Tapparan tykki rikkoo SM-liigan ikuisena pidetyn ennätyksen: ”Kun isossa roolissa on, pitää tehdä pinnoja” iltalehti 20:26 18.04

Kristian Kuusela lähestyy Kari Jalosen pudotuspelien kaikkien aikojen piste-ennätystä. Kari Jalonen teki pelaajaurallaan SM-liigan pudotuspeleissä 38+77=115 tehopistettä. Sitä on pidetty ikuisena ennätyksenä. Kristian Kuusela rikkoo Jalosen ennätyksen viimeistään ensi kaudella. SM-liigan verkkosivujen tilaston mukaan Kuuselan saldo on nyt 42+65=107 tehopistettä.


Manageri Jari Kurri laittoi NHL-miljonäärit ruotuun: ”Hän tuli pelaajana aina MM-kisoihin” iltalehti 14:53 16.04

Kalervo Kummolan, Jari Kurrin ja Timo Jutilan pomoaikoina Leijonissa ei koettu tämän kevään kaltaista massakieltäytymistä. Kun Leijonien managerina oli Jari Kurri, päävalmentajana Erkka Westerlund tai Jukka Jalonen ja joukkueenjohtajana Timo Jutila, kertaakaan ei koettu tämän kauden kaltaista NHL-pelaajien massakieltäytymistä. - Mr. Kurri oli ykkösasemassa. Hän hoiti aktiivisesti yhteyttä NHL:n suuntaan yhdessä päävalmentajan kanssa, Jutila kertoo.


Miksi Eeli Tolvanen on niin hyvä? Jari Kurri ja Jukka Jalonen vastasivat TSN:lle iltalehti 18:31 03.04

Eeli Tolvasen hyvin tuntevat jääkiekkoammattilaiset kertoivat TSN:lle, miksi suomalaislupaus nousi niin nopeasti NHL:ään. New York Rangersissa nykyään pelaava Neal Pionk näki Tolvasen ensimmäisen kerran keväällä 2015, kun suomalaislupaus kävi näyttämässä osaamistaan Sioux City Musketeersin johtoportaalle. - Kun se 15-vuotias poika Suomesta, joka oli silloin 170 senttiä pitkä, tuli harjoituksiin, näki heti, että hän oli huippuluokan pelintekijä. Sen pystyi sanomaan heti, kun hän teki sellaisia asioita jo sen ikäisenä, Pionk kehuu.


Mestariluotsi Jukka Jalosen pojasta päävalmentaja vain 24-vuotiaana! MTV 09:52 03.04

Huippuvalmentaja Jukka Jalosen poika Jesper Jalonen, 24, on valittu jääkiekon Suomi-sarjaan nousseen hollolaisen HC Giantsin päävalmentajaksi, seura tiedottaa.


Jukka Jalosen poika seuraa isänsä jalanjälkiä – päävalmentajaksi vain 24-vuotiaana! iltasanomat 08:46 03.04

Jesper Jalonen on nimitetty HC Giantsin päävalmentajaksi.


Jukka Jalosen poika sai päävalmentajan pestin vain 24-vuotiaana! iltalehti 07:22 03.04

Pojasta polvi paranee? Paljon mahdollista, mitä riihimäkeläiseen Jalosten kiekkoperheeseen tulee. Perheenpään, Jukka Jalosen, meriitit tuntevat kaikki. Yksi suomalaisen jääkiekkovalmennuksen ehdottomista suurista on voittanut urallaan lähes kaiken mahdollisen: MM-kulta 2011, nuorten MM-kulta 2016, Suomen mestaruus HPK:ssa 2006 - ja himmeämmät mitalit sekä vuoden valmentaja -tittelit päälle. Omena ei putoa kauas puusta, sillä mestarikoutsin vanhin poika Jesper Jalonen on nyt saanut ensimmäisen aikuisten päävalmentajan pestinsä. Suomi-sarjan HC Giants tiedotti, että Jalonen on kiinnitetty seuran ensi kauden pääkäskijäksi. Jalonen korvaa tehtävässä Kari Mäkitalon, joka siirtyy joukkueen GM:ksi.


Mestiksen ykköspyssy Jääskeläinen Jukureiden hyökkäykseen - puolustukseen myös nuorta voimaa jatkoaika.com 16:23 26.03

Mikkelin Jukurit on tehnyt sopimuksen Mestiksessä kovaa jälkeä takoneen Joona Jääskeläisen kanssa. Puolustukseen uutena kasvona liittyy LeKissä viime kaudella tehoillut puolustaja Jimi Jalonen, minkä lisäksi mikkeliläisjoukkue teki sopimuksen A-nuorissa pelanneen Aku Alhon kanssa.


Jukka Jalonen lähtee Leijoniin – Eeli Tolvanen Nashvilleen uusisuomi 15:59 26.03

Jokerien kausi päättyi viime lauantaina 3-4 -tappioon Moskovan TsSKA:lle KHL:n pudotuspelien toisella kierroksella. Samalla päättyi hyökkääjä Eeli Tolvasen ja päävalmentaja Jukka Jalosen ura seurassa ainakin toistaiseksi.


Jalonen ei jätä perintöä, mutta uskoo Jokereiden tulevaisuuteen jatkoaika.com 09:00 25.03

Pudotuspelisarjan häviäminen TsSKA:lle tarkoitti myös Jukka Jalosen kahden vuoden jokeripestin päättymistä. Leijonien ruoriin palaava riihimäkeläinen kertasi kulunutta ottelusarjaa ja kautta kesäloman alkuhetkillä.


Jukka Jaloselta tilinteko Jokerit-aikakaudesta – "Ei enempää voi valmentajana pyytää" MTV 22:13 24.03

Jukka Jalosen aikakausi Jokereissa päättyi ainakin tässä vaiheessa, kun hän siirtyy kesällä takaisin Leijonien päävalmentajaksi. Jalonen perkasi Jokerit-aikakauttaan, johon liittyi hänen mukaansa selkeää kehityskaarta.


Jokereille tulossa lisää huonoja uutisia? ”Hävikki on ollut nopea” iltalehti 22:37 20.03

Valmentaja Jukka Jalonen ei tiedä, ketkä pelaajat ovat torstaina pelikunnossa. Jokerit taisteli ilman seitsemää runkopelaajaansa upeasti Moskovan ZSKA:ta vastaan, mutta joutui taipumaan maalein 1-2. ZSKA johtaa läntisen konferenssin välieräsarjaa voitoin 3-1 ja voi katkaista sarjan torstaina Moskovassa.


Jukka Jalonen Jokereiden hurjasta poissaoloaallosta: "Onhan tuo sillä tavalla erikoista" MTV 21:34 20.03

Jokerit joutui lähtemään neljänteen KHL:n läntisen konferenssin välieräotteluun TsSKA:ta vastaan ilman lukuisia avainpelaajia. Tiistain ottelussa Jokerit jätti vahvan panoksen jäälle, mutta se ei riittänyt voittoon asti. TsSKA kun oli parempi lukemin 2-1.


Jukka Jalonen TsSKA-sarjan silmiinpistävästä piirteestä: "Siellä on NHL-tason veskari, niin kuin on meilläkin" MTV 10:00 20.03

Kahden maalittoman pelin jälkeen Jokerit sai hanoja auki maanantaina, kun Moskovan TsSKA kaatui ensimmäisessä jatkoerässä lukemin 2-1. TsSKA-sarjan alkuvaiheilla hehkutetuin kohde on ollut venäläisvahti Ilja Sorokin, joka on kerännyt kehuja myös Jokereiden leiristä.


Jukka Jalonen ylisti: "Oli pakko voittaa – pystyttiin erinomaiseen suoritukseen" MTV 23:50 19.03

Jokerit onnistui kaventamaan tilannetta KHL:n läntisen konferenssin välieräsarjassa TsSKA:ta vastaan, kun kolmas ottelu meni Helsingissä isäntäjoukkueen nimiin lukemin 2-1. Jokereiden päävalmentaja Jukka Jalonen kiitteli kovasti omiaan vahvan venymisen jälkeen.


naisten sarjassa, sammutettu, koko talo singota kiviä syyttäjä vaatii ehdotonta toi Lumilapion Helsingin välieräsarjalle ”Se tuli vielä tiedä ”ei ainakaan helpota

Uutiset