Kahdeksan päivää F1-kauden alkuun – kun kaksi suomalaista on noussut palkintokorokkeelle MTV 06:38 17.03

Tänään on kahdeksan päivää F1-kauden avauskisaan, joten sen kunniaksi listaamme kaikki kahdeksan kilpailua, joissa kaksi suomalaista kuljettajaa on ajanut palkintokorokkeelle.


Henkilöauto ajoi päin traktoria Salossa - yksi kuoli ja kaksi loukkaantui vakavasti iltalehti 04:22 17.03

Henkilöautoa kuljettanut nainen menehtyi tapahtumapaikalla. Salon Kuusjoella myöhään perjantaina sattuneessa kolarissa on kuollut yksi ihminen, kertoo poliisi. Poliisin mukaan vuonna 1968 syntynyt nainen kuoli, kun tämän ajama henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi traktoriin. Poliisin mukaan nainen jäi autoon puristuksiin ja menehtyi tapahtumapaikalla.


Kupittaalla protestoitiin suljettua Liigaa kovin sanoin - TUTOn kannattajaryhmän puheenjohtaja: "Se oli yksittäisten kannattajien lakana" jatkoaika.com 00:05 17.03

TUTOn ja K-Vantaan välisen ottelun kolmannessa erässä TUTOn fanikatsomoon nousi lakana, jossa protestoitiin suljettua Liigaa kovin sanoin. TUTOn kannattajaryhmä TUTO Rebelsin puheenjohtajan Kimmo Välikosken mukaan kyseessä oli yksittäisten kannattajien tekele.


Kansainvälinen valjakkokoiraliitto järkyttyi Turun kitumiskuolemista - puheenjohtaja IL:lle: ”Voit varmaan arvata, missä tilassa Venäjän joukkue on” iltalehti 22:20 16.03

Kansainvälisen valjakkourheilijoiden liiton puheenjohtaja Arno Steichler pitää lajin sisäisiä rangaistuksia mahdollisina. Steichler ei kuitenkaan halua spekuloida asialla. Turun poliisi tutkii epäiltyä eläinsuojelurikosta, jossa venäläinen valjakkojoukkue menetti viisi koiraa ylitettyään Itämeren ruotsinlautalla. Poliisi alkoi tutkia asiaa, kun se sai ilmoituksen kuolleista koirista Pansiontiellä sijainneen huoltoaseman pihalla. Koirat olivat olleet suljettuna autoon lautan autokannella. Poliisi epäilee niiden kuolinsyyksi lämpöhalvausta. Osaa epäillyistä on puhutettu. Rikosylikonstaapeli Lasse Höystin mukaan asiassa ei ollut ainakaan torstaina ilmennyt syytä epäillä tahallisuutta. Eläinsuojelurikoksen tunnusmerkistö voi kuitenkin täyttyä huolimattomuudellakin.


Poliisi pyysi näyttämään ajokorttia – sai Homer Simpsonin ajokortin! stara 17:30 16.03

Iso-Britannian Buckinghamshiren poliisit yllättyivät pysäytettyään Milton Keynesissä. Kuljettajan ajokortti kuului


Poliisi tutkii naisen bussikäytöstä: Viskoi ruokaa kuljettajan päälle ja vasaroi ikkunan hajalle MTV 17:05 16.03

Naisen torstainen riehuminen Espoossa bussissa on johtanut poliisitutkintaan. Poliisin mukaan liputta matkustanut nainen oli syönyt eväitä bussissa ja sotkenut kulkupeliä ruualla.


Bisneshuolet valvottivat myyntimies Jethroa kuukausia - ”Unettomuus muuttaa ihmistä niin, että olet zombie” iltalehti 16:21 16.03

Vuonna 2004 kiinteistöyrittäjä, tv-kasvo Jethro Rostedt oli elämänsä kovimmassa paikassa. Hän kertoo rankasta kokemuksestaan IL- TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Videolla Jethro Rostedt kuvailee elämänsä suurinta koettelemusta. IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman tuoreessa jaksossa liikemieheltä kysytään, minkälaiset asiat saavat saavat hänet surulliseksi - Rostedtin brändi kun rakentuu pitkälti positiiviseen elämänasenteeseen ja iloisesti pulppuavaan Turun murteeseen.


Matkustaja heitti einekset kuljettajan päälle ja rikkoi bussin ikkunan Espoossa iltalehti 15:11 16.03

Lopulta bussissa riehunut nainen oli kaivanut vaatteistaan esiin puukon, jonka poliisit ottivat häneltä pois. Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen tiedotteen mukaan nainen oli noussut bussiin ilman lippua ja alkanut syödä eineksiä paljain käsin bussin takaosassa sotkien samalla bussia ruualla. Kuljettaja oli mennyt huomauttamaan naista asiasta ja pyytänyt häntä poistumaan bussista. Tämän jälkeen nainen oli alkanut "soittaa suutansa". Kuljettaja oli mennyt takaisin paikalleen soittaakseen poliisit, mutta nainen oli seurannut häntä ja heittänyt ruuat kuljettajan housuille.


FIA lanseeraa uuden kansainvälisen F3-sarjan – toimii ponnahduslautana nuorille kuljettajille MTV 15:05 16.03

Kansainvälinen autourheiluliitto FIA lanseeraa uuden kansainvälisen Formula 3 -sarjan. FIA on valinnut F1:n uuden F3-sarjan promoottoriksi. Uuden sarjan on määrä käynnistyä vuonna 2019.


"Pyhä Patrik" – winnipegiläiseltä radiokanavalta huvittava kuvamuokkaus Patrik Laineesta MTV 12:58 16.03

Winnipeg Jetsin Patrik Laineen parta on herättänyt paljon keskustelua NHL-fanien keskuudessa tällä kaudella. Radiokanava Virgin Radio Winnipeg on nyt päättänyt hyödyntää Pyhän Patrickin päivän kunniaksi markkinoinnissaan muokattua kuvaa Laineesta ja hänen parrastaan.


Imatralaisten koululaisten laskettelureissulla pelottava loppu: Bussi ilmiliekkeihin kesken matkan – osa pelastautui pakkaseen ilman takkia ja kenkiä MTV 12:00 16.03

Koululaisia kuljettamassa ollut bussi syttyi tuleen kesken matkan keskiviikkona Kuopiossa. Bussi oli kyyditsemässä koululaisia laskettelureissulta takaisin kotipaikkakunnalleen Imatralle.


Todellista sankaruutta! Bussi alkoi roihuta kesken matkan, kuljettaja evakuoi 31 lasta: ”Esimerkillistä toimintaa” iltalehti 10:56 16.03

Ilman kuskin nopeaa toimintaa tilanne olisi voinut muuttua entistäkin kauheammaksi. Ei ole väärin sanoa, että linja-auton kuljettaja Ossi Huttunen on sankari. Huttusen ajama Imatran Kyytibussien vuoro kuljetti 31:tä Mansikkalan koulun oppilasta ja kahta opettajaa takaisin Kuopioon koululaisten laskettelumatkalta Kuopion Tahkolta keskiviikkoiltana. Melko pian paluumatkan alkamisen jälkeen tapahtui jotain pelottavaa: bussi syttyi tuleen.


Mansikkalan koulun lasketteluretki katkesi vakavalla tavalla – sankarikuljettaja evakuoi lapset roihuavasta bussista iltasanomat 09:46 16.03

Lähtö bussista oli niin ripeä, että osa väestä lähti bussista ilman kenkiä ja jopa ulkovaatteita. Lasketteluvälineet jäivät bussiin.


Nainen jäi linja-auton renkaan alle Kouvolassa - loukkaantui vakavasti iltalehti 09:44 16.03

Linja-auton kuljettaja kertoo, ettei tämä ollut havainnut naista. Torstaina hieman ennen kello yhtä iltapäivällä Kouvolan Hallituskadulla rautatieaseman kohdalla suojatiellä ollut nainen jäi oikealle kääntyvän linja-auton yliajamaksi. Linja-auto oli kääntymässä bussiasemalle. Nainen oli jäänyt linja-auton takarenkaan alle ja loukkaantui vakavasti jalkoihin. Linja-auton kuljettaja kertoi, ettei hänellä ollut mitään havaintoa naisesta kääntyessään rautatieasemalle. Kuljettaja kertoi, että oli pysähtynyt ennen suojatietä antamaan tietä kahdelle jalankulkijalle, jotka tulivat vanhan poliisiaseman suunnasta.


Ex-kuskilta tiukka kuitti McLarenin herrasmiespuheisiin – "F1:ssä ei ole herrasmiehiä" MTV 09:24 16.03

Entinen F1-kuljettaja Martin Brundle on avannut sanaisen arkkunsa Twitterissä liittyen McLarenin ja Ferrarin väliseen kohuun, jossa McLaren syyttää Ferraria herrasmiessopimuksen rikkomisesta.


Näin kateelliset panettelivat Jethro Rostedtia - väittivät myyntimiehen joutuneen vankilaan iltalehti 09:13 16.03

Kiinteistökauppias kertoo IL-TV:n Sensuroimattoman Päivärinnan uusimmassa jaksossa, minkälaisia kateellisten ihmisten edesottamuksia hän on joutunut kestämään. Videolla Rostedt kertoo, minkälaista kateutta hän on joutunut kohtaamaan. - Kyllähän kaikenlaisia sanojia aina riittää. Sen kun puskista huutelevat.


Telegraph: Hermomyrkky piilotettiin vakoojan tyttären matkatavaroihin iltalehti 08:55 16.03

Tiedustelulähteet ovat kertoneet lehdelle teoriastaan, miten myrkky kuljetettiin perille. Hermomyrkky pantiin Venäjän ex-vakooja Sergei Skripalin, 66, tyttären matkalaukkuun ennen kuin hän lähti Moskovasta Britanniaan, kertoo tiedustelulähteisiin vedoten. Tiedustelulähteet ovat kertoneet lehdelle olevansa varmoja siitä, että novitshok-hermomyrkky piilotettiin Julia Skripalin, 33, matkatavaroihin. Myrkky saatettiin piilottaa esimerkiksi vaatteisiin, kosmetiikkaan tai lahjaan ja matkalaukku avattiin vasta Britannian Salisburyssa.


Patrik Laine teki NHL-ennätyksen! Täysin sairas alustus Winnipegin maaliin MTV 06:49 16.03

Winnipeg Jetsin Patrik Laine on iskenyt tehoja 14 ottelussa peräkkäin. Se on alle 20-vuotiaiden pelaajien NHL-ennätys.


Patrik Laine rikkoi NHL-ennätyksen! - mahtava harhautus pohjusti historiallisen maalin iltalehti 04:38 16.03

Jets murjoi Blackhawksia. Jos on kaksi supervireistä suomalaista rosterissa, voi antaa vaikka yhden maalin eteen. Vähän tuolta näytti Winnipeg Jetsin meno Chicago Blackhawksia vastaan.


Uutiset