Uudella sovelluksella palkat voi maksaa älypuhelimella - pyrkii helpottamaan kotitalouksien työllistämistä iltalehti 09:00 19.03

Työntekijä voi saada nettopalkkansa tililleen Siirto-maksuna reaaliaikaisesti, ja työnantajavelvoitteet ja kotitalousvähennys hoituvat automaattisesti, uudesta järjestelmästä luvataan. Mobiilimaksaminen yleistyy jatkuvasti. Puhelimella on voinut jo maksaa ostoksia kaupassa tai siirtää rahaa henkilöltä toiselle.


Viinaa saa tarjoilla jopa neljään, ravintolat riehaantuivat - yli 600 aikoo anniskella pidempään: ”Tyhmyydet poistui!” iltalehti 07:39 17.03

Ravintolat ovat ilmoittaneet ahkerasti aiempaa pidemmistä anniskeluajoista. Uusi alkoholilaki vapautti ravintoloiden aukioloajat. Maaliskuun alusta alkaen ravintolat ovat voineet ilmoituksella aluehallintovirastoon (avi) myös pidentää anniskeluaikaa enintään aamuneljään. Valviran rekisteristä selviää, että koko Suomessa yli 600 ravintolaa on jo ilmoittanut pidentävänsä anniskeluaikaa, vaikka laki on ollut voimassa vasta kaksi viikkoa. Uusia ilmoituksia tulee jatkuvasti lisää, eikä kaikkia ilmoituksia ole vielä käsitelty. Voit katsoa jutun lopussa olevasta listasta, kuinka paljon anniskeluajan pidentämisilmoituksia sinun kunnassasi on tehty.


Viinaa saa tarjoilla jopa neljään, ravintolat riehaantuivat - yli 600 aikoo anniskella pidempään:”Tyhmyydet poistui!” iltalehti 07:35 17.03

Ravintolat ovat ilmoittaneet ahkerasti aiempaa pidemmistä anniskeluajoista. Uusi alkoholilaki vapautti ravintoloiden aukioloajat. Maaliskuun alusta alkaen ravintolat ovat voineet ilmoituksella aluehallintovirastoon (avi) myös pidentää anniskeluaikaa enintään aamuneljään. Valviran rekisteristä selviää, että koko Suomessa yli 600 ravintolaa on jo ilmoittanut pidentävänsä anniskeluaikaa, vaikka laki on ollut voimassa vasta kaksi viikkoa. Uusia ilmoituksia tulee jatkuvasti lisää, eikä kaikkia ilmoituksia ole vielä käsitelty. Voit katsoa jutun lopussa olevasta listasta, kuinka paljon anniskeluajan pidentämisilmoituksia sinun kunnassasi on tehty.


Tänään tv:ssä: Suomen aatelisten tanssiaisiin ei päästetä videokameroita - kuin Linnan juhlat iltalehti 07:24 16.03

Suomen aatelissukujen perinteitä käsitellään illan dokumentissa Velvoittava perintö. Blåfield, Ramsay, Rehbinder, Starck, Schildt, Wrede, Fleming, Mannerheim, Armfelt, Stålhammar, Snellmann... Matts Dumellin dokumentissa Velvoittava perintö käsitellään Suomen - ja vähän Ruotsinkin - aatelisukuja. Aatelisia sukunimiä löytyy suomesta kymmenittäin. Kaikkiaan meillä elää 175 aatelissukua, joihin kuuluu yli 6 000 jäsentä. Määrä suurenee jatkuvasti, koska yksittäiset suvut kasvavat. Sukulinjoja on kuitenkin koko ajan vähemmän. Ainakin 16 aatelissukua poistuu, kun nykyiset sukupolvet kuolevat.


Kaikkien aikojen korvamadosta Africasta kehkeytyi oikeusriita - Toto saattaa joutua oikeuteen iltalehti 15:38 15.03

Toton perustajajäseniin kuuluneen Jeff Porcaron leski syyttää Toton jäseniä rahojen pimittämisestä. Pahoitteluni, heti otsikon luettuasi päässäsi alkoi soida kaikkien aikojen korvamato, Toton Africa. Kappale soi aika monen munkin päässä ja myös jatkuvasti radiossa ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa tietenkin massiivisia tuloja Totolle.


Kingi-sarjan uusi tähti Anna-Maija Tuokko hioo taitojaan jatkuvasti: ”Olen ankara itselleni” iltasanomat 07:13 14.03

Putouksen paikalla nähtävä Kingi tuo ruutuun jälleen uudet hahmot. Tällä kertaa mukana on myös näyttelijä Anna-Maija Tuokko.


Aake Kalliala uutuuskirjassa Parviaisen menestyksestä naismaailmassa: ”Jussi oli sen nussimishommansa kanssa ihan mahdoton” iltalehti 16:17 13.03

Jussi Parviaisen lukuisat naissuhteet eroineen ovat nousseet usein kohuotsikoihin. Jussi Parviaisen jo teatterikoulun ajoilta tunteva näyttelijä Aake Kalliala kuvailee Parviaista naistenmieheksi: - Jussi oli sen nussimishommansa kanssa ihan mahdoton. Jatkuvasti piti saada naista ja vielä monta saman illan aikana, Kalliala paljastaa Maria Roihan kirjoittamaan kirjaan Jumalan rakastaja haastateltu näyttelijä.


Harvinainen video Pohjois-Koreasta – tältä näyttää tavallinen elämä Pjongjangissa iltasanomat 07:00 11.03

Pohjois-Korea on jatkuvasti otsikoissa, mutta suljetun maan todellisuus on lopulta melkoinen mysteeri.


Kauniiden ja rohkeiden Brooke ja Stephanie koskettavassa yhteiskuvassa: ”Rakastan häntä hulluna” iltalehti 22:06 06.03

Näyttelijät Katherine Kelly Lang ja Susan Flannery poseeraavat yhdessä Instagram-kuvassa. Kauniit ja rohkeat -sarjassa Ridgen rakkaudesta taistellut Brooke ja Forresterin perheen matriarkka Stephanie olivat jatkuvasti tukkanuottasilla, mutta tosielämässä on toisin. Näyttelijät Katherine Kelly Lang (Brooke) ja Susan Flannery (Stephanie) sen sijaan ovat hyvissä väleissä. Lang jakoi Instagramissa koskettavan yhteiskuvan kaksikosta. Otokseen on lisätty hastagiksi friends forever eli ikuisesti ystäviä.


Uusi kulmakarvatrendi – nyt muotoillaan kalan pyrstöjä! stara 20:00 06.03

Kulmakarvamuoti muuttuu jatkuvasti ja nykyisin on trendikästä meikata kulmakarvat muhkeiksi


Venäjän tiedustelupalvelun FSB:n teoria vakoojan ja tyttären myrkytyksestä: ”Hän ehkä otti yliannostuksen vahingossa” iltalehti 14:21 06.03

Vankienvaihdossa vapautettu venäläisvakooja ja hänen tyttärensä ovat kriittisessä tilassa Isossa-Britanniassa. Heidät todennäköisesti myrkytettiin, mutta Venäjän tiedustelupalvelulla on erilainen versio tapahtuneesta. Venäjän tiedustelupalvelun FSB:n puolustuspolitiikan päävaltuutettu Aleksandr Mihailov kommentoi uutistoimisto Ria Novostille venäläisvakoojan Sergei Skripalin epäiltyä myrkytystapausta.' - Uskon, että hän on vainoharhainen, mikä liittyy siihen, että hän pakeni ulkomaille ja katsoi jatkuvasti taakseen - lyökö joku häntä päähän vai ei. Vainoharhaisuuden seurauksena hän on varmasti käyttänyt rauhoittavia, Mihailov sanoi.


Nuori todistaja puhkesi kyyneliin oikeudessa: Väittää Mitro Revon vetäneen letistä ja tytötelleen jatkuvasti iltasanomat 11:44 06.03

Ex-europarlamentaarikko ja ortodoksipappi Mitro Revon irtisanomisasiaa käsiteltiin tiistaina Helsingin käräjäoikeudessa todistajien kuulemisella.


Taina löysi kadulta puhelimen ja soitti yhteystietojen ”äidille” – 95-vuotias rouva vastasi: 70-vuotiaalla tyttärellä ”jatkuvasti tavarat hukassa” iltasanomat 17:12 01.03

Kadonneen kännykän löytäjä kertoo soittaneensa puhelimen yhteystiedoista löytyneelle äidille, jotta puhelin löytäisi tiensä takaisin kotiin.


6-vuotias tanssitaituri villitsi televisiossa – nousi viraalihitiksi syystäkin stara 22:30 28.02

Uskomattoman lahjakkaita tanssijalupauksia löytyy verkkoon ladattujen YouTube-videoiden avulla jatkuvasti. Lähes


Ihmis-Kenillä uusi kauneusihanne: tavoittelee nyt kapeaa vyötäröä - hämmentävät korsettikuvat ystävän kanssa leviävät iltalehti 21:06 26.02

Rodrigo Alvesille, 34, ei yli 60 kauneusleikkausta riitä. Hän haluaa ulkonäkönsä muuttuvan jatkuvasti parempaan suuntaan. Hämmästyttävällä muodonmuutoksellaan julkisuudessa ihmetyttänyt Rodrigo Alves, 34, on jälleen keksinyt uuden tavan muokata ulkonäköään. Entisten yli 60 leikkauksen jälkeen hän meni kirurgin veitsen alle saadakseen kapeamman vyötärön. Daily Mailin mukaan Alves nähtiin lounastamassa Beverly Hillsissä ystävänsä Sophia Vegasin kanssa. Parivaljakko herätti huomiota Beverly Hillsin trendikkäällä alueella kapeita vyötäröitä koristavine korsetteineen. Vegas tunnetaan naisena, jolla on "maailman kapein lantio." Hänen vyötärönsä sanotaan olevan vain 47 senttiä. Alvesin vyötärö tuskin on lähellekään näitä lukemia, joten kirurgin veitselle saattaa olla vielä myöhemminkin töitä.


Kaksi suomalaisnäyttelijää sekoitetaan toisiinsa jatkuvasti: ”Ihan käsittämätöntä” mtv 09:59 26.02

Näyttelijät Mikko Penttilä ja Santtu Karvonen ovat useampaan otteeseen joutuneet kiusalliseen tilanteeseen toistensa vuoksi, sillä ihmiset sekoittavat heidät keskenään.


Sotaa käyvän Etelä-Sudanin seksuaalinen väkivalta sadistista - YK: Lapsi pakotetaan katsomaan äitinsä raiskausta iltalehti 22:26 23.02

Vaikeassa sisällissodan kierteessä olevassa maassa tehdään jatkuvasti törkeitä sotarikoksia. Sisällissodassa oleva Etelä-Sudanissa on paljastunut taas vakavia ihmisoikeusrikkomuksia. tuoreen raportin mukaan siviileihin kohdistuva väkivalta on raakaa ja säännöllistä. Siviilejä kidutetaan, silvotaan ja käytetään seksuaalisesti hyväksi. Seksuaalista väkivaltaa käytetään yhtenä kidutuskeinona. Maassa tapahtuvat seksuaalirikokset ovat raportin mukaan erityisen raakoja. Lapsi joutuu katsomaan, kun hänen äitinsä joutuu raiskatuksi ja vaimo pakotetaan katsomaan miehensä kastrointia. Yhdessä tapauksessa 12-vuotias poika joutui harrastamaan seksiä isoäitinsä kanssa, jotta ei joutuisi tapetuksi.


Koomikko Kathy Griffin ilmiriidoissa naapurin kanssa: Lähestymiskieltoja, vakoilusyytöksiä iltalehti 16:51 22.02

Amerikkalaiskoomikko Kathy Griffinin välit naapurin kanssa tulehtuivat pahasti. Yhdysvaltalainen koomikko Kathy Griffin, 57, on ilmiriidoissa naapurinsa Jeffrey Mezgerin kanssa. Välirikko naapurusten välillä alkoi siitä, kun Griffin ja hänen poikaystävänsä Randy Bick valittivat melusta, joka kuului jatkuvasti naapurin pihalta. Mezger väitti tuolloin kivenkovaan, ettei kukaan muu naapuri ole koskaan aikaisemmin valittanut äänihaitoista. Tilanne sai uusia käänteitä, kun Mezger syytti Kathy Griffinia viime kesäkuussa vakoilemisesta. Griffin oli hänen mukaansa äänittänyt ja kuvannut hänen takapihallaan käytyjä keskusteluja. Naapurit ovat molemmat hakeneet toisilleen lähestymiskieltoja.


Uutiset