Lähteet: Ivanka Trumpia ja Jared Kushneria kuljettaneen kopterin moottori rikkoutui kesken lennon MTV 11:43 19.03

Yhdysvaltain presidentti Donald trumpin tytärtä ja hänen aviomiestään Jared Kushneria kuljettaneen helikopterin moottori sammui kesken lennon, kertovat lähteet CNN:lle.


Tutkija USA:n ulkoministerin erosta: Pohjois-Korea oli viimeinen niitti iltasanomat 19:37 13.03

Ulkoministerin tehtävistä potkut saanut Rex Tillerson kävi reviiritaistelua presidentin vävyn Jared Kushnerin kanssa.


Tutkija USA:n ulkoministerin eroista: Pohjois-Korea oli viimeinen niitti iltasanomat 19:37 13.03

Ulkoministerin tehtävistä potkut saanut Rex Tillerson kävi reviiritaistelua presidentin vävyn Jared Kushnerin kanssa.


CNN: Trumpin vävy Kushner menetti huippusalaisen turvaluokituksensa MTV 05:37 28.02

Yhdysvalloissa presidentti Donald Trumpin vävy Jared Kushner on menettänyt turvaluokituksen, joka on taannut hänelle pääsyn Yhdysvaltain viranomaisten huippusalaiseksi luokittelemiin tietoihin, kertovat lähteet uutiskanava CNN:lle.


CNN: Trumpin vävyn, neuvonantaja Jared Kushnerin pääsyä turvallisuussalaisuuksiin on rajoitettu iltalehti 00:57 28.02

Uutiskanava perustaa tietonsa Valkoisen talon sisäpiirilähteisiin. Katso CNN:n raportti aiheesta. Valkoisen talon kansliapäällikkö John Kelly on päivittänyt listan henkilöistä, joilla on pääsy huippusalaisiin asiakirjoihin.


CNN: Mueller on nyt kiinnostunut myös Trumpin vävyn yrityksen rahoituskuvioista MTV 06:19 20.02

Erikoissyyttäjä Robert Mueller on laajentanut tutkintaansa nyt myös Jared Kushnerin yrityksen rahoituskuvioihin.


CNN: Mueller on nyt kiinnostunut myös Trumpin vävyn yrityksen rahoituskuvioista iltasanomat 03:37 20.02

Jared Kushnerin yrityksen rahoituspyrkimykset kiinnostavat erikoissyyttäjää.


CNN: FBI:n Mueller kiinnostunut Trumpin vävyn liiketoimien ulkomaisesta rahoituksesta iltalehti 03:13 20.02

Jared Kushnerin yrityksellä on ollut yhteyksiä muun muassa Kiinaan. Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin vaalikampanjan Venäjä-kytköksiä tutkiva FBI:n erikoissyyttäjä Robert Mueller on kiinnostunut presidentin vävypojan Jared Kushnerin yrityksen rahoitusjärjestelyistä, . Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Valkoisen talon neuvonantajana toimivaa Kushneria tutkitaan muuten kuin Venäjä-yhteyksien vuoksi. Kushnerin perheyrityksellä on tutkintalähteiden mukaan ollut neuvotteluja muun muassa kiinalaisten ja qatarilaisten toimijoiden kanssa.


Rocklaulaja ja Oscar-näyttelijä Jared Leto ihastui Suomeen – luonto ja ihmiset hurmasivat maailmantähden: ”Löysimme sieltä kipinän” iltasanomat 17:15 27.01

Rockbändi 30 Seconds to Mars palaa Helsinkiin neljän vuoden tauon jälkeen.


Mikko Rantanen maagisessa iskussa - tähän ei yksikään suomalainen ole pystynyt NHL:ssä yli kuuteen vuoteen! iltalehti 00:46 21.01

Colorado Avalanchen suomalaistähti jatkoi huippuotteitaan New York Rangersia vastaan. NHL on aaltoliikettä: jossain vaiheessa menestyjät putoavat huipulta ja heittopussit nousevat kohti sarjan kärkeä. Colorado Avalanche on tällä kaudella yllättänyt monet asiantuntijat, jotka povasivat denveriläisiä sarjan hännille. Jo nyt Jared Bednarin valmentama joukkue on kerännyt reilusti enemmän pisteitä kuin koko viime kaudella ja taistelee pääsystä pudotuspeleihin.


Kohun keskelle joutunut Steve Bannon jättää Breitbartin iltalehti 00:44 10.01

Presidentti Donald Trumpin päästrategina tunnetuksi tullut Steve Bannon on ilmoittanut jättävänsä Breitbart-uutissivuston. Breitbartin mukaan Bannon, joka toimi Breitbart News Networkin hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2012 lähtien, jättää tehtävänsä. Oikeistolainen uutissivusto kertoi asiasta tiistaina. Bannon on ollut viime päivinä kohun keskellä. Tulevassa kirjassa Fire and Fury - Inside the Trump White House Bannon arvostelee kovasanaisesti Trumpin lapsia Donald Jr:ia ja Ivanka Trumpia sekä presidentin vävyä Jared Kushneria. Valkoinen talo on kiistänyt Bannonin väitteet. Presidentti Trumpin mukaan Bannon "menetti järkensä" kun hän menetti työnsä.


Kirjaväite: Trumpin tytär otti työn Valkoisessa talossa vastaan vastoin kaikkia neuvoja - haaveissa siintää USA:n ensimmäisen naispresidentin paikka iltalehti 12:18 04.01

Trumpin suosikkitytär ja hänen aviomiehensä lähtivät Valkoiseen taloon yksi tavoite mielessään: Ivanka presidentiksi. Ivanka Trumpilla ja tämän aviomiehellä on keskinäinen sopimus: tilaisuuden tullen Ivanka pyrkii presidentiksi. Steve Bannon järkyttyi kuullessaan sopimuksesta. Tiedot perustuvat haastatteluihin, joita kirjailija Michael Wolff teki presidentin itsensä ja tämän lähipiirin kanssa puolentoista vuoden aikana. Donald Trumpin tytär Ivanka Trump ja tämän aviomies Jared Kushner punnitsivat riskit ja hyödyt alkuvuodesta 2017 ja päättivät sitten hyväksyä viralliset roolit Valkoisessa talossa. He toimivat asiassa vastoin lähes kaikkien ystäviensä ja tuttaviensa neuvoja, kirjoittaa Michael Wolff.


Trump entisen neuvonantajansa väitteistä: Kun Bannon sai potkut, hän menetti työnsä ja järkensä iltalehti 20:50 03.01

Ensi viikolla ilmestyvä Michael Wolffin kirja on herättänyt jo nyt valtavan hässäkän. Donald Trumpin entinen neuvonantaja Steve Bannon laukoo ensi viikolla ilmestyvässä Trumpin Valkoista taloa käsittelevässä kirjassa karuja sanoja Trumpin kabinetista. Bannonin mukaan Robert Muellerin johtama Venäjä-tutkinta aiheuttaa Trumpille ja hänen lähipiirilleen suuria vaikeuksia. Bannon tylyttää myös Trumpin poikaa Donald Trump Junioria ja Trumpin vävyä Jared Kushneria, jotka vehkeleivät venäläisten kanssa vuoden 2016 presidentinvaalikampanjan aikaan.


Steve Bannon tylyttää uutuuskirjassa Trumpin poikaa ja vävyä: Tapaamiset venäläisten kanssa olivat ”maanpetos” iltalehti 19:00 03.01

Donald Trumpin entinen neuvonantaja kertoo piakkoin ilmestyvässä kirjassa muun muassa Venäjän hakkerointiskandaalin taustoista. Maanpetosta. Epäisänmaallista käytöstä. Näin Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin entinen läheinen neuvonantaja Steve Bannon kuvailee Trumpin pojan Donald Trump Juniorin, Jared Kushnerin ja venäläisten tapaamisia vuoden 2016 presidentinvaalien aikaan. Bannon kertoo näkemyksistään ensi viikon alussa ilmestyvässä kirjassaan, josta brittilehti on saanut osan ennakkoon luettavaksi. Kirjan mukaan Donald Trump Junior tiesi tarkasti, että Venäjä aikoo sekaantua Yhdysvaltain presidentinvaaleihin vahingoittamalla Hillary Clintonia. Kun Donald Trump Junior sai tietää vieraan vallan pelistä ja hakkeroiduista tiedoista, hän totesi ykskantaan:


Uutiset