Arizonalainen Jerry osti aseen ja vaatii niitä myös koululuokkiin – ”Opettajat asekurssille ja suojelemaan oppilaita” iltasanomat 06:04 25.02

Presidentti Donald Trumpin idea opettajien aseistamisesta oppilaiden suojaamiseksi sai kannatusta Arizonassa.


Katso video: Kiekkotiedoillaan ihastuttanut 4-vuotias Jerry haastatteli idoliaan Henrik Haapalaa: "Harmittaako, kun Sami Mutanen taklasi sua?" jatkoaika.com 12:00 17.02

Alkuviikosta somehitiksi nousseella videolla 4-vuotias Jerry Järvensivu luetteli ulkomuistista tietoa Liiga-pelaajista. Jatkoaika järjesti Jerrylle mahdollisuuden haastatella Tampereelle palannutta Henrik Haapalaa, joka on Jerryn suurin idoli.


Seinfeld saattaa tehdä paluun - tältä sarjan tähdet näyttävät nykyään iltalehti 15:46 14.02

1990-luvun suosikkisarja Seinfeld saattaa sittenkin tehdä paluun. Jerry Seinfeldin ja Larry Davidin luoma Seinfeld on yksi kaikkien aikojen suosituimpia sitcomeja. Sarja lopetettiin vuonna 1998 kun se oli suosionsa huipulla. Seinfeld on toistuvasti torjunut puheet ohjelman paluusta, mutta nyt mieli saattaa olla muuttunut.


Lempääläinen Jerry, 4, on uskomaton kiekkomies! Ajankuluksi kuvattu video leviää nopeasti Facebookissa iltasanomat 15:29 13.02

Luulitko olevasi kova kiekkotietäjä? Jerry Järvensivun, 4, urheilumuisti voi pistää sinulle jauhot suuhun.


Rangaistukset hämmästyttivät Jyväskylässä: ”Tällaisessa pelissä en ole koskaan ollut mukana” iltasanomat 20:42 03.02

Jerry Turkulainen ihmetteli helpon tuntuisia jäähyjä.


Turkulaisen lento vaihtui pamauksesta mollista duuriin - "Jokinen antoi pienen pusun" jatkoaika.com 20:11 03.02

JYPin ja KalPan välinen ottelu oli erittäin rikkonainen. JYPin hyökkääjä Jerry Turkulainen ihmetteli Jatkoaika.comin haastattelussa jäähyjen määrää, ja kiitteli KalPan Tommi Jokista hyvästä herätyksestä.


D'Amigo tuohtui Nättisen tällistä: "Pohjois-Amerikassa olisi tapeltu ja sovittu asia sillä tavalla" jatkoaika.com 20:07 03.02

JYPin ja KalPan paikallisväännössä riitti tapahtumia, sillä Joonas Nättinen taklasi Jerry D'Amigon jään pintaan toisessa erässä. Amerikkalaishyökkääjän mukaan ulosajo oli tilanteesta ainoa oikea tuomio.


Järvi-Suomen derbyssä tunteet pinnassa – JYP-hyökkääjä taklasi itsensä suihkuun MTV 18:28 03.02

JYPin ja KalPan välisessä ottelussa nähtiin ulosajoon johtanut taklaus, kun JYPin Joonas Nättinen taklasi KalPan Jerry D'Amigoa suihkukomennuksen arvoisesti.


Pörröisestä koirakaksikosta Jerrystä ja Kertusta tuli ongelma äänestyspaikalla - ”Nöyryyttävä” tilanne hoidettiin lopulta tyylikkäästi maaliin iltalehti 06:15 29.01

Äänestäminen presidentinvaalissa oli jäädä imatralaiselta Jarilta väliin kokonaan, koska vaalivirkailija ei päästänyt häntä vaalihuoneistoon koirien kanssa. Toinen niistä on koulutettu koulukoira. Tainionkosken koululla Imatralla syntyi sunnuntaina erikoinen tilanne, kun äänestämään tulleella Jarilla oli mukanaan kaksi pientä coton de tuléar -rotuista koiraa, Jerry ja Kerttu. - Olin jonottanut koirien kanssa noin 20 minuuttia ja olimme jo sisällä, kun vaalivirkailija tuli ja ohjasi minut ulos. Jari kertoo hämmentävästä tilanteesta.


Entinen CIA:n agentti pidätettiin - vuodot kiinalaisille johtivat useiden tietolähteiden tappamiseen? iltalehti 11:46 17.01

Agentin hallusta löydettiin huippusalaisia tietoja. Jerry Chun Shing Lee pidätettiin maanantaina New Yorkin JFK:n lentokentällä, kertoo USA:n oikeusministeriö. Hän työskenteli CIA:n palveluksessa 1994 - 2007, jonka jälkeen muutti Hongkongiin. Pian tämän jälkeen Kiinassa alkoi mittava operaatio, noin 20 Yhdysvalloille työskennellyttä agenttia tai tietolähdettä tapettiin tai vangittiin.


Koomikko Jerry Van Dyke on kuollut – kaksi vuotta sitten tapahtunut auto-onnettomuus vei näyttelijän terveyden iltasanomat 10:52 07.01

Koomikko-näyttelijä Jerry Van Dyke on kuollut 86-vuotiaana.


Näyttelijä Jerry Van Dyke on kuollut - auto-onnettomuus vei terveyden iltalehti 09:29 07.01

Amerikkalaisnäyttelijä Jerry Van Dyke kuoli 86-vuotiaana. uutisoi, että amerikkalaisnäyttelijä Jerry Van Dyke on kuollut. Hän kuoli kotonaan 86 vuoden iässä.


Huippisvoittaja Jerry Koivisto matkalla maailmalle: ”Välillä omakuvani vääristyi” iltalehti 08:36 03.01

Suomen huippumalli haussa -ohjelman voittaja Jerry Koivisto on lähdössä Italiaan ja Saksaan mallintöihin. Voittoa seurannut elämänmuutos kaikkine kipuiluineen on selätetty. Alkaneena vuonna Jerry panostaa täysillä uraansa. Huippumalli haussa -voittaja Jerry Koivisto, 21, pyytää anteeksi haukotteluaan. Uudenvuoden juhlinnasta on jäänyt univelkaa. Jerry ehtii maksella velkaa vielä kuluvan viikon ennen kuin mallinalun on oltava skarppina Italiassa ja Saksassa castingeissa. Tähtäimessä on työllistyä Milanon ja Berliinin muotiviikkojen näytöksissä ja niiden jälkeen Münchenissä.


Erosiko Huippis-pari? Jerry ja Anniina poistivat yhteiskuvansa Instagramista iltalehti 07:54 02.01

Jerry ja Anniina tutustuivat Suomen huippumalli haussa -kisassa. Parin yhteiskuvat ovat nyt kuitenkin mystisesti kadonneet sosiaalisesta mediasta. Hämeenkyröläinen Jerry Koivisto voitti Suomen Huippumalli haussa -kisan toukokuussa. Raamikas nuorimies löysi Huippumalli-ohjelman kuvauksista tyttöystävän, Anniinan, joka niin ikään osallistui kisaan. Kaksikon lämpimät välit pantiin merkille jo kisan kuluessa. Seurusteluksi homma eteni ohjelman jälkeen.


Nuorten MM-kisoista ulos jäänyt Turkulainen: "Kyllähän se harmitti" jatkoaika.com 22:01 30.12

Alle 20-vuotiaiden MM-kisoista leirityksen jälkeen rannalle jäänyt Jerry Turkulainen myöntää pettyneensä päätöksestä, mutta aikoo jatkaa omaa tekemistään entistä sisukkaammin.


Uutiset