Kris Jenner haluaa yksinoikeuden momager-sanaan stara 22:00 16.05

Kris Jenner tunnetaan Kardashianin ja Jennerin perheen kovana bisnesnaisena ja


Viihdelehti Stara.fi stara 22:00 16.05

Kris Jenner tunnetaan Kardashianin ja Jennerin perheen kovana bisnesnaisena ja


Henkivartijan huhutaan olevan Kylie Jennerin lapsen isä – kiisti väitteet Instagramissa stara 19:30 16.05

Kylie Jennerin Stormi-tyttären isästä on käyty verkossa monenlaista spekulaatiota. Kaikki


Kylie Jennerin fanit spekuloivat Storm-tyttären isäksi tähden turvamiestä - kiistää syytteet iltalehti 19:14 14.05

Kylie Jennerin lapsen isäksi on veikattu tähden ex-miestä. Nyt vuorossa on tähden turvamies. Kylie Jennerin, 20, esikoistytär syntyi helmikuussa ja sen jälkeen mediassa on spekuloitu lapsen isää. Kylien turvamiehenä tunnettu Tim Chung joutui spekulaation kohteeksi, kun fanit alkoivat miettiä, olisiko Chung mahdollisesti Storm-vauvan oikea isä. Chung julkaisi Instagram-tililleen postauksen huhuihin liittyen. Hänellä on seuraajia tilillä yli 700 000 tuhatta. - Olen yksityinen henkilö, enkä normaalisti vastaa juoruihin. Kunnioitan syvästi Kylietä, Travisia ja heidän tytärtään ja suhteeni heihin on täysin ammattipohjainen. Pyydän, että tiedotusvälineet eivät enää yhdistäisi minua mihinkään kertomukseen, sillä se on hyvin epäkunniotettavaa heidän perhettä kohtaan, Chung kirjoittaa postauksessaan englanniksi.


Kylie Jennerin henkivartija tyrmää isyyshuhut: ”Kanssakäymiseni Kylien ja hänen perheensä kanssa on täysin ammattimaista” mtv 12:58 14.05

Fanit ovat epäilleet, ettei Travis Scott olisikaan Kylie Jennerin tyttären oikea isä. 


Kylie Jennerin meikkejä suomalaiskauppoihin? Suunnitelmissa uusia aluevaltauksia stara 19:00 04.05

Menestyksekkään meikkibisneksen perustanut Kylie Jenner on yksi maailman rikkaimmista 20-vuotiaista.


Megajulkkis Kylie Jennerin Stormi-vauva on jo kolme kuukautta –ihastuttaa miljoonia suloisessa kuvassa mtv 19:58 03.05

Tositelevisiotähti Kylie Jenner julkaisi vauvastaan uuden kuvan, mikä ihastuttaa sosiaalisessa mediassa.


Mikä synnytys? Kylie Jenner toipui ennätysnopeasti esikoislapsen saamisesta - lomailee jahdin kannella iltalehti 12:45 02.05

Kylie Jenner, 20, sai esikoistyttärensä kolme kuukautta sitten. Seurapiirikaunotar Kylie Jenner, 20, on toipunut lapsen synnytyksestä ja raskaudesta ennätysnopeasti. Lapsen nimeksi tuli Stormi Webster. Jenner on julkaissut nyt Instagramissaan kuvia, joissa hän poseeraa muun muassa poikaystävänsä Travis Scottin kanssa huvipurren kannella uima-asussa. Kuvista näkyy, että Jennerin raskaudesta ei ole kropassa jälkeäkään. Pariskunta lomailee kuvien perusteella yhdessä Turks- ja Caicossaarilla tyttärensä kanssa.


Varo halpoja meikkiväärennöksiä – sisältävät jopa ulostetta! stara 17:30 21.04

Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa Kylie Jennerin suositun huulimeikkipakkauksen väärennöksen ostanut


Kris Jenner, 62, ja Corey Gamble, 37, löysivät yhteisen sävelen - suhde kukoistaa, avioliitto ei ole haaveissa iltalehti 10:40 17.04

Kris Jenner, 62, on tunnettu seurapiiritähti. Hänellä on kuusi aikuista lasta, joista kaikki ovat jollakin tavalla julkisuudessa. Heihin kuuluvat esimerkiksi Kim Kardashian ja Kylie Jenner. Kris Jenner, 62, viihtyy nykyään Corey Gamblen käsipuolessa. Gamble työskentelee musiikkialalla, hänen kanssaan työskentelee esimerkiksi Scooter Braun, joka aikoinaan bongasi Justin Bieberin. Gamble ja Justin Bieber ovat hyviä ystäviä. Gamble ei pidä juhlimisesta, eikä käytä alkoholia. Silti hänen ja Jennerin suhde alkoi bileistä. Kumpikin saapui juhlimaan Riccardo Tiscin syntymäpäiviä.


Kylie Jennerin tytär saa isältään juhlat - yli 7000 dollaria vain kukkiin iltalehti 06:26 10.04

Travis Scott järjesti lapselleen juhlat. Kylie Jennerin ja Travis Scottin lapsi Stormi ihastuttaa sosiaalisessa mediassa. Ylpeä isä on jakanut kuvia lapsestaan, selvästi onnellisena omasta tyttärestään. Stormia juhlitaan Travis Scottin äidin luona. Talon Scottin äiti sai lahjaksi pojaltaan jouluna. Sinne tilattiin valtavasti kukkia ja muita koristeita, yli 7000 dollarilla.


Salkkarit-kaunotar pääsi Kylie Jennerin hiusstylistin käsittelyyn – tältä näyttää lopputulos mtv 10:17 05.04

Salkkarit-näyttelijä pääsi tunnetun hiusstylistin käsittelyyn lomamatkallaan.


Olisitko tajunnut? Kylie Jennerin lapsen nimeen liittyy kammottavan kiusallinen vahinko – manageriäiti näkee punaista iltasanomat 08:46 29.03

Kylie Jennerin lapsi on nimikaima Donald Trumpin kanssa väitetysti salasuhteessa olleen pornotähden kanssa. Kylien manageriäiti Kris Jenner pelkää, että se voi haitata lapsen julkisuuskuvaa.


Kylie Jenner tappeli rajusti veljensä ex-kihlatun Blac Chynan kanssa - tuhoa yli 100 000 dollarin arvosta iltalehti 04:51 26.03

Yhdysvaltalainen televisiopersoona Kylie Jenner oli ajautua oikeuteen veljensä ex-tyttöystävän Blac Chynan kanssa. Us Weekly -lehden mukaan Jenner ja tämän veli Rob Kardashian ovat kuitenkin luopuneet nostamastaan oikeusjutusta. Kanteen mukaan Chyna, jonka oikea nimi on Angela White, hyökkäsi Jennerin kimppuun älypuhelimensa latausjohdon kanssa.


Caitlyn Jenneriltä poistettiin ihosyöpä – pelkää koko nenän menettämistä stara 12:30 25.03

Kerroimme aiemmin Caitlyn Jennerin käyneen läpi useita suuria leikkausoperaatioita sukupuolenvaihdoksen


Caitlyn Jennerin suuret kauneusleikkaukset ohi – tänä vuonna enää loppusilaus ulkonäköön stara 22:30 24.03

Olympiavoittaja Bruce Jenner tunnettiin aiemmin Kris Jennerin aviomiehenä. Nykyisin Caitlyn


Caitlyn Jennerin vahingoittunut nenä kuin Pelle Hermannilla ”Käyttäkää aina aurinkovoidetta” iltalehti 16:26 21.03

Kaitlyn Jenner julkaisi kuvan vahingoittuneesta nenästään. Caitlyn Jennerin uskottiin käyneen nenäleikkauksessa, kun paparazzit yllättivät hänet nenä teipattuna. Kauneusleikkauksessa Jenner ei kuitenkaan käynyt vaan toisenlaisessa toimenpiteessä.


Caitlyn Jenner kävi nenäleikkauksessa - täysin erilainen kuin aikaisempi iltalehti 01:42 20.03

Caitlyn Jenner on käynyt jälleen kauneusleikkauksessa. Nenä on muotoiltu uuteen uskoon. Caitlyn Jenner, entiseltä nimeltään Bruce Jenner, on tunnettu yhdysvaltalainen urheilija ja televisiokasvo. Hän on kuuden lapsen isä. Jennerin lapsiin kuuluvat esimerkiksi Kendall ja Kylie Jenner. Jennerin elämää on kuvattu paitsi osana Kardashianit -sarjaa, mutta myös omassa I Am Cait -ohjelmassaan. Siinä seurataan Jennerin sukupuolenkorjausta. Hän on kirjoittanut kokemuksestaan myös kirjan. Kirja sai hänet ja ex-vaimo Kris Jennerin riitoihin, sillä se paljastaa yksityiskohtia perheen arjesta, jotka eivät pidä Kris Jennerin mukaan edes paikkaansa. Kris Jenner ja Caitlyn Jenner erosivat vuonna 2013.


- lähin crab! - edessä ennen veritekoa Iniestan uran päätöstä kaatoi Jetsin Laine pani Oh otti todella kummallisen

Uutiset