Mies kyllästyi huonoihin uutisiin - kokosi vuoden 2017 valopilkut iltalehti 15:15 29.12

Kuluneen vuoden aikana on tapahtunut maailmanlaajuisesti hyviä asioita. Aina vaan valitetaan ja negatiiviset uutiset valtaavat alaa. Mutta myös hyviä juttuja tapahtuu. Muuan Twitter-käyttäjä, Jacob Atkins, sai tarpeekseen Donald Trumpiin, terrorismiin, Brexitiin ja Pohjois-Koreaan keskittyvään uutisointiin ja listasi vuonna 2017 tapahtuneita valopilkkuja.


Etelä-Afrikan presidentti Jacob Zuma on syrjäytetty puolueensa johdosta iltalehti 20:07 18.12

Äänestyksen voittaneesta uudesta johtajasta povataan suurella todennäköisyydellä maan seuraavaa presidenttiä vuoden 2019 vaaleissa. Etelä-Afrikan ANC-puoluetta kymmenen vuotta johtanut Jacob Zuma on syrjäytetty äänestyksessä tänään maanantaina. Puolueen johtoon nousee liikemies ja ammattiyhdistysjohtaja Cyril Ramaphosa. Ramaphosa voitti vain niukasti vastaehdokkaansa, Jacob Zuman ex-vaimon Nkosazana Dlamini-Zuman.


Uskomaton näytös! Björgen johdatti Norjan viitoisvoittoon iltalehti 13:05 17.12

Norjan hiihtonaiset ottivat viitoisvoiton maastohiihdon maailmancupin takaa-ajokisassa Italian Toblachissa. Ruotsalainen Charlotte Kalla lähti ladulle ensimmäisenä, mutta Kallan perään lähteneet viisi norjalaista hiihtivät jokainen ruotsalaisen ohi. Norjalaiset tulivat maaliin järjestyksessä Marit Björgen, Ingvild Flugstad Östberg, Heidi Weng, Astrid Jacobsen ja Ragnhild Haga.


Päähän taklatun Aleksander Barkovin loukkaantumisesta lisätietoja: Ei luultavasti pelaa seuraavassa ottelussa iltalehti 14:39 09.12

Florida Panthersin päävalmentaja Bob Boughner kertoi lisätietoja tähtisentteri Aleksander Barkovin loukkaantumisesta. Barkov sai Jacob Trouban taklauksesta osuman päähänsä, kun Panthers ja Jets kohtasivat Suomen aikaa torstain ja perjantain välisenä yönä. Barkov joutui jättämään ottelun kesken. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Barkov välttyi pahimmalta.


Aleksander Barkovia taklattiin rumasti päähän - peli loppui siihen paikkaan: ”It sucks!” iltalehti 10:28 08.12

Kuinka vakavasta loukkaantumisesta on kyse? Aleksander Barkovin ruumiinkieli näytti huolestuttavalta perjantaiaamuna. Jacob Trouban taklaus ei ollut kova, mutta se tuli aivan liian myöhään ja osui ilmeisesti suoraan päähän. Barkov toi kiekon alueelle, syötti sen taakseen ja pyörähti ympäri. Hän oli kiekoton eikä odottanut enää ollenkaan, että Trouba lähtee taklaamaan.


Taklaus päätti Barkovin ottelun – tilasta niukasti tietoa MTV 09:01 08.12

Aleksander Barkovin ottelu Winnipegiä vastaan päättyi viime yönä Jacob Trouban taklaukseen.


Yksi NHL:n historian noloimmista putkista katkesi! – ”Sama kuin joku haastaisi Wayne Gretzkyn piste-ennätyksen... suomikiekko 09:02 06.12

Vancouver Canucksin ruotsalaisvahti Jacob Markström sai huikaista vihdoin helpotuksesta, kun hän torjui NHL-uransa ensimmäisen nollapelin viime yön ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan. Markströmillä keski ällistyttävät 129...


Yksi NHL:n historian noloimmista putkista katkesi! – ”Sama kuin joku haastaisi Wayne Gretzkyn piste-ennätyksiä... suomikiekko 09:02 06.12

Vancouver Canucksin ruotsalaisvahti Jacob Markström sai huikaista vihdoin helpotuksesta, kun hän torjui NHL-uransa ensimmäisen nollapelin viime yön ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan. Markströmillä keski ällistyttävät 129...


5 merkkiä siitä, että pomo on hyvä työssään iltalehti 09:37 28.11

Puhuja ja kirjailija Jacob Morgan listaa hyvien esimiesten ominaisuuksia. Yksi niistä on se, että hän tunnistaa heikkoutesi mutta keskittyy vahvuuksiisi. Puhuja, kirjailija ja tulevaisuuden työelämän kommentaattori Jacob Morgan listaa Forbesissa asioita, joista tietää, että esimies on todella hyvä. Morgan kommentoi työelämää tunnetuissa medioissa, kuten Forbes, Wall Street Journal, USA Today ja CNN.


Kuvat: Tältä näyttää Teemu Selänteen saama Hockey Hall of Fame -sormus iltalehti 16:15 11.11

Teemu Selänne ja muut Hockey Hall of Fameen maanantaina lisättävät pelaajat saivat jäsenyydestä kertovat sormuksensa jo perjantaina. Kunniagallerian nimilista täydentyy maanantaina seitsemällä uudella nimellä. Nyt lisättävien legendojen joukkoon lukeutuvat entiset NHL-hyökkääjät Teemu Selanne, Dave Andreychuk, Markk Recchi ja Paul Kariya, kanadalainen entinen naiskiekkoilija Danielle Goyette, NHL-seura Boston Bruinsin omistaja Jeremy Jacobs ja yliopistovalmentaja Clare Drake. Kunniagalleriaan kuuluu ennen nyt lisättävää seitsikkoa kaikkiaan 392 entistä tai nykyistä kiekkovaikuttajaa.


Selänteen riemu oli rajaton Hall of Fame -valinnan jälkeen - huusi Paul Kariyan vastaajaan: ”Hän ei ymmärtänyt sanaakaan” iltalehti 14:04 11.11

Hockey Hall of Famen valintaraadin jäsenet törmäsivät kesällä ongelmaan yrittäessään tavoittaa kunniagalleriaan valittua Paul Kariyaa. Apuun saatiin kanadalaisen ex-tutkapari Teemu Selänne. Hockey Hall of Fame julkaisi vuonna 2017 kunniagalleriaan lisättävät pelaajat kesäkuun lopulla. Lista oli komeaa luettavaa: Dave Andreychuk, Danielle Goyette, Paul Kariya, Mark Recchi, Teemu Selanne, Clare Drake ja Jeremy Jacobs. Kunniagallerian valintaraati ilmoittaa valinnasta pelaajille itselleen ennen kuin tieto kerrotaan julkisuuteen. Kariyan kohdalla törmättiin kuitenkin ongelmaan: valintaraadilla ei ollut kanadalaisen puhelinnumeroa.


KooKoon Jacobssonin huili venyy jatkoaika.com 00:46 08.11

Harjoituskaudella loukkaantuneen Robin Jacobssonin paluu kaukaloon viivästyy lisää, sillä KooKoo-puolustaja joutuu leikkaukseen.


Detroit mureni rumaan kotitappioon - sveitsiläishyökkääjä ilmiliekeissä iltalehti 07:43 23.10

NHL:n yön ainoassa ottelussa Vancouver voitti Detroitin maalein 4-1. Vancouverin Sven Bärtschi iski ottelussa kaksi maalia, joista toinen syntyi ensimmäisessä ja toinen toisessa erässä. Maalit olivat Bärtschin ensimmäiset tällä kaudella. Aiemmin tällä kaudella sveitsiläiskiekkoilijalle on kirjattu kolme syöttöpistettä. Vancouverin kahdesta muusta maalista vastasivat Derek Dorsett ja Jake Virtanen. Vancouverin maalia vahtinut Jacob Markström torjui 20 kertaa. Detroitin maalilla ollut Jimmy Howard puolestaan pysäytti kiekon 33 kertaa.


Uutiset