Jukolan viestiin osallistuneet britit tekivät rajarikoksen - seikkailivat oluttölkkien kanssa Venäjällä iltalehti 11:42 19.06

Joukko brittisuunnistajia seikkaili luvattomasti Suomen ja Venäjän välisellä rajalla sunnuntaina. Jukolan viestistä Joensuusta palaamassa ollut neljän miehen seurue poikkesi Etelä-Karjalasta itänaapurin puolelle. Kaakkois-Suomen rajavartioston mukaan seurue oli jättänyt autonsa parkkiin ja kulkenut jalan ensin rajavyöhykkeelle ja siitä Venäjän puolelle.


Robin ja 20 000 laulajaa avaa tänään Suomen kesän – katso suora lähetys Joensuusta klo 18 yle 14:30 02.06

6500 koululaista eri puolilta Suomea tulevat Joensuuhun, jossa julistetaan Suomen suvi avaus.


Robin ja 20 000 laulajaa avaa tänään Suomen kesän – katso suora lähetys Joensuusta yle 14:30 02.06

6500 koululaista eri puolilta Suomea tulevat Joensuuhun, jossa julistetaan Suomen suvi avaus.


Sunnuntaisuomalainen: Kannattavuuskriisi uhkaa jopa isojen kaupunkien välisiä bussiyhteyksiä iltalehti 05:04 07.05

Bussiyhtiöiden reittejä lakkautetaan nyt nopeaan tahtiin. Bussiyhtiöiden kannattavuusongelmat uhkaavat nyt jopa maakuntakeskusten välisiä yhteyksiä. Asiasta kertovan Sunnuntaisuomalaisen mukaan bussiyhtiöiden reittejä lakkautetaan nyt nopeaan tahtiin. Sunnuntaisuomalaisen mukaan esimerkiksi Savonlinja lakkauttaa Joensuusta Lappeenrannan kautta Helsinkiin kulkevat vuoronsa kannattamattomina.


Wileniukselle jatkosopimus TUTOon - Helanto siirtyy Joensuusta Turkuun jatkoaika.com 16:35 05.05

TUTO on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen hyökkääjä Tomi Wileniuksen kanssa. Joukkue sai myös uutta verta riveihinsä, kun puolustaja Antti Helanto liittyi ryhmään.


Uutiset