Jokerit-luotsi Jukka Jalonen suorasanaisena: "Ei siinä voi paljoa muuta odottaa kuin että turpaan tulee" MTV 22:33 16.03

Jokereiden avausottelu Moskovan TsSKA:ta vastaan KHL:n läntisen konferenssin välierissä sujui ankealla tavalla. TsSKA oli kauttaaltaan edellä, ja voitti ottelun lukemin 4-0.


Ärtynyt Jukka Jalonen: "Nyt mitataan joukkueen luonnetta ja halua" iltasanomat 22:33 16.03

Jokerit oli kaukana parhaastaan konferenssivälierien avauksessa Moskovassa.


Tyly tappio – Jokereilla ei ollut jakoa Moskovassa uusisuomi 21:34 16.03

Punaisen armeijan keskusurheiluseura Moskovan TsSKA aloitti jääkiekon KHL:n pudotuspelisarjan Jokereita vastaan suvereenilla 4-0 -voitolla. TsSKA dominoi peliä selvästi, eikä Jokerit päässyt parhaalle tasolleen.


TsSKA jätti Jokerit nollille pudotuspelisarjan avauksessa jatkoaika.com 21:20 16.03

Moskovan TsSKA ei antanut sattumille sijaa, kun se kohtasi Helsingin Jokerit pudotuspelien toisella kierroksella. Suvereenisti kenttätapahtumia hallinnut TsSKA nappasi sarjan ensimmäisestä pelistä 4–0-voiton.


Jokerit täysin jäässä – kultainen tilaisuus meni iltasanomat 20:52 16.03

Moskovan TsSKA voitti konferenssivälierien avauksen ylivoimaisen esityksen jälkeen 4–0, kirjoittaa Petri Seppä Moskovasta.


Jokerit selvästi jäljessä Moskovassa – ei mitään palaa TsSKA:n myllyssä MTV 20:44 16.03

Jokereille ei jäänyt pahemmin palaa, kun perjantaina Moskovassa isäntäjoukkue TsSKA jyräsi voittoon KHL:n läntisen konferenssin välieräavauksessa. TsSKA vei kamppailun nimiinsä loppulukemin 4-0.


Jokerit jäi jyrän alle Moskovassa - armeijan joukkue ei antanut mitään mahdollisuuksia iltalehti 20:44 16.03

Jokereiden toisen playoff-kierroksen avaus Moskovassa oli surkea. ZSKA voitti 4-0. ZSKA otti pelin heti haltuunsa ja jyräsi koneen lailla. Kellossa oli vain 2.03, kun Mika Niemi hävisi oman pään aloituksen, mistä Greg Scott laukoi 1-0-maalin. Se oli nihkeä yhteenpaluu viime syksyn huimalle nelosketjulle Antti Pihlström-Niemi-Marko Anttila. Pihlström oli käsivamman vuoksi kuukausia sivussa.


Jokereille loistava uutinen! Pahasta loukkaantumisesta toipunut Antti Pihlström pelaa tänään iltalehti 17:44 16.03

Jokerit aloittaa tänään KHL:n konferenssivälieräsarjansa Moskovan ZSKA:n vieraana. Helsinkiläisryhmä vahvisti mieluisan uutisen, sillä tänään varmistui, että luottokiituri Antti Pihlström palaa tänään Moskovassa kokoonpanoon. Pihlström ottaa tavanomaisen paikkansa Mika Niemen johtaman nelosketjun laidalta. Loistavasti tällä kaudella esiintyneen nelosen toisella laidalla rouhii Marko Anttila. Pihlström on nyt toipunut pahasta käsivammasta, jonka hän sai Moskovan EHT-turnauksen Venäjä-ottelussa. Loukkaantumisen takia muun muassa Pyeongchangin olympialaiset jäivät haaveeksi.


Jukka Jalosen ikuinen klisee muututtava todeksi jatkoaika.com 14:14 16.03

Helsingin Jokereiden päävalmentaja Jukka Jalonen on latonut kliseitä, joiden mukaan Jokerit on näyttänyt pystyvänsä voittamaan isot pelit. Nyt olisi aika muuttaa kliseet teoiksi ja kääntää tiukat pelit oman joukkueen eduksi.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Jokereilla kova vuori kiivettävänään iltalehti 12:19 16.03

Iltalehden vetovihje uskoo materian voimaan KHL:n pudotuspelien TsSKA Moskova-Jokerit-ottelussa. TsSKA Moskova voitti pudotuspelien avauskierroksella paikallisvastustajansa Spartakin varsin odotetusti voitoin 4-0. Spartak pystyi neljässä pelissä tekemään TsSKA:lle vain yhden maalin. Näin, vaikka TsSKA ei vielä ollut noissa peleissä edes parhaimmillaan. Jokerit eteni niin ikään melko helposti jatkoon avauskierrokselta, mutta kovin kummoisena haasteena Sotshia ei varsinaisesti kuulunutkaan pitää.


Saako Jokerit edes voittaa Venäjän jättiseuraa? Suomalaishyökkääjä kommentoi suosimisväitteitä iltasanomat 13:44 15.03

Jokerien hyökkääjä Jesse Joensuu ottaa kantaa keskusteluun KHL:n suurseurojen suosimisesta.


Pekka Jormakka naureskelee Jokereihin liitetyille somenäkemyksille: "Tuo vain lisäbuustia" MTV 21:35 14.03

Jääkiekkoliiga KHL:ssä Jokerit aloittaa läntisen konferenssin välieräsarjan Moskovan TsSKA:ta vastaan perjantaina. Joukkueet ovat kohdanneet viime vuosien aikana pudotuspelivaiheessa. Näissä sarjoissa TsSKA on ollut parempi.


Jokerit jälleen rajun pelirypistyksen keskelle – Jukka Jalonen: "Pikkuisen liian kova" MTV 19:00 14.03

Jääkiekkoliiga KHL:ssä Jokerit aloittaa läntisen konferenssin välieräsarjan Moskovan TsSKA:ta vastaan perjantaina. Kuten Sotshia vastaan, myös nyt Jokerit pelaa neljä peliä viiden päivän sisään.


Jokereille iloisia uutisia – sähäkän luottohyökkääjän paluu lähellä iltasanomat 13:15 14.03

Jokerit kohtaa KHL:n pudotuspelien läntisen konferenssin välieräsarjassa TsSKA Moskovan. Ottelusarja alkaa perjantaina Moskovassa.


O'Neill: "Sarjan katkaisemisesta valtavasti etua" jatkoaika.com 09:00 10.03

Jokereiden Brian O'Neill sai jännittää sarjan ratkaissutta maalia hetken, kun tuomarit kelasivat videolta HK Sotšin haastetta hänen olemisestaan maalivahdin alueella. Osuma kuitenkin hyväksyttiin ja Jokerit sai kaivatun tauon ennen TsSKA-sarjan alkamista.


Jukka Jalonen naurahti videotarkistusjännityksestä: "Niin kuin me kaikki tiedetään" MTV 06:00 10.03

Jääkiekkoliiga KHL:n pudotuspeleissä Jokerit onnistui selvittämään tiensä jatkoon läntisen konferenssin puolivälieristä, kun se kaatoi viidennessä kohtaamisessa Sotshin Eeli Tolvasen jatkoeräosuman myötä lukemin 2-1. Voitot menivät lopulta Jokereiden hyväksi 4-1.


Eeli Tolvanen: "Kyllä siinä kaikkea kävi mielessä" MTV 23:51 09.03

Eeli Tolvanen nousi Jokereiden suureksi sankariksi, kun KHL:n läntisen konferenssin viidennessä puolivälieräottelussa hän iski niin 1-1-tasoituksen kuin myös 2-1-voittomaalin Sotshin verkkoon. Jälkimmäinen osuman myötä Jokerit varmisti sarjan voiton, kun ottelut menivät narrilauman hyväksi 4-1.


Eeli Tolvaselta mojova piikki KHL:lle: ”Tiesin, että kaikkea voi tapahtua tässä liigassa” iltalehti 23:51 09.03

18-vuotias teinisensaatio sooloili Jokerit jatkoon KHL:n playoffeissa. Se oli kuin Kasperi Kapasen kultamaali samassa paikassa kaksi vuotta ja kaksi kuukautta aiemmin. Eeli Tolvanen paahtoi jatkoajalla kiekon kanssa kohti venäläismaalia ja malttoi mielensä, kun konkarivahti Konstantin Barulin tuli suurieleisesti vastaan.


Kuvat: Jokerit otti jatkopaikasta ilon irti MTV 23:45 09.03

Eeli Tolvasen 2–1-jatkoaikamaali Sotshia vastaan varmisti Jokereille paikan läntisen konferenssin välieriin TsSKA Moskovaa vastaan. Osuma käynnisti helsinkiläisleirissä juhlat, ja riemuun yhtyivät myös kaukalon pleksejä taputelleet jokerifanit. 


Eeli Tolvanen vei Jokerit konferenssivälieriin jatkoaika.com 23:38 09.03

Jokerit nappasi neljännen voiton HK Sotšista kotonaan. Ottelun sankariksi nousi Eeli Tolvanen kahdella osumallaan. Jokerit kohtaa konferenssin välierissä Moskovan TsSKA:n.


Uutiset