Muistatko vielä tiibetinmastiffin, joka paljastui karhuksi? Tässä neljä muuta ikimuistoista tapausta, joissa karvainen kaveri oli jotain aivan muuta kuin odotettiin MTV 05:47 17.09

"Ei ole koiraa karvoihin katsominen" kuuluu sananlasku, mutta joissain tapauksissa olisi erityinen syy tehdä niin. Listasimme neljä tapausta, joissa eläimen ulkonäkö on pettänyt ihmisen lajituntemuksen. 


Utelias peura lähestyi miestä – ainutlaatuinen tilanne videolla stara 10:40 07.09

Luonnossa kävellessään ihmiset voivat sattumalta kohdata metsän asukkeja ja joissain


Viihdelehti Stara.fi stara 10:40 07.09

Luonnossa kävellessään ihmiset voivat sattumalta kohdata metsän asukkeja ja joissain


Koira osaa liikennesäännöt – odottaa kuuliaisesti suojatiellä! stara 18:00 25.08

Koirat kykenevät oppimaan monenlaisia asioita, joissain tapauksissa jopa liikennesääntöjen noudattamista.


Autoilija, hidasta! Pienet koululaiset ovat jälleen liikenteessä MTV 07:30 09.08

Tänään koulut alkavat suuressa osassa maata. Koulutielle astelee koko maassa noin 61 000 ekaluokkalaista. Joissain kaupungeissa vapaaehtoiset turvaavat pienten koululaisten ensimmäisiä koulumatkoja. 


Live klo 8.15: Autoilija, hidasta! Pienet koululaiset ovat jälleen liikenteessä MTV 07:30 09.08

Tänään koulut alkavat suuressa osassa maata. Koulutielle astelee koko maassa noin 61 000 ekaluokkalaista. Joissain kaupungeissa vapaaehtoiset turvaavat pienten koululaisten ensimmäisiä koulumatkoja. 


Äiti HS:n mielipidepalstalla: Supon hidastelu vei pojalta unelmien kesätyöpaikan – Supo myöntää ongelmat: "Joissain tapauksissa kohtuutonta" MTV 16:39 25.07

Turhautuneen äidin poika ei saanut kesätyöpaikkaa, koska Supon turvallisuusselvityksen tekeminen venähti. Äiti kirjoitti asiasta Helsingin Sanomien mielipidekirjoitusosastolla.


Äiti HS:n mielipidepalstalla: Supon viivyttely vei pojalta unelmien kesätyöpaikan – Supo myöntää ongelmat: "Joissain tapauksissa kohtuutonta" MTV 16:39 25.07

Turhautuneen äidin poika ei saanut kesätyöpaikkaa, koska Supon turvallisuusselvityksen tekeminen venähti. Äiti kirjoitti asiasta Helsingin Sanomien mielipidekirjoitusosastolla.


Monni söi miltei itsensä kokoisen akvaariokalan – nielaisi kokonaisena! stara 19:20 11.07

Kaikki kalat eivät sovellu elämään keskenään samassa akvaariossa. Joissain tapauksissa


What the fluff -haaste ihastuttaa – näin koirat reagoivat katoamistemppuun! stara 07:30 08.07

Silmänkääntötemput eivät hämmästytä ainoastaan ihmisiä, vaan joissain tapauksissa myös lemmikkieläimiä.


Lewis Hamilton yllättynyt Ferrarin pelisäännöistä: ”Pari kertaa olen ajatellut, että he vaihtavat paikkoja” MTV 19:12 05.07

Tiukkaa taistelua F1-sarjan MM-tittelistä Sebastian Vetteliä vastaan käyvä Lewis Hamilton myöntää olleensa tällä kaudella yllättynyt Ferrarin päätöksestä antaa Kimi Räikkösen viedä tallikaveriaan paremman pistepotin joissain kisoissa.


Ranskanbulldoggi ratsastaa robotti-imurilla – hulvaton kooste videona stara 21:00 02.07

Robotti-imurit ja lemmikkieläimet elävät monissa kodeissa sulassa sovussa keskenään. Joissain


Näin teet kätevän minigrillin tyhjästä tölkistä stara 13:00 29.06

Grillaaminen kuuluu kesään, mutta joissain tilanteissa perinteiset grillit ovat joko


Julkisten alojen työntekijät järkyttyivät lomarahaleikkauksista, jopa 700 euroa kesässä - JHL: ”Moni pienituloinen perhe on menettänyt monta lomamatkamahdollisuutta” iltalehti 07:34 22.05

JHL:n jäseniltä on tullut paljon järkyttynyttä palautetta siitä, miten iso lomarahojen leikkaus on käytännössä ollut. Jutun lopussa on kysely, jossa pyydämme lukijoilta kokemuksia aiheesta. Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine kertoo liiton saaneen paljon järkyttynyttä palautetta siitä, kuinka suuret lomarahaleikkaukset olivat. Kilpailukykysopimuksen mukaan julkisten alojen työntekijöiden lomarahoja leikataan 30 prosenttia vuosina 2017-2019. - Leikkaus on ollut yllättävänkin iso. Lomarahojen leikkaus on ollut tulotasosta riippuen joissain tapauksissa noin 250, joissain jopa 700 euroa. Jäsenkuntamme on ollut todella pöllämystynyt ja ihan raivona siitä, miten paljon 30 prosenttia lomarahasta on ollut. Meille on tullut todella ikäviä viestejä siitä, että näin isoja satasia on leikattu. Moni pienituloinen perhe on menettänyt monta kesälomamatkamahdollisuutta.


Saara Aalto paljastaa ensimmäistä kertaa yhden muutoksen viisuesityksessään iltalehti 17:15 19.04

Saara Aallon Monsters-esitys menee Lissabonin Euroviisuissa kokonaan uusiksi. Saara Aallon, Suomen Euroviisuedustajan viisuesityksen ympärillä on riittänyt puhuttavaa. Monsters valittiin Saaran edustuskappaleeksi Uuden musiikin kilpailussa, ja heti valinnan jälkeen syntyi poru. Monsters kun ei show'ltaan yltänyt Dominon ja Queensin tasolle. Aalto lupaili heti UMK:n jälkeen esitykseensä muutoksia, ja niitä myös tehtiin. - Monsters oli hyvä, mutta haastava. Uv-valo-homma ei toiminut niin hyvin, mitä suunnitelmissa oli. Yritimme saada sitä toimimaan, että se ei olisi niin tumma, mutta ei saatu uv-valoja näkymään, kuten olisi pitänyt. Mun vaatteessa oli uv-raitoja, mutta se ei toiminut, kuten toivoimme ja joissain kohdin olin pimennossa. Esitys oli silti musta hyvä.


akka, joka ase kourassa ”Missä keskustassa järkyttää – Komulaisen elämän MM-kisojen jatkosarjassa

Uutiset