Jokereiden Jalonen: ”Yksi erä ei riitä” jatkoaika.com 22:00 18.12

Helsingin Jokerit palasi maaottelutauolta hurjalla tahdilla ja dominoi avauserää. Lukuisista paikoistaan huolimatta isännät eivät onnistuneet tekemään kuin kaksi maalia. Vierasjoukkue tuli kuitenkin peliin mukaaan ja rynni päätöserässä ohi. Jokerit nousi vielä lopussa tasoihin ja kuittasi pelin lopulta rangaistuslaukauksilla. Jokerileiristä kantautui myös huonoja uutisia, sillä Antti Pihlströmin vamma vaatii leikkaushoitoa.


Järkyttävä takaisku Leijonille - Antti Pihlströmin olympiaunelma murskaksi iltalehti 21:54 18.12

Jokerit ja Suomen olympialeijonat menettävät valtavan palasen hyökkäysketjuistaan. Voimahyökkääjä Antti Pihlström loukkaantui Moskovan EHT-turnauksen päätösottelussa Venäjää vastaan. Pihlström tutkittiin tarkemmin tänään Helsingissä. Tutkimuksissa selvisi pahin mahdollinen: hyökkääjä ei ehdi kuntoutua olympialaisiin. - Pihlströmin tilanne on hyvin huono. Ranne leikataan huomenna. Jos kaikki menee nappiin, hän voi pelata kolmen kuukauden päästä, Jokerien päävalmentaja Jukka Jalonen vahvisti Jokerit-Lada-ottelun jälkeen.


Kommentti: Jokerien alkukauden kuva – valtava huuma sekä iso väsy ja tuska iltasanomat 21:51 18.12

Jokerit on syyskaudella näyttänyt kahdet, täysin erinäköiset kasvot, kirjoittaa Petri Seppä.


Jokerit kaatoi Ladan – tappioputki KHL:ssä katkesi iltasanomat 21:31 18.12

Jokerit katkaisi neljän ottelun tappioputkensa.


Päätöserässä koomaan vaipunut Jokerit antoi kovan tasoituksen puolityhjillä renkailla pitkään kulkeneelle Ladalle iltalehti 21:29 18.12

Jokerit leikitteli pelin alussa. Lada Togliatti kiitti ja nousi kolmannessa erässä johtoon vain hävitäkseen voittolaukauskisan jälkeen 3-4. Jokerit antoi KHL:n itäisen konferenssin ja koko liigankin häntäpäähän kuuluvalle Ladalle rutkasti tasoitusta, sillä helsinkiläiset pelasivat ilman avainpelaajiaan Eeli Tolvasta, Antti Pihlströmiä, Marko Anttilaa ja Mika Niemeä. 18-vuotias Tolvanen on sensaatiomaisesti KHL:n viidenneksi paras maalintekijä ja Jokerien paras pistemies. Pihlström, Niemi ja Anttila ovat muodostaneet Jokereissa olympiakisatason ketjun, joka pelasi yhdessä myös Leijonissa Karjala-turnauksessa.


Jokereille kauden ensimmäinen rankkarivoitto – kapteenin tasoitusmaali viimeisellä minuutilla pelasti MTV 21:25 18.12

Jokerit otti 4-3-voiton Lada Toljattista rangaistuslaukauskilpailun jälkeen KHL-liigan ottelussa maanantaina.


Tanskalaishyökkääjät ovat nopeita - Jokerit teki KHL-ennätyksensä iltalehti 19:05 18.12

Jokerit ei aikaillut ottelussa Lada Togliattia vastaan. Jokerien ensimmäinen kotiottelu maajoukkuetauon jälkeen ei ehtinyt vanhentua kuin 14 sekuntia, kun kiekko oli ensimmäisen kerran Ladan maalissa. Puolustaja Rasmus Rissanen laukoi siniviivalta, Ladan maalivahti Anton Krasotkin torjui eteensä ja Nicklas Jensen täräytti paluukiekon maaliin.


Salama-alku! – Jokerit johtoon KHL-historiansa nopeimmalla osumalla MTV 19:02 18.12

Jokerit siirtyi Lada Toljattia vastaan johtoon vain 14 sekunnin pelin jälkeen ja johtaa ottelua 2-0 ensimmäisen erän jälkeen.


Antti Pihlström loukkaantui maaottelussa - jatkotutkimukset tänään Helsingissä iltalehti 13:34 18.12

Antti Pihlström loukkaantui sunnuntaisen maaottelun loppuhetkillä. Jokerit kertoo tiedotteessaan, että Pihlström suuntaa tänään jatkotutkimuksiin, jossa sairasloman pituuden aika selviää. Varmuudella kokenut hyökkääjä on kuitenkin sivussa tämän illan ottelusta, jossa Jokerit kohtaa Lada Togliattin.


Pihlström loukkaantui Venäjä-pelin loppuhetkillä, tänään tutkimuksissa – katso Jokereiden kokoonpano MTV 13:06 18.12

Antti Pihlström loukkaantui leijonakomennuksellaan ottelussa Venäjää vastaan. Hän ei ole kokoonpanossa, kun Jokerit pelaa maanantaina Lada Toljattia vastaan.


Jokereille mahtava joululahja: pistetykki palaa kaukaloon oltuaan kuukauden loukkaantuneena MTV 10:11 18.12

Jokerit sai ennenaikaisen joululahjan, kun pistetykki Brian O'Neill palaa tositoimiin oltuaan kuukauden sivussa. O'Neill on kokoonpanossa maanantaina Jokereiden isännöidessä Lada Toljattia.


Jokerit saa O'Neillin takaisin - palaa reippaasti etuajassa iltalehti 09:45 18.12

Brian O'Neill palaa tositoimiin jo tänään. O'Neill on mukana, kun Jokerit kohtaa kotonaan Lada Toljatin. Yhdysvaltalainen kertoo viilettäneensä joukkueen jääharjoituksissa läpi viime viikon.


Zapolski Jokerien maalilla kaksi seuraavaakin kautta jatkoaika.com 12:30 17.12

Jokerit on tehnyt jatkosopimuksen maalivahti Ryan Zapolskin kanssa.


Hurja ehdotus: Yhdistetään Suomen ja Ruotsin jääkiekkoliigat – Jokerit-pomo tukee MTV 18:25 14.12

Miltä kuulostaisi Suomen ja Ruotsin yhteinen jääkiekkoliiga? Ehdotuksen heittää ilmaan vahvaa eurooppalaista liigaa hamuava Kansainvälisen jääkiekkoliiton puheenjohtaja Rene Fasel.


Jokerit julkisti ensi kauden valmennustiiminsä - Raipe jatkaa iltalehti 11:55 12.12

Jokereita luotsaa ensi kaudella Lauri Marjamäki. Leijonista Jokereihin vaihtava Marjamäki on päättänyt jatkaa samalla valmennustiimillä kuin nykyinen valmentaja Jukka Jalonen. Jokerit tiedotti tiistaina, että Raimo Helminen, Mika Saarinen, Markus Ketterer, Janne Hietaniemi ja Hero Mali jatkavat joukkueessa myös ensi kaudella. …


Helminen Marjamäen apurina – Jokerien ensi kauden valmennustiimi nimetty MTV 11:25 12.12

KHL-seura Helsingin Jokerit on nimennyt ensi kauden valmennustiiminsä. Päävalmentaja Lauri Marjamäen tiimissä työskentelevät Raimo Helminen, Mika Saarinen, Markus Ketterer, Janne Hietaniemi ja Hero Mali. 


Raimo Helminen ja Jokerit solmivat jatkosopimuksen iltasanomat 11:04 12.12

Raimo Helminen jatkaa valmennusuraansa Lauri Marjamäen tiimissä.


Jokerit menettää ykköstykkinsä pitkäksi aikaa – KHL-ennätystä sivunnut Eeli Tolvanen lähtee Yhdysvaltoihin iltasanomat 22:15 11.12

Jokerien sensaationuorukainen lähtee valmistautumaan alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin.


Jokereille taas tappio, Eeli Tolvaselle ennätys uusisuomi 20:26 11.12

Jokerit hävisi lyhyen vieraskiertueensa molemmat ottelut. Lauantain Torpedo-tappion jälkeen Jokerit suuntasi Magnitogorskiin, jossa hävisi paikalliselle Metallurgille rankkarikisan jälkeen 1-2.


Uutiset