Jokerit hankki nuorten maailmanmestarin iltalehti 10:23 19.06

Henri Ikonen siirtyy Jokereihin. Sopimus on kaksivuotinen. Ikonen, 23, on pelannut viisi viime kautta Pohjois-Amerikassa.


Henri Ikonen palaa rapakon takaa Suomeen - sopimus Jokereihin jatkoaika.com 10:22 19.06

KHL-joukkue Jokerit on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Henri Ikosen kanssa. Viimeiset kolme kautta Ikosella ovat kuluneet pääosin AHL:ssa Syracuse Crunchin riveissä.


Nuorten maailmanmestari siirtyy Jokereihin iltasanomat 10:20 19.06

Jokerit on tehnyt kahden vuoden sopimuksen hyökkääjä Henri Ikosen kanssa.


SM-liigan kaksinkertainen maalikuningas siirtyy Jokereihin iltalehti 12:30 12.06

Olli Palola palaa KHL-kaukaloihin, kun hän edustaa ensi kaudella Helsingin Jokereita. Hyökkäysvoimaa tuova Palola on SM-liigan kaksinkertainen maalikuningas. Keuruun Kovaltshukiksikin nimitetty hyökkääjä allekirjoitti Jokereiden kanssa yksivuotisen sopimuksen.


Jokereiden uuden pelaajan siirrossa outo sotku - venäläisseura ärähti KHL:lle: "Virhe" iltalehti 15:16 30.05

Tommi Kivistö siirtyi kaksivuotisella sopimuksella Jokereihin, Jokerit tiedotti tiistaina. Jokerit selvitti tiedotteessa hankkineensa Kivistön KHL-oikeudet Avtomobilistilta maanantaina, minkä jälkeen he tekivät Kivistön kanssa sopimuksen. Avtomobilist ilmoitti omassa tiedotteessaan tiistaina saaneensa korvauksen Jokereilta.


Jokereille toinen paluumuuttaja ? Kivistö vahvistaa takalinjoja jatkoaika.com 14:45 30.05

Helsingin Jokerit vahvistaa puolustustaan, kun Tommi Kivistö liittyy Jokereihin. Kivistö palaa seuraan viiden vuoden tauon jälkeen.


Leijonien puolustaja palaa Jokereihin vuosien tauon jälkeen iltasanomat 13:14 30.05

Jokerit on tehnyt kahden vuoden mittaisen sopimuksen puolustaja Tommi Kivistön kanssa.


Jokerit antoi potkut flopanneelle kanadalaiselle iltalehti 13:21 24.05

Joey Hishon ei jatka Jokereissa. Viime kaudeksi Jokereihin siirtyneen Hishonin, 25, sopimus on purettu, tiedottaa helsinkiläisseura. Kanadalaishyökkääjän panos joukkueelle oli kovin vaisu, sillä hän sai 43 ottelussa aikaiseksi vain yhdeksän (3+6) tehopistettä.


Jukka Jalonen lataa kovaa tekstiä SM-liigaseurojen niskaan: ”Ovatko nämä aikuisten ihmisten päätöksiä?” iltasanomat 09:42 24.05

Jukka Jalosta hämmästyttää SM-liigaseurojen vihamielinen suhtautuminen Jokereihin vielä kolmen vuoden jälkeenkin.


Kaksoset tulossa - Sami Lepistö palasi Jokereihin: "Se painoi paljon" iltalehti 20:58 22.05

- Kymmenen vuotta olen ollut pitkin ja poikin maailmaa, Sami Lepistö virnisti Jokereiden toimistolla - Jokereiden tummansininen pikeepaita päällään. Jokerit julkisti maanantain tiedotustilaisuudessa Lepistön 1+1-vuotisen sopimuksen. Lepistö, 32, todellakin palasi kymmenen vuoden jälkeen. Hän ponnisti kesällä 2007 valtameren toiselle puolelle Washington Capitalsin organisaatioon ja edusti vuosikymmenen aikana neljää NHL-seuraa ja neljää KHL-seuraa.


Jesper B. Jensenille vuoden jatko Jokereihin ? Ensi kauden johtoryhmä nimetty jatkoaika.com 20:32 22.05

Helsingin Jokereissa kaksi kautta pelannut Jesper B. Jensen jatkaa seurassa myös ensi kauden jälkeen. Samalla Jokerit tiedotti tulevan kauden johtoryhmästä.


Sami Lepistö palaa Jokereihin kymmenen vuoden tauon jälkeen – perhekin kasvaa hs 16:24 22.05


Lepistö haluaa hoitaa vaipanvaihtohommat Helsingissä: "Nyt tuli hyvä sauma palata kotiin" yle 16:03 22.05

Perhesyyt olivat merkittävässä roolissa, kun Sami Lepistö päätti palata Helsingin Jokereihin.


Jokereihin palannut Lepistö: "Olen pelannut viimeiset pari vuotta tosi hyvää lätkää" jatkoaika.com 15:30 22.05

Maanantain lehdistötilaisuuteen asteli Helsingin Jokereiden tuorein vahvistus Sami Lepistö. Paljon maailmaa nähnyt puolustaja palaa seuraan kymmenen vuoden tauon jälkeen.


Sami Lepistö palaa Jokereihin jatkoaika.com 13:56 22.05

Helsingin Jokereiden kasvatti Sami Lepistö pelaa ensi kaudella 10 vuoden tauon jälkeen seuran paidassa. Solmittu sopimus on 1+1-vuotinen.


Jokereilta kova hankinta – Sami Lepistö palaa kasvattajaseuraansa yle 13:51 22.05

Sami Lepistö palaa Jokereihin kymmenen vuoden tauon jälkeen.


Kova siirtouutinen - Sami Lepistö palaa Jokereihin iltalehti 13:06 22.05

Jokerit vahvistuu paluumuuttajalla. Helsinkiläisseura tiedotti tänään solmineensa sopimuksen puolustaja Sami Lepistön kanssa. Pitkäaikainen maajoukkuepakki on Jokerien kasvatti, joka suuntasi ulkomaan kentille kauden 2006-07 jälkeen.


Karri Rämö siirtyy torjumaan kiekkoja Jokereihin hs 12:37 19.05


Karri Rämö Jokerien maalivahdiksi! Miten käy Zapolskin tai Heleniuksen? iltalehti 12:05 19.05

Jokerit teki kovan kaappauksen maalivahtiosastolleen. Jokerit ja Karri Rämö ovat tehneet 1+1 vuoden sopimuksen. - Hienoa, että saimme Karrin mukaan. Hän on kokenut maalivahti, joka on pelannut NHL:ssä ja KHL:ssä. Hänellä oli kova halu ja nälkä tulla Jokereihin ja palata huipulle. Olemme tosi tyytyväisiä, että saimme hänen kaltaisensa suomalaisen huippuvahdin riveihimme, Jokerien GM Jari Kurri totesi seuran tiedotteessa.


KooKoo hankki KHL-hyökkääjä Pöystin iltalehti 17:11 12.05

Jääkiekkoliigan KooKoo vahvistaa hyökkäystään viime kaudet KHL:ssä pelanneella Eetu Pöystillä ja KalPasta siirtyvällä Miikka Pitkäsellä. Pöystin sopimus on yksi- ja Pitkäsen kaksivuotinen. Pöysti, 28, pelasi SM-liigaa HIFK:ssa ja Bluesissa, ja kaudeksi 2014-15 hän vaihtoi KHL-seura Jokereihin. Viime kaudella hyökkääjä pelasi kuusi ottelua KHL:n Kunlun Red Starissa.


Uutiset