Muistisairas nainen katosi Rautavaaralla - löytyi aamuyöllä kylmettyneenä metsästä iltalehti 05:47 12.11

Naisen paikansi maastosta etsintöihin osallistunut Rajavartiolaitoksen helikopteri. Muistisairas nainen katosi Rautavaaralla lauantaina iltapäivällä. Viranomaisjohtoiset etsinnät alkoivat kello 17 jälkeen. Etsintöihin osallistui poliisin koirapartioita Joensuusta, Iisalmesta, Kuopiosta, Varkaudesta ja Savonlinnasta. Apuun tuli myös lukuisia paikkakunnan asukkaita.


Hävityn vedonlyönnin hurja seuraus: suosikkiselostaja joutui pyöräilemään lähes tuhat kilometriä! iltalehti 14:30 21.10

Lauri Hyvönen on tunnettu hurjasta työmäärästään - ja nyt myös hurjasta pyörämatkastaan. Raviselostaja Lauri Hyvönen on viime aikoina ollut valtakunnan uutisissa, kun hävitty veto sai miehen pyöräilemään lähes tuhat kilometriä Joensuusta Uumajaan. Veto lähti liikkeelle siitä, että ravivalmentaja Mika Haapakangas muutti vuonna 2014 Ruotsiin ja Umåkerin ratavalmentajaksi. Tuolloin Hyvönen lupasi, että jos Haapakangas voittaa radan valmentajaliigan kahden vuoden sisällä, selostaja pyöräilee Joensuusta Uumajaan.


SaPKo kampesi väkisin voiton Joensuusta - "Pistettiin hyökkääjät ahtaalle" jatkoaika.com 22:07 20.10

Viidellä puolustajalla Jokipoikia vastaan pelannut SaPKo haki vierasvoiton Joensuusta maalein 3?2. Kotijoukkue Jokipojat karkasi ottelussa jo kahden maalin johtoon, mutta pässipaidat nousivat voittoon kolmella perättäisellä maalilla.


Uutiset