Kuopion tori on lauantaina todellinen mualiman napa! KuPSin ja Interin ratkaisupeliä jännitetään koko kaupungin voimin – ”Mistä saataisiin kyllin jämäkkä netti”

iltalehti 16:23 18.10

Kuopion torista rakentuu paikallisille jalkapallofaneille lauantaiksi lisänimensä mukainen mualiman napa, sillä KuPS näyttää mestaruuden ratkaisevan ottelun siellä suorana lähetyksenä. Vaikea arvioida, kuinka paljon väkeä on tulossa, sillä tällaista ei ole koskaan järjestetty, sanoo KuPSin toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen. KuPSille riittää Veikkausliigan mestaruuteen tasapeli kauden viimeisestä ottelusta Turusta. Mikäli taas kotijoukkue FC Inter voittaa, se vie mestaruuden.


Rallitähti Teemu Sunisella on 25 vuoden ikäero kartturinsa kanssa – kaiken kokenut Jarmo Lehtinen muuttuu yhä toisinaan pikkupojaksi: ”Olen kai aika lapsellinen”

iltalehti 10:56 08.10

Teemu Suninen ja Jarmo Lehtinen ovat ajaneet yhdessä kaikkiaan kuusi rallia, joista viisi MM-tasolla. Yhteistyö alkoi kesäkuussa Sardinian MM-rallin kakkossijalla, Sunisen lyhyen uran parhaalla sijoituksella, ja kehityskäyrä on osoittanut sen jälkeen pääosin ylöspäin. – Dynamiikka on toiminut hyvin. Olimme Sardiniassa toisia ja Turkissa neljänsiä, Saksassakin oli pirun kova vauhti. Se kertoo siitä, että hyvin on mennyt, Suninen sanoi Iltalehdelle Porvoon Premier Parkissa syyskuussa järjestetyssä Ford-tapahtumassa.


Jarmo Kekäläisen Columbus otti avausvoittonsa – Joonas Korpisalolla rauhallinen ilta, Kasperi Kapasen karu pisteetön putki sai jatkoa

iltalehti 06:43 08.10

Columbuksen kauden alku on ollut tahmea. Jarmo Kekäläisen Columbus Blue Jacketsin kauden alku ei ole ollut varsinaisesti riemukas. Joukkue hävisi avausottelunsa Toronto Maple Leafsia vastan 1-4, ja sunnuntaina Pittsburgh Penguins keräsi pistepotin tylysti 7-2. Kurssi kuitenkin kääntyi viime yönä, kun Columbus kaatoi Buffalo Sabresin jatkoajalla 4-3. Blue Jackets meni avauserässä kahden maalin johtoon, mutta Buffalo kampesi tasoihin. Ratkaisumaalin iski lopulta KalPaa viime kaudella edustanut Alexandre Texier.


Jarmo Kekäläisellä tuliset paikat - Columbuksen tekemisessä romahduksen merkit

iltalehti 12:26 07.10

Päivän pelivalinta tulee NHL:stä missä Jarmo Kekäläisen manageroima ja kahdella murskatappiolla kautensa Columbus kohtaa kovavireisen Buffalon. Erityisen kiinnostavan Columbus-Buffalo-pelistä tekee nyt se, että siinä missä Columbuksen kausi on alkanut katastrofaalisilla otteilla (1-4 Torontolle ja 2-7 Pittsburghille), on Buffalo ollut kahdessa avauspelissään todella hyvä, voittaen ne molemmat (3-1 Pittsburgh ja 7-2 New Jersey). Vielä ennen kautta Columbus rankattiin selvästi Buffaloa vahvemmaksi joukkueeksi. Maanantain kohtaamisessa nähdäänkin voiko ennakkoarvailut joukkueiden voimasuhteista heittää heti romukoppaan. Columbuksen kauden yllä on näkyvissä ilman murskaheikkoa aloitustakin tummia pilviä, sillä joukkue seura makselee vielä hintaa viime kevään riskinotostaan. Se hankki tuolloin pudotuspelejä varten Matt Duchenen ja Ryan Dzingelin ja piti kiinni lähtöaikeissa olleista tähdistään Sergei Bobrovskista sekä Artemi Panarinista. Nyt koko nelikko on poissa, eikä tilalle saatu varsinaisesti mitään. Buffalon rakennusprojekti jatkuu uuden päävalmentajan Ralph Gruegerin alaisuudessa. Krueger on todellinen pallopelien moniottelija, sillä mies on ollut väillä jopa Valioliigajoukkue Southamptonin puheenjohtajana. Alku Buffalossa on ainakin ollut lupaava.


Jarmo Kekäläisen seura kohautti - julkaisi videon, jossa kuittaillaan joukkueen entisille venäläistähdille

iltalehti 13:28 05.10

Columbus Blue Jacketsin kauden käyntiin polkaissut video ei jättänyt ketään kylmäksi. – Me haluamme jätkiä, jotka ovat ylpeitä ollessaan Sinitakkeja, general manager Jarmo Kekäläinen sanoo Blue Jacketsin kauden avausottelussa esitetyn videon alussa. Yleisöä aktivoivat videot on tyypillistä viihdettä NHL-halleissa, mutta Kekäläisen seuran tuore luomus on harvinaisen rohkea.


Sébastien Loebin käytös yllätti Mikko Hirvosen ja Jarmo Lehtisen – kun tallipäällikkö poistui huoneesta, ranskalainen paljasti luonteensa: ”Siinä meitä oli neljä miestä nyökkäilemässä”

iltalehti 11:45 05.10

Mikko Hirvonen ja Jarmo Lehtinen jäivät Fordilla ajaessaan MM-hopealle vuosina 2008, 2009 ja 2011. Kuuden Ford-vuoden jälkeen kaksikko päätti siirtyä kovimpien kilpakumppaneidensa, Sébastien Loebin ja Daniel Elenan rinnalle Citroënille kaudelle 2012. – Ei se meidän välinen suhde muuttunut miksikään. Totta kai tutustuimme vähän vielä paremmin, mutta emme olleet vihamiehiä aiemminkaan. Aina tulimme hyvin toimeen, Hirvonen muistelee Iltalehdelle.


Arvostetun suomalaisen urheilupomon sydän pysähtyi auton ratissa – kertoo nyt täpärästä pelastumisestaan: ”Ajattelin, että oliko tämä tässä?”

iltasanomat 18:23 02.10

Tampereen Pyrinnön toiminnanjohtaja Jarmo Hakanen joutui elokuun lopulla dramaattiseen tilanteeseen kotikaupungissaan.


Nuori Jarmo Kekäläinen pani häiriköt nippuun yöelämässä 1990-luvulla – tarttui puukkomiestä kurkusta ja huusi: "Lähde kun vielä voit!"

MTV 15:11 02.10

The Athletic teki Columbus Blue Jacketsin GM:stä Jarmo Kekäläisestä laajan haastattelun, josta käy ilmi 1990-luvun alun Kuopiossa sattunut värikäs tapahtumasarja. Kekäläisen veljekset joutuivat kiperään tilanteseen, mutta Jarmo otti tilanteen haltuun.  


Nuori Jarmo Kekäläinen pani häiriköt nippuun Kuopion yössä – tarttui puukkomiestä kurkusta ja huusi: "Lähde kun vielä voit!"

MTV 15:11 02.10

The Athletic teki Columbus Blue Jacketsin GM:stä Jarmo Kekäläisestä laajan haastattelun, josta käy ilmi 1990-luvun alun Kuopiossa sattunut värikäs tapahtumasarja. Kekäläisen veljekset joutuivat kiperään tilanteseen, mutta Jarmo otti tilanteen haltuun.  


Kimmo Timonen paljasti Jarmo Kekäläisen enteelliset sanat Jesse Puljujärvestä – ”Jarmo sai niin paljon kuraa Suomessa”

iltasanomat 22:24 01.10

Kesän 2016 NHL:n varaustilaisuus ei unohdu.


Suomalainen NHL-legenda paljastaa, mitä Jarmo Kekäläinen sanoi Jesse Puljujärvestä ennen draftia - ”Jarmo sai niin paljon paskaa Suomessa”

iltalehti 19:35 01.10

Jarmo Kekäläinen poimi Pierre-Luc Duboisin vuoden 2016 varaustilaisuudessa. Tarina on tuttu. NHL:n vuoden 2016 draftin piti olla kolmen kauppa eli Auston Matthewsin, Patrik Laineen ja Jesse Puljujärven juhlaa. Ei se mennyt ihan niin. Kolmantena vuorossa ollut Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen ei varannutkaan tarjolla ollutta Puljujärveä vaan otti kanadalaisen Pierre-Luc Duboisin. Puljujärvi meni vasta neljäntenä Edmontoniin.


Nähdäänkö Seppo Taalasmaa vielä Salkkareissa? Ohjelman tuottajalta mystinen vihjaus: ”Kun joku palaa kerran, voi tulla toisenkin kerran”

iltalehti 18:54 01.10

Iltalehden äänestyksessä yli 5?000 lukijaa haluaisi Jarmo Kosken esittämän Seppo Taalasmaan takaisin Salattuihin elämiin. Iltalehti kysyi viime viikolta lukijoiltaan, kenet he haluaisivat takaisin Salattuihin elämiin. Äänestykseen vastasi yli 13?500 henkilöä. Eniten toivottiin Seppo Taalasmaan paluuta, peräti 5?240 kertaa. Taalasmaan paluu keräsi yli 38 prosenttia kaikista annetuista äänistä.


Nähdäänkö Seppo Taalasmaa vielä Salkkareissa? Näin vastaa ohjelman tuottaja: ”Kun joku palaa kerran, voi tulla toisenkin kerran”

iltalehti 18:54 01.10

Iltalehden äänestyksessä yli 5?000 lukijaa haluaisi Jarmo Kosken esittämän Seppo Taalasmaan takaisin Salattuihin elämiin. Iltalehti kysyi viime viikolta lukijoiltaan, kenet he haluaisivat takaisin Salattuihin elämiin. Äänestykseen vastasi yli 13?500 henkilöä. Eniten toivottiin Seppo Taalasmaan paluuta, peräti 5?240 kertaa. Taalasmaan paluu keräsi yli 38 prosenttia kaikista annetuista äänistä.


Näyttelyvieraat todistivat iloista perhe­tapahtumaa: Sateen­kaariboa synnytti 10 pientä kuristaja­käärmettä

iltasanomat 12:34 29.09

Eläintenhoitaja Jarmo Lanki muistuttaa, että käärmeet kärsivät Brasilian tulipaloista huomattavasti muita eläinlajeja enemmän.


Pelaajayhdistyksen pomo: SM-liigassa nyt liian paljon päähän kohdistuneita taklauksia – "Maltti unohtuu"

yle 09:00 25.09

Pelaajayhdistyksen toiminnanjohtaja Jarmo Saarela uskoo, että päähän kohdistuvat taklaukset SM-liigassa vähenevät kauden edetessä.


Jarmo Kekäläinen ei antanut armoa suomalaisille: Hännikäinen siirtolistalle, Vehviläinen farmiin

iltasanomat 10:37 24.09

Markus Hännikäinen ja Veini Vehviläinen joutuivat sivuun Columbus Blue Jacketsista.


Jarmo Kekäläiseltä tiukka veto: passitti suomalaishyökkääjän siirtolistalle

iltalehti 07:15 24.09

Columbus Blue Jacketsin kokoonpano kutistui 28 pelaajaan. Seura tiedotti myöhään maanantai-iltana kuudesta kokoonpanomuutoksesta. Markus Hännikäisen, Adam Clendeningin, Zac Dalpen ja Ryan MacInnisin kohtalona oli joutua waivers-listalle, josta joku muu seura voi poimia heidät riveihinsä.


Columbuksen suomalaishyökkääjän passitus siirtolistalle muistutti NHL-toimittajaa Jarmo Kekäläisen sanoista – "Hän ei pelleillyt"

MTV 06:06 24.09

Columbus Blue Jacketsin Markus Hännikäinen laitettiin maanantaina NHL:n siirtolistalle. Jos suomalaishyökkääjä läpäisee sen, siirtyy hän farmiseura Cleveland Monstersin paitaan.


16-vuotias poika opetti naapuriaan juoksemaan ja halusi oivaltaa, mistä juoksussa on kyse – nyt Jarmo Viskarin tallissa kasvaa kultakimpaleita

yle 00:00 21.09

Kestävyysurheilussa menestyy tekemällä riittävästi määrää ja pitämällä perusasiat kunnossa. 


NHL:n parhaimmat ja heikoimmat puolustuskuusikot: Jarmo Kekäläisen riskinoton epäonnistuminen on vienyt huomion loistavalta pakistolta

jatkoaika.com 14:00 20.09

Millä joukkueella on NHL:n paras puolustuskuusikko? Entä huonoin? Jatkoaika arvioi kokonaisuudet kiekollisen osaamisen, ikärakenteen ja sopimustilanteen kautta.


elvyttää laivan jalan­kulkijoihin Miamissa

Hot topics