"Me ei olla pahoja ihmisiä, meillä on paha riippuvuus": Näin kuvailee ex-kiekkoilija Marko Jantusenkin pelastaneen päihdeklinikan pomo MTV 10:33 07.05

Tilastojen valossa arviolta parisen tuhatta ihmistä kuolee vuosittain Suomessa alkoholiin liittyviin syihin. Huomenta Suomessa vieraillut, entinen huippujääkiekkoilija Marko Jantunen, kertoi oman selviytymistarinansa kuilun reunalta. 


Keni Karalahti siirtyy Jukureista Pelicansiin – Jonne Jantunen jatkaa Lahdessa iltasanomat 13:01 16.04

Jantusen sopimuksessa on optio kaudesta 2019–20.


Pelicans-puolustukseen uusi kasvo Jukureista - Karalahti matkaa Lahteen jatkoaika.com 12:56 16.04

Lahden Pelicans on tehnyt sopimuksen puolustaja Keni Karalahden kanssa. Hyökkäykseensä lahtelaisryhmä kiinnitti puolestaan jatkosopimuksella Jonne Jantusen.


Pelicansissa ensi kaudella kaksi legendaarista kiekkonimeä: Karalahti Mikkelistä Lahteen, Jantuselle jatkosopimus iltalehti 12:42 16.04

Pelicansin nutussa viilettää ensi kauden liigakaukaloissa kaksi nimeä, jotka ovat Suomi-kiekon lähihistoriasta enemmän kuin tuttuja. Lahden Pelicans tiedottaa tehneensä sopimukset puolustaja Keni Karalahden ja hyökkääjä Jonne Jantusen kanssa. Karalahden sopimus kattaa ensi kauden, Jantusen sopimuksessa on optio myös jatkosta.


Vähemmän tunnetut Jantunen ja Karalahti sopimukseen Pelicansin kanssa MTV 12:18 16.04

SM-liigaseura Lahden Pelicans on tehnyt ensi kaudesta pelaajasopimukset hyökkääjä Jonne Jantusen ja puolustaja Keni Karalahden kanssa. Jantusen sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2019–2020.


alku liikaa Ässille epäluottamusesitystä Soinille poissa – ”Kyyneleet varauduttava vihamielisiin vaikutusyrityksiin

Uutiset