Vesikannuja ja säilykeruokaa: Kyberhyökkäykseltä suojautuessa suomalaisen pitää pärjätä ilman sähkö- ja vesiverkkoa MTV 22:05 18.07

Kyberhyökkäyksiin varautumisessa peräänkuulutetaan kansalaisten omaa valmistautumista mahdolliseen kriisiin. Sisäministeri Kai Mykkänen ja kyberturvallisuuden professori Jarno Limnéll keskustelivat kyberhyökkäyksistä SuomiAreenassa.


Tuore tangokuningas ja -kuningatar: ”Olemme jo ihan kuin vanha aviopari” iltasanomat 22:38 16.07

Tangokuningatar Saana Sassali sanoo, että he ovat tangokuningas Jarno Kokon kanssa kuin vanha aviopari.


Tuore tangokuningas paljastaa: Juhli voittoaan supisuomalaisella tavalla – Katso video voittajan tunnelmista iltasanomat 19:17 13.07

Espoolainen Jarno Kokko kruunattiin torstaina kuninkaaksi Seinäjoen Tangomarkkinoilla.


Tuore tangokuningas häkeltyi voitostaan: "Kypärä ei pysy päässä!" mtv 07:53 13.07

Seinäjoen Tangomarkkinoilla kruunattiin eilen torstaina vuoden 2018 tangokuningas. Tiukan kisan voitti Jarno Kokko.


Tuore tangokuningas Jarno Kokko itki liikutuksesta jo finaalin alussa – häkeltyi voitostaan täysin: ”Olo on täysin sanaton” iltasanomat 22:17 12.07

Tuore tangokuningas vietiin kruunaamiseen jälkeen lavalta suoraan ulos kuvattavaksi. Uusi kuninkaallinen oli silmin nähden hämmentynyt uudesta tittelistään.


Vuoden 2018 tangokuningas on Jarno Kokko! iltasanomat 21:33 12.07

Uusi tangokuningas on valittu. Kokkoa kuvailtiin ”ykkösluokan esiintyjäksi”.


Hän on vuoden 2018 tangokuningas! Jarno Kokko sai kruunun päähänsä Tangomarkkinoilla mtv 21:30 12.07

Seinäjoen Tangomarkkinoilla on kruunattu vuoden 2018 tangokuningas. Vuoden 2017 kuninkaan Teijo Lindströmin seuraajaksi valittiin Jarno Kokko.


KHO päätti: Verohallinnon on luovutettava veronkiertoon liittyviä päätöksiä toimittajalle iltalehti 15:43 22.05

Korkein hallinto-oikeus pysyi hallinto-oikeuden linjalla ja hylkäsi Verohallinnon valituksen. Näin ollen veronkiertotapaukseen liittyvät paperit on tietopyynnön mukaisesti luovutettava niitä pyytäneelle toimittajalle. Korkein hallinto-oikeus on määrännyt Verohallinnon luovuttamaan parin vuoden takaiseen veroparatiisi-juttuun liittyviä asiakirjoja niitä pyytäneelle toimittaja Jarno Liskille. Aiemmin Yleisradion palveluksessa työskennellyt ja sittemmin vapaana toimittajana uraansa jatkava Liski teki vuonna 2015 Verohallinnolle tietopyynnön niin sanottuja Liechtenstein-tapauksia koskevista verotuspäätöksistä. Verohallinnon hylättyä tietopyynnön ja täten kieltäydyttyä luovuttamasta papereita, lähti Liski hakemaan tietoja oikeusteitse.


Vaarallisen aineen onnettomuus Oulussa - tulipalo tuotantohallin hartsaustilassa, lähettyvillä herkästi syttyviä liuottimia iltalehti 19:25 21.05

Pelastuslaitoksen työntekijät saivat palon rajattua hertsaustilaan niin, että muu osa hallista kärsi ainoastaan savuvahingoista. Oulun Ruskon kaupunginosan Konetiellä sijaitsevassa tuotantohallissa syttyi tänään tulipalo hieman ennen kello 17. Kolmen tuhannen neliömetrin kokoisen hallin sisällä oleva sataneliöinen hartsaustila roihusi toistaiseksi tuntemattomasta syystä. - Jälkisammutustyöt ovat parhaillaan käynnissä, päivystävä palomestari Jarno Soisalo kertoo ja lisää, että kattorakenteita joudutaan purkamaan.


Duudsonit-Jarno kertoo syyt Possesta lähtemiselle: ”Tämä on minun päätökseni” iltalehti 12:20 15.05

Jarno Laasala kertoo tuoreella videollaan jättävänsä Possen. Jarno Laasala kartoittaa tuoreella Youtube-videollaan Possesta lähtemistä. Videolla nähdään myös surullinen Viivi Pumpanen, joka kieltäytyy uskomasta Laasalan lähtemistä ohjelmasta. Posse on suosittu suomalainen viihdeohjelma. Ohjelma alkoi lokakuussa 2014.


Jarno Laasala panostaa Duudsonit tuli taloon -ohjelmaan ja luopuu Possesta: "Tein sen itseni vuoksi" mtv 09:57 15.05

Possesta ja Duudsoneista tuttu Jarno Laasala aikoo jatkossa keskittyä enemmän omaan sisällöntuotantoon sekä Duudsonit tuli taloon -ohjelmaan.


Kokenut maalitykki palaa Kouvolaan - ”Uskon, että minulla on vielä paljon annettavaa” iltalehti 10:20 30.04

Menneellä kaudella Helsingin IFK:ssa kiekkoillut Juha-Pekka Haataja palaa Kouvolan KooKoon riveihin. Hyökkääjä Juha-Pekka Haatajan, 35, ja KooKoon välinen sopimus ulottuu kevääseen 2020 saakka. - Hänen kokemus, johtajuus ja ammattimaisuus ovat meille arvokkaita lisiä ainakin kahden seuraavan kauden ajan, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi seuran tiedotteessa.


Sohvaperunoiden Jarno tänään itsekseen tv:ssä - Kertoo hyvästä ystävästään Ida Schlizewskistä iltalehti 09:39 16.04

Jarno on totuttu näkemään Sohvaperunoissa miehensä Pertun kanssa. Sohvaperunat on jo tältä keväältä loppunut - paitsi Yle Areenasta - , mutta Sohvis-Jarno saadaan silti vielä tänään ruutuun. TV2:lla Jarno on kommentoinut puolisonsa Pertun kanssa televisio-ohjelmia. Avalla hän kommentoi Siskot-ohjelmassa hyvän lapsuudenystävänsä Ida Schlizewskin, 27, sisarsuhdetta Ada Schlizewskiin, 25.


LS: Metsästysloukkuun jääneen koiran tarina sai onnellisen lopun - Repe-reppanalle löytyi pysyvä koti iltalehti 17:30 11.04

Länsi-Suomi kertoo, että nukutusuhan alla ollut englanninspringerspanieli sai uuden kodin raumalaisperheestä, jossa on ennestään kolme koiraa. Koiran sanotaan olevan ihmisen paras ystävä ja niistä on tehty useita kirjoja ja elokuvia. Viime lokakuussa uutisoitiin metsästäjän loukkuun jääneestä englanninspringerspanielista, jonka tarinassa oli käsikirjoituksen aineksia. Arviolta viisivuotias nälkiintynyt koira oli surkeassa kunnossa ja se oli nukutusuhan alla. Se tarvitsi kipeästi eläinlääkäriä. Eläinten hyväksi ry:n pieneläinhoitaja Jarno Intonen arvioi Iltalehdelle viime syksynä, että eläin oli ollut luonnossa kuukausia. Hän arvioi, että ensimmäiseksi koiraksi sitä ei voi antaa kenellekään, sillä Repe oli hyvin arka.


Mäntyharjulla vuotanutta myrkkykemikaalia imetään pois maastosta - vuoto on tukittu iltalehti 23:26 07.04

Etelä-Savon pelastuslaitoksen mukaan vaarallisen kemikaalin vuoto Savon radalla Mäntyharjulla on saatu loppumaan. Herkästi syttyvää bensiinin lisäainetta metyyli-tertbutyylieetteriä (MTBE) valui maastoon arviolta 40-50 000 litraa. - Vuoto on saatu tukittua ja nyt maasta imetään ainetta pois, kertoo päivystävä palomestari Jarno Laikola Etelä-Savon pelastuslaitokselta.


Jarno Saarisen harvinainen moottoripyörä on myynnissä – ”Hyvin vaikea hinnoitella” iltasanomat 07:20 06.04

RR-legenda Jarno ”Paroni” Saarisen käsissä ollut moottoripyörä etsii uutta omistajaa.


Jarno Saarisen legendaarinen kisapyörä oli vuosikymmenet kellarissa - nyt harvinaisuus on myynnissä: ”Kymppitonneissa liikutaan” iltalehti 12:11 05.04

Yli 50 vuotta vanha moottoripyörä on myynnissä. Tiedätkö, millaisella ajopelillä Jarno Saarinen aloitteli uraansa? Hänellä oli allaan punainen Puch 50cc, vuosimallia 1965.


Jarno Koskiranta osui jälleen – SKA:lle toinen voitto jatkoaika.com 23:09 02.04

SKA Pietari nappasi jo toisen voittonsa KHL:n läntisen konferenssin finaaleissa kaatamalla TsSKA:n Moskovassa selvin lukemin 2-5.


Jarno Koskiranta kunnostautui maalinteossa – Pietarin SKA kaappasi kotiedun takaisin KHL:ssä iltasanomat 22:54 02.04

Pohjoismaalaispelaajat osoittivat Pietarin SKA:lle arvonsa, kun viime kauden KHL-mestari kaappasi kotiedun takaisin länsilohkon finaaleissa moskovalaista TsSKA:ta vastaan.


Suomalaiset loistivat Pietarissa – Jarno Koskirannalle kevään kolmas maali jatkoaika.com 20:05 31.03

SKA Pietarin ja TsSKA Moskovan välinen KHL:n läntisen konferenssin toinen finaali oli tiukka vääntö, joka kääntyi lopulta kotijoukkueen nimiin, joten ottelusarja jatkuu Moskovassa tilanteesta 1-1.


ei saanut taistella tällaisesta ilmiöstä on vauhdista jyrää

Uutiset