Pääministeri Sipilä: Ay-liikkeen pitää hyväksyä eduskunnan tahto – sitä vastaan ei pitäisi lakkoilla MTV 15:29 14.10

Pääministeri Juha Sipilä totesi tänään Ylen pääministerin haastattelutunnilla, että poliittisia lakkoja pitää jatkossakin voida järjestää.


Sebastian Vettelin vapautuksen syy selvisi: FIA tarkensi estelysääntöä kuljettajille MTV 11:03 12.10

F1-sarjaa säätelevä Kansainvälinen autoliitto FIA on ilmoittanut kuljettajille, että Sebastian Vettelin Venäjällä tekemät kaksi estelyliikettä voivat johtaa jatkossa rangaistuksiin.


SAK:n Eloranta ei aio perääntyä: Ay-liike vastustaa irtisanomislakia myös jatkossa MTV 09:48 12.10

SAK:n puheenjohtajan Jarkko Elorannan mukaan ammattiyhdistysliike ei aio perääntyä niin sanotun irtisanomislain vastustamisessa.


NHL:n varakomissaari Bill Daly uskoo NHL-pelien jatkuvan Euroopassa ? "Olemme ehkä niin pitkällä, että voimme ilmoittaa jotain siihen liittyvää Suomessa" jatkoaika.com 19:00 08.10

NHL:n varakomissaari Bill Daly väläytti Göteborgissa, että uutta tietoa jatkossa järjestettävistä Euroopan-peleistä saadaan mahdollisesti marraskuussa Suomessa. Seuraavan World Cupin kohtalo riippuu Dalyn mukaan työehtosopimuksesta.


Huippuketjuun nostettu Kasperi Kapanen sai syötin – "Jos hän pystyy siihen, hän saa jatkossakin pelata isossa roolissa" MTV 09:25 08.10

Toronto Maple Leafs nosti edelliset kaksi ottelua nelosketjussa pelanneen Kasperi Kapasen ykkösvitjaan Chicago Blackhawks -ottelun avauserässä, ja suomalainen kiitti tehoilla 1+1. Toronton päävalmentaja Mike Babcock ei kuitenkaan lähtenyt ottelun jälkeen Kapasta liikaa ylistämään, vaan antoi tälle Zach Hymanin esimerkistä syötin tulevaa varten.


Diili-kilpailijalta tylyjä kommentteja potkut saaneen kilpailijan romahduksesta: "Olisi varmasti tullut vielä pahempi mieli jatkossa" mtv 21:50 07.10

Diilin kolmannessa jaksossa Viivi kertoo Helenalle ja Sonjalle, millaisia hankaluuksia Melissalla oli ollut kilpailun aikana. 


Romaniassa äänestetään avioliiton määrittelemisestä miehen ja naisen väliseksi MTV 06:07 06.10

Romaniassa järjestetään viikonloppuna kansanäänestys perustuslain muutoksesta, joka määrittelisi avioliiton miehen ja naisen väliseksi. Hankkeen päämääränä on estää samaa sukupuolta olevien avioliitot myös jatkossa.


Lewis Hamiltonin terveiset päättäjille: "Yhden stopin bisnes on vain naurettavaa" MTV 19:16 05.10

Lewis Hamilton ehdotti Suzukassa, että Formula ykkösten rengastaja Pirelli voisi jatkossa valmistaa pehmeämpiä rengasseoksia. Varikkopysähdyksiä tulisi enemmän ja kilvanajo paranisi.


Verokortti uudistuu merkittävästi – sivutulon verokortti jää historiaan MTV 20:09 04.10

Hallitus antoi tänään verokorttia uudistavan asetuksen. Jatkossa koko vuoden palkoille on ainoastaan yksi tuloraja.


Mercedekseltä ikävä ilmoitus Valtteri Bottakselle iltasanomat 17:57 04.10

Mercedes on ilmoittanut Valtteri Bottakselle, että hänen on syytä varautua tallimääräyksiin myös jatkossa.


Tässä ovat uudet lottojuontajat! Radion suosikkiääni ja näyttelijä hyppäävät entisen Salkkarit-tähden tilalle iltasanomat 14:39 04.10

MTV julkisti torstaina uudet lottojuontajat. Arvonnassa nähdään jatkossa kaksi uutta kasvoa Jasmin Hamidin jäädessä äitiyslomalle.


Nyt tuli painava lausunto – THL: Suomi talviaikaan, kesäajasta pelkkää haittaa ihmiselle uusisuomi 13:40 04.10

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ehdottaa, että Suomi jäisi pysyvästi normaali- eli talviaikaan. EU-komissio esittää kellonaikojen siirtelystä luopumista. Näin ollen jokainen EU-maa saa päättää, mitä aikaa jatkossa noudattaa pysyvästi.


Pikajuoksija Hanna-Maari Latvala vaihtaa sveitsiläisvalmentajaan – päätavoitteena MM-kilpailut iltasanomat 12:23 04.10

Suomalaispikajuoksija Hanna-Maari Latvala saa jatkossa valmennusoppia sveitsiläiseltä Laurent Meuwlyltä.


Tuleeko popsittua enemmän karkkia vai kasviksia? Kaupparyhmän uusi palvelu paljastaa totuuden sinunkin ostoksistasi MTV 11:41 02.10

Aiemmin on saattanut olla haastavaa arvioida sitä, että kuluvatko omat rahat pääsääntöisesti herkkuihin vai terveelliseen ravintoon. Jatkossa ainakin S-Ryhmän asiakkaiden on helpompi seurata omaa kulutustaan kaupparyhmän julkistaman Omat ostot -palvelun avulla.


Herttuatar Catherinen pikkuveljen firma teki miljoonien tappiot – rahaongelmissa painiva James Middleton työskentelee nyt turistioppaana iltasanomat 18:13 01.10

Skotlantilaisen hotellin asiakkaat voivat törmätä jatkossa herttuatar Catherinen pikkuveli James Middletoniin.


Jussi Niinistö: Kaksoiskansalaiset pääsevät sittenkin sotilasvirkoihin myös jatkossa – erivapaus heltiää kuitenkin vain, jos olet kotoisin "demokraattisesta oikeusvaltiosta" MTV 14:48 29.09

Puolustusministeri Jussi Niinistön (sin.) mukaan kaksoiskansalaisilla on jatkossakin pääsy sotilasvirkoihin lakiin kirjattavan erivapauden myötä.


Uusi työaikalaki tuo lisää joustoja – EK kritisoi: "Lisää ammatteja sääntelyyn" MTV 18:24 27.09

Pitkään valmisteltu hallituksen esitys uudeksi työaikalaiksi lisää ennen kaikkia joustoja työaikoihin. Jatkossa työnantaja ja työntekijä voisivat sopia joustotyöajasta, jos vähintään puolet työntekijän työajasta on sellaista, jonka sijoittelusta työntekijä voi itsenäisesti päättää.


Kommentti: Oma parlamenttiryhmä nöyryytti Merkeliä – kanslerin laiva uppoaa uhkaavasti, vettä on jo konehuoneessa MTV 16:31 26.09

EU:n ja euroalueen uudistaminen on jatkossa entistä vaikeampaa. Saksan johtaja ei enää voi luottaa omiensa tukeen parlamenttiäänestyksissä. 


Pörssiklubi äänestää tänään naisten hyväksymisestä jälleen jäseniksi MTV 05:37 26.09

Helsingin Pörssiklubin tämänpäiväisessä kokouksessa äänestetään siitä, hyväksytäänkö klubin jäseniksi jatkossa myös naisia.


Trump haukkui Opecin ja NordStream-putken iltasanomat 19:03 25.09

Kansainvälistä apua annetaan jatkossa vain "ystäville".


järvenpääläistä Irinaa Maan osto Putinin seurauksena Yle Yle käsittelee Aku – ”Toimittajan väliintulo

Uutiset