Hollanti sai laastaria MM-haavoihin – rankaisi tylysti Englantia virheistä ja nousi Kansojen liigan finaaliin MTV 12:55 07.06

Hollanti eteni jalkapallon Kansojen liigan loppuotteluun, jossa se kohtaa Portugalin. Hollanti kaatoi torstai-iltana Guimaraesissa Portugalissa pelatussa välierässä Englannin jatkoajan jälkeen 3–1.


Video: Puolustajien farssimainen yhteissekoilu koitui Englannin kohtaloksi – Hollanti kuittasi ilmaisen finaalipaikan iltalehti 00:29 07.06

Hollanti kohtaa Portugalin Kansojen liigan loppuottelussa. Katso videolta, miten John Stones ja Kyle Walker sekoilivat voittomaalin Hollannille. Kansojen liiga ja Suomen EM-karsintamatsit ovat nähtävissä Viasatin kanaville sekä Viaplayssa. Hollanti voitti Englannin Kansojen liigan lopputurnauksen toisessa välierässä 3-1. Oranje tarvitsi finaalipaikkansa varmistamiseen jatkoajan, mutta kovin suureksi ongelmaksi se ei Ronald Koemanin suojateille muodostunut.


Hollanti Kansojen liigan finaaliin – Englannin jatkoajan karmaisevilla mokilla kova hinta! iltasanomat 00:24 07.06

Hollanti kohtaa Portugalin Kansojen liigan finaalissa.


St. Louis Blues teki seurahistoriaa: ehti pelata jo 13 finaaliottelua ilman voittoa – katso video jatkoajan ratkaisumaalista! iltalehti 08:18 30.05

St. Louis Blues otti seurahistoriansa ensimmäisen voittonsa Stanley Cupin finaaleissa, kun se kukisti Boston Bruinsin 3–2-jatkoajalla. Katso kooste kevään toisesta NHL-finaalista. NHL on katsottavissa Viaplayssa ja Viasatin kanavilla. Boston Bruinsin menestykseen on saatu tottua NHL:ssä. Joukkue pelaa nyt kolmatta kertaa Stanley Cupin finaaleissa tällä vuosikymmenellä.


Jokereilla mahdollisuus kasvaa suureksi Jari Kurrin omistuksessa jatkoaika.com 17:00 28.05

Helsingin Jokereilla on uusi omistaja ja todennäköisesti uusi toimintamalli tulevaisuuteen. Jatkoajan Jesse Aalto ja Nico Oksanen purkavat joukkueen tilannetta omistajamuutoksen jälkihöyryissä.


Paitsiossa: Milloin viimeksi olet odottanut jotain koko päivän? jatkoaika.com 10:00 26.05

Tuntuu siltä, että tämä tapahtuu meille kaikille suomalaisille yhdessä, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Videoennakko: Leijonien on pimennettävä Venäjän supertähdet jatkoaika.com 13:50 25.05

Leijonat kohtaa kello 16.15 alkavassa välierässään vaikuttavasti turnauksessa esiintyneet Venäjän. Erityisesi ottelun tuomaritoiminta arveluttaa Jatkoajan kisatiimiä.


Leijonien tulikuuma MM-sankari Sakari Manninen hylkäsi lukuisat NHL-tarjoukset – agentti kertoo ratkaisun taustat iltalehti 14:50 24.05

Leijonien ykkössentteri Sakari Manninen on nyt kuumuudessaan kuin sulaa magmaa. Seurakuviot ovat agentin mukaan kuitenkin lukittu seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Sakari Mannisen otteet tämän kevään MM-kisoissa ovat nostaneet 170-senttisen keskushyökkääjän koko kansakunnan sankariksi. Torstai-iltana Kosicessa Manninen vei Leijonat välieriin Tre Kronorin mahtijoukkueen kustannuksella. Kolmella syöttöpisteellään, väsymättömällä rehkimisellään, maukkailla lättysyötöillään ja jatkoajan yläkulmalaukauksellaan väkkärämäinen haukiputaalainen oli kaukalon ylivoimainen kunkku.


Elmo Aittola: Kuolemanottelu Ruotsia vastaan ratkaisee osaltaan, tuleeko Leijonien toiminta päivittää – Ruotsin suurin heikkous on Henrik Lundqvist jatkoaika.com 21:05 23.05

Jatkoajan hyökkäävä analyytikko Elmo Aittola huomauttaa, että suurin kysymys, johon MM-puolivälierä Ruotsia vastaan osaltaan vastaa, koskee Leijonien tapaa valmistautua maailmanmestaruuskisoihin.


Välieräpaikka jäi kolmen kymmenyksen päähän ? Stone upotti Sveitsin jatkoajan ujutuksella jatkoaika.com 20:07 23.05

Ehjän ja tiiviin ottelun pelannut Sveitsi selvisi kolmen sekunnin kymmenesosan päähän välieräpaikasta. Videolta tarkistettu Kanadan viime hetken tasoitus vei kuitenkin pelin jatkoajalle, jonka ratkaisi Mark Stone.


MM-kisavideo: Leijonien vastustajaksi saapuu voimakkaasti hyökkäävä Ruotsi jatkoaika.com 21:27 22.05

Leijonat joutuu altavastaajan rooliin, kun puolivälierässä vastaan asettuu Ruotsi. Jatkoajan Slovakiassa oleva kisatiimi ennakoi, millaista on luvassa ja millaiset Suomen mahdollisuudet ovat.


MM-kisavideo: Katse kohti puolivälieriä jatkoaika.com 18:53 22.05

Alkulohkot MM-kisoissa on pelattu. Jatkoajan Slovakiassa oleva kisatiimi käy läpi, mitä on tapahtunut, ja pohtii, miltä puolivälierät mahtavat tuoda tullessan.


Jatkoajan Talousmaisterit: Liigapelaajien oppivelvollisuudella ratkaistaisiin monta ongelmaa jatkoaika.com 12:40 22.05

Lopettaneet jääkiekkoilijat päätyvät valitettavan usein lehtiotsikoihin negatiivisilla uutisilla. Talousmaisterit ehdottavat ongelmaan ratkaisuksi oppivelvollisuutta sekä rahastoinnin aktiivista käyttöä.


Leijonavahti Kevin Lankinen on lähellä NHL-uraa – "Suomalaiset ovat hyviä joukkuepelaajia" jatkoaika.com 07:00 22.05

MM-kisojen leijonavahti Kevin Lankinen kertoo Jatkoajan haastattelussa nimestään, kavereistaan ja kaudestaan sekä lähettää kannattajille terveisiä.


Jättipommi! Iso-Britannia nousi haudan partaalta ja säilyy jääkiekon MM-kisoissa - Ranskalle täysi katastrofi iltalehti 19:39 20.05

Iso-Britannia voitti Ranskan jatkoajalla 4-3 ja säilyttää paikkansa MM-kisojen pääsarjassa. Iso-Britannia voitti MM-kisojen päätöspelissään Ranskan 4-3 jatkoajan jälkeen. Tulos tarkoittaa, että britit säilyttävät sensaatiomaisesti paikkansa MM-kisojen pääsarjassa. Ranskan turnaus päättyi katastrofaaliseen putoamiseen. Joukkue hävisi kaikki pelinsä. Britannia oli pahimmillaan tappiolla 0-3.


Toronton Leonard piti Milwaukeen tähden kurissa ja ratkaisi jatkoajan yle 08:10 20.05

Toronto pehmitti Milwaukeen jatkoajalle venyneessä kamppailussa.


Toronton Leonard piti Milwaukeen tähden kurissa ja ratkaisi jatkoajan pisteillään iltasanomat 08:10 20.05

Kawhi Leonardin vahva peli auttoi Toronto Raptorsia kaventamaan NBA-koripallon itälohkon finaalisarjaa.


Paitsiossa: Parjatkoot ulkopuoliset, jotka eivät ymmärrä MM-kisojen merkitystä jatkoaika.com 10:00 19.05

Ilo on päällimmäinen tunne, joka Leijonista nousee, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Suomen suurimman jääkiekkomedian Jatkoajan suosio on kovassa nosteessa: Yleisö laajenee monella mittarilla jatkoaika.com 12:38 18.05

Jatkoaika on kasvattanut tänä vuonna muun muassa kävijämääräänsä, sivustollaan vietettyä aikaa ja sosiaalisen median näkyvyyttään.


Uutta: IIHF vastaa Jatkoajalle saamaansa kritiikkiin tuomari- ja kurinpitotoiminnasta – "Viestimme vain päätöksistä, jotka johtavat pelikieltoihin" jatkoaika.com 19:12 16.05

Kansainvälinen jääkiekkoliitto vastasi Jatkoajan esittämiin kysymyksiin MM-kisojen tuomari- ja kurinpitotoiminnasta. Mielipiteitä liitto ei kuitenkaan esittänyt kyseenalaisiin tilanteisiin liittyen.


johtanut komentaja karhukolari samalla seudulla osallistujia pitää hallituksen ulko- tuli yhden parin

Uutiset