Ässät julkisti uusia sopimuksia ? kaksi ruotsalaispakkia vahvistukseksi jatkoaika.com 14:38 15.04

Ässät on solminut kolme uutta sopimusta Jakob Stenqvistin, Simon Åkerströmin sekä Aleksi Matinmikon kanssa. Lisäksi Sami Lähteenmäki ja Lauri Kulmala ovat tehneet jatkosopimukset.


Yleisurheilun Norjan 18-vuotias ihmepoika luhistui haastattelupisteellä maastojuoksun MM-kilpailuissa – samaa tapahtunut aikaisemminkin MTV 16:01 30.03

Kaksi kertaa yleisurheilun ulkoratojen EM-kultaa juhlinut Norjan Jakob Ingebrigtsen luhistui haastattelupisteellä maastojuoksun MM-kilpailujen 7,6 kilometrin kilpailun jälkeen, eikä pystynyt puhumaan. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun näin käy, sillä samanlainen tilanne koettiin noin kaksi vuotta sitten. Hän oli kilpailun 12. nopein.


Ihmepoika Ingebrigtsen juoksi historiallisen Euroopan mestaruuden iltasanomat 22:56 02.03

Jakob Ingebrigtsen on kaikkien aikojen nuorin EM-hallikisojen kultamitalisti.


Jakob Chychrun kasvaa huipuksi huippujen rinnalla ? "Ovathan he kuitenkin Stanley Cup -mestareita" jatkoaika.com 10:00 19.01

Arizona Coyotes on tällä hetkellä NHL:n huipulle nousua tavoitteleva joukkue, jota on marinoitu jo monta vuotta. Yksi organisaation tulevaisuuden kulmakivistä on kanadalaispuolustaja Jakob Chychrun, jonka Jatkoaika tapasi Phoenixissä.


Uutiset