Vuosia kytenyt SM-liigaseurojen ja Jokereiden vastakkainasettelu saa ratkaisun – seurojen herrasmiessopimus osoittautumassa lainvastaiseksi MTV 18:31 18.04

SM-liigaseuroilla on ollut herrasmiessopimus, jonka mukaan KHL-seura Jokereissa kauden aloittaneita pelaajia ei saa hankkia. Lisäksi SM-liigan seurat ovat kieltäytyneet harjoituspeleistä Jokereiden kanssa. MTV Urheilun tietojen mukaan tilanteeseen on tulossa kuitenkin muutos. 


Jokereiden luottopuolustaja vaihtaa maisemaa – neljän kauden yhteistyö tiensä päähän MTV 19:07 11.04

KHL:ssä pelaavan Helsingin Jokereiden ja tanskalaispuolustaja Jesper Jensenin tiet eroavat.


Jokerien pelaaja-arviot 2018–2019: Kristian Vesalainen floppasi, kapteeni-Regin samoin – ylipäätään keskinkertaista jatkoaika.com 08:00 02.04

Helsingin Jokereiden viides kausi KHL:ssä oli ensimmäinen Lauri Marjamäen alaisuudessa. Jokereiden kausi päättyi mollivoittoisesti pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Jatkoajan toimittajat Jesse Aalto ja Nico Oksanen perkaavat jokeripelaajien kauden ja antavat kouluarvosanat nelosesta kymmeneen jokaiselle.


SaiPan tehohyökkääjä Jokereiden haaviin yle 11:33 01.04

Ahti Oksanen kirjasi päättyneellä kaudella 31 pistettä SaiPan paidassa.


Ilves hankki 19-vuotiaan NHL-lupauksen Jokereista, HPK haali maalivahdin iltalehti 20:22 30.03

Ilvekseen on imua. Jokereiden maalivahtilupaus Eetu Mäkiniemi siirtyy Iltalehden tietojen mukaan ensi kaudeksi Ilvekseen. 19-vuotias Mäkiniemi on kuulunut viimeiset vuodet Jokereiden organisaatioon ja hän on päässyt aistimaan KHL-tunnelmaa luukkuvahtina.


Näkemys: Jokerien tilanne KHL:ssä on synkkä – Kirkastumiseen vaaditaan isoja muutoksia jatkoaika.com 11:24 13.03

Jokereiden viides kausi KHL:ssä päättyi, kuten on jo muodostunut tavaksi: aikaisin ja liki huomaamatta. Nyt jotain on muutettava, se on selvä kuvio.


Jokereiden toivo KHL:n palkkakatossa – missä on uusi omistaja? uusisuomi 16:56 10.03

Jokereiden KHL-kausi päättyi tänäkin keväänä ennen lumien sulamista. Kautta voi luonnehtia Jokereilta isoksi pettymykseksi. Pudotuspelien koittaessa joukkue suli pahasti.


Jälleen epäonnistuminen – Lauri Marjamäen valmentajaura muuttunut tuskien taipaleeksi uusisuomi 09:14 08.03

Jokereiden kausi päättyi KHL:n pudotuspeleissä tänä keväänä heti ensimmäiselle kierrokselle Moskovan Dynamon murjottua helsinkiläisryhmän ratkaisevassa ottelussa torstaina 6-2. Lauri Marjamäen ensimmäinen kausi Jokereiden päävalmentajana sai samalla nolon päätöksen.


Jokereiden valot sammuivat Moskovassa ? Dinamo murskavoitolla toiselle kierrokselle jatkoaika.com 21:28 07.03

Dinamo Moskova murskasi 6?2 -lukemin Helsingin Jokerit KHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kuudennessa ottelussa ja marssi pudotuspelien toiselle kierrokselle.


Jokereiden valot sammui Moskovassa - Dinamo murskavoitolla toiselle kierrokselle jatkoaika.com 21:28 07.03

Dinamo Moskova murskasi 6-2 -lukemin Helsingin Jokerit KHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kuudennessa ottelussa ja marssi pudotuspelien toiselle kierrokselle.


Jokereiden kaudelle nolo loppu uusisuomi 21:26 07.03

Jokerit joutui jääkiekon KHL:ssä torstaina kesälaitumille. Moskovan Dynamo antoi helsinkiläisryhmälle tylysti turpaan lukemin 6-2 ja vei pudotuspelisarjan nimiinsä otteluvoitoin 4-2.


Sami Lepistö Jokereiden tiistain ottelusta: "Tilanne on nyt vähemmän tukala" jatkoaika.com 10:00 06.03

Tiistain neljännesvälieräottelu oli Jokereiden paras peli ottelusarjassa Dinamo Moskovaa vastaan. Helsinkiläiset raapivat voiton 2-1 ja vievät sarjan Moskovaan. Heillä on selvät sävelet tulevaan otteluun.


Sami Lepistö Jokereiden tiistain ottelusta - "Tilanne on nyt vähemmän tukala" jatkoaika.com 10:00 06.03

Tiistain neljännesvälieräottelu oli Jokereiden paras peli ottelusarjassa Dynamo Moskovaa vastaan. Helsinkiläiset raapivat voiton 2-1 ja vievät sarjan Moskovaan. Heillä on selvät sävelet tulevaan otteluun.


Jokereiden on tehtävä maali tiistain KHL-jännärissä - ”Nyt on tultava tulosta” jatkoaika.com 10:00 05.03

Helsingin Jokerit kohtaa Dinamo Moskovan KHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen viidennessä ottelussa Helsingissä. Ottelusarjaa Dinamo johtaa voitoin 3-1, joten illan ottelun panokset ovat kaikkien tiedossa. Jokerit jatkaa voitolla kauttaan torstain kuudenteen peliin Moskovaan ja tappiolla sen sijaan kausi päättyy tähän.


Näkemys: Jokereiden tulisi syöttää Dinamolle heidän omaa lääkettään jatkoaika.com 15:04 04.03

Helsingin Jokerit on ajautunut tiukkaan rakoon KHL:n ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Dinamo Moskova johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1. Mikäli Jokerit haluaa jatkoon on joukkueen voitettava kolme ottelua putkeen. Seuraava peli on tiistaina Helsingissä.


Sakari Mannisesta Jokereiden jatkoeräsankari - Sami Lepistö teki loistavat esityöt jatkoaika.com 21:56 01.03

Helsingin Jokerit katkaisi 12 ottelun tappioputken Dinamo Moskovaa vastaan perjantai-iltana KHL:n läntisen konferenssin puolivälierien ottelusarjan kolmannessa ottelussa VTB Arenassa Moskovassa. Jokereille 3-2 voiton ratkaisi Sakari Manninen jatkoerän viidennellä minuutilla. Ottelusarjaa johtaa Dinamo voitoin 2-1.


Jokerit alkaa olla sillassa – Moskovan Dynamo voitti taas uusisuomi 19:13 27.02

Jokereiden kausi KHL:ssä uhkaa päättyä jo maaliskuun alkupäivinä. Keskiviikkona Jokerit taipui kotiottelussaan Moskovan Dynamolle 2-3. Dynamo siirtyi pudotuspelisarjassa 2-0 -johtoon.


Jokereiden "Dynamo-kammo" vain jatkuu – moskovalaisille jälleen voitto uusisuomi 23:06 25.02

Jokerit ei näytä pääsevän Moskovan Dynamo-kammostaan eroon. KHL:n pudotuspelisarjan avausottelu maanantaina Helsingissä päättyi Dynamon 4-2 -voittoon.


Dinamo kesti Jokereiden tulituksen ja nappasi ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan jatkoaika.com 22:40 25.02

Jokerit ja Moskovan Dinamo aloittivat pudotuspelirupeamansa maanantai-iltana Helsingissä. Aktiivisesti kiekoa hallinnut ja lähes 70 kertaa laukonut Jokerit joutui kuitenkin nöyrtymään Dinamon kurinalaisen puolustuspelin ja tehokkaan viimeistelyn myötä.


Jokereiden Dinamo-kammo jatkui pudotuspeleissäkin jatkoaika.com 22:09 25.02

Helsingin Jokereiden tappioutki Moskovan Dinamoa vastaan kasvoi pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa jo tusinaan. Molemmat joukkueet puolustivat kamppailussa hyvin, mutta Dinamo oli astetta huolellisempi ja myös terävämpi maalinteossa.


Uutiset