Tuleekö Banksille "bänksit"? Liitto käsittelee alisuorittaneen maajoukkueen päävalmentajan pestiä

MTV 14:26 22.09

Joel Banksin jatko lentopallomaajoukkueen päävalmentajana ratkeaa mahdollisesti jo alkavalla viikolla. Lentopalloliitolla on mahdollisuus purkaa Banksin sopimus EM-kisojen jälkeen.


Asiantuntija antaa kritisoidulle brittiluotsille puhtaat paperit ja haluaa hänen jatkavan pestissään: ”Banksin tehtävä oli toivoton, virheen teki Lentopalloliitto"

yle 13:35 22.09

Suomen lentopallomiehet pelasivat EM-kisoissa hyvin ja omalla tasollaan, kertoo Yle Urheilun asiantuntija Timo Hoivala. Hän haluaa, että Suomen päävalmentaja Joel Banks jatkaa tehtävässään.


Asiantuntija antaa kritisoidulle brittiluotsille puhtaat paperit ja haluaa hänen jatkavan pestissään: ”Banksin tehtävä oli toivoton, virheen teki lentopalloliitto"

yle 13:35 22.09

Suomen lentopallomiehet pelasivat EM-kisoissa hyvin ja omalla tasollaan, kertoo Yle Urheilun asiantuntija Timo Hoivala. Hän haluaa, että Suomen päävalmentaja Joel Banks jatkaa tehtävässään.


Päivän ravivihje: Toto4, Seinäjoki 22.9.

iltalehti 11:31 22.09

Sunnuntain Toto4 ravataan Seinäjoella. Toto4-vihjerivi, Seinäjoki 22.9. klo 16. Toto4-1: 6,10


Kommentti: Lentopallomiesten minimitavoite täyttyi pettymysten kesän jälkeen – heitetäänkö päävalmentaja Banks silti ulos EM-kotikisaprojektista?

yle 08:02 22.09

Miesten lentopallomaajoukkueen pelit EM-kisoissa päättyivät neljännesvälierätappioon Ranskalle. Liitolla olisi mahdollisuus purkaa brittikoutsi Joel Banksin sopimus, mutta aikooko se tehdä sen? Vastaus riippuu Tommi Tiilikaisesta, kirjoittaa Yle Urheilun Manu Myllyaho.


Lentismaajoukkueen brittivalmentaja aikoo vielä miettiä jatkopestiään, mutta liiton urheilupomo paljastaa tilanteen: "Ilman muuta hän on halukas jatkamaan"

yle 22:33 21.09

Suomen konkaripelaajat liputtavat brittivalmentaja Joel Banksin jatkon puolesta.


SPV järjesti maalijuhlat Seinäjoella, molemmat sarjanousijat joutuivat pettymään

yle 21:35 21.09

Miesten salibandyliiga käynnistyi lauantaina kuudella ottelulla.


Huippukauden pelannut Aino-Kaisa Mantere jatkaa Seinäjoella

yle 20:01 20.09

Mantere solmi kaksivuotisen sopimuksen Maila-Jussien kanssa.


Yksi loukkaantui vakavasti pikkubussin ulosajossa Suonenjoella

iltasanomat 07:44 20.09

Pikkubussi ajautui ojaan ja pyöri katon kautta ympäri valtatie 9:llä.


Aamuliikenteessä useita onnettomuuksia eri puolilla Suomea – poliisi kehottaa varovaisuuteen, sillä tiet voivat olla liukkaita

yle 07:19 20.09

9-tiellä Suonenjoella pikkubussi suistui tieltä ja yksi kyydissä olleista loukkaantui pelastuslaitoksen mukaan vakavasti.


Itä-Suomen aamuliikenteessä useita onnettomuuksia, yksi vakavasti loukkaantunut – poliisi kehottaa varovaisuuteen, sillä tiet voivat olla liukkaita

yle 07:19 20.09

9-tiellä Suonenjoella pikkubussi suistui tieltä ja yksi kyydissä olleista loukkaantui pelastuslaitoksen mukaan vakavasti.


Suomen EM-joukkueen tylysti arvosteltu brittivalmentaja nousi kanveesista viime hetkellä – näin hän kuittaa kriitikoilleen

iltasanomat 15:50 19.09

Joel Banks yrittää lauantaina temppua, joka on hänen kolmelle edeltäjälleen osoittautunut liian vaativaksi.


Neljä ihmistä loukkaantui kahden auton nokkakolarissa Kalajoella

yle 11:16 19.09

Kaksi loukkaantui vakavasti.


Viisi loukkaantui kolarissa Kalajoella

yle 11:16 19.09

Kaksi loukkaantui vakavasti.


Viisi ihmistä loukkaantui nokkakolarissa Kalajoella

iltasanomat 11:06 19.09

Kalajoentie on tällä hetkellä poikki.


Kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti nokkakolarissa Kalajoella

iltasanomat 11:06 19.09

Kalajoentie on tällä hetkellä poikki.


Maailman parhaalla pelaajalla on erikoinen kuvio: matkustaa viikoittain Helsingistä Seinäjoelle harjoituksiin ja peleihin – ”Toinen reissu voi kestää kolme päivää”

iltalehti 10:40 19.09

Eero Kososen viime kauteen mahtui MM-kulta, SM-pronssi ja lukuisia junamatkoja. Seuraavana Seinäjoki. Nästa Seinäjoki. Tuota kuulutusta Eero Kosonen saa kuunnella jälleen useaan otteeseen syksyn, talven ja kevään aikana.


Päävalmentaja Banks antaa lentismiesten nauttia massiivisesta voitosta hetken – "Tämä on palkinto tälle joukkueelle kovasta työstä"

yle 08:14 19.09

Miesten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Joel Banks oli tyytyväinen siihen, miten pelaajat pystyivät pelaamaan pakkovoiton tuoman paineen alla.


Omakotitalo palaa Ilmajoella

iltasanomat 20:04 18.09

Omakotitalon tulipalo riehuu Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla.


AHLään Lasse Kukkonen kertoo Merimaa Juhani Merimaan Ruotsalainen odottaa itseltään setämiehet –

Hot topics