Ilkka: Poliisi tutkii kaupan ryöstöä Seinäjoella iltalehti 21:58 21.08

Ilkan mukaan poliisilla on rikospaikkatutkinta käynnissä kaupalla. Seinäjoella Pohjan kaupunginosassa oli maanantai-iltana suuri poliisioperaatio, kertoo sanomalehti . mukaan poliisi tutkii Aulin kaupan ryöstöä. Kauppa on eristetty poliisin nauhoilla ja poliisilla on rikospaikkatutkinta käynnissä.


Silminnäkijät: Seinäjoella iso poliisioperaatio – mukana koirapartioita iltasanomat 21:22 21.08

Poliisi on eristänyt Seinäjoella Pohjan kaupunginosassa sijaitsevan kaupan nauhalla.


Lännen Media: Finedu esittää, että Fennovoiman ydinvoimalan rakentajien olisi annettava näyttö osaamisestaan iltalehti 04:59 21.08

Osaamispuutteet voisi paikata esimerkiksi täsmäkoulutuksella. Rakennusalan koulutuksen kehittämissäätiö Finedu esittää, että kaikkien Fennovoiman ydinvoimalan rakentamiseen osallistuvien tuhansien työntekijöiden olisi annettava näyttö osaamisestaan, jotta Pyhäjoella vältyttäisiin Olkiluodon ongelmilta. Asiasta kertoo Lännen Media. Työnäytteillä varmistettaisiin, että työn jälki on ammattimaista ja täyttää ydinvoimalaitoksen vaatimustason. Osaamispuutteet voisi paikata esimerkiksi täsmäkoulutuksella.


FC Lahden hurja putki katkesi SJK:n käsittelyssä iltasanomat 20:51 19.08

Lahtelaisten 15 ottelun mittainen tappioton putki katkesi Seinäjoella.


Kaatosade ja salamointi häiritsivät - Bayern kylvetti Leverkusenia iltalehti 23:43 18.08

Bayern München avasi bundesliigakauden myrskyisällä 3-1-voitolla Bayer Leverkusenista. Bayern München pyöritteli Leverkusenista helpon 3-1-avausvoiton. Myrskysää häiritsi ottelua. Tauko venyi puoleen tuntiin. Leverkusenin Joel Pohjanpalo ei päässyt kentälle. Kaatosateen ja salamoinnin vuoksi ottelun tauko venähti puoleen tuntiin.


Joel Pohjanpalo kertoo, millainen on Leverkusenin vieraspelimatka: "Ikinä ei ennen pelipäivää kerrota avausta" iltalehti 17:01 18.08

Bayern München ja Bayer Leverkusen kohtaavat tänä iltana bundesliigakauden avausottelussa. Joel Pohjanpalo saanee tänä iltana tilaisuutensa Bayern Müncheniä vastaan. Pohjanpalo kertoo Leverkusenin vierasottelukulttuurista. Lähes joka otteluun lennetään omalla koneella. Pelaajat eivät enää jaa huoneita. Leverkusenin Joel Pohjanpalo kertoo, millainen on joukkueen ohjelma matkapeleissä.


Nainen löytyi kuolleena asunnosta, mies menehtyi matkalla sairaalaan - poliisi ei epäile enää rikosta iltalehti 15:20 18.08

Nainen löytyi asunnosta kuolleena, mies kuoli matkalla sairaalaan. Lieksan Jongunjoella kuun alkupuolella menehtyneen pariskunnan tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta. 37-vuotias nainen löydettiin kuolleena yksityisasunnosta poliisin saatua asiasta ilmoituksen pariskunnan lähipiiriin kuuluvalta henkilöltä. Mieshenkilö oli poliisin saapuessa eloton, mutta häntä ei pystytty puhuttamaan. 43-vuotias mies menehtyi matkalla sairaalaan.


Kristillisdemokraattien johdossa jatkaa Sari Essayah iltalehti 14:54 18.08

Asiasta päätti kristillisdemokraattien puoluekokous tänään Seinäjoella. Essayahin jatko oli odotettu, eikä istuvalla puheenjohtajalla ei ollut vastaehdokkaita. Puoluekokouksessa ei kuultu tästä syystä edes kannatuspuheenvuoroja. Essayah on johtanut kristillisdemokraatteja kaksi vuotta. Kaudet kestävät kaksi vuotta.


Essayah jatkaa kristillisdemokraattien johdossa iltasanomat 14:38 18.08

Kristillisdemokraattien puheenjohtajana jatkaa odotetusti Sari Essayah. Asiasta päätti kristillisdemokraattien puoluekokous tänään Seinäjoella.


Joel Pohjanpalo on kuuma pelaaja siirtomarkkinoilla - "Yli puolet Bundesliigasta oli kysellyt, voiko ostaa tai lainata" iltalehti 14:13 18.08

Leverkusenin Joel Pohjanpalolla on ollut kysyntää tänä kesänä. Leverkusenin Joel Pohjanpalon kausi alkaa tänä iltana Bayern Münchenin vieraana. Pohjanpalon viime kauden tehot on huomattu. Hänellä riittää kysyntää. Vastuuta on luvassa enemmän kuin viime kaudella. Viime kauden tehot puhuvat puolestaan: kuusi liigamaalia 11 ottelussa, joista Pohjanpalo aloitti vain yhden.


Seikkailusankari Saarenpää suunnisti intohimon perässä Norjasta Seinäjoelle jatkoaika.com 12:00 18.08

Aina mielenkiintoisen uran ei tarvitse kattaa 20 Liiga- tai NHL-kautta. Hyvin erilaisia ja erikoisia kokemuksia voi löytää myös pelaamalla alemmilla sarjatasoilla. S-kiekon uusi päävalmentaja Janne Saarenpää on ehtinyt 34 ikävuoteen mennessä näkemään paljon maailmankolkkia alempia sarjatasoja kiertäen.


Pesäpallohistoriaa! Superpesiksen runkosarjavoitto ensi kertaa Joensuuhun iltalehti 22:30 17.08

Joensuun Maila juhlii seurahistoriansa ensimmäistä Superpesiksen runkosarjan voittoa. Kun Vimpelin Veto ei pystynyt Sotkamossa parempaan suoritukseen, riitti JoMalle piikkipaikkaan kahden pisteen arvoinen vierasvoitto Seinäjoelta. Jymy-Jussit nöyrtyi JoMalle lukemin 0-1 (3-5, 5-5). - Parista edellisestä tappiopelistä oli saatu oma rytmi kohdalleen. Toiselle jaksolle oli vara tehdä pieniä varotoimenpiteitäkin (Lauri Kivisen siirto jokeriosastolle ja Jonne Kemppaisen jättö kotimaisemiin), kommentoi JoMan pelinjohtajana toista kautta toimiva Petri Pennanen.


Kuva: Ami löysi Lemmenjoelta suurimman kultahipun vuosikausiin – tämän verran sillä voisi rikastua iltasanomat 06:19 16.08

Kansallispuistosta löytynyt valtava kultahippu sai satavuotiasta Suomea kunnioittavan nimen.


All-Stars tapahtuma jälleen Kalajoella jatkoaika.com 17:43 12.08

Jussi Jokinen ja JHT järjestivät jälleen mukavan kiekkotapahtuman Kalajoella. Hyväntekeväisyystapahtumassa Jokisen joukkueessa viilettivät muun muassa Sebastian Aho, Jesse Puljujärvi ja Joni Pitkänen.


HJK nöyryytti SJK:ta jälleen tennislukemin – katso huippuhetket iltasanomat 22:30 10.08

HJK iski viisi maalia 21 minuutissa ja haki Seinäjoelta tylyn 6–0-voiton.


Kolmen maalin Kiviranta on kasvanut kokoa ja korkoa jatkoaika.com 07:00 10.08

Joel Kiviranta on kasvanut kolme kautta vaasalaisessa kiekkokoulussa. Mies on kehittynyt vuosi vuodelta valmiimmaksi pelaajaksi. Kesäkauden ohjelmassa on ollut fysiikan kehittäminen.


Heinon Tukun perustaja myi kotinsa irtaimiston, jotta pystyi jatkamaan liiketoimintaa – nyt yli 100-vuotias perheyritys palvelee Hangosta Utsjoelle hs 02:00 08.08


Poliisi Lieksan taposta: Asunnolla käynyt lähiomainen löysi pariskunnan - "lähiomaisille raskas tapaus" iltalehti 13:26 06.08

Poliisin mukaan pariskunta oli asunnossa kahdestaan tapahtuma-aikaan. Hätäkeskusilmoituksen teki asunnossa käynyt toisen uhrin lähipiiriin kuulunut henkilö. Poliisipartiot löysivät lauantai-iltana Lieksan Jongunjoella sijaitsevasta asunnosta kuolleen 37-vuotiaan naisen, sekä vielä tuossa vaiheessa elossa olleen 43-vuotiaan miehen. Ensihoitohenkilöstö antoi miehelle ensiapua, mutta mies menehtyi yön aikana matkalla Pohjois-Karjalan keskussairaalaan.


Tällaista on venäläisellä Rosatomin kesäleirillä Kalajoella – Leirin johto kiistää ydinvoima­propagandan ja sanoo, että vaikutteita on haettu suomalaisesta koulujärjestelmästä hs 09:03 06.08


Uutiset