<


Jokerit sai Jori Lehterältä karmaisevan kylmän suihkun aivan loppuhetkillä – seurauksena toinen peräkkäinen tappio iltasanomat 19:53 15.09

Jori Lehterä ohjasi Pietarin SKA:n 3–2-voittomaalin vain 26 sekuntia ennen loppusummeria.


Jori Lehterä upotti Jokerit katkeralla tavalla iltalehti 19:24 15.09

Pietarin SKA:n suomalaissentteri ratkaisi ottelun kädellään. Jokerit hävisi Pietarissa SKA:lle 2–3, kun SKA:n Jori Lehterä oli oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Kiekko kimposi ylivoimalla Lehterän kädestä Jokerien maaliin, kun ottelun varsinaista peliaikaa oli jäljellä vain 26 sekuntia. Jokerit oli tullut tasoihin kuusi ja puoli minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua.


Jori Lehterä kaatoi Jokerit viime hetkien osumalla – ratkaisu syntyi hanskan kautta MTV 19:23 15.09

Helsingin Jokerit kohtasi Pietarin SKA:n jääkiekon KHL:n sunnuntain ottelussa. Jokerit nousi kolmannessa erässä vielä hienosti tasoihin, mutta SKA niittasi 3-2 voittomaalin vain 32 sekuntia ennen ottelun päätöstä.


Jori Lehterä kaatoi Jokerit viime hetkien osumalla – ottelua oli jäljellä vain puoli minuuttia MTV 19:23 15.09

Helsingin Jokerit kohtasi Pietarin SKA:n jääkiekon KHL:n sunnuntain ottelussa. Jokerit nousi kolmannessa erässä vielä hienosti tasoihin, mutta SKA niittasi 3-2 voittomaalin vain 32 sekuntia ennen ottelun päätöstä.


Jokereille kova pettymys Pietarissa: Jori Lehterä ratkaisi viime hetkillä voiton SKA:lle yle 19:19 15.09

Jokerit nousi kolmannessa erässä tasoihin, mutta taipui lopulta SKA:n vieraana.


Jokerit vaihtaa maalivahtia huippuotteluun – Pietarin SKA tekee suomalaisittain muutoksen kokoonpanoon MTV 16:19 15.09

Jokerit ja SKA lähtevät molemmat tappio niskassaan kauden ensimmäiseen keskinäiseen kohtaamiseen. 


Jokerit on valmis järjestämään ison paukun Pietarissa - maalivahtivalinta ratkaisee paljon iltalehti 12:39 15.09

Sunnuntain kuumin kamppailu on KHL:n Läntisen konferenssin "paikallispeli" SKA Pietari-Jokerit. KHL:n suuriin voittajasuosikkeihin kuuluneen SKA Pietarin peli ei ole kulkenut kauden alussa seurajohdon tai fanien toiveiden mukaisesti. Joukkueella on vain kaksi suoraa voittoa viidestä ensimmäisestä pelistä. SKA:n skaalalla kyseessä on lähes katastrofi. Suomalaisenttereiden (Jori Lehterä, Joonas Kemppainen ja Jarno Koskiranta) varaan rakennetun joukkueen hyökkäyspelin on tökkinyt pahemman kerran; SKA on viidessä ottelussa tehnyt vain 13 maalia. Joukkue ei vaikuta rennolta ja on juuri nyt sopivan haavoittuvainen Jokereitakin vastaan.


Jokerit menetti kolmen maalin johtonsa ja taipui Torpedolle jatkoajalla yle 22:39 13.09

Torpedon tasoitusosuma syntyi varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla.


Jokereille karmea sulaminen Torpedon vieraana – kolmen maalin johto vaihtui jatkoaikatappioon iltasanomat 22:28 13.09

Helsingin Jokerit hävisi Torpedo Nizhni Novgorodille vieraissa jatkoajan jälkeen lukemin 6–5.


Jokereille harmillinen vierastappio - omat virheet kostautuivat jatkoaika.com 22:04 13.09

Helsingin Jokerit jatkoi vieraskiertuettaan Novgorodissa. Antti Niemen 42 torjuntaa ei riittänyt vieraiden voittoon. Ratkaisu nähtiin vasta jatkoajalla.


Narrit torpedoitiin täysin! Jokerien tukeva johto suli rumasti KHL:n vierasjäällä MTV 21:52 13.09

Jokerit hukkasi toisessa erässä kahdesti hallussaan olleen kolmen maalin johdon ja taipui 5-6-jatkoaikatappioon Torpedo Nizhni Novgorodin vieraana perjantain KHL-kierroksella.


Näkökulma: Ilves ja déjà vu - räjähdysmäinen Jokerit-ilmiö syttyi vastaavassa tilanteessa iltalehti 14:35 13.09

Liigan nuorin joukkue saattaa sytyttää vastaavan buumin kuin Jokerit 1990-luvulla, kirjoittaa Vesa Parviainen. Déjà vu eli entiselämys on vahva tunne siitä, että asia on tapahtunut ennenkin. Tällainen tunne orastaa mielessä, kun tutkailee alkavan SM-liigakauden asetelmia. Nykyisessä Ilveksessä on paljon samaa kuin Jokereissa vajaat kolme vuosikymmentä sitten, syksyllä 1991.


Jokereille kauden ensimmäinen vierasvoitto – Nicklas Jensen osui kahdesti jatkoaika.com 21:53 11.09

Helsingin Jokerit pelasi kauden ensimmäisen vierasottelunsa ja kaatoi nihkeän esityksen jälkeen Severstal Tšerepovetsin maalein 4-1. Tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensen teki ottelussa kaksi maalia.


Jensen tahditti Jokereita – MM-sankari Anttilalle avauspiste yle 21:45 11.09

Jokerit aloitti jääkiekkosarja KHL:ssä ensimmäisen vieraskiertueensa voitollisesti.


Jensen osui kahdesti ja Kalnins kesti - Jokerit voittoon vaisulla esityksellä iltalehti 21:42 11.09

Jokerit kaatoi Severstal Tsherepovetsin 4-1. Nicklas Jensen osui kahdesti, kun Jokerit haki vierasvoiton Severstalista maalein 4-1. Jensin iski ensimmäisessä erässä kiekonriistoa seuranneesta läpiajosta (1-0) ja toisen erän alkuun Henrik Haapalan nappisyötöstä (2-1).


Jensen tahditti Jokereille voiton vieraspeliavauksesta, MM-sankari Anttila sai avauspisteen iltasanomat 21:36 11.09

Jokerit voitti Severstal Tsherepovetsin 4–1.


Jokerit haki pisteet Severstalilta kauden ensimmäisessä vieraspelissä – tanskalaistähdeltä kaksi osumaa MTV 21:30 11.09

Helsingin Jokerit haki 4-1 voiton Severstal Tsherepovetsista kauden ensimmäisessä vierasottelussa. Jokereiden tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensen iski ottelussa kaksi osumaa.


Jatkaako Janis Kalnins Jokereiden maalilla? - "Antti Niemen pelatessa en löisi rahojani helsinkiläisten puolesta" iltalehti 10:20 11.09

Keskiviikon mielenkiintoisin KHL-ottelu on Severstalin ja Jokereiden kohtaaminen. Severstalin ja Jokereiden kohtaaminen on etukäteen melkoisen kääntämätön kortti, sillä molemmat joukkueet ovat kauden alkuun esittäneet varsin ailahtelevia otteita. Severstal aloitti sarjan mainioilla vierasotteluilla kovia Avtomobilistia, Magnitogorskia ja Omskia vastaan keräten noista peleistä kolme pistettä hyvillä esityksillä. Viimeksi joukkue oli kotonaan sitten taas täysin vailla mahdollisuuksia TsSKA Moskovaa vastaan. Periaatteessa TsSKA-esitys oli joukkueen "normaali". Hyviin alkuotteluihin kuuluu kuitenkin ainakin hieman reagoida nostamalla ajatusta Severstalin potentiaalista. Jokereiden kehityskäyrä on täysin päinvastainen. Kahden hutipelin jälkeen (ok, kovia vastustajia vastaan) Jokerit oli Riian Dinamoa vastaan kliinisen hyvä voittamalla 7-2. Kun tehotkin jakautuivat monelle pelaajalle, kuuluu Jokereita edelleen pitää samalla hyvällä tasolla kuin ennen kauttakin. Maalivahtikysymysmerkin kauden ensimmäiset pelit ovat Jokereiden ylle heittäneet. Janis Kalnins pelasi viimeksi Riikaa vastaan hyvin, mutta ykkösmaalivahdin statuksella oleva Antti Niemi ei kahdessa ensimmäisessä pelissä näyttänyt tälle tasolle riittävältä.


Sotkamon jokeritykki Roope Korhonen haluaa voittaa mestaruuden ja omistaa sen nuorimmalle lapselleen iltasanomat 02:00 11.09

Tärkein kannustus Superpesiksen finaalisarjaan tulee jälkikasvulta.


Jokerit pestasi jäätanssin maailmanmestarin juniorien luisteluvalmentajaksi iltasanomat 11:44 10.09

Jokerit hankki A-, B- ja C-nuorten luisteluvalmentajaksi Victor Kraatzin, joka saavutti vuonna 2003 jäätanssin maailmanmestaruuden.


esittävät kylmempää, mutta sen Mestarien liiga alkaa suomalaista osui tallipäälliköllä selvä mielipide – suosittu

Hot topics