Koulusurmaa suunnittelevia poliisin tutkinnassa jopa kymmeniä vuosittain – "Jokainen tapaus on liikaa, jos se pääsee tapahtumaan" MTV 16:51 21.09

Kauhajoen kouluampumisesta tulee 23.9.2018 kuluneeksi 10 vuotta. MTV Uutisten erikoislähetyksessä rikostoimittajat Pekka Lehtinen ja Jarkko Sipilä kertoivat, miten poliisi on onnistunut ennalta-ehkäisemään vastaavia tapauksia Jokelan ja Kauhajoen tapausten jälkeen.


Kommentti: Perustuslakivaliokunta ei halunnut antaa avointa piikkiä poliisivaltuuksien laajentamiselle MTV 15:56 21.09

Perustuslakivaliokunta ei halunnut antaa ns. avointa piikkiä tulevaisuuden poliisivaltuuksien laajentamiselle, kirjoittaa MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä.


Kiekko-Vantaalle kaksi uutta pelaajaa - RoKissa tehokkaasti maalannut Harjula hyökkäykseen jatkoaika.com 10:38 21.09

Kiekko-Vantaa täydentää rivejään puolustaja Jere Kiviniemellä ja hyökkääjä Jarkko Harjulalla.


Kommentti: Ahneita rahanmetsästäjiä ei valvonut kukaan – erikoinen dekkariprojekti pakotti rikostoimittajan perehtymään finanssikriisiin MTV 06:15 13.09

Ahneus ja valvonnan puute ovat erittäin huono yhdistelmä, sen muistaa finanssikriisin ajalta varsin hyvin, kirjoittaa dekkarikirjailija ja MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä.


Jarkko Niemisen mukaan suomitenniksessä mennään nyt oikeaan suuntaan: "Ikinä ei riitä, että jää paikalleen" MTV 08:27 11.09

Jarkko Nieminen on tyytyväinen nuorten suomalaispelaajien kehitykseen. Suomi lähtee viikonlopun Davis cupin otteluun haastajana, mutta Nieminen sanoo, ettei asetelmilla ole aikaisemminkaan ole ollut merkitystä.


Yrittäjäpomo älähti ay-johtajalle: ”Ei ole ihme, että lähes jokainen uudistus pysähtyy Hakaniemen seinään” uusisuomi 11:54 09.09

SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta ja Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen ovat käyneet kiivasta väittelyä yrittäjistä sunnuntaina Twitterissä.


SAK on valmis toimiin hallituksen irtisanomis­laki­hankkeen vastustamiseksi iltasanomat 12:32 03.09

SAK:n puheen­johtajan Jarkko Elorannan mukaan he ovat valmiita toimen­piteisiin maan hallituksen irtisanomis­laki­hankkeen vastustamiseksi.


SAK:n Eloranta Lännen Medialle: Suomeen kaksi valtakunnansovittelijaa iltasanomat 05:03 01.09

SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta ehdottaa, että Suomeen perustettaisiin kahden valtakunnansovittelijan malli nykyisen yhden sovittelijan sijaan, uutisoi Lännen Media.


SAK-pomo Eloranta Lännen Medialle: Suomi tarvitsee yhtä aikaa kaksi valtakunnansovittelijaa MTV 05:00 01.09

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK:n puheenjohtaja ehdottaa Suomeen kahden valtakunnansovittelijan järjestelmää. Jarkko Eloranta kertoo asiasta Lännen Median haastattelussa.


Grahn-Laasosen huoli ammattikoulutuksesta hämmensi – SAK: ”Iso miinus hallitukselle, jos menee metsään” uusisuomi 19:05 24.08

SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta toivoo hallituksen ensi viikon budjettiriihestä toimia, joilla parannetaan opiskelijoiden pysymistä toisen asteen koulutuksessa sekä parannetaan koulutuksen vetovoimaa. Eloranta pitää hankalana, että hallitus on tehnyt samaan aikaan leikkauksia ammattikoulutukseen ja toteuttanut amisreformin.


Uusi podcast-sarja vie kuulijan koko Suomea järkyttäneiden rikosten keskelle mtv 18:37 20.08

MTV3-kanavan Rikospaikka-ohjelman Jarkko Sipilän ja Pekka Lehtisen 10-osainen podcastsarja Rikospaikkaradio käynnistyi 20. elokuuta.


Jarkko Nieminen ylistää Wimbledon-voittoakin juhlinutta suomalaislupausta – "Isot aseet" MTV 08:13 19.08

17-vuotias Otto Virtanen välkehtii suomalaisen tenniksen superlupauksena. Virtasesta tuli tänä kesänä lajin viides suomalainen grand slam -voittaja, kun hän juhli Wimbledonissa poikien nelinpelimestaruutta.


Näyttääkö uusi Salkkarit-tähti Jarkko Miettinen tutulta? Tästä se johtuu mtv 17:18 17.08

Salatut elämät -sarjassa on luvassa odottamattomia käänteitä, kun syksyn aikana osaksi näyttelijäkaartia liittyy Jarkko Miettisen näyttelemä Noel.


Täysin uusi hahmo haastaa Salkkarit-pahiksen: "Mielenkiintoista päästä vääntämään Nikkisen Akin kanssa" mtv 13:21 16.08

Salatut elämät -sarjassa nähdään tulevana syksynä kolme uutta hahmoa, joista yksi on Jarkko Miettisen näyttelemä Noel.


Rikostoimittajan kommentti: "En muista, ei tule mitään mieleen" – Miksi poliisien muisti pettää kuulusteluissa? MTV 17:36 15.08

Poliisit eivät pidä siitä, että heidän työasioidensa epäselvyyksiä pengotaan, kirjoittaa MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä.  


Genovan siltaromahdus: Suomalainen Jarkko kuljeskeli kaupungilla, kun ukkosen seasta kuului kova paukaus – "Paikallisia ei ole kaduilla ollenkaan" MTV 20:05 14.08

Ainakin 35 ihmistä on kuollut moottoritiesillan romahdettua Genovassa. Italiassa


Rikostoimittajan kommentti: Lardotin tapauksessa ei viivytelty – kiemurainen tietolähdejuttu MTV 06:02 14.08

Kesälomat eivät krp:n päällikön rikostutkintaa hidastaneet. Vauhti on ollut hämmentävä, kirjoittaa MTV:n rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä.


Salkkarit-tähti paljastaa tehneensä hurjan urheilusuorituksen: "Nyt kyllä kolottaa" mtv 19:06 13.08

Salatut elämät -sarjassa Sebastian Kuulan roolista aikoinaan tutuksi tullut näyttelijä Jarkko Nyman paljasti Instagramissa osallistuneensa elämänsä ensimmäiseen triathloniin.


Jarkko Malinen jahtaa menestystä tutussa ympäristössä - paluu Tapparaan oli helppo päätös jatkoaika.com 09:00 11.08

Tappara hankki pian alkavalle kaudelle useammankin tutun pelaajan. Yksi paluumuuttajista on viimeksi kaudella 2014-15 kirvespaidassa nähty Jarkko Malinen.


kertoa opettajalle myös salaisesta paikasta Syyriasta

Uutiset