Syyriassa yli sadan siviilin uskotaan kuolleen perjantaina ilmaiskuissa ja tykistötulessa iltasanomat 20:40 16.03

Venäjä kiisti joukkojensa osallistuneen iskuihin.


Tähtipari erosi: Gigi Hadid tuuletteli lätkämatsissa - Zayn Malik tyhjensi sieraimensa uima-altaaseen iltalehti 11:53 16.03

Huippumalli Gigi Hadid ja One Direction -yhtyeestä tuttu Zayn Malik kertoivat aiemmin tällä viikolla eronneensa. Gigi Hadid ja Zayn Malik pitivät yhtä kaksi, kunnes tuli aika laittaa lusikat jakoon Omien tiedotteidensa perusteella ero on sujunut sopuisasta, ja molemmat kertovat edelleen kunnioittavansa toisiaan. Hadid näytti varsinoin iloiselta New York Rangersin ottelussa Madison Square Gardenissa. Tosin, kenelläpä ei olisi hauskaa NHL-matsissa. Hadid tuuletti katsomossa Bloody Mary -juoma kädessään ystäviensä seurassa. Päässään Hadidilla oli asiaankuuluvasti Rangersin lippis.


Kendall Jenner iloitsee siskojensa vauvoista – ei itse halua vielä äidiksi stara 20:30 15.03

Huippumallin uraa tekevä Kendall Jenner on tällä hetkellä muotialalla todella


MTV: Tarkkasilmäisimmät ovat ehkä huomanneet arven Maria Veitolan kasvoilla - kertoo nyt sen taustan iltalehti 16:43 15.03

Yökylässä Maria Veitola -sarjan ekstramateriaaleissa Maria Veitola kertoo, miksi hänellä on pitkä arpi kasvojensa oikeassa reunassa. Mediapersoona Maria Veitolan, 45, kasvojen oikeassa reunassa kulkee pitkä arpi, jonka tarkkasilmäisimmät fanit ovat voineet huomata. Veitola paljasti uusimman Yökylässä-jakson ekstramateriaaleissa kansanedustaja Laura Huhtasaarelle, mistä arpi on peräisin. kertoo hänellä olleen poskessaan syntymämerkki, joka leikattiin jo lapsena pois. - Se syntymämerkki ei ollut ollenkaan näin iso. Tämä on hyvä esimerkki kunnallisesta plastiikkakirurgiasta 1980-luvulla. Isompi arpi tuli kuin syntymämerkki oli, Veitola kertoo ekstramateriaaleissa.


Britannian ulkoministeri tapaa Naton pääsihteerin ensi viikolla Brysselissä iltasanomat 15:10 15.03

Britannian ulkoministeri Boris Johnson tapaa Naton pääsihteerin Jens Stoltenbergin ensi viikon maanantaina Brysselissä.


Tillerson ei tiedä potkujensa syytä – alkoiko lähtö­laskenta ääliö-kommentista? iltasanomat 16:28 13.03

Ulkoministeri Rex Tillerson ei tiedä potkujensa syytä, sanoo hänen valtiosihteerinsä Steve Goldstein.


Jyrki Katainen jatkosuunnitelmistaan: ”Teen aktiivisia mielikuvaharjoituksia mitä muuta voisi tehdä kuin politiikkaa” iltalehti 09:45 13.03

Jyrki Katainen päättää kevään aikana aikooko hän pyrkiä EU-komission puheenjohtajaksi - ”pohdintaa perheen tulevaisuudesta”. Euroopan komission varapuheenjohtajan, Helsingissä maanantaina käyneen Jyrki Kataisen (kok) nimi on säännöllisesti vilahdellut useissa veikkailuissa nykyisen puheenjohtajan, vahvasti mielipiteitä jakavan Jean-Claude Junckerin seuraajaksi. Uusi puheenjohtaja valitaan kesällä 2019 pidettävien eurovaalien jälkeen. Katainen sanoi tehtävän houkuttelevan, mutta lopullista päätöstä lähteä ehdolle hän ei omien sanojensa mukaan ole vielä tehnyt.


Yhdeksänvuotias tyttö sai surmansa veljensä ampumasta luodista, vanhemmat saamassa raskaat syytteet MTV 08:38 13.03

Yhdysvalloissa Milwaukeen osavaltiossa yhdeksänvuotias tyttö sai lauantaina surmansa sen jälkeen, kun tytön veli ampui vahingossa sisartaan.


Jere Karalahti puhuu Nannan siskoista Siskot-ohjelmassa: ”En ole mennyt naimisiin yhden naisen kanssa, tuli muutamakin sivussa” iltalehti 15:57 12.03

Siskot-sarjassa haastateltu Jere Karalahti on seurannut lähellä Nanna-vaimonsa räiskyvää suhdetta siskoihinsa. Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti kommentoi vaimonsa Nanna Karalahden siskoja Avalla maanantaina nähtävässä Siskot-sarjassa. Nanna kertoo ohjelmassa, että on hyvin läheinen Pirke- ja Karoliina-siskojensa kanssa.


Saksalaismies tyhjensi kaksi pulloa viiniä turvatarkastuksessa - ei päässyt Bangkokin-koneeseen iltalehti 15:19 12.03

Saksalaismies ei halunnut luopua käsimatkatavaroistaan löytyneestä kahdesta viinipullosta, vaan joi ne turvatarkastajien silmien edessä. Erikoinen välikohtaus sattui viime torstaina Frankfurtin lentokentällä. Turvatarkastuksessa 67-vuotiaan miehen käsimatkatavaroista löytyi kaksi viinipulloa. Määrä ylitti sallitut rajat moninkertaisesti, mutta mies ei halunnut luopua viinistä, vaan joi pullot nopeasti tyhjäksi ja pääsi kuin pääsikin kansainväliselle alueelle. Miehen matka tyssäsi kuitenkin lähtöportille, koska matkustamohenkilökunta ei päästänyt humalaista miestä koneeseen ja kohti Bangkokia.


Nanna Karalahden isoveli kuoli onnettomuudessa vain 16-vuotiaana – muistelee tragediaa Siskot-sarjassa: ”Tuosta pihalta se lähti” iltasanomat 07:02 12.03

Nanna Karalahti muistelee siskojensa kanssa uutuussarjassa nuorena menehtynyttä veljeä. Rakkaan veljen kuolema yhdisti perhettä ja teki siskoista läheisiä.


Nanna Karalahti ja siskot käyvät 16-vuotiaana kuolleen veljensä haudalla Siskot-sarjassa: ”Aina se on meidän veli” iltalehti 19:51 11.03

Nanna Karalahti ei ehtinyt koskaan tavata 16-vuotiaana mönkijäonnettomuudessa kuollutta veljeään. Siskot-sarjan avausjaksossa maanantaina nähdään Nanna Karalahti ja hänen siskonsa Pirke ja Karoliina. Myös sisarusten äiti Kati Koivisto esiintyy jaksossa. Pirke oli jo 12-vuotias, kun Karoliina syntyi. Vuosi ja kaksi kuukautta myöhemmin syntyi Nanna. Siitä 2,5 vuoden päästä sisaruslauma täydentyi vielä Henrik-veljellä.


Jouluyön tragedia: Poika intti veljensä syntyperästä - äiti tuikkasi veitsellä kaulaan iltalehti 15:10 11.03

Suomi 100 -konjakkipullo nosti patoutuneet tunteet pintaan. Aikamiespoika ärsytti äitiään siinä määrin, että tämä huitaisi häntä keittiöveitsellä kaulaan. Haava oli hengenvaarallisessa paikassa. Osapuolet uskoivat, että nuorelle miehelle oli käynyt todella pahasti. Nainen soitti hätäkeskukseen. Ensihoitoyksikön tulo maaseudulle kesti varsin kauan. Haavoittunut nuori mies vietiin Turun yliopistolliseen keskussairaalaan hoidettavaksi.


Paavo Väyrynen: ”Tarkoitus tietysti oli, että eduskuntaan tultuani palaan puolueen johtoon” iltalehti 11:51 11.03

Euroedustaja ja keskustan kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrynen sanoo, että hänen perustamassaan Kansalaispuolueessa hallituksen johtoon ”presidentinvaalien ajaksi tilapäisesti nostetut” kolme jäsentä - Piia Kattelus, Sami Kilpeläinen ja Tuula Komsi - ryhtyivät toteuttamaan laitonta vallankaappausta. - Tarkoitus tietysti oli, että eduskuntaan tultuani palaan puolueen johtoon, ja se alkaa toimia sääntöjensä mukaisena parlamenttipuolueena. Kolmikko ryhtyi kuitenkin laittomia keinoja käyttäen muuttamaan sitä tavalliseksi joukkopuolueeksi, jota he itse johtaisivat, Väyrynen sanoo tänään julkistamassa tiedotteessa. Väyrysen mukaan puolueeseen otettiin alkuvaiheessa perustajajäsenten rinnalle runsaat kolmekymmentä asiantuntijajäsentä. Hänen mukaansa heistä parisenkymmentä on osallistunut aktiiviseen toimintaan. Kannatusjäseniä on lähes kolme tuhatta.


NASA:n uskomaton tutkimustulos vahvistaa: Astronautin geenit muuttuivat avaruudessa iltalehti 17:33 10.03

Nasa vahvistaa, että astronautti Scott Kellyn DNA muuttui avaruudessa. Yhdysvaltalaisen astronautin Scott Kellyn DNA on muuttunut avaruudessa vietetyn ajan seurauksena. DNA:n muutos käy ilmi ilmailu- ja avaruushallintoviraston NASA:n tekemästä tutkimuksesta, kertoo NASA pystyi vahvistamaan Kellyn DNA:n muutoksen tutkimalla miehen identtisen kaksoisveljen Mark Kellyn DNA:ta, ja vertaamalla sitä Scott Kellyn DNA:han. Scott Kelly oli avaruudessa vuoden 2015 maalikuusta vuoden 2016 maaliskuuhun saakka. Samaan aikaan hänen kaksoisveljensä oli maassa.


Jokeripuolustaja yllätysjohdossa KHL:n pudotuspelipörssissä – kääntää hehkutuksen Eeli Tolvaseen MTV 09:00 10.03

Jokereiden yhdysvaltalainen puolustaja Matt Gilroy on tällä hetkellä hieman yllättäen KHL:n pudotuspelien pistepörssin kärkipaikalla. Sotshi-sarjassa Gilroy oli yksi Jokereiden näkyvimmistä hahmoista, mutta tehojensa osalta hän kääntää hehkutuksen muualle.


Sara Chafak paljastaa IS:lle luksusmatkojensa taustoja: Olen päässyt siihen pisteeseen, että somesta on tullut minulle ammatti iltalehti 08:37 10.03

Sara Chafaki kalliit reissut ovat herättäneet ihmetystä hänen someseuraajissaan. Sara Chafakin Instgram-tili on täynnä kuvia mitä upeimmista matkakohteista. Samaan aikaan Saran tulot ovat kuitenkin melkein olemattomat. Viimeksi vahvistetun verotuksen mukaan Sara Chafak tienasi vuonna 2016 vain 1184 euroa. Chafak paljastaa viikonlopun Iltasanomissa ylellisten matkojensa taustoja. Chafakin mukaan hän saa elantonsa somesta.


Sara Chafak kertoi salaperäisten luksusmatkojensa taustoista – ei maksa satumaisia reissujaan itse: ”Olen päässyt siihen pisteeseen, että tämä on ammatti” iltasanomat 06:33 10.03

Sosiaalisesta mediasta on muodostunut työ missikaunotar Sara Chafakille. – Instagram on minulle merkittävin työväline, hän sanoo IS:n haastattelussa.


Kauhunaapuri tyhjensi jauhesammuttimen nuoren parin postiluukusta - irtaimisto pilalle, asukas evakkoon iltalehti 06:01 10.03

Raivoisa naapuri iski sunnuntai-iltana nuoren pariskunnan asuntoon. Naapuri oli jo ennen lopullista tekoaan käynyt kahteen kertaan asunnon oven takana. 19-vuotiaat eivät halunneet avata. Jälkimmäisellä kerralla mies ilmoitti polttavansa asunnon tai "laittavansa nuoren naisen kuoppaan ja kaasuttaa".


Putous-finalistit spekuloivat kisan päätöstä – "Tanhupallosta voisi tulla Ansa Kynttilän oppilas" mtv 22:05 09.03

Tanhupallo ja Ansa Kynttilä eli Kiti Kokkosen ja Ernest Lawsonin luomat hahmot ratkaisevat Putouksen sketsihahmokisan voiton. Kokkonen ja Lawson kertoivat MTV.fille tunnelmistaan ja hahmojensa suunnitelmista finaaliviikon alussa.


Uutiset