Jatkoajan Talousmaisterit: Tyhjennysmyymällä taivaaseen jatkoaika.com 21:02 11.03

Jatkoajan tuoreessa podcast–sarja Talousmaistereissa Tero Rantalainen sekä Matti Liljaniemi perkaavat jääkiekon talousasioita kansantajuisesti. Ensimmäisessä jaksossa selvitetään tyhjennysmyyntien järkevyyttä.


Paitsiossa: Hyvä alkushow viihdyttää silloinkin, kun itse ottelu ei siihen pysty jatkoaika.com 10:00 10.03

Otteluintroa voi pitää turhana, mutta ottelutapahtuman tunnelmaa ei sovi aliarvioida, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Runo Rauman Lukolle jatkoaika.com 10:00 09.03

Italialainen Francesco Petrarca kirjoitti 1300-luvulla Sonetteja Lauralle, Juice Leskisen ensimmäinen runokokoelma oli Sonetteja laumalle. Jatkoajan ensimmäinen runo sisältää sonetteja Raumalle. Runon on kirjoittanut Jatkoajan NHL-toimituspäällikkö Juha Oinonen.


Mestarien liigasta karsiutuminen vei työpaikan AS Roman valmentajalta iltasanomat 19:39 07.03

Jatkoajan viime minuuteilla syntynyt maali maksoi päävalmentaja Eusebio Di Francescolle työpaikan jalkapalloseura AS Romassa.


NHL-siirtotakarajan voittajat ja häviäjät: Senators kauppasi kärkipelaajansa ja tienasi erinomaisia rakennuspalikoita tulevaisuuteensa jatkoaika.com 06:00 04.03

NHL:n siirtotakarajalla nähtiin monia merkittäviä pelaajasiirtoja ja strategisia ratkaisuja. Jatkoajan katsauksessa jaetaan takarajan aktiivisimmat joukkueet voittajiin ja häviäjiin sekä tarkastellaan vielä pudotuspelipaikoista taistelevien joukkueiden onnistumista joukkueen vahvistamisessa.


Paitsiossa: Se tunne, kun suosikkijoukkueesi vahvistuu siirtorajalla jatkoaika.com 10:00 24.02

Tyhjennysmyynnit ovat karkkia kannattajille silloin, kun jo valmiiksi voimakas joukkue ottaa vastaan uuden tähden, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Kohti kotikisoja: Luulajan kaksikko Tulus ja Savolainen: "Kotikisoihin pääseminen olisi hieno plussa kaudelle" jatkoaika.com 15:52 17.02

Kohti kotikisoja -juttusarjassa tutustutaan naisten maajoukkueen pelaajiin ennen huhtikuussa Espoossa järjestettäviä MM-kisoja. Ensimmäisessä osassa ääneen pääsevät Ruotsissa pelaavat Ronja Savolainen ja Noora Tulus. Kaksikko avasi Jatkoajan haastattelussa niin kuluvan kauden kuulumisia, tavoitteitaan kuin ystävyyttäänkin.


Paitsiossa: Jääkiekon macho äijäkulttuuri on kuollut jatkoaika.com 10:00 10.02

Kaukalossa kaikkensa antavat ammattijääkiekkoilijat eivät siviilit päällä olekaan machoja, maskuliinisia, täydellisiä koneita, ja viimein se saa myös näkyä, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Jukurit löi Ilveksen jatkoajan salamamaalilla – ”Kiva voittaa välillä” iltasanomat 21:08 02.02

Jukurit katkaisi pitkän tappioputkensa.


KeuPan Piipponen ratkaisijana Kupittaalla jatkoaika.com 20:03 02.02

KeuPa HT voitti jatkoajalla TUTOn maalein 3 - 4. Ottelun ratkaisijaksi nousi KeuPan Joni Piipponen, joka iski kolme maalia turkulaisten verkkoon. Tasainen ottelu ratkesi aivan jatkoajan viimeisillä sekunneilla.


Liigan uusi tähtipakki Oliwer Kaski loistaa kaukalossa ja nauttii lahtelaisesta jääkiekosta täysin rinnoin jatkoaika.com 21:00 27.01

Oliwer Kaski on kypsynyt Liigan kärkipuolustajaksi kaikessa hiljaisuudessa. Pelicansissa pelaava hyökkäävä puolustaja on löytänyt Lahdesta henkisen kodin kiekollisille lahjoilleen ja loistaa kaukalossa illasta toiseen. Jatkoajan haastattelussa Kaski kertoo urakehityksestään, Pelicansin erinomaisesta vireestä ja tulevaisuuden haaveistaan.


Paitsiossa: Toisen kädestä ei saa viedä – paitsi jos olet jääkiekkoilija jatkoaika.com 10:00 27.01

Jääkiekon inhimillinen ja sosiaalinen puoli on vähintään yhtä mielenkiintoista kuin loputtomat tilastot ja taidokkaat harhautukset, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


LeKin hurja kiri toi pisteen – RoKi juhli jatkoajalla jatkoaika.com 21:01 26.01

Lempäälän Kisa kiri ilman maalivahtia pelatessaan kolmen maalin takaa tasoihin ottelussa RoKia vastaan. LeKi joutui kuitenkin lopulta pettymään Olli-Matti Järvelän lauottua RoKin voittoon jatkoajan toisella minuutilla. Lopputulos Lempäälässä 3-4 (JA).


Peliittojen nousukiito jatkui, peräti kaksi pelaajaa iski uransa avausmaalin - "Oli kiva tehdä" jatkoaika.com 21:40 25.01

Tiukasti kohti Mestiksen pudotuspelejä ainakin tällä hetkellä marssiva Peliitat jatkoi viime aikojen väkevää virettään kaatamalla Ketterän numeroin 4?3 jatkoajan jälkeen. Jos on ollut heinolalaispoppoo synkän syksyn jälkeen yllättäjä, niin samaa voi sanoa omalla tavallaan myös perjantain suurimmista sankareista.


Kultainen U20-jälkipyykki: Suomi on jääkiekkoilun kehittämisen kärkimaa, vaikka sitä ei Suomessa vieläkään täysin ymmärretä jatkoaika.com 12:14 21.01

Matkija on aina jäljessä, ja dynastia romahtaa ilman kriittisyyttä. Tätä ja paljon muuta käsitellään Jatkoajan U20-kisojen jälkipyykissä.


Jukurien Piitulainen ratkaisi – Ässiä jäi harmittamaan jatkoajan tuomaritoiminta iltasanomat 22:04 17.01

Ässien ja Jukurien kohtaaminen Porissa ei ollut erityisen värikäs vääntö.


Pärnänen: Mikko Rantanen tulee nimetä Vuoden urheilijaksi jatkoaika.com 07:00 17.01

Mikko Rantasen suoritus on aivan poikkeuksellinen suomalaisen urheilun historiassa, kirjoittaa Jatkoajan päätoimittaja Antti Pärnänen.


Pärnänen: Tampereen huumevyyhdillä on erittäin laaja kosketuspinta jääkiekkopiireihin – Pääepäillyn tuttavapiirissä on monta huippupelaajaa jatkoaika.com 09:49 15.01

Ei ole sattumaa, että Jori Lehterä on nyt syytökset kiistäessään puhunut julkisesti nimenomaan nimensä puhdistamisesta. Jo pelkästään maineensa vuoksi olisi luullut miettivän tarkemmin, kirjoittaa Jatkoajan päätoimittaja Antti Pärnänen.


Paitsiossa: Nuoret Leijonat voitti kultaa, mutta olivatko pelaajat siihen valmiita? jatkoaika.com 10:00 13.01

On hölmöä ajatella, että alle 20-vuotiaat maailmanmestarit olisivat kaikki kykeneviä suhtautumaan maailmanmestaruuteensa täysin kypsästi, kirjoittaa Jatkoajan maajoukkuetoimituksen päällikkö Tuuli Määttä.


Pärnänen: Suomi on uusi Ruotsi – Maailman paras juniorijääkiekkomaa jatkoaika.com 08:59 07.01

On tarpeen sisäistää, että Suomi on tällä hetkellä poikamaajoukkueikäluokissa maailman paras jääkiekkomaa, kirjoittaa Jatkoajan päätoimittaja Antti Pärnänen.


Uutiset