Nuorukainen työnsi kätensä nuoren naisen puseron sisään - täti piti nuorukaista ahdistelijana ja iski nyrkillä nenään, kovat sakot pahoinpitelystä iltalehti 22:03 23.04

Pohjanmaan käräjäoikeus katsoo, ettei lyönti nuoren miehen kasvoihin ollut ainoa vaihtoehto ratkaista tilannetta. Syytetyn veljentytär olisi voinut poistua paikalta myös omin voimin. Osapuolet kohtasivat vaasalaisessa ravintolassa. Nuori nainen ihastui ikäiseensä mieheen ja lähti tämän kanssa jatkoille tätinsä asuntoon. Asunnolla nuori nainen haki kaapista juotavaa. Paikalle saapui myös nuorukaisen kaveri ja kaikki neljä asettuivat olohuoneeseen.


Tappara-tähti avasi kohahduttanutta jäähytilannetta – "Olisi varmaan pitänyt olla hiljaa" MTV 21:58 23.04

Jan-Mikael Järvisen sukellusjäähy SM-liigan neljännen finaalin tapahtumarikkaassa toisessa erässä tulistutti Tapparan kotiyleisön maanantaina. 


Kärppien huippupakin pelaaminen tiistaina on epävarmaa – näin tilannetta kommentoi huolestunut päävalmentaja iltasanomat 21:54 23.04

Jani Hakanpää joutui jättämään neljännen finaalin kesken.


Jan-Mikael Järvinen Tapparan pakkovoiton avaimista: ”Saatiin meininki, mitä ollaan etsitty” iltasanomat 21:42 23.04

Tappara otti pakkovoiton ja venytti finaalisarjan ainakin viidenteen otteluun.


Vehviläinen sai Rantakarin sanallisen arkun aukeamaan ? yhden Liiga-pelin torjuntaennätys hilkulla jatkoaika.com 21:42 23.04

Veini Vehviläinen urakoi Tapparaa vastaan käydyssä neljännessä Liiga-finaalissa olan takaa. Nuori veskari koppasi 34 kiekkoa, jääden neljän kiinnioton päähän henkilökohtaisesta yhden Liiga-ottelun torjuntaennätyksestään. Tappara-puolustaja Otso Rantakari tulistui veräjänvartijaan ottaen käytöskympin toisessa erässä. Vehviläinen antoi vastustajan noitua rauhassa.


Ahon ja Teräväisen ex-valmentaja sai uuden NHL-pestin – pian kutsuvat jo MM-haasteet MTV 21:25 23.04

Bill Peters irtisanoutui perjantaina NHL-seura Carolina Hurricanesin päävalmentajan paikalta, mutta jo tänään maanantaina ilmoitettiin uusista töistä taalaliigassa. Peters suuntaa Calgary Flamesin uudeksi päävalmentajaksi.


Tappara selvisi ensimmäisestä ottelupallosta uusisuomi 21:20 23.04

Tappara oli sitä kuuluisaa terästä jääkiekon Liigan neljännessä finaaliottelussa, kun joukkue oli pakkovoiton edessä. Tappara voitti Kärpät Hakametsässä 2-0 ja kavensi otteluvoitot 1-3:een. Ottelusarja jatkuu ainakin vielä tiistaina.


Minttu haastettiin oikeuteen todistamaan ja menetti sen vuoksi työmarkkinatuen - Kelan juristi: ”Lista on luonteeltaan tyhjentävä” iltalehti 21:09 23.04

Kela voi edellyttää, että henkilö ilmestyy kuntouttavaan työtoimintaan sellaisissakin tapauksissa, että auto tai julkiset liikenneyhteydet pettävät, ihminen jää onnettomuuspaikalle antamaan ensiapua tai päätyy vaikka poliisin putkaan edellisenä iltana. - Hei, käräjäoikeudessa todistajana oleminen ei ole hyväksyttävä syy olla poissa kuntouttavasta työtoiminnasta, Kela ilmoitti ystävällisesti Mintulle hänen työmarkkinatukensa ja kulukorvauksensa peruuntumisesta kyseiseltä päivältä. Tampereella asuva 29-vuotias Minttu kutsuttiin käräjäoikeuteen todistajaksi sakon uhalla. Ongelmana oli, että hänellä olisi ollut jutun käsittelypäivänä suunniteltua kuntouttavaa työtoimintaa. Hän yritti sopia todistelua toiselle päivälle onnistumatta. Hänellä olisi ollut mahdollisuus hakea todistajanpalkkio, mutta Minttu ei tullut sitä hakeneeksi. Koska tapauksessa on annettu tuomio, hän ei voi hakea sitä myöskään jälkikäteen.


Tappara ei päästänyt Kärppiä vielä juhlimaan – sarja jatkuu tiistaina! iltasanomat 21:05 23.04

Tappara voitti Kärpät ja venytti finaalisarjan ainakin viidenteen otteluun.


Teräksinen näytös! Tappara jätti Kärpät pakkoraossa tylysti nollille MTV 21:04 23.04

Tappara tarjoili tylyn näytöksen pakkoraossa SM-liigan neljännessä finaalissa Kärppiä vastaan. Sarjan kolme ensimmäistä ottelua voittanut Kärpät jäi nyt tamperelaiskäsittelyssä nollille, kun isännät jauhoivat 2–0-voittoon.


Tappara venyi pakkoraossa, Kärpät joutui piilottamaan mestaruuslippikset ja kuohujuomapullot iltalehti 21:04 23.04

Tappara selvitti Kärppien ensimmäisen ottelupallon voittamalla neljännen loppuottelun kotonaan 2-0. Finaalisarjaa voitoin 3-0 johtanut Kärpät ei päässyt juhlimaan Suomen mestaruutta Tampereella, joten valmiiksi teetetyt mestaruuslippikset ja pitkäripaisesta hankitut kuohujuomat täytyi pitää piilossa ja rahdata Ouluun, jossa pelataan viides loppuottelu jo huomenna tiistaina. Tuolloin Kärpillä on mahdollisuus päästä juhlimaan mestaruutta kotiyleisönsä edessä. Tapparalla on tietysti muita suunnitelmia. Tamperelaisten kuitenkin pitää voittaa kolme seuraavaa peliä, mikäli aikovat ottaa kolmannen perättäisen Suomen mestaruutensa. Hakanpää putosi


Leijonien MM-ryhmä alkaa muodostua - kuusi uutta pelaajaa liittyy joukkueeseen iltalehti 20:59 23.04

Leijonien MM-leiritysryhmä saa tällä viikolla kuusi uutta pelaajaa. Tällä viikolla pelataan Ruotsin EHT-turnaus, joka alkaa Suomen osalta torstaina Helsingin Hartwall-areenassa pelattavalla Venäjä-ottelulla. Ilmalassa nähdään NHL-tason osaamista, sillä Teuvo Teräväinen on mukana ottelussa. Sebastian Aho puolestaan liittyy joukkueeseen perjantaina.


Jussi Halla-aho: Hakkaraisen asema puolueessa säilyy ennallaan - ”Ymmärtääkseni ihminen on syytön kunnes hänet syylliseksi tuomitaan” iltalehti 20:55 23.04

Teuvo Hakkaraista syytetään kahdesta eri rikoksesta. Perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho kertoo, ettei syyteharkinnan päätös ja syytteiden nosto vaikuta Teuvo Hakkaraisen asemaan puolueessa. Ahdistelukohun käynnistyttyä Hakkarainen erosi puolueen toisen varapuheenjohtajan paikalta ja häntä varoitettiin. - Puolue ja eduskuntaryhmä ottivat Hakkaraisen toimintaan kantaa ja antoivat hänelle varoituksen tuoreeltaan. Tiedossamme ei ole mitään sellaista, mikä ei olisi ollut tiedossa silloin kun nämä asiat tehtiin.


Granlundin ja Koivun NHL-pomo sai lähteä – taustalla Stanley Cup -unelma MTV 20:52 23.04

NHL-seura Minnesota Wild ei uusi seuran GM:n Chuck Fletcherin sopimusta. Wild tiedotti omistajansa Craig Leipoldin suulla asiasta tänään maanantaina.


Britannian vastasyntynyt pikku prinssi viidentenä kruununperimysjärjestyksessä iltalehti 20:52 23.04

Vastasyntynyt pikku prinssi on viides kruununperimysjärjestyksessä. Cambridgen herttuapari prinssi William ja herttuatar Catherine saivat tänään kolmannen lapsensa. Herttuatar Catherine synnytti pojan tänään kello 11:01. Pikku prinssi painoi syntyessään 3,82 kilogrammaa. Nyt uutistoimisto AFP on listannut Britannian kruununperimysjärjestyksen - ja tuore kuninkaallinen vauva on perimysjärjestyksessä viides.


IL seuraa livenä: Veitsi kurkulla pelaava Tappara jyrää - jäähyt tuhoavat Kärppien kirin Hakametsässä iltalehti 20:49 23.04

Jääkiekon Suomen mestaruus on katkolla SM-liigan finaalisarjaa voitoin 3-0 johtavalle Oulun Kärpille. Finaalisarjan neljäs ottelu pelataan maanantai-iltana kello 18.30 alkaen Tapparan kotikentällä Tampereen Hakametsässä. Kolmannen peräkkäisen mestaruuden voittaakseen Tapparan on kaadettava Kärpät neljä kertaa peräkkäin. Aiemmat ottelut ovat päättyneet Kärppien voittoon maalein 3-0, 4-2 ja viimeksi lauantaina 2-1 jatkoajalla.


IL seuraa livenä: Veitsi kurkulla pelaava Tappara jyrää - Kärpät on pinteessä Hakametsässä iltalehti 20:19 23.04

Jääkiekon Suomen mestaruus on katkolla SM-liigan finaalisarjaa voitoin 3-0 johtavalle Oulun Kärpille. Finaalisarjan neljäs ottelu pelataan maanantai-iltana kello 18.30 alkaen Tapparan kotikentällä Tampereen Hakametsässä. Kolmannen peräkkäisen mestaruuden voittaakseen Tapparan on kaadettava Kärpät neljä kertaa peräkkäin. Aiemmat ottelut ovat päättyneet Kärppien voittoon maalein 3-0, 4-2 ja viimeksi lauantaina 2-1 jatkoajalla.


Tappara lisää höökiä! Kapteeni Peltolalta upea petaus ylivoiman jälkipoltoilla MTV 20:07 23.04

Tappara siirtyi SM-liigan neljännessä finaalissa Oulun Kärppiä vastaan 2–0-johtoon. Osuman viimeisteli Juhani Jasu Jukka Peltolan esityöstä.


Tuhoisa tulipalo vei neljän lapsen hengen Yhdysvalloissa – asunnosta puuttuivat palovarottimet MTV 20:01 23.04

Yhdysvalloissa Missourissa neljä lasta on kuollut rajussa tulipalossa, kertovat Yahoo 7 news ja The Kansas City Star.


- suomalaispelaaja ei haastettiin oikeuteen ilmastosopimukselle - ”Kyllä, Iloisia uutisia eläinmaailmasta iso poliisioperaatio ja vakiovihje Everton-Newcastlen karmaisevalla tavalla Kärppien kirin tavalla ”Palauta Tulosvahti! Urheilutulokset kattavasti urheilupomo Kari Heikkilä Valkoiseen taloon” Varhaiskasvattajien lakko yritystä

Uutiset