Jokerit hankki Ruotsin MM-kisapelaajan - "Erinomainen lisä hyökkäykseemme" iltalehti 10:32 19.08

Jääkiekon KHL:ssä pelaava Jokerit on vahvistanut hyökkäystään ruotsalaisella John Normanilla. - Norman on monipuolinen, luisteluvoimainen ja työteliäs joukkuepelaaja, joka on kahdella viime kaudella pelannut myös Ruotsin maajoukkueessa. Hän on erinomainen lisä hyökkäykseemme, Jokerien GM Jari Kurri sanoi tiedotteessa. Kaudella 2012-13 Kärppiä kotimaan liigassa edustanut Norman, 26, kiekkoili viime sesongilla KHL:ssä Torpedo Nizhni Novgorodin paidassa. 50 runkosarjaottelussa ruotsalainen tehtaili pisteet 7+8=15. Pudotuspeleissä Normanin lavasta syntyi kaksi maalia ja yksi maalisyöttö.


John Norman Jokereiden hyökkäyskalustoon - "Monipuolinen ja työteliäs joukkuepelaaja" jatkoaika.com 10:31 19.08

Jokerit on tehnyt yksivuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä John Normanin kanssa.


Jokerit otti urakalla lukua Pietarissa SKA:n vieraana, Jormakan maali toi lohtua hs 22:11 17.08


Päivän veto- ja vakiovihje: Jokerien peliin underia iltalehti 12:50 17.08

Veikkaus tarjoaa Putshkov-turnauksen finaalissa (SKA Pietari-Jokerit) ottelun vähämaalisuudesta (alle 5,5 maalia) markkinoiden selvästi korkeinta (1,83) kerrointa. Kovan kertoimen ohella myös urheilulliset tekijät puoltavat nyt vähämaalisuuden kokeilemista. Ottelu on molemmille joukkueille kolmas neljään päivään, eikä kumpikaan osapuoli luultavasti halua vetää itseään aivan piippuun viikkoa ennen KHL:n alkua. Molemmat joukkueet ovat viime otteluissaan olleet muutenkin vähämaalisia. SKA Pietari on lisäksi hieman jopa heikentynyt hyökkäyskalustonsa osalta viime kaudesta Jevgeni Dadonovin ja Vadim Shipatshevin lähdettyä joukkueesta. Joukkue nojaakin tällä kaudella ehkä enemmän puolustuksensa vahvuuteen.


Jokerit avasi kautensa ennätysaikaisin jatkoaika.com 23:01 28.07

Ulkona ollut kesäsää ei hidastanut tahtia Jokereiden avatessa kautensa harjoitusottelulla kiinalaista Red Star Kunlunia vastaan. Olympialaisten takia poikkeuksellisen aikaisin alkanut KHL-kausi sai helsinkiläisittäin hieman mollivoittoisen startin Jokereiden hävittyä 3-2.


Jokerit avasi KHL-kautensa ennätysaikaisin jatkoaika.com 23:01 28.07

Ulkona ollut kesäsää ei hidastanut tahtia Jokereiden avatessa kautensa harjoitusottelulla kiinalaista Red Star Kunlunia vastaan. Olympialaisten takia poikkeuksellisen aikaisin alkanut KHL-kausi sai helsinkiläisittäin hieman mollivoittoisen startin Jokereiden hävittyä 3-2.


Virallinen vahvistus: Jokereiden ja floppihyökkääjän tiet eroavat iltalehti 15:36 13.07

Helsingin Jokerit tiedotti torstaina, että laitahyökkääjä Sakari Salmisen sopimus on purettu. Potkittu hyökkääjä jatkaa tiedotteen mukaan uraansa muualla. Salmisen visiitti Suomen KHL-joukkueessa oli epäonnistunut. Aiemmin urallaan tehopisteillä juhlinut taituri saalisti viime kaudella ainoastaan tehot 6+20=26.


Jokereihin lisää tanskalaisväriä - Nicklas Jensen vahvistamaan hyökkäystä jatkoaika.com 10:00 12.07

Helsingin Jokerit on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensenin kanssa.


Jokerit löysi taas pelaajan kiekkokääpiö Tanskasta – Nicklas Jensenillä 31 NHL-ottelua iltasanomat 09:32 12.07

Jokerit hankki tehoja takoneen tanskalaishyökkääjän.


Jokerit nappasi huippukauden pelanneen hyökkääjän - AHL:n maalipörssin kakkonen iltalehti 09:27 12.07

Jokerit vahvistuu Vancouver Canucksin entisellä ykkösvarauksella. Helsinkiläisseura ilmoitti keskiviikkona solmineensa yhden kauden mittaisen sopimuksen Nicklas Jensenin kanssa. 24-vuotiaan tanskalaishyökkääjän sopimus sisältää option kaudesta 2018-19.


Jokerit avaa juhlakautensa vierasottelulla Minskissä iltasanomat 14:16 11.07

Jokerit avaa KHL-kauden Valko-Venäjällä.


Jokerit hankki NHL:ssä meritoituneen tehopuolustajan iltalehti 13:03 08.07

Jääkiekkoliiga KHL:ssä pelaava Jokerit vahvistaa puolustustaan. Se teki sopimuksen ensi kaudesta amerikkalaispuolustaja Matt Gilroyn kanssa. Gilroy, 32, on pelannut kaksi viime kautta moskovalaisessa Spartakissa. Hän teki viime kaudella runkosarjassa 7+31=38 pistettä ja oli puolustajien KHL-pörssissä toinen Magnitogorskin Chris Leen jälkeen. Ennen Venäjälle tuloaan Gilroy pelasi kuusi kautta NHL:ssä, jossa hän kiekkoili New York Rangersissä, Tampa Bayssä, Ottawassa ja Floridassa. Hänelle kertyi 225 NHL-ottelua.


Gilroy Jokerien puolustukseen - "On kuulunut KHL:n parhaimmistoon kolmen viime kauden ajan" jatkoaika.com 12:49 08.07

Jokerit hankki puolustukseensa 32-vuotiaan Matt Gilroyn, joka on KHL-uransa aikana tehnyt tehokasta jälkeä.


Leijonien luottopakki jättää Jokerit - uusi osoite löytyi Ruotsista iltalehti 19:11 07.07

Jokerien alakerrassa viimeiset kolme vuotta luutinut Topi Jaakola jatkaa uraansa Ruotsissa. 33-vuotias konkaripakki on solminut HV71:n kanssa yhden vuoden sopimuksen. - Topista saamme kahden suunnan puolustajan, jolla on paljon kokemusta kovatasoisista peleistä. Hänellä on hyviä ominaisuuksia sekä hyökkäys- että puolustuspäässä ja kiekollisessa pelissä, HV71:n urheilutoimenjohtaja Johan Hult kertoo seuran verkkosivuilla.


Taitohyökkääjä sai lähtöpassit Jokereista iltasanomat 09:45 07.07

Jokerit purki sopimuksen Sakari Salmisen kanssa.


Lehdet: Jokereissa flopannut Leijonien hyökkääjä sai lähteä iltalehti 16:55 06.07

Verkkolehti Jatkoaika ja Satakunnan Kansa uutisoivat, että Helsingin Jokerit on purkanut sopimuksen hyökkääjä Sakari Salmisen kanssa. Taitava laitahyökkääjä siirtyi Jokereihin viime kaudeksi, mutta ei pystynyt lunastamaan häneen kohdistettuja odotuksia. Pisteiden tekoon tottunut Salminen summasi KHL:n runkosarjan 56 ottelussa ainoastaan tehot 6+20=26.


Lupaava Tolvanen tarttui Jokereiden haaviin - "Nuori hyökkääjä, jolla valtaisa määrä potentiaalia" jatkoaika.com 14:37 05.07

Helsingin Jokerit vahvistaa rivejään kovaa jälkeä Pohjois-Amerikan juniorisarjoissa takoneella hyökkääjälupaus Eeli Tolvasella.


Jokerit nappasi NHL:ään ykköskierroksella varatun suomalaislupauksen iltalehti 11:45 05.07

Hyökkääjä Eeli Tolvanen, 18, pelaa tulevalla kaudella KHL:ää Helsingin Jokereissa. Helsinkiläisseura tiedotti keskiviikkona tehneensä ensi kautta koskevan sopimuksen huippulupaavan laitahyökkääjän kanssa. Sopimus sisältää option myös seuraavasta kaudesta. Tolvanen oli mukana tämän kesän NHL:n varaustilaisuudessa. Hänet varattiin ensimmäisen kierroksen toiseksi viimeisenä pelaajana, kun Nashville Predators varasi nuorukaisen numerolla 30.


Ykköskierroksella NHL:ään varattu Pikkuleijonien maalitykki siirtyy Jokereihin – Jari Kurri ylistää iltasanomat 11:43 05.07

Jokerit on solminut sopimuksen 18-vuotiaan Eeli Tolvasen kanssa.


Kuvat: Jokerit-pomo onki ison kalan julkisuustempaukseen - Diego Maradona kaukalossa! iltalehti 07:45 04.07

Jokerien hallituksen jäsen Roman Rotenberg pääsi isännöimään Diego Maradonaa Pietarissa. Jalkapallolegenda oli Venäjällä seuraamassa MM-esiturnausta, mutta pääsi tutustumaan myös jääkiekkoon. Rotenberg esitteli Maradonalle Pietarin SKA:n tiloja ja toimintaa.


Uutiset