Espoolaisen Jarin 10 vuoden kova työ vieri hetkessä ränniin koronaviruksen takia: ”Yrittäjät ovat täysin oman onnensa nojassa”

iltasanomat 05:50 26.03

Koronavirus vei asiakkaat Jari Ratialta ja Jaana Puhakalta.


Maaseutu kuolee, koska palvelut karkaavat kyliltä – ravintolayrittäjät Jaana ja Antti Holma menettivät asiakkaat ja terveyden

iltasanomat 13:06 19.03

Jaana ja Antti Holma yrittivät sinnitellä ravintolayrittäjinä vuosia. Taksiuudistus ja palveluiden siirtyminen keskustan ulkopuolella olivat viimeinen niitti. Illan dokumentti kertoo varsin suomalaisen tarinan.


Eläkeikäiset julkkikset nauttivat talvesta auringossa – Jorma Pulkkinen, 80: ”Enemmän kavereita kuin Suomessa”

iltalehti 12:31 17.03

Eino Grön, Raija Oranen, Jorma Pulkkinen ja Jaana Raski pakenevat Suomen kaamosta kakkosasuntoihinsa, jotka sijaitsevat lämmössä. Takavuosien rakastettu televisiokasvo, Jorma Pulkkinen, 80, vastaa puhelimeen Espanjan Benalmádenassa, 12 kilometriä Málagasta alaspäin, 15 kilometriä Fuengirolasta ylöspäin. – Istun täällä parvekkeella ja otan aurinkoa. Olen muuten aika ruskea, Pulkkinen kehuskelee heti kärkeen.


Marjaana Lehtinen kuunteli bikinimallien puhetta muotinäytöksen takahuoneessa – alkoi välittömästi tuntea suurta onnea omasta tilanteestaan

iltasanomat 19:11 13.03

Miss Plus Size -kaunotar Marjaana Lehtinen kertoo olevansa kiitollinen omasta työtilanteestaan. Hän on seurannut sivusta, kuinka koronaviruksen leviäminen on vienyt työkeikat missikollegoilta.


Poikkeuksellinen tilanne: Ohjaaja Tuukka Temonen vaikeni ensi-illassa omasta elokuvastaan

iltalehti 07:22 13.03

Tuukka Temosen Aika jonka sain -elokuva sai kutsivierasensi-iltansa torstaina. Tuukka Temosen ohjaama Aika jonka sain -elokuva on puhuttanut runsaasti jo ennen ensi-iltaansa. Elokuva kertoo kouvolalaisesta pararatsastajasta Jaana Kivimäestä, jota näyttelee Tuukan puoliso Olga Temonen. Elokuvan kutsuvierasensi-illassa torstaina Helsingin Itäkeskuksessa paikalla oli elokuvan avainhahmot näyttelijöistä ohjaajiin ja muihin elokuvan tekijöihin.


Miss Plus Size Marjaana Lehtinen ansaitsee hillittömiä summia somella: "Pystyn helposti tienaamaan yli 10 000 euroa kuussa"

mtv 19:21 10.03

Marjaana Lehtinen tienaa mielettömiä summia päivätöiden lisäksi.


Marjaana Valkonen seuraa ikkunastaan, kuinka keskellä Tapiolaa oleva pikkumetsä uppoaa roskaan – Espoo ei halua koskea ryteikköön

iltasanomat 09:35 02.03

Asukkaat suunnittelevat talkoita metsän siistimiseksi Espoossa. Kaupunki muistuttaa, että kaadettuja puita kuuluu jättää myös kaupunkimetsiin lahopuuksi.


Krista Pärmäkoski ajautui peilijäälle ja meni nurin klassikkopaikassa: ”Yritin riskillä”

iltalehti 14:17 29.02

Suomalainen ei menettänyt sijoituksia J-mutkan kaatumisessaan. Krista Pärmäkoskelle kävi kuin Jaana Savolaiselle ja monelle muulle huippuhiihtäjälle Lahden hiihtostadionin legendaarisessa J-mutkassa. –?Ensimmäisellä kierroksella menin mutkan sisäkautta. Sen myötä vauhdit katosivat. Toisella kierroksella yritin riskillä ulkoa, menin nurin, Pärmäkoski kertoi Lahden lauantain perinteisen kympin maailmancupin kisan jälkeen.


Jaana Pelkonen kertoo päätöksestä luopua poliittisesta urastaan: "Se on nyt sanottu hyvissä ajoin"

mtv 20:25 28.02

Jaana Pelkonen kertoo poliitikon urasta luopumisen kuluvan eduskuntakauden jälkeen olleen pitkän pohdinnan tulos. 


Mikko Leppilampi ja Jaana Pelkonen nostalgisessa Euroviisu-kuvassa: ”Olimme niin nuoria ja ruskettuneita”

iltalehti 10:51 27.02

Juontaja Mikko Leppilampi ja hänen kollegansa Jaana Pelkonen juonsivat Euroviisut vuonna 2007. Juontaja ja näyttelijä Mikko Leppilampi, 41, palaa tuoreimmassa Instagram-kuvassaan vuoteen 2007. Tuolloin Leppilampi ja hänen juontajakollegansa Jaana Pelkonen, 43, toimivat Helsingissä järjestettävien Eurovision-laulukilpailujen juontajina. Euroviisut järjestettiin tuolloin Suomessa Lordin vuoden 2006 viisuvoiton ansiosta. Leppilammen julkaisemassa kuvassa ruskettunut kaksikko poseeraa kameralle leveästi hymyillen.


Mitkä siloposket! Mikko Leppilampi julkaisi yhteiskuvan vuosien takaa Jaana Pelkosen kanssa: "Olimme niin nuoria ja suihkuruskettuneita silloin"

mtv 07:47 26.02

Mikko Leppilampi muistelee vuoden 2007 euroviisujen juontokeikkaansa Jaana Pelkosen kanssa. 


Tunnistaisitko? Mikko Leppilampi julkaisi kuvan 13 vuoden takaisesta hetkestä, kun suosikkijuontaja pääsi tekemään jotakin ainutkertaista

iltasanomat 20:47 25.02

Juontaja Mikko Leppilampi jakoi omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa yhdessä Jaana Pelkosen kanssa. Kaksikko juonsi Suomessa vuonna 2007 järjestetyt euroviisut.


Janne Naakka meikkaa tuhansien edessä, mutta itsevarmin hän on iho paljaana – miesten kosmetiikka on nopeasti kasvava miljardibisnes

yle 19:00 21.02

Meikkaava mies on katukuvassa vielä poikkeus, mutta kosmetiikan käyttö kasvattaa suosiotaan.


Janne Naakka meikkaa tuhansien edessä, mutta itsevarmin hän on iho paljaana – Miesten kosmetiikka on nopeasti kasvava miljardibisnes

yle 19:00 21.02

Meikkaava mies on katukuvassa vielä poikkeus, mutta kosmetiikan käyttö kasvattaa suosiotaan.


Povipommi Coco näytti mallia – jättikurvit lähes paljaana somessa

stara 12:40 15.02

Kohumalli ja räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin aloitti malliransa


Tässä ovat Miss Plus Size -finalistit – yksi finalisteista jätti kisan jo kesken

iltalehti 15:05 12.02

Uusi Miss Plus Size valitaan maaliskuussa. Marjaana Lehtiselle, Niina Kuhdalle ja Miina Varjoselle etsitään seuraajaa. Uusi Miss Plus Size kruunataan maaliskuussa Vanajanlinnassa. Kisaa luotsaa myös Miss Suomi -kisojen luotsaamisesta tunnettu Sunneva Kantola. Kisassa etsitään positiivisen elämänasenteen omaavia plusmalleja. Yksi finalisteista on jo ehtinyt keskeyttää kilpailun henkilökohtaisiin syihin vedoten. Pauliina Temonen kilpaili numerolla neljä.


Kansanedustaja Jaana Pelkonen jättää politiikan

iltalehti 20:09 10.02

Kansanedustaja Jaana Pelkonen on päättänyt, että politiikka saa jäädä seuraavissa eduskuntavaaleissa. Sää on sumuisen sateinen, mutta vantaalaiseen teollisuushalliin rakennetussa studiossa kimaltaa. Nelosen All Together Now Suomi -musiikkiohjelman juontaja Jaana Pelkonen säteilee hopeanhohtoisessa haalarissaan. Kolmannen kauden kansanedustaja on varma ja elementissään myös poliittista uraansa edeltäneessä työssään televisiokasvona. Niin nyt kuin taannoisen Kultainen Venla -lähetyksen juontajana, ja lähimenneisyydessä myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailijana. Moni kadehtii televisionäkyvyyttä ja pitää sitä jopa äänten kalasteluna. Turhaan.


Jaana Pelkonen ei aio enää ehdolle vaaleissa – palaa näyttävästi tv-juontajaksi

iltasanomat 19:51 10.02

Jaana Pelkonen tekee tänä keväänä näyttävän paluun tv-juontajaksi. Kokoomuksen kansanedustaja on myös päättänyt, että eduskuntatyö saa pian jäädä, sillä hän ei aio lähteä ehdolle seuraavissa vaaleissa.


F1-mestari Lewis Hamilton esitteli muskeleitaan tatuoitu yläkroppa paljaana – ”Lihaksia täytyisi saada lisää”

iltasanomat 08:35 10.02

Lewis Hamilton puhuu mielellään ruokavaliomuutoksestaan. Harjoittelumetodeistaan hän ei hiisku.


Hot topics