Minä vuonna aitajuoksija Lotta Harala on syntynyt? Pelaa viikonlopun 10 kysymystä! iltalehti 06:50 26.05

Iltalehden perinteinen urheiluvisa. Montako tiedät? 1) Monettako F1-kauttaan Kimi Räikkönen ajaa? 2) Missä seuroissa Jukka Jalonen on valmentanut SM-liigassa?


Jukka Jalonen teki todellisen yllätysvalinnan Leijoniin - HIFK-legenda joukkueenjohtajaksi! iltalehti 11:20 24.05

Suomen jääkiekkomaajoukkueiden valmennusryhmät on nyt julkistettu - ja miesten A-maajoukkueen joukkueenjohtajana nähdään melkoinen yllätysnimi. Päävalmentaja Jukka Jalosen valmennystiimissä nähdään tutut apuvalmentajat Mikko Manner ja Antti Pennanen sekä maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen. Joukkueenjohtajana sen sijaan nähdään nimi, jota moni tuskin arvasi: HIFK-legenda Mika Kortelainen. "Kölli" Kortelainen, 51, on upean pelaajauransa jälkeen toiminut muun muassa HIFK:n myyntipäällikkönä ja Ruudun SM-liigalähetysten asiantuntijana. HIFK on jäädyttänyt laiturilegendan pelinumeron 22.


Jaloselle tuttuja apuvalmentajia - Manner jatkaa maajoukkueessa jatkoaika.com 11:19 24.05

Ensi kaudeksi A-maajoukkueen päävalmentajaksi palaavan Jukka Jalosen johtama valmennustiimi on julkistettu kokonaisuudessaan. Apuvalmentajikseen Jalonen saa Antti Pennasen ja Mikko Mannerin, maalivahtivalmentajana toimii Kari Lehtonen.


Jukka Jalonen vitsaili Leijonat-pestin alla – "Kehukaa, vaikka olisi ihan perseestä" MTV 10:49 21.05

Jukka Jalonen palaa tänä kesänä takaisin Leijonien päävalmentajan paikalle. Viime vuodet Jokereita luotsannut Jalonen heitti vitsiä kehiin, kun hänen kommentaattoriurakka C Moren lähetyksissä tuli päätökseen.


Leijonien MM-kultafinaalin valmennusratkaisuista uusia paljastuksia – "Haukuin hänet huonoksi ihmiseksi" MTV 20:58 20.05

Jukka Jalonen, Karri Kivi, Tero Lehterä ja Pasi Nurminen kertasivat MM-kultamuistojaan Leijonista MM-kisojen finaali-iltana C Moren studiossa.


Tuleva Leijonat-luotsi Jukka Jalonen avaa Sveitsin sensaation salat: "Hienoa katsottavaa" MTV 13:18 20.05

Sveitsi pelaa omalla identiteetillään, hyvällä itseluottamuksella ja rohkeudella, analysoi C Moren asiantuntija Jukka Jalonen.


Jukka Jalonen avaa mielipiteensä Lauri Marjamäen Jokerit-pestistä – "Tauko tekee hyvää" MTV 11:30 20.05

C Moren jääkiekkoasiantuntija Jukka Jalonen pitää hyvänä, että Lauri Marjamäelle tulee pieni hengähdystauko Tanskan MM-kisojen jälkeen. Marjamäen päävalmentajasopimus KHL-seura Jokerien kanssa alkaa kesäkuun 1. päivä, mutta Jokerit on tauolla heinäkuun puoleenväliin saakka.


Jukka Jalonen linjaa: "Euroopassa pelaavien suomalaisten taso on noussut" MTV 10:00 20.05

Tulevan Leijonien päävalmentajan Jukka Jalosen mukaan Euroopassa pelaavien suomalaisten taso on noussut viime vuosien aikana.


Ovatko suomalaiskiekkoilijat parhaimmillaan treeneissä? Jukka Jaloselta paljonpuhuva esimerkki MTV 08:57 20.05

Jukka Jalonen nosti C Moren MM-studiossa lauantaina esiin eron suomalaisessa ja pohjoisamerikkalaisessa jääkiekkoasenteessa.


Jukka Jaloselta näyte Kanadan asenteesta: "Connor McDavidilta pehmeä kusilenkkipelaaminen" MTV 21:01 19.05

C Moren asiantuntija Jukka Jalonen näki erittäin paljon petrattavaa Kanadan pelissä MM-semifinaalin avauserän jälkeen.


Leijonat hyppää Jukka Jalosen aikaan – Jääkiekkoliiton pomo: "A-maajoukkue murroksessa" MTV 06:58 19.05

Lauri Marjamäen aikakauden päättyessä Leijonien päävalmentajana, astuu Jukka Jalonen takaisin valokeilaan. Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela näkee Leijonilla olevan edellytykset jatkaa maailman huipulla.


Lauri Marjamäki kertasi aikaansa Leijonien peräsimessä: "En tiedä, onko se minun jättämäni perintö" jatkoaika.com 08:00 18.05

Leijonien kisat saivat tylyn lopun, kun Sveitsi kaatoi Leijonat lukemin 3-2. puolivälieräottelussa. Samalla päättyi Lauri Marjamäen ajanjakso jääkiekko maajoukkueen päävalmentajana. Häntä seuraa työssä Jukka Jalonen.


Uusi, erilainen sukupolvi jyllää Leijonissa – Jukka Jalonen: "Ennen oltiin liian tosissaan" MTV 19:03 17.05

Suomen jääkiekkomaajoukkueella on Tanskassa jalkeilla nuorin MM-kisajoukkue kahteen vuosikymmeneen. Uuden sukupolven joukkue on ihastuttanut raikkaudellaan jäällä ja sen ulkopuolella, ja siitä huokuu myös erilainen tapa ajatella jääkiekosta.


Iso lasti Suomi-kiekon kärkivaikuttajia saapui yhdessä MM-kisoihin – mukana Jukka Jalonen, Hannu Jortikka ja Juha Junno iltasanomat 18:42 12.05

Tanskan MM-kisoja seuramaan saapui lauantaina arvovaltainen ryhmä Suomi-kiekon vaikuttajia


Leijonien kultajoukkueen valmennuksen eripura esillä: "Asia vei joukkuetta lopulta eteenpäin" MTV 18:53 09.05

Jukka Jalonen kertoi tiistaina C Moren studiossa Suomen vuoden 2011 MM-kultajoukkueen valmennuksen välisestä eripurasta kisojen aikana. Leijonien maalivahtivalmentajana tuolloin toiminut Pasi Nurminen kokee tapauksen olleen lopulta joukkueelle hyväksi.


Mitä ihmettä valmentajat kirjaavat muistivihkoon pelin aikana? Jukka Jalonen vastaa MTV 15:07 09.05

Jukka Jalonen ja Tero Lehterä kertovat jääkiekon MM-kisastudiossa mitä valmentajan pieneen muistivihkoon kirjataan pelin aikana. 


Jukka Jalonen listaa Tanskan aseet – joukkueen Jokerit-pakki velmuili Leijonille MTV 15:05 09.05

Suomen jääkiekkomaajoukkue on myllertänyt murskaavasti Tanskan MM-kisoissa pelaamalla kolme ensimmäistä otteluaan voitokkaasti yhteismaalierolla 23–2. C Moren asiantuntija Jukka Jalonen kuitenkin varoittaa, että tänään vastaan asettuva Tanska on aiempia Etelä-Koreaa, Latviaa ja Norjaa kovempi vastustaja.


Jukka Jalonen suitsuttaa Markus Nutivaaran rohkeaa pelityyliä: "Ehtii puolustamaankin" MTV 09:53 09.05

Leijona-puolustaja Markus Nutivaara on aloittanut käynnissä olevat jääkiekon MM-kisat loistavasti. Kolmeen otteluun on syntynyt neljä (2+2) tehopistettä.


Jukka Jalonen paljastaa yhteenoton 2011 kultakisoista – "Jukka, pelaajat kyllä muistavat sen" MTV 07:28 09.05

Leijonat edelliseen MM-kultaan luotsannut Jukka Jalonen ei ollut aivan varma, kuulivatko pelaajat hänen ja apuvalmentaja Petri Matikaisen riitatilanteesta vuoden 2011 puolivälieräottelussa. Pelaajana paikalla ollut Petteri Nokelainen vahvistaa, että kyllä tosiaan kuulivat.


Jukka Jalonen Leijonien tahdista: "Olisi hyvä, että tulisi joku probleema" MTV 05:55 09.05

Suomen jääkiekkomaajoukkueen tahti Tanskan MM-kisojen kolmessa ensimmäisessä pelissä on ollut tyrmäävä: joukkue on nujertanut Etelä-Korean, Latvian ja Norjan yhteismaalein 23–2. Vastukset ovat olleet turnauksen alempaa kastia ja todelliset mittarit ovat vasta edessä, mutta tarvitseeko Leijonat ylipäätään vaikeuksia ja oppia niistä matkallaan kohti ratkaisupelejä?


ilma jatkuu korjautui osittain Niskaselle taas suurvoitto voittomaalin lisäajalla – ”Pian

Uutiset