Brasiliassa on varmistunut jo yli 25 000 koronakuolemaa

iltasanomat 03:11 28.05

Brasiliassa kuolee nyt yli tuhat ihmistä vuorokaudessa koronavirukseen.


Horoskooppi

iltalehti 02:00 28.05

OINAS 21.3.–19.4. Joudut käyttämään toden teolla suostuttelutaitojasi saadaksesi vietyä jotain tärkeää asiaa eteenpäin. Se kannattaa, sillä lopputulos ylittää villeimmätkin odotuksesi. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Olet perso nautinnoille ja taipuvainen itsesi ja muiden ylenpalttiseen hemmotteluun, mikä on toki ihanaa. Liika on kuitenkin liikaa, ja jokin raja olisi hyvä säilyttää.


Valkoisen talon mukaan Trump allekirjoittaa pian presidentin asetuksen sosiaalisen median yhtiöistä, mutta mikä on presidentin asetus?

yle 01:39 28.05

Trump on uhannut sosiaalisen median yrityksiä voimakkaalla sääntelyllä tai jopa sulkemisella


Valkoinen talo: Trump allekirjoittaa pian presidentin asetuksen sosiaalisen median yhtiöistä, mutta mikä on presidentin asetus?

yle 01:39 28.05

Trump on uhannut sosiaalisen median yrityksiä voimakkaalla sääntelyllä tai jopa sulkemisella


Valkoinen talo: Trump allekirjoittaa pian presidentin asetuksen sosiaalisen median yhtiöistä

yle 01:39 28.05

Trump un uhannut sosiaalisen median yrityksiä voimakkaalla sääntelyllä tai jopa sulkemisella


Tubettaja veti 100 leukaa päivässä – video: kuukauden kuurilla näkyviä tuloksia

iltalehti 22:55 27.05

Tubettaja kokeili hurjaa haastetta ja huomasi jo kuukauden jälkeen muutoksia kehossaan. Tubettaja Brandon William kokeili hurjaa haastetta, sillä hän veti kuukauden ajan sata leukaa päivässä. Tarkoituksena oli nähdä, miten keho muuttuu kuukauden aikana. Videon voit katsoa tästä. Tulokset olivat silmiinpistäviä. Williamin selkä ja käsivarret näyttävät huomattavasti aiempaa lihaksikkaammilta.


Peter Andre haluaa viidennen lapsen heti – ei vaihda enää 50-vuotiaana vaippoja

stara 22:40 27.05

Poptähti Peter Andre nousi 90-luvulla julkisuuteen hänen musiikkiuransa lähtiessä kunnolla


Viihdelehti Stara.fi

stara 22:40 27.05

Poptähti Peter Andre nousi 90-luvulla julkisuuteen hänen musiikkiuransa lähtiessä kunnolla


Kansainvälinen autoliitto vahvisti F1-tallien ensi vuoden budjettikaton – laskua lähes 30 miljoonaa euroa

yle 22:36 27.05

MM-sarjan formula 1 -tallien budjettikatto kautta kohti laskee ensi vuonna 30 miljoonaa dollaria eli runsaat 27 miljoonaa euroa.


Zlatan Ibrahimovic käänsi jälleen päitä – kuva: kruisaili Terminaattorista tutulla menopelillä

iltalehti 22:21 27.05

Zlatan Ibrahimovic esitteli jälleen ajoneuvokokoelmaansa. Zlatan Ibrahimovic käänsi muutama viikko sitten katseita ajellessaan Tukholman kaduilla Ferrari Monza SP2 -autollaan. Tiistaina Ruotsin supertähti keräsi huomiota osakseen puolestaan Milanossa, kun alla oli valkokankaalta tuttu Harley-Davidson Fatboy. Zlatan julkaisi Instagram-tilillään ja tarinoissa useita kuvia, joissa hän kruisailee tyylikkäällä moottoripyörällä joukkuekaveri Hakan Çalhano?lun kanssa.


F1-sarjan uudistukset vahvistettiin – kulukatto putoaa rajusti, tuore muutos suosii pikkutalleja

iltalehti 22:17 27.05

FIA hyväksyi keskiviikkona uudet sääntöehdotukset. Kansainvälinen autoliitto FIA hyväksyi keskiviikkona F1-sarjan uuden budjettikaton ja aerodynamiikkaan liittyvät säännöt. Tallit olivat aikaisemmin sopineet budjettikaton olevan ensi vuonna 175 miljoonaa dollaria. Budjettikattoa kuitenkin laskettiin 145 miljoonaan dollariin eli noin 132 miljoonaan euroon.


Perustuslakivaliokunnan varapuheenjohtaja Häkkänen: Hallituksen otettava huomioon alueiden erilainen tautitilanne ravintoloita avattaessa

yle 22:05 27.05

Häkkäsen mukaan koko maan kattavat rajoitukset olivat tarpeen vain maaliskuussa, kun koronaepidemia oli tulossa Suomeen. 


F1:n iso uudistuspaketti sai sinetin – kulukatto laskee lähes 120 miljoonaan

MTV 22:01 27.05

Formuloiden kattojärjestö, kansainvälinen autoliitto FIA on hyväksynyt F1-sarjan uudistuspaketin tämän päivän kokouksessaan. Mukana on sääntöuudistuksia ja rajoituksia tuleville kausille sekä sarjaan tuotavan kulukaton lopulliset lukemat.


TIS: Vallun ja Emilian viimeinen iltanuotio oli liki farssi – ”Voit tulla hakemaan vaateboksisi”

iltalehti 22:00 27.05

Vallu ja Emilia eivät päässeet yksimielisyyteen edes mustien rintaliivien omistajasta. Tällä kaudella Temptation Island Suomessa katsotaan poikkeuksellisesti videoita myös viimeisellä iltanuotiolla ennen kumppanin tapaamista. Vaiheikkaan TIS-reissun läpikäynyt Emilia näki pikakelauksen duracell-pupumaisesta poikaystävästään, joka juhli täpöillä, juoksi kelteisillään allasta ympäri ja lääpiskeli sinkkunaisia.


Muilta seksologeilta kovia syytöksiä Osmo Kontulan käytöksestä – Kontula kiistää: ”Lokakampanja minua kohtaan”

iltasanomat 21:45 27.05

Suomen Seksologinen Seura julkaisi avoimen kirjeen, jossa se kertoo Osmo Kontulan syrjivästä käytöksestä ja valehtelemisesta. Kontula erotettiin yhdistyksestä viime vuoden lopulla.


Elon Musk voi joutua muuttamaan X Æ A-XII -poikansa nimen jo toista kertaa – ”Ei yksinkertaisesti hyväksytä”

iltasanomat 21:31 27.05

Elon Muskin vastasyntyneen pojan nimi muutettiin, mutta uusi nimi ei sekään ole lainmukainen.


Ampumahiihtoliitto menetti neljännesmiljoonan kummallisen sekoilun jälkeen – sotku päätyi hallinto-oikeuteen: ”Nämä lausunnot loukkasivat”

iltalehti 21:26 27.05

Suomen Ampumahiihtoliitto meni hallinto-oikeuteen, kun valtionavustushakemusta ei käsitelty. Oikeudessa tuli takkiin. Suomen ampumahiihtoliitto sai keskiviikkona huonoja uutisia, kun Helsingin hallinto-oikeus ilmoitti hylänneensä liiton tekemän valituksen. Tapauksessa kyse on vuoden 2018 valtionavustuksen hakemisesta. Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) mukaan ampumahiihtoliitto jätti hakemuksen myöhässä. Määräaika oli 17. marraskuuta 2017. OKM jätti hakemuksen käsittelemättä kokonaan.


Venäjänvinttikoira hämmästyttää – maailman pisin kuono?

stara 21:20 27.05

Eris-nimisellä koiralla on jotain millä nuuhkia. Venäjänvinttikoira on huikean pituinen


Koronakriisi sai työttömyyden rajuun nousuun Helsingissä – 7 000 uutta työtöntä parissa kuukaudessa

yle 21:12 27.05

Täysiaikaisesti lomautettuja on jopa 25 000. Palvelualan ahdinko näkyy.


Hot topics