Tre Kronorin NHL-tähti joutui hävyttömän jäynän uhriksi kesken mestaruusjuhlien: ”Ryöstö” iltalehti 22:36 21.05

Ruotsin MM-kultajoukkue juhli maailmanmestaruuttaan tänään Tukholman Kungsträdgårdenissa järjestetyssä kansanjuhlassa. Valtava väkimassa otti Tre Kronorin mestariryhmän vastaan äänekkäästi. Lavalla nähtiin mestaruusjuhlista tuttuun tapaan musiikkiesityksiä, haastatteluja ja erinäistä hassuttelua, kuten Mika Zibanejadin Zlatan-imitaatio. Ehkäpä hävyttömimmästä tempusta vastasi Montreal Canadiens -hyökkääjä Jacob de la Rose. Uhrin virkaa toimitti Nashville Predatorsin puolustaja Mattias Ekholm. Kun Ekholm saapui TV3:n Niklas Jihden ja Erik Granqvistin haastateltavaksi, de la Rose lykkäsi Ekholmin kasvojen viereen Leksands IF:n logolla varustetun lipun. Ekholm huitaisi lipun tylysti syrjään.


Edesmenneeltä Aviciilta julkaistaan uusi levy - mieheltä jäi yli 200 julkaisematonta kappaletta iltalehti 21:57 21.05

Aftonbladet kertoo, että luvassa on kokonainen levyllinen uutta Aviciin musiikkia. kertoo ilouutisen nuorena kuolleen Aviciin eli Tim Berglingin faneille. Miehen ennen julkaisemattomat kappaleet on päätetty julkaista. Aviciin perhe, levy-yhtiö ja yhteistyökumppanit ovat nyt päässeet sopimukseen siitä, että Aviciilta jääneistä kappaleista koostetaan levy. Albumi tullaan julkaisemaan vielä tämän vuoden aikana. Avicii teki musiikkia Geffen Records -levy-yhtiölle. Sen toimitusjohtaja Neil Jacobson kertoi huhtikuussa Variety-lehdelle, että Avicii oli tekemässä uutta albumia ennen kuolemaansa.


5 merkkiä siitä, että pomo on hyvä - eikä niihin kuulu ylenpalttinen kehuminen iltalehti 22:33 29.04

Puhuja ja kirjailija Jacob Morgan listaa hyvien esimiesten ominaisuuksia. Yksi niistä on se, että hän tunnistaa heikkoutesi mutta keskittyy vahvuuksiisi. Puhuja, kirjailija ja tulevaisuuden työelämän kommentaattori Jacob Morgan listaa Forbesissa asioita, joista tietää, että esimies on todella hyvä. Morgan kommentoi työelämää tunnetuissa medioissa, kuten Forbes, Wall Street Journal, USA Today ja CNN.


Oikeus: Peter Madsenin ei ollut tarkoitus surmata Kim Wallia – vaan ylipäätään nainen iltasanomat 15:55 25.04

Syyttäjä Jacob Bush-Jepsen: Kim Wall oli täysin syytön uhri.


Oikeus: Peter Madsenin ei ollut tarkoitus surmata Kim Wallia – vaan ylipäätään naisen iltasanomat 15:55 25.04

Syyttäjä Jacob Bush-Jepsen: Kim Wall oli täysin syytön uhri.


Tre Kronor sai lisää huonoja uutisia NHL:stä - maalivahtiongelma uhkaa MM-kisoissa? iltalehti 18:46 12.04

Ruotsin jääkiekkomaajoukkue on jäämässä ilman NHL-vahtia kevään MM-kisoissa. Aftonbladetin mukaan Robin Lehner, Eddie Läck ja Jacob Markström ovat kieltäytyneet edustustehtävistä kevään MM-kisoissa. Selkeä ykkösvaihtoehto Henrik Lundqvist sen sijaan miettii vielä, mitä hän tekisi MM-kisojen suhteen.


Muotisuunnittelija Marc Jacobs valitsi erikoisen tavan kosia rakastaan - tanssiesitys pikaruokaravintolassa iltalehti 11:26 06.04

Marc Jacobs yllätti miesystävänsä varsin persoonallisella kosinnalla. Muotisuunnittelijoiden ykköskaartiin kuuluva Marc Jacobs todella yllätti kumppaninsa kosinnallaan. Hän kosi rakastaan pikaruokaravintola Chipotlessa. 54-vuotias Jacobs vei kultansa Manhattanilla sijaitsevaan, meksikolaista ruokaa tarjoavaan, pikaruokaravintolaan.


Etelä-Afrikan entinen presidentti oikeuden edessä MTV 10:37 06.04

Oikeudenkäynti Etelä-Afrikan entistä presidenttiä Jacob Zumaa vastaan on alkanut.


Joukkuetoveri hoippuen jäältä, Laine muisteli karmivaa tärskyään – "Toivottavasti hän muistaa edes jotain" MTV 08:34 19.03

Patrik Laineen ja Joel Armian joukkuetoveri Jacob Trouba koki kovan tärskyn jääkiekon NHL-kierroksella Suomen aikaa maanantain vastaisena yönä.


epäillään vuotaneen kuin nyt, Ruotsin metsäpalot riehuvat yli neljän – ”Ongelma

Uutiset