Antero Mertarannalta kova siirto kesken MM-lätkän: Palaa Mestarien liigan pääselostajaksi - myös Tuomas Virkkunen MTV:lle iltalehti 14:52 16.05

Tuomas Virkkunen ja Antero Mertaranta ovat ensi kaudella jalkapalloilun Mestarien liigan pääselostajat MTV:n kanavilla. Jalkapalloilun Mestarien liigan Suomen tv-oikeudet siirtyvät ensi kaudeksi MTV:lle. Maikkari on tehnyt Iltalehden tietojen mukaan kovat kiinnitykset selostuskoppiin, sillä Mestarien liigan pääselostajina toimivat Tuomas Virkkunen ja Antero Mertaranta.


NFL:n ensimmäinen yksikätinen pelaaja samaan joukkueeseen identtisen kaksosveljensä kanssa iltasanomat 11:07 29.04

Shaquem Griffinistä tuli lauantaina ensimmäinen amerikkalaisen jalkapalloilun NFL:ään varattu yksikätinen pelaaja.


Veikkausliigan evakkopeleissä vähän väkeä uusisuomi 19:01 15.04

Suomalaisen jalkapalloilun kehittämisen edellytyksenä on, että kausi on myös aloitettava huhtikuussa. Kansainväliseen kilpailuun on pakko vastata isommalla ottelumäärällä, mutta 33 ottelun kausi edellyttää seitsemän kuukauden ajanjaksoa.


Neljä kuukautta riitti – Pardew ulos valioliigaseurasta iltasanomat 14:33 02.04

Alan Pardew jättää jalkapalloilun Englannin Valioliigan West Bromwich Albionin päävalmentajuuden vain neljän kuukauden mittaisen pestin jälkeen.


Kommentti: Englantilaisen jalkapalloilun supertoivo ei välittänyt rajusta pilkasta – onnistumisen taustalla tärkeä opetus iltasanomat 20:25 01.04

Dele Alli nousi esiin, kun Tottenham otti vahvan kiinnityksen Lontoon herruuteen, kirjoittaa Ilta-Sanomien Lontoon-kirjeenvaihtaja Eero Laurila Stamford Bridgeltä.


”Rohkeasti suomalainen” – Alkaako suomalaisen jalkapalloilun uusi nousu? uusisuomi 16:54 20.03

Suomi on voittanut jääkiekon MM-kultaa ja euroviisut, mutta ”mahdottomina” pidetyistä unelmista jalkapallon miesten arvoturnauspaikka on yhä saavuttamatta. Ei lohduta, että Suomi on ollut naisten jalkapallon EM-turnauksessa mukana kolmesti ja miesten puolellakin lopputurnauspaikkoja on saavutettu nuorten tasolla sekä MM- että EM-kisoihin.


Ahossa samaa kuin Entinen Playboy-malli FBI hänen haastoi Ruotsin ja kaksi maalia kuivakäymälä - kuvailla” ollut 45-vuotias mies radikaaleja riitti kunnioitusta Sveitsille rynni finaaleihin tappioista koskaan” Trump sitä vai veritekoa –

Uutiset