Lemmikkihaukka näki jäniksen kuvan lehdessä – yritti heti metsästää sen stara 22:00 17.01

Suurien petolintujen luonnollista ravintoa ovat jyrsijät, pienemmät linnut ja esimerkiksi


Rikospaikka: Poikkeuksellisen raaka henkirikos Helsingissä – mies polki ja potki naisystäväänsä tunnin MTV 17:13 17.01

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi 28-vuotiaan Jani Aleksi Ylösen taposta 10 vuodeksi vankeuteen. Ylöstä syytettiin murhasta, mutta oikeus ei pitänyt raakaa ja julmaa tekoa kokonaisuudessa törkeänä.


Kiira Korpi ja Petra-sisko talvitunnelmissa - kuin kaksi marjaa! Vastanainut sisko huipensi häämatkansa New Yorkiin iltalehti 21:37 16.01

Ex-taitoluistelija Kiira Korpi iloitsee Instagramissa perhetapaamisesta New Yorkissa. Ex-taitoluistelija Kiira Korven Petra-sisko juhli uudenvuoden aattona häitään. Petra meni naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Markku Wettenrannan kanssa. Wettenranta tunnetaan Tasis-taitelijanimeä käyttävänä räppärinä. Hän on kuulunut Kapasiteettiyksikkö-yhtyeeseen. Petra työskentelee AVA-kanavan kanavahostessina ja hyvinvointibloggaajana. Vastanainut pariskunta on kertonut sosiaalisessa mediassa häämatkansa alkaneen Islannista. Seuraavana kohteena on ollut Antiguan paratiisisaari Karibianmerellä. Nyt aviopari on kaiken kukkuraksi päätynyt sukuloimaan New Yorkiin.


Erikoinen kohtaaminen valvontakamerassa – pöllö ja kettu ottivat toisistaan mittaa stara 21:00 16.01

Ketut saalistavat öisin ja jahtaavat lähinnä jyrsijöitä, jäniksiä ja kanalintuja.


Viihdelehti Stara.fi stara 21:00 16.01

Ketut saalistavat öisin ja jahtaavat lähinnä jyrsijöitä, jäniksiä ja kanalintuja.


Jäihin pudonneen Frans-pojan isä kiittää pelastajia - ”Kyllä oli onni matkassa” iltalehti 20:14 16.01

Kahdeksanvuotias koulupoika oli hukkua Kuralanojaan Kankaanpäässä tiistaina iltapäivällä. Paikalle osuneet kaupungin työntekijät pelastivat pojan jäistä. Pojan isä, Jani Helkamäki kiittelee vuolaasti valppaita työntekijöitä. Kaupunginjohtaja Mika Hatanpää ehti jo tiedottaa Facebookissa työntekijöiden palkitsemisesta. - Hieno juttu ja aion olla pelastajiin yhteydessä vielä huomenna. Tulin juuri Fransin kanssa sairaalasta. Ei hän kauan ehtinyt olla vedessä, mutta ruumiinlämpö oli ehtinyt laskea 35 asteeseen, Helkamäki kertoo Iltalehdelle.


Janina Fry, 44, rentoutuu uima-asussa altaalla: ”Onneksi täällä paistaa” iltalehti 21:01 15.01

Janina Fry jätti Suomen pakkaset taakseen ja häipyi aurinkolomalle. Malli-yrittäjä Janina Fry, 44, karkoittaa kaamosta parhaaksi katsomallaan tavalla, nimittäin uima-altaalla. Janina on julkaissut Instagram-tilillään uima-asukuvan altaan reunalta.


Isisin riveihin matkustanut suomensomali on kuollut Syyriassa - isä sanoo pojan katuneen tekoaan iltalehti 17:53 15.01

Hussein Faysal Ali Warabe yllytti propagandavideolla suomalaisia lähtemään kalifaattiin. Suomalaisen somalipoliitikon Faysal Ali Waraben poika Hussein Faysal Ali Warabe on kuollut Syyriassa ilmaiskussa, isä kertoo -radioasemalle. Hussein, joka tunnetaan myös taistelijanimellä Abu Shuaib As-Somali, matkusti vaimonsa kanssa Suomesta Syyriaan vuonna 2013 liittyäkseen äärijärjestö Isisiin.


Aku Hirviniemi teki keittiönsä kätköistä puistattavan löydön – tuliaispullon sisällä oikea eläin: ”Siivoilin maustekaappejani” iltasanomat 07:15 15.01

Näyttelijä suunnittelee vievänsä Intiasta peräisin olevan erikoisen elintarvikkeen Riku Rantalalle ja Tunna Milonoffille.


Pelastajat löysivät verkkoavannosta tajuttoman ja kylmettyneen miehen - kuljetettiin ruotsalaisella meripelastushelikopterilla hoitoon iltalehti 18:40 14.01

Turun meripelastuskeskuksen meripelastusjohtaja Kristian Hermansson sanoo, että mies oli hypotermisessa tilassa tajuttomana, kun hänet vietiin Vaasaan hoitoon. Mies lähti sunnuntaiaamuna kokemaan verkkoja Pohjanmaan Korsnäsissä. Hän lähti jäille mopollaan, eikä palannut kotiin. Hätäkeskus sai asiasta ilmoituksen, ja miestä etsittiin valtavassa pelastusoperaatiossa. - Sinne on hälytetty lujasti pelastusyksiköitä paikan päälle. Siellä on muun maussa Kaskisista meripelastuspartioita, poliisi, ensihoito ja pelastajat. Ruotsista on pelastushelikopteri ja Turusta on menossa vielä superpuuma paikalle, Turun meripelastuskeskuksen johtokeskusupseeri Jani Salokannel kertoi Iltalehdelle sunnuntai-iltana.


Kalastaja lähti mopolla jäille kokemaan verkkoja, ei palannut kotiin - ”Superpuumakin” hälytettiin pelastusoperaatioon iltalehti 17:09 14.01

Korsnäsissä on meneillään suuri pelastusoperaatio. Turun meripelastuskeskuksen mukaan yksi henkilö on nostettu vedestä, mutta hänen tilastaan ei ole vielä tarkempaa tietoa. Turun meripelastuskeskus sai sunnuntai-iltana hätäkeskukselta ilmoituksen, jonka mukaan verkoille lähtenyt kalastaja ei palannut kotiin. Henkilö lähti jäille mopollaan Pohjanmaan Korsnäsissä. - Sinne on hälytetty lujasti pelastusyksiköitä paikan päälle. Siellä on muun maussa Kaskisista meripelastuspartioita, poliisi, ensihoito ja pelastajat. Ruotsista on pelastushelikopteri ja Turusta on menossa vielä superpuuma paikalle, johtokeskusupseeri Jani Salokannel kertoo Iltalehdelle.


MV-julkaisu avautui jälleen – katosi aiemmin kahdeksi viikoksi MTV 18:06 13.01

Valeuutisia julkaiseva MV-julkaisu on avautunut jälleen. Julkaisu katosi verkosta viime vuoden lopussa vajaaksi kahdeksi viikoksi. Ilja Janitskin -niminen profiili kertoi silloin sosiaalisen median VK-palvelussa, että julkaisu on suljettu, kunnes uusi vastuullinen on löytynyt.


Lahden jäteaseman iso palo saatu hallintaan - palon syy ei ole selvinnyt iltalehti 20:55 12.01

Tulessa oleva rakennus oli noin sata metriä pitkä lajittelukeskus. Myös rakennuksen ulkopuolella olleet energiäjätekasat olivat tulessa. Lahden jäteasemalla tänään hieman ennen kello 18 alkanut palo on saatu hallintaan. Palo sai aluepalopäällikkö Jani Aaltosen mukaan alkunsa ilmeisesti energiajätekasasta. Palo oli levinnyt kuljetinta pitkin eri puolille lajitteluhallin sisä- ja ulkopuolella.


HIFK-hyökkääjän erikoinen ulosajo puhutti Mikkelissä: Jukurit taipui vasta jatkoajalla iltalehti 21:24 11.01

HIFK haki Jukurien kotiareenalta 4-3-jatkoaikavoiton. HIFK oli ottelun ensihetkillä vahvempi, mutta Jukurit sai otetta erän edetessä. Mikkeliläisjoukkue sai muutamaan otteeseen paineistettua hyvin helsinkiläispuolustusta ja sai tilanteita aikaan, mutta ei onnistunut ohittamaan Atte Engreniä. Ottelun avausmaali nähtiin erän puolivälin jälkeen, kun HIFK sai siirretyn rangaistuksen aikana pitkän pyörityksen jukuripäätyyn ja lopulta Vili Sopanen ohitti Sami Rajaniemen terävällä laukauksellaan. Maalin jälkeen pelin painopiste pysyi mikkeliläisalueella, mutta lisäosumia erässä ei nähty.


Tappelu herätti Kärpät, Ässät jäi jyrän alle iltasanomat 21:14 09.01

Oululaisvieraat eivät jättäneet Ässille mitään mahdollisuutta tuloksentekoon. Maksim Matushkin jäi pahasti Jani Hakanpään taklauksen alle, mutta toipui mukaan päätöserään.


Ässien pelaajapula paheni - Blood tappeli ja Matushkin jäi jyrän alle jatkoaika.com 20:13 09.01

Ässien tiistaisen kotiottelun toinen erä ei mennyt padan puolelta vahvasti. Puolustajista Maksim Matushkin loukkaantui Jani Hakanpään taklauksesta ja Ben Blood lensi suihkun puolelle tappelun jäljiltä.


Syyskuussa avioituneet Noora Karma ja Jani Strömsholm häämatkalle Malediiveille: ”Paratiisisaari, missä pääsee sukeltamaan” iltalehti 12:12 06.01

Noora Karma pitää kunnon loman kiireisen syksyn jälkeen. Mentalisti Noora Karmalla on takanaan kiireinen vuosi. Siksi hän on joulun ja uudenvuoden ajan keskittynyt lomailemaan. Torstaina hän tuli viettämään lomailtaa helsinkiläisravintola Rymy-Eetun 10-vuotissyntymäpäiville Helsingissä. Mukana oli aviomies Jani Strömsholm. - Loma jatkuu vielä ensi viikolla, sillä lähdemme häämatkalle, Noora paljastaa.


Oikeus hylkäsi Janitskinin luovutuspyynnön muotovirheen vuoksi - Hallitusneuvos: ”Pyyntö on täysin kunnossa” iltalehti 15:59 05.01

Oikeusministeriö kiistää virheen ja kertoo korjanneensa pyynnössä olleet puutteet jo lokakuisen päätöksen jälkeen. Oikeusministeriön mukaan Ilja Janitskinia koskeva luovutuspyyntö hylättiin muotovirheen vuoksi. Janitskinia epäillään muun muassa törkeästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, törkeästä kunnianloukkauksesta, rahankeräysrikoksesta sekä tekijänoikeusrikoksesta. Useimmat rikosepäilyistä liittyvät Janitskinin perustamaan verkkojulkaisu MV-lehteen.


Oikeusministeriö: Andorralaistuomioistuin hylkäsi Janitskinin luovutuspyynnön muotovirheen takia MTV 12:21 05.01

Oikeusministeriön mukaan MV-julkaisun perustajaa Ilja Janitskinia koskeva luovutuspyyntö hylättiin joulukuussa muotovirheen takia. Andorralaistuomioistuin päätti 19. joulukuuta, ettei Janitskinia luovuteta Suomeen.


Kainuulaisperheitä ollut sähköttä jo neljä vuorokautta – erikoisjärjestelyjä peseytymiseen ja puhelinten lataukseen MTV 08:06 05.01

Lumen aiheuttamista sähkökatkoksista kärsivä Kainuu tarvitsee apua. Puolustusvoimia pyydetään tuomaan avuksi maastokelpoista kalustoa, jotta esimerkiksi matkapuhelinverkkojen tukiasemien toiminta pystytään varmistamaan. Pelastuspäällikkö Jani Kareinen Kainuun pelastustoimesta kertoi asiasta STT:lle torstaina.


Uutiset