Suomessa vieraileva Intian ulkoministeri puolustaa maansa toimia Kashmirissa – ”Kun tehdään tällainen suuri muutos, täytyy varautua myös vastustukseen”

iltasanomat 14:14 20.09

Subrahmanyam Jaishankar sanoi jokaisella maalla olevan turvallisuushaasteensa ja muistutti Suomea Isis-kansalaisten ongelmasta.


Israelin vaalien kolmen kerroksen väkeä – eripuraa riittää, mutta jokaisella äänestäjällä on mielipide Netanjahusta

yle 13:11 17.09

Israelilaiset äänestävät toista kertaa tänä vuonna parlamenttivaaleissa. Yle haisteli vaalien odotuksen tunnelmia Jerikossa, Tel Avivissa ja Jerusalemissa.


Kansanedustaja Mikko Kärnä kertoo miten on varustautunut poikkeustilanteita varten – lihaa, marjoja, metsästysaseita, patruunoita ja kultahippuja vuodeksi

iltasanomat 20:25 16.09

Kansanedustaja Mikko Kärnä (kesk) sanoo, että jokaisella pitäisi olla vähintään viikon kotivara poikkeustilanteiden varalle.


Tv-arvio: Sirpa Selänne on lätkävaimo-ohjelman heikko lenkki, mutta Lätkä Lovea voi silti suositella jokaisella janarille

jatkoaika.com 18:40 16.09

Kuusi naista esittelee elämäänsä kiekkoilijan puolisoina. Lätkä Lovessa nähdään sekä perusarkea että monenlaisia tunteita.


Kommentti: Oon hyvä näin – jokaisella on oikeus itse päättää, millaisena kelpaa

iltasanomat 05:30 16.09

Takamuksen muoto ei määritä kenenkään ihmisarvoa, kirjoittaa Ilta-Sanomien Lifestyle-toimituksen esimies Jenni Id.


Mies, näin saat naisen kiihottumaan – kolme varmaan keinoa

stara 14:40 15.09

Jokaisella henkilöllä on omat mieltymyksensä, kuinka voi saavuttaa kiihottuneen tilan.


Viihdelehti Stara.fi

stara 14:40 15.09

Jokaisella henkilöllä on omat mieltymyksensä, kuinka voi saavuttaa kiihottuneen tilan.


BB: Tarina sai Kristianin tulistumaan - iso sanaharkka: ”Miesvaltaisissa porukoissa auktoriteetti on selvä!”

iltalehti 09:55 11.09

Hierarkinen viikkotehtävä kuumentaa tunteita Big Brother -talossa. Tällä viikolla Big Brother -talossa asukkaiden viikkotehtävänä on elää risteilylaiva-simulaattorissa. Jokaisella asukkaalla on oma rooli tehtävässä. Roolit vaihtuvat lukuun ottamatta Kristianin roolia: hän on koko viikon risteilypäällikkö, joka jakaa käskyt ja uudet roolit. Laivan työntekijöiden välillä ollut jo havaittavissa kitkaa. Tiistaina Kristian joutui huomauttelemaan pitkin päivää alaisilleen Kevinille ja Tarinalle siitä, että näiden tulisi pysyä rooleissaan.


Red Bullin rajun kuskipäätöksen taustalla looginen ajatus – insinööreiltä saatu viesti nosti Alexander Albonin pikavauhtia emotiimiin

MTV 10:38 03.09

Red Bullin kuuluisan juniorimyllyn raaka suhtautuminen nuoriin kuljettajiinsa on jokaisella kuskilla tiedossa, kun he lähtevät mukaan leikkiin, toteaa Mika Salo. Alexander Albonin valinnassa tiimillä oli toki myös suorituskyvylliset perustelut.


Yhdeksän vuotta sitten Markus Nenonen pelasi vielä nuorten divarikiekkoa – nyt tavoitteena on maajoukkue: "On monia polkuja ja jokaisella se on oma"

jatkoaika.com 07:30 02.09

Markus Nenonen muistetaan ikuisesti Hämeenlinnassa HPK:n seurahistorian toisen mestaruuden ratkaisseena pelaajana. Epätavanomaisen polun Liigaan kulkenut Nenonen kuuluu nyt HPK:n kapteenistoon ja tavoittelee paikkaa Leijonista.


Uskomaton näky – miehellä yli 12-senttinen peukalo

stara 10:00 31.08

Jokaisella ihmisellä on omat muista erottavat erikoispiirteensä. Internetissä huomiota herättäneen


Näin pikkukuninkaalliset puetaan: jokaisella hovilla oma, erityinen tyylinsä – tässä ovat vekkulit poikatytöt, coolit räväyttäjät ja elegantit säväyttäjät

iltasanomat 08:59 23.08

Euroopan nuorilla kuninkaallisilla on jokaisella omaleimaiset tyylinsä. Siinä missä prinssi George on hillitty ja perinteikäs, löytyy Monacosta räväyttäjiä.


Sofia Sihvonen kömpii jokaisella lounastauolla autonsa takakonttiin nukkumaan – "Kun pääsee nollaamaan, niin jaksaa tsempata"

yle 09:32 13.08

Aiemmin Sihvonen ajoi muutaman kilometrin päähän, kunnes rohkaistui ja kertoi pomolleen, että tarvitsee päivällä lounastaukonsa lepoa varten.


KooKoolla ensi kaudella ulkomaalainen kapteeni ? "On tärkeää, että jokaisella on hyvä olla"

jatkoaika.com 12:22 09.08

Norjalainen Alexander Bonsaksen toimii ensi kaudella KooKoon kapteenina. Varakapteenistoon kuuluvat Juha-Pekka Haataja, Oskari Manninen ja Pitsiturnauksessa loukkaantunut Kim Strömberg.


KooKoolla ensi kaudella ulkomaailainen kapteeni ? "On tärkeää, että jokaisella on hyvä olla"

jatkoaika.com 12:22 09.08

Norjalainen Alexander Bonsaksen toimii ensi kaudella KooKoon kapteenina. Varakapteenistoon kuuluvat Juha-Pekka Haataja, Oskari Manninen ja Pitsiturnauksessa loukkaantunut Kim Strömberg.


Talonpoikaisveneiden ohjastajat ukkoutuvat – jokaisella saaristopitäjällä on kisoissa oma mallinsa

yle 16:44 02.08

Paraisten Iniössä asuva Gunnar Björklund heitti tänä kesänä talviturkkinsa satavuotiaan verkkoveneen kaaduttua. Lauantaina hän kisaa paatillaan Naantalissa.


Mamban Tero Vaara muistelee koskettavasti ystäväänsä Olli Lindholmia: "Toivoisin, että jokaisella miehellä olisi sellainen kaveri”

iltalehti 13:31 26.07

Muusikko Tero Vaara ja Olli Lindholm ehtivät tuntea vuosikymmenten ajan. He keskustelivat elämästä ja naisista. Muusikko Tero Vaara, 54, kertoo Iltalehden haastattelussa, että oli yhteydessä lähes viikoittain Olli Lindholmiin ennen tämän kuolemaa. Yön laulaja kuoli 54-vuotiaana helmikuussa. Porilaislähtöiset laulajat ehtivät tuntea toisensa vuosikymmenien ajan. Viime vuosina yhteydenpito oli tiheää. Miehet soittelivat toisilleen ahkerasti ja antoivat tukea puolin ja toisin. Puheluiden aikana ei keskusteltu musiikista, vaan elämästä ja naisista.


Liikenneturvalta suorat sanat perässä roikkujille – muistuttaa kokeneidenkin autoilijoiden tekemästä hengenvaarallisesta virheestä

iltasanomat 06:03 18.07

Liikenneturvan yhteyspäällikkö Tapio Heiskanen toivoo suomalaisilta autoilijoilta empatiakykyä ja muistuttaa, että jokaisella on yhtä suuri oikeus olla liikenteessä.


Espanjassa kauhistellaan johtaa kisaa, Ferrari Jukurit voitti kamppailua Senatorsin kilpakumppani syytti kolmannet vaalit mahdolliset Mika Kallio palasi MotoGP-kisoihin – Räikköselle täystyrmäys kilpakumppanilta usko kenenkään yli kilometrin tuhkapatsaan yritti pysyä erossa – ”Mitä helv*****!”

Hot topics