Espanja nuiji MM-finalisti Kroatian iltasanomat 09:14 12.09

Espanja jatkoi voittokulkuaan jalkapalloilun Kansojen liigan A-divisioonan 4-lohkossa nuijimalla viime kesän MM-finalistin Kroatian 6–0 Elchessä.


Takavuosien menestysseura virittelee uutta tulemista – pystyykö Valencia vihdoin haastamaan La Ligan suurseurat? MTV 14:00 16.08

Espanjan La Ligassa pelaava Valencia on virittelemässä uutta tulemista espanjalaisen jalkapalloilun huipulle päävalmentajansa Marcelinon johdolla.


Suomalaisen jalkapalloilun topparilupaus matkalla maailmalle – "Jos broidi pystyi siihen, niin pystyn minäkin" MTV 16:03 05.08

Leo Väisänen on noussut ryminällä Veikkausliigan parhaimpien puolustajien joukkoon. Hän saattaa jättää kotimaan kentät pian ja siirtyä kansainvälisille areenoille. Tulosruutu tapasi Väisäsen HJK -ottelun alla.


Suomalaisen jalkapalloilun superlupaus matkalla maailmalle – "Jos broidi pystyi siihen, niin pystyn minäkin" MTV 16:03 05.08

Leo Väisänen on noussut ryminällä Veikkausliigan parhaimpien puolustajien joukkoon. Hän saattaa jättää kotimaan kentät pian ja siirtyä kansainvälisille areenoille.


Suomalaisen jalkapalloilun superperheen nuorimman jäsenen vakava loukkaantuminen kääntynyt voiton puolelle: "Tosi pitkä aika urheilijalle olla pelaamatta" MTV 22:27 02.08

Tulosruutu tapasi joulukuussa 2017 jalkapallon Veikkausliigan SJK:n riveissä pelaavan Matej Hradeckyn, kun miehelle oli tulossa jo uran toinen polvileikkaus. Polven eturistiside oli revennyt uudelleen, kun hän oli palannut seuransa harjoituksiin.


Suomalaisen jalkapalloilun superperheen nuorimman jäsenen pitkä loukkaantuminen kääntynyt voiton puolelle: "Tosi pitkä aika urheilijalle olla pelaamatta" MTV 22:27 02.08

Tulosruutu tapasi joulukuussa 2017 jalkapallon Veikkausliigan SJK:n riveissä pelaavan Matej Hradeckyn, kun miehelle oli tulossa jo uran toinen polvileikkaus. Polven eturistiside oli revennyt uudelleen, kun hän oli palannut seuransa harjoituksiin.


Lohduton päivä suomalaisessa jalkapallossa uusisuomi 00:34 20.07

Torstai 19. heinäkuuta 2018 oli päivä, jonka voi laittaa muistoihin suomalaisen jalkapalloilun mustana päivänä. Kaikki kolme suomalaisjoukkuetta putosivat jatkosta Eurooppa-liigan karsinnassa. Lisäksi Suomen alle 19-vuotiaiden poikien maajoukkue sössi Norja-ottelun 2-1 -johtonsa EM-turnauksessa yliajalla 2-3 -tappioon.


Brittimedia suitsuttaa Pyry Soirin tasoitusmaalia: "Se yksi tapahtuma muutti koko kroatialaisen jalkapalloilun suunnan" MTV 06:00 14.07

Brittimedia Guardianin mielestä Pyry Soirin iskemä tasoitusmaali Kroatian verkkoon MM-karsinnoissa oli ratkaisevassa roolissa kääntäessä maan jalkapalloilun nousukiitoon. 


Hyvästi Ronaldo, hyvästi Messi – supertähdet ulkona MM-kisoista MTV 22:55 30.06

Jalkapalloilun valovoimaisimmat tähdet Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo joutuivat heittämään hyvästit jalkapallon MM-kisoille 2018 samana iltana.


Karjalainen: Suomalaisen jalkapalloilun ex-superlupauksen ura ohi 26-vuotiaana – siirtyy uusiin haasteisiin MTV 14:15 05.06

Lauri Dalla Vallen jalkapalloura on ohi, kertoo Karjalainen. Mies aikoo keskittyä yritykseensä.


FC Honka rakentaa uutta tulemista – "Mikä tätä Espoota vaivaa?" MTV 08:51 03.06

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava FC Honka on tehnyt hiljalleen paluuta takaisin suomalaisen jalkapalloilun huipulle. Espoolaisseuran tavoitteet tulevaisuudessa ovat korkealla.


HJK:n huippulupaus ehti jo lopettaa jalkapallon salibandyn takia – "Kyllähän sitä ihmeteltiin" MTV 10:56 24.05

Jalkapallon Veikkausliigan suurseuran HJK:n lupaavimpiin pelaajiin kuuluva Sebastian Dahlström teki varsin kovan ratkaisun nuorempana, kun hän lopetti kokonaan jalkapalloilun. Dahlström pelasi vuoden ajan pelkästään salibandyä. Tämä ratkaisu herätti hämmennystä jalkapallopiireissä.


Antero Mertarannalta kova siirto kesken MM-lätkän: Palaa Mestarien liigan pääselostajaksi - myös Tuomas Virkkunen MTV:lle iltalehti 14:52 16.05

Tuomas Virkkunen ja Antero Mertaranta ovat ensi kaudella jalkapalloilun Mestarien liigan pääselostajat MTV:n kanavilla. Jalkapalloilun Mestarien liigan Suomen tv-oikeudet siirtyvät ensi kaudeksi MTV:lle. Maikkari on tehnyt Iltalehden tietojen mukaan kovat kiinnitykset selostuskoppiin, sillä Mestarien liigan pääselostajina toimivat Tuomas Virkkunen ja Antero Mertaranta.


NFL:n ensimmäinen yksikätinen pelaaja samaan joukkueeseen identtisen kaksosveljensä kanssa iltasanomat 11:07 29.04

Shaquem Griffinistä tuli lauantaina ensimmäinen amerikkalaisen jalkapalloilun NFL:ään varattu yksikätinen pelaaja.


Veikkausliigan evakkopeleissä vähän väkeä uusisuomi 19:01 15.04

Suomalaisen jalkapalloilun kehittämisen edellytyksenä on, että kausi on myös aloitettava huhtikuussa. Kansainväliseen kilpailuun on pakko vastata isommalla ottelumäärällä, mutta 33 ottelun kausi edellyttää seitsemän kuukauden ajanjaksoa.


Neljä kuukautta riitti – Pardew ulos valioliigaseurasta iltasanomat 14:33 02.04

Alan Pardew jättää jalkapalloilun Englannin Valioliigan West Bromwich Albionin päävalmentajuuden vain neljän kuukauden mittaisen pestin jälkeen.


Kommentti: Englantilaisen jalkapalloilun supertoivo ei välittänyt rajusta pilkasta – onnistumisen taustalla tärkeä opetus iltasanomat 20:25 01.04

Dele Alli nousi esiin, kun Tottenham otti vahvan kiinnityksen Lontoon herruuteen, kirjoittaa Ilta-Sanomien Lontoon-kirjeenvaihtaja Eero Laurila Stamford Bridgeltä.


”Rohkeasti suomalainen” – Alkaako suomalaisen jalkapalloilun uusi nousu? uusisuomi 16:54 20.03

Suomi on voittanut jääkiekon MM-kultaa ja euroviisut, mutta ”mahdottomina” pidetyistä unelmista jalkapallon miesten arvoturnauspaikka on yhä saavuttamatta. Ei lohduta, että Suomi on ollut naisten jalkapallon EM-turnauksessa mukana kolmesti ja miesten puolellakin lopputurnauspaikkoja on saavutettu nuorten tasolla sekä MM- että EM-kisoihin.


arviossa – Korpi sotatoimien tarvitse edes toimituspäällikkö

Uutiset