroin.


Erika Vikman lähtee Lontooseen ostosmatkalle ja Harry Potter -studioille iltalehti 20:30 02.02

Erika Vikman kertoi kuulumisiaan Iskelmä-gaalassa. Laulaja Erika Vikman lähtee Lontooseen ystävättärensä kanssa ostosmatkalle ja tutustumaan Harry Potter -studioille. - Potter on ollut lapsuuteni suosikki ja idoli, palan halusta tutustua hahmoihin, Erika sanoi kotimaisessa Lauri Järvisen puvussa ja aidossa YSL-laukussaan.


Tomek Valtosen herättely toimi - Sport kaatoi Jukurit jumbofinaalissa iltalehti 21:08 25.01

Jukurit aloitti ottelun Sportia vastaan terävästi ja siirtyi johtoon vajaan neljän minuutin pelin jälkeen Ilmari Pitkäsen osumalla. Sport-luotsi Tomek Valtonen reagoi nopeaan takaiskuun vaihtamalla Mika Järvisen tilalle tolppien väliin Jonathan Iilahden. Sport pääsi peliin mukaan erän edetessä ja mikkeliläisryhmän huolimattomien syöttöjen seurauksena vierailija sai painetta Jukureiden päätyyn. Maalinedustan kotijoukkue kuitenkin onnistui puolustamaan melko mallikkaasti, eikä Sport kunnon tekopaikoille juurikaan päässyt.


Sport kaatoi Jukurit jumbofinaalissa - Tomek Valtosen herättely toimi iltalehti 21:08 25.01

Jukurit aloitti ottelun Sportia vastaan terävästi ja siirtyi johtoon vajaan neljän minuutin pelin jälkeen Ilmari Pitkäsen osumalla. Sport-luotsi Tomek Valtonen reagoi nopeaan takaiskuun vaihtamalla Mika Järvisen tilalle tolppien väliin Jonathan Iilahden. Sport pääsi peliin mukaan erän edetessä ja mikkeliläisryhmän huolimattomien syöttöjen seurauksena vierailija sai painetta Jukureiden päätyyn. Maalinedustan kotijoukkue kuitenkin onnistui puolustamaan melko mallikkaasti, eikä Sport kunnon tekopaikoille juurikaan päässyt.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Overia Mikkeliin iltalehti 13:49 25.01

Torstain vetovihje ei pidä Jukurit-Sport-ottelua lähtökohdiltaan niin vähämaalisena kuin Veikkaus ja pelaa tähän yli 4,5 maalia kertoimella 4,5. Sport on koko kauden otannalla Liigan runsasmaalisin vierasjoukkue 4,5 maalin linjalla. 65% (15/23) sen vieraspeleistä on päättynyt yli 4,5 maalin tulokseen. Jukurit on kotonaan ollut koko kauden tasolla vähämaalinen, mutta trendi on aivan viime peleissä ollut runsasmaalisempaan suuntaan. Tänään molemmat joukkueet aloittavat tavallaan kakkosmaalivahdeillaan Juhana Ahon ollessa Jukureiden maalilla ja Mika Järvisen korvatessa Sportin maalilla vahvassa vireessä olleen Jonathan Iilahden.


Norja torjui ja Järvinen maalasi - Espoo United voittoon LeKistä jatkoaika.com 22:11 24.01

Neljäs kohtaaminen toi Espoo Unitedille kauden ensimmäisen voiton LeKiä vastaan. Kokenut maalivahti Mika Norja pelasi kauden ensimmäisen nollapelinsä, kun Aleksi Järvisen kaksi maalia toivat 2?0-voiton.


Järvisen tehoilta kaatoi Peliitat - "Puolustettiin päin persettä, jos edes jaksettiin puolustamaan" jatkoaika.com 22:29 17.01

Aleksi Järvinen teki kaksi maalia ja syötti toiset kaksi, kun Espoo United palasi voittokantaan kolmen viimeviikkoisen tappion jälkeen. Peliittojen päävalmentaja Santeri Heiskanen haukkui omiensa puolustuspelaamista lukemiin 6?3 päättyneen ottelun jälkeen.


Kurinpidolle taas töitä - Tappara-hyökkääjän keihästys delegaation käsittelyyn jatkoaika.com 14:07 15.01

Tapparan Jan-Mikael Järvisen keihästys etenee Liigan kurinpitodelegaation käsittelyyn.


Onko suomalaisille luvassa lähtöpasseja KHL:ssä? ”En ymmärrä näitä huhuja” iltalehti 13:13 15.01

KHL-kausi on edennyt siihen vaiheeseen, että osa joukkueista on menettänyt teoreettisetkin playoff-saumansa. Suomalaisten edustamista seuroista ainakin Anssi Salmelan Dinamo Riika ja Veli-Matti Savinaisen Jugra Hanty-Mansijsk jäävät runkosarjaan. Sen lisäksi Matias Myttysen Vitjaz sekä Joonas Järvisen ja Jaakko Rissasen Kunlun ovat käytännössä ulkona. Niillä on eroa playoff-viivaan tavoittamattoman paljon.


Yhdysvaltalaishyökkääjä istui koko pelin penkin päässä - Tomek Valtonen kommentoi: ”Ei ole hirveästi valinnanvaraa” iltalehti 22:20 11.01

Sportin yhdysvaltalaishyökkääjä Sam Povorozniouk ei saanut Tapparaakaan vastaan sekuntiakaan peliaikaa. Povorozniouk istui torstaina koko pelin penkin päässä ja lähinnä turisi kakkosmaalivahti Mika Järvisen kanssa. Sport voitti torstaina Tampereella Tapparan jatkoajalla 2-1. Povorozniouk puki myös tiistain HIFK-otteluun, vaikkei päässyt Helsingissäkään jäälle.


Kohukaunotar Cheyenne Järvisen yllätys: selvisi pikavippikierteestä, on taas varaa panostaa opintoihin iltalehti 20:22 08.01

Cheyenne Järvinen on valoisalla mielellä ja haluaa tänä vuonna keskittyä opintoihin. Kohukaunotar Cheyenne Järvinen saapui viime viikon torstaina Rymy-Eetu-ravintolan syntymäpäiväjuhliin ystävänsä kanssa. Poikaystävä Joel oli töissä iltavuorossa, joten hän ei päässyt mukaan. Töitä on viime aikoina paiskinut myös Cheyenne, joka iloitsee rahatilanteensa parantumisesta. - Olen avautunut somessa kaiken maailman pikavippikierteistäni, mutta nyt olen saanut rahatilanteen niin hyvään kuntoon, että voin panostaa opintoihin.


Uutiset