Olisiko tässä ratkaisu Patrik Laineen pattitilanteeseen? – Winnipeg Jetsin veteraanipuolustajan tulevaisuus auki

MTV 11:13 22.09

NHL:n Winnipeg Jets on jäädyttänyt harjoitusleiriltä pois jääneen veteraanipuolustaja Dustin Byfuglienin sopimuksen, uutisoi TSN. Muutos voi vaikuttaa myös Patrik Laineen sopimusneuvotteluihin. 


Winnipeg Jets jäädytti kulttipuolustajansa sopimuksen – päävalmentaja salamyhkäisenä parin päivän takaisesta tapaamisesta

iltasanomat 10:02 22.09

Winnipegin pelaajapaletti on vielä monelta osin auki.


18-vuotias suomalaislupaus tekemässä jättipaukkua – Winnipegin päävalmentaja paljasti, että taistelee jopa NHL-paikasta: ”Hemmetinmoinen luistelija”

iltalehti 08:22 21.09

Ville Heinola pääsi tehopisteille St. Louis Bluesia vastaan. Winnipeg Jets kaatoi perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa pelatussa harjoitusottelussa St. Louis Bluesin. Loppulukemat merkittiin Jetsille 6–2, ja pöytäkirjaan merkattiin yksi tehopiste suomalaiselle. Puolustaja Ville Heinola saalisti syöttöpisteen Gabriel Bourquen tekemään 3–2-osumaan.


SM-liiganousukas esitteli nerokkuuttaan NHL-pelissä ja sai valmentajan kehut: "Ei ollenkaan naurettava ajatus""

MTV 07:55 21.09

Winnipeg Jetsin NHL-tulokas Ville Heinola antoi lupaavan näytteen taidoistaan harjoitusottelussa St. Louis Bluesia vastaan. 


Urheilijatähti nosti kohun - lämmitteli ennen peliä käsittämättömän kallis kello kädessään

iltalehti 23:41 19.09

Odell Beckham Junior on kellomiehiä. Cleveland Browns löi New York Jetsin 23–3 maanantai-iltana. Joku saattoi hämmästellä tulosta – mutta vielä useampi hämmästeli takuulla Odell Beckham Juniorin rannetta, jossa komeili todellinen ökykello. Beckham Juniorilla oli Business Insider -lehden mukaan lämmittelyssä ranteessaan hieman alle kahden miljoonan arvoinen Richard Mille RM56-01.


Patrik Laine pyysi anteeksi kohulausuntoja – puhui puhelimessa ketjukaverinsa kanssa

MTV 22:16 19.09

Sveitsiläisen Bernin kanssa tällä hetkellä harjoitteleva ja toistaiseksi ilman NHL-jatkosopimusta Winnipeg Jetsin kanssa oleva Patrik Laine pyysi ketjukaveri Bryan Littlelta anteeksi Iltalehdessä julkaistuja kommentteja.


Miksi Patrik Laine päätti avautua poikkeuksellisen rajusti? Lausunnoista syntyi myös virheellisiä tulkintoja: ”Sitä Laine ei ole missään vaiheessa tehnyt”

iltalehti 20:07 19.09

Pohjois-Amerikassa nuorten pelaajien suora puhe voi tulla yllätyksenä. Viime päivien ykköspuheenaihe NHL-jäiltä on ollut Patrik Laineen sopimussaaga ja lausunnot. Laine avautui Winnipeg Jetsin peluutuksesta poikkeuksellisen suorasanaisesti Iltalehden NHL-erikoislehden haastattelussa. –?Sopimusneuvotteluissa yksi asia on aina se, kenen kanssa pelaa. Tuollaisilla meriiteillä, mitä minulla on, jossain muualla pääsisin pelaamaan parhaiden kanssa, Laine laukoi.


SM-liigamestarilta värikästä tekstiä Patrik Laineen sopimuskuvioista – "Kovin on nöyrää hommaa"

MTV 19:15 19.09

Patrik Laineen ja Winnipeg Jetsin NHL-sopimusvääntö on poikinut paljon mielipiteitä. Nyt myös kokeneempien, SM-liigasta tuttujen pelaajien keskuudessa. 


Winnipeg Jetsin päävalmentaja yllätti toimittajan – piikitteli Patrik Lainetta haastattelussa

iltalehti 14:52 19.09

Paul Maurice nosti tällä kertaa Patrik Laineen kommentit esiin ihan itse. Patrik Laineen lämäsi verbaalisesti kovempaa kuin koskaan aiemmin. 110 maalia ensimmäisen kolmen NHL-kautensa aikana iskenyt suomalainen sanoi Iltalehden NHL-erikoislehdessä, että jossain toisessa joukkueessa hän pääsisi pelaamaan parhaiden kanssa. Laineen lausunnot ovat herättäneet laajaa keskustelua myös Pohjois-Amerikassa.


Kommentti: Laineen ja Winnipegin tilanteeseen lisämauste NHL:n sääntökirjasta – Jetsissä täysi kaaos

yle 14:06 19.09

Stanley Cup -haaveet ovat kaatuneet Winnipegissä nopealla tahdilla, kirjoittaa Yle Urheilun NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä.


Winnipeg Jetsin valmentajalta viiltävä piilokuitti Patrik Laineelle

MTV 13:57 19.09

Winnipeg Jetsin valmentaja Paul Maurice osoitti jälleen verbaaliset kykynsä. Hän heitti rivien välistä viestiä NHL-sopimusta odottelevalle Patrik Laineelle. 


Winnipegin valmentaja puolusti virheen tehnyttä suomalaislupausta: ”Hän oli todella hyvä”

iltalehti 08:36 19.09

Winnipeg Jets kohtasi harjoituskauden avauspelissä Minnesota Wildin. Wild oli ottelussa vahvempi maalein 4-1. Patrik Laine ei sopimustilanteensa vuoksi ole joukkueen mukana, mutta Jetsin paidassa nähtiin kolme suomalaista.


Näkökulma: Patrik Laine valitsi uhkapelitaktiikan - voiko se toimia?

iltalehti 06:05 19.09

Patrik Laineen sopimussolmuun ei ole helppoa ratkaisua, mutta Iltalehden NHL-erikoislehden haastattelusta virinnyt kohu saattaa jouduttaa asioiden etenemistä, kirjoittaa Sami Pilvinen. Patrik Laine sanoi sen suoraan Iltalehden NHL-lehden erikoishaastattelussa. Hänen mittansa alkaa olla täynnä Jets-päävalmentaja Paul Mauricen peluutukseen, jossa rooli on jäänyt pienemmäksi kuin mitä joukkueiden maalipyssyt normaalisti nauttivat. Poikkeuksellisen räväkät kommentit tuskin tulivat miehen suusta hetken mielijohteesta. Ne noudattelevat sitä linjaa, jonka hän valitsi noin kuukausi sitten Sportsnetin Chris Johnstonin tekemässä haastattelussa.


Agentti paljasti: Patrik Laineen ja Mikko Rantasen sopimusneuvotteluissa karu tilanne - ja NHL-kausi on aivan nurkan takana

iltalehti 19:52 18.09

Patrik Laineen tulevaisuus NHL-liigassa puhuttaa juuri tällä hetkellä Suomessa ja Pohjois-Amerikassa. Tamperelaistähti on yhä ilman sopimusta, vaikka kausi alkaa kahden viikon päästä. Puhetta on riittänyt varsinkin eilisen ja tämän päivän aikana, kun Laine kritisoi saamaansa roolia Winnipeg Jetsin joukkueessa. Laineen ja Winnipegin sopimusneuvottelut käyvät siis kuumia. Viime viikolla uutisoitiin, että hyökkääjä olisi kieltäytynyt hänelle tarjotusta sopimuksesta.


Sokkitieto: NHL-jätti harkitsee uransa lopettamista - tienaisi vielä 14 miljoonaa dollaria

iltalehti 17:23 18.09

TSN:n mukaan Dustin Byfuglien harkitsee uransa lopettamista. Winnipeg Jetsin konkaripuolustaja Dustin Byfuglien, 34, otti joukkueen toiminnasta henkilökohtaista lomaa, ja nyt kanadalainen TSN:n kertoo lähteisiinsä nojaten, että yhdysvaltalaispuolustaja punnitsee uransa jatkoa. TSN:n mukaan Byfuglien käy vaihtoehtojaan läpi rauhassa, eikä ole asettanut päätökselle takarajaa.


Entinen NHL-pelaaja vaahtosi Patrik Laineelle: ”Täytyisi saada selkäänsä ja kasvaa aikuiseksi”

iltalehti 16:38 18.09

Patrik Laineen kommenttien perkaaminen jatkuu Kanadassa. Ex-NHL-pelaajan mielestä toiveiden esittäminen julkisesti oli huono juttu. NHL:ssä yksi viikon isoimmista puheenaiheesta on ollut Patrik Laineen Iltalehdelle antama haastattelu, jossa suomalaishyökkääjä kritisoi peluutustaan. Laineen kommenteista on kysytty Winnipeg Jetsin kapteenilta Blake Wheeleriltä ja valmentajalta Paul Mauricelta, minkä lisäksi asiaa on perattu eri keskusteluohjelmissa.


Lähde: Winnipeg Jetsin tähtipuolustaja harkitsee uran päättämistä – käynnisti heti spekulaation Rasmus Ristolaisesta

MTV 16:14 18.09

Winnipeg Jetsin tähtipuolustaja Dustin Byfuglien pohtii tällä hetkellä uransa jatkoa, kertoo TSN:n arvostettu kiekkotoimittaja Bob McKenzie. Uutinen herätti heti spekulaatiot suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen tilanteesta.


Winnipeg Jetsin päävalmentaja otti kantaa Patrik Laineen puheisiin: ”Kukaan ei saa auton avaimia 14-vuotiaana”

iltasanomat 12:14 18.09

Paul Maurice ilmoitti ymmärtävänsä Lainetta.


Patrik Laineen valmentaja ottaa kantaa suomalaishyökkääjän arvosteluun: "Ei kukaan saa autonavaimia 14-vuotiaana"

yle 11:34 18.09

Yhä ilman sopimusta oleva Patrik Laine arvosteli peluutustaan Winnipeg Jetsissä.


Emil! havittelee koalitio­hallitusta – Kortteelle valtavasti voittoputki, mihin yltävät

Hot topics