Ilosaarirock kiinnitti megatähden – The White Stripesin nokkamiehenä pinnalle noussut Jack White saapuu Suomeen mtv 10:24 18.01

Kolmannen sooloalbuminsa maaliskuussa julkaiseva rocktähti Jack White saapuu ensimmäistä kertaa soolourallaan Suomeen. White esiintyy Joensuun Ilosaarirockissa.


Pariskunta pelasti Pielisjokeen pudonneen nuorukaisen Joensuussa iltalehti 20:51 15.01

Jäihin pudonnut päätyi sairaalaan hoidettavaksi. Nuorehko mieshenkilö meni tuntemattomasta syystä Pielisjoen jäälle ja putosi avoveteen Joensuussa Ylisoutajan sillan läheisyydessä, kertoo Joensuun pelastuslaitos. Lähistöllä sattumalta iltakävelyllä ollut pariskunta havaitsi veden varassa olleen miehen, ja soitti hätäkeskukseen.


KTP putosi jo puoliväliin mennessä – Kataja otti Korisliigassa helpon voiton iltasanomat 00:09 13.01

Joensuun Kataja paranteli asemiaan miesten Korisliigan tasaisessa keskiryhmässä, kun se otti helpon kotivoiton KTP:stä pistein 96–70 (42–24).


Junan alle jäänyt hirvi pysäytti junaliikenteen Lappeenrannan ja Joensuun välillä MTV 20:25 09.01

Hirvi on jäänyt junan alle Rautjärvellä Etelä-Karjalassa, ja juna on joutunut pysäyttämään matkantekonsa.


Ravivihje: Toto5 Joensuu 9.1.2018 iltasanomat 11:39 09.01

Tähen Toivomus tähdittää Joensuun Toto5-peliä. Huippukyvykäs ori ei kuitenkaan käy varmaksi suoraan tauolta.


Ravivihje: Toto4 Joensuu 9.1.2018 iltasanomat 11:39 09.01

Tähen Toivomus tähdittää Joensuun Toto4-peliä. Huippukyvykäs ori ei kuitenkaan käy varmaksi suoraan tauolta.


Mies kieltäytyi poistumasta taksijonosta, tuntematon löi kasvoihin - Poliisi pyytää vihjeitä 185-senttisestä miehestä iltalehti 15:34 06.01

Poliisin mukaan uhri kaatui maahan lyönnin seurauksena Joensuussa. Epäiltyä ei ole vielä tavoitettu. Miestä lyötiin kasvoihin taksijonossa lauantaina hieman ennen aamuneljää Joensuun Niskakadulla. Poliisin mukaan tuntematon mies oli pyytänyt uhria poistumaan taksijonosta, mistä uhri kieltäytyi. - Toinen osapuoli oli lyönyt häntä tämän jälkeen kerran kasvoihin sillä seurauksella, että uhri kaatui maahan, Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessa.


Kolme autoa hinauskuntoon hirvikolarissa Kontiolahdella - hirvi kuoli, ihmiset selvisivät vammoitta iltalehti 10:05 05.01

Torstaina kello 17 aikaan Kontiolahden Romppalassa tapahtuneessa hirvikolarissa oli onni matkassa. Kajaanintien ja Kivisuontien risteyksen kohdalla tapahtui torstaina hirvikolari, jossa oli osallisina kolme henkilöautoa. Oululainen mies oli ajanut henkilöautolla Kajaanintietä Joensuun suuntaan, kun tien vasemmalta puolelta oli tullut tielle päin kaksi hirveä, joista toinen oli kääntynyt takaisin tulosuuntaansa ja toinen oli tullut tielle.


Mies ajeli hiihtoladulla huumeiden vaikutuksen alaisena - matka päättyi lumipenkkaan iltalehti 10:23 02.01

Sekavan oloista miestä epäillään lisäksi väärän henkilötiedon antamisesta. 30-vuotias mies ajoi autolla Joensuun Kanervalassa Kaislakadun päästä lähtevää hiihtolatua pitkin ja lopulta ladulta penkkaan tiistaiaamuna klo 6.25. Sekavan oloisen miehen epäillään olleen huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Matkan tyssäämisen jälkeen hän oli yrittänyt saada henkilöautoa pois penkasta vetoliinojen avulla. Poliisin puhallustestissä mies puhalsi nolla promillea, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti osoitti positiivista tulosta kahdelle huumaavalle aineelle.


Asuntoauto putosi junaradalle Joensuussa - junaliikenne katkesi iltalehti 15:12 24.12

Joensuun Uimaharjun juna-asemalla asuntoauto putosi raiteille. Joensuussa Uimaharjun juna-asemalla putosi asuntoauto asemalaiturilta junaradalle. Pelastuslaitoksen mukaan mies ajoi asemalaiturilla vahingossa liian reunaan, joten asunto-auto putosi ja kaatui kiskoille kyljelleen. Auton kuljettaja ei loukkaantunut. Myöskään rataan ei tullut vaurioita. Asuntoauto sen sijaan vaurioitui jonkin verran. Enon paloaseman ja Uimaharjun tehdaspalokunnan yksiköt menivät paikalle ja vinssasivat asuntoauton takaisin laiturille.


Hirvi jäi tavarajunan alle Imatran ja Simpeleen välillä – Joensuun juna myöhästyi reilusti iltasanomat 20:07 22.12

Junaliikenne Imatran ja Simpeleen välillä keskeytyi torstai-iltana.


Hirvi jäi tavarajunan alle Imatran ja Simpeleen välillä – Joensuun junat myöhästyvät reilusti iltasanomat 19:40 22.12

Junaliikenne Imatran ja Simpeleen välillä on toistaiseksi keskeytetty.


Joulun aluspäivien ajokelistä varoiteltiin: Pellin rytinä alkoi jo, eikä loukkaantumisilta vältytty iltalehti 17:51 22.12

Erityisesti aatonaatolle ennustetaan onnettomuusaltista ajokeliä. Perjantaina liikenneonnettomuuksia on sattunut ainakin Helsingissä, Joensuussa ja Mikkelissä. Tiet ovat paikoin maata hyvin liukkaat. Pelastuslaitoksen mukaan lumisella, jäisellä ja liukkaalla tienpinnalla oli mahdollisesti osuutta asiaan, kun Joensuun Utrassa Koillisväylällä matkalla Jukolankadun suuntaan henkilöauto törmäsi valaisinpylvääseen perjantaina kello 11.17. Auto lähti vasemmalle kaartuvassa mutkassa heittelehtimään ja pyörimään ajautuen lopulta päin pylvästä. Henkilöautoa ajanut nainen vietiin ambulanssilla keskussairaalaan hoidettavaksi.


Synkkä torstai! Jokerit menetti jo toisen avainhyökkääjän kesken pelin MTV 20:28 21.12

Jokereilla torstain ottelu Avtomobilist Jekateringburgia vastaan on tuottanut kovia huolia. Jesse Joensuun lisäksi myös Peter Regin tippui narrilauman vahvuudesta kesken taiston.


Poliisi: Epäily 15-vuotiaan törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä Joensuussa syyteharkintaan iltasanomat 09:55 21.12

Joensuun poliisi on tutkinut huhtikuusta 2017 alkaen epäiltyä törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttö tapausta.


Poliisilla uutta tietoa 12 vuoden takaisesta katoamistapauksesta - pyytää nyt vihjeitä vuonna 2005 kadonneesta Jari Pesosesta iltalehti 13:40 19.12

Keskusrikospoliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä yli 12 vuoden takaisesta katoamisesta. Poliisi tutkii tapausta epäiltynä henkirikoksena. Jari Pesonen oli kadotessaan 27-vuotias. Pesonen lähti elokuun 18. ja 19. välisenä yönä vuonna 2005 autoseurueessa Ilomantsin keskustan Ravintola Montusta Joensuuhun. Pesosen on epäilty jääneen autosta yöllä Joensuun keskustassa, eikä hänestä ole sen jälkeen saatu mitään havaintoja.


Poliisilla uutta tietoa 12 vuoden takaisessa katoamistapauksesta - pyytää nyt vihjeitä vuonna 2005 kadonneesta Jari Pesosesta iltalehti 13:40 19.12

Keskusrikospoliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä yli 12 vuoden takaisesta katoamistapauksesta. Jari Pesonen oli kadotessaan 27-vuotias. Pesonen lähti elokuun 18. ja 19. välisenä yönä vuonna 2005 autoseurueessa Ilomantsin keskustan Ravintola Montusta Joensuuhun. Pesosen on epäilty jääneen autosta yöllä Joensuun keskustassa, eikä hänestä ole sen jälkeen saatu mitään havaintoja.


73-vuotiaan naisen auto jäi junan alle Kiteellä - oli soittamassa apua, kun veturi jyräsi iltalehti 18:40 16.12

Onnettomuus tapahtui Kiteen Kesälahden asemalla. Kukaan ei loukkaantunut. Kesälahtelaisnainen oli asioinut Kesälahden rautatieasemalla ja autoa kääntäessään ajautunut kiskojen päälle jääden kiinni kiskojen syvennykseen. Nainen oli poistunut asemarakennukseen soittaakseen apua paikalle, mutta tällöin Joensuun suunnasta tullut siirtoajossa ollut veturi törmäsi noin 100 kilometrin tuntinopeudella kiskojen päällä olleen auton oikeaan kylkeen.


Nainen ajoi ojaan ja puhalsi 3,25 promillea, traktorilla auttamaan körötellyt mies 1,15 - molemmat poliisin haaviin iltalehti 17:31 16.12

Joensuussa jäi kiinni kaksi epäiltyä rattijuoppoa kerralla. Itä-Suomen poliisi tiedottaa tapauksesta, jossa kaksi henkilöä kärysi ratista yhdellä kertaa. Joensuulainen 53-vuotias nainen ajoi henkilöautolla ojaan Joensuun Kiihtelysvaarassa perjantaina noin kello 22. Hän puhalsi alkometriin 3,25 promillea, joka on reippaasti jopa törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävä lukema.


Poliisi: Rattijuoppo auttoi toista rattijuoppoa Joensuussa MTV 16:21 16.12

Joensuulainen 53 -vuotias nainen ajoi henkilöautolla ojaan Joensuun Kiihtelysvaarassa myöhään eilen, Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan.


Uutiset