Sortumisvaarassa Espoossa olleen talon asukkaiden piina jatkuu: talo ei voi enää sortua, mutta huoli ei ole ohi iltalehti 13:50 20.04

Espoossa sijaitseva omakotitalo on ollut kuilun reunalla viime syksystä saakka. Monttu on kuitenkin paalutettu, joten talo ei ole enää vaarassa romahtaa. Espoon Nöykkiössä sijaitsevan omakotitalon asukkaiden piina on kestänyt jo puolen vuoden ajan - eikä loppua näy. Talossa asuva perhe havahtui syyskuun loppupuolella eräänä aamuna suureen säikähdykseen. Tontin savinen maa oli valunut yön aikana alas viereiselle työmaalle, jättäen talon kuilun reunalle. Työmaa sijaitsi naapuritontilla, jonne oltiin rakentamassa kahta paritaloa ja omakotitaloa. Omistajan mukaan rakennusvalvontaan otettiin useasti yhteyttä jo ennen kuin rakentaminen ja kaivaminen alkoivat.


Ismo Leikola löysi miestenvessasta oudon yksityiskohdan: ”Joku oikeasti ajatteli, että tämä on hyvä idea” iltalehti 12:59 20.04

Koomikko Ismo Leikola ihmetteli miestenvessan sisustusta. Koomikko Ismo Leikolan tyyliin kuuluu stand up -esityksissä havainnoida maailmasta löytyviä outouksia. Periaate näkyy myös koomikon Instagram-tilillä, jonne hän aika ajoin päivittää havaintojaan. Nyt Ismo Leikola hämmästelee outoa yksityiskohtaa, jonka hän löysi miestenvessasta. WC-tilan pisuaarit oli nimittäin aseteltu hämmentävän lähelle toisiaan. Leikola miettiikin kuvatekstissä, voisiko kaksi miestä edes käväistä asioimassa vierekkäisillä pisuaareilla.


The Rasmus heittää yksityiskeikan – ISTV näyttää suorana! iltasanomat 12:17 20.04

ISTV näyttää tiistaina 24.4.2018 suorana lähetyksenä The Rasmuksen keikan, jonne ei ole lippuja myytävänä.


Yhdysvaltojen lentoturma hyvin poikkeuksellinen – Lentäjäkonkarit: "Kun sattuu näin, meidän tulee osata toimia" MTV 10:49 20.04

Yhdysvalloissa sattui hiljattain järkyttävä lento-onnettomuus. Lentokoneen moottori "kuoriutui" ilmassa ja koneesta hajonneet osat iskeytyivät lentokoneen runkoa vasten aiheuttaen yhden ikkunan rikkoutumisen. Ilmailualan ammattilaisten mukaan onnettomuus oli hyvin poikkeuksellinen.


Tänään tv:ssä: Ihmis-Ken kertoo övereistä kauneusleikkauksistaan - genitaalialueet ainoat, joihin ei ole kajottu iltalehti 08:10 19.04

Tänään televisiossa nähtävässä vuonna 2016 julkaistussa brittidokumentissa seurataan miehiä, joille oma ulkonäkö on muodostunut pakkomielteeksi. Dokumentin miehet viettävät peilin edessä tuntikausia ja pähkäilevät ulkonäkönsä hiomista huippuunsa. Sosiaalisen median superjulkkikseksi noussut, muovisen nukkemaiseksi ulkonäkönsä leikkauksilla ja täyteaineilla muokannut Ihmis-Ken, eli Rodrigo Alvares, 32, on mukana kertomassa muodonmuutoksestaan. Hänellä on takanaan yli neljäkymmentä kauneusleikkausta. 90 prosenttia hänen kehostaan on muokattu plastiikkakirurgian avulla. Mies toteaakin dokumentissa, että hänen genitaalialueensa ovat ainoat paikat, jonne kirurgin veitsi ei ole koskenut. Kasvojaan mies on muuttanut radikaalisti siitä lähtien, kun hänen nenänsä leikattiin 19-vuotiaana. Hänen kulmakarvojaan ja silmäluomiaan on kohotettu, korvien asentoa on muokattu ja posket ja leukalinja on muotoiltu uudelleen. Miehen tukka koostuu istutetuista hiuksista ja pyykkilautavatsaa varten ei ole tarvinnut treenata. Miehen vatsa- ja rintalihakset ovat täysin keinotekoiset.


Sortumisvaarassa Espoossa olleen talon asukkaiden piina jatkuu: Vieressä ammottavalle montulle ei ole tehty juuri mitään - ”Jätetty herran haltuun” iltalehti 07:00 19.04

Espoossa sijaitseva omakotitalo on ollut kuilun reunalla viime syksystä saakka. Sovittuja korjaustöitä ei asukkaan mukaan ole tehty. Espoon kaupungin mukaan asia ei kuulu heille. Espoon Nöykkiössä sijaitsevan omakotitalon asukkaiden piina on kestänyt jo puolen vuoden ajan - eikä loppua näy. Talossa asuva perhe havahtui syyskuun loppupuolella eräänä aamuna suureen säikähdykseen. Tontin savinen maa oli valunut yön aikana alas viereiselle työmaalle, jättäen talon kuilun reunalle. Työmaa sijaitsi naapuritontilla, jonne oltiin rakentamassa kahta paritaloa ja omakotitaloa. Omistajan mukaan rakennusvalvontaan otettiin useasti yhteyttä jo ennen kuin rakentaminen ja kaivaminen alkoivat.


3-vuotias ampui raskaana olevaa äitiään parkkipaikalla USA:ssa iltalehti 22:12 18.04

Pikkutyttö sai ladatun aseen käsiinsä autossa, jonne isä oli sen jättänyt. Poliisi raportoi kolmevuotiaan tytön ampuneen tuliaseella raskaana olevaa äitiään pysäköintialueella Merrillvillessä, Indianan osavaltiossa Yhdysvalloissa. Autossa oli äiti Shaneque Thomas ja hänen kaksi lastaan. Äiti haavoittui ampumisessa. Poliisi hälytettiin paikalle kello neljän aikaan tiistai-iltapäivällä paikallista aikaa.


Metrolla kulkija huomasi jäihin vajonneen - merivartioston mukaan jäälle ei ole enää mitään asiaa iltalehti 17:31 17.04

Kevätjäille menijät aiheuttivat kiireen merivartiostolle. Suomenlahden merivartiostolla oli viikon 15 aikana yhteensä 11 meripelastus-, avustus- ja virka-aputehtävää. Merivartioasemat raportoivat viime viikon olleen kiireinen ajankohtaan nähden. Merivartioston tietoon tuli useita jäihin putoamisia Suomenlahden merialueella, mutta vakavilta tapaturmilta vältyttiin.


Kaksi naista pahoinpideltiin Helsingissä – lyötiin useita kertoja jousipatukalla huoltoasemalla MTV 14:15 16.04

Pahoinpitely tapahtui Helsingin Käpylässä sijaitsevalla huoltoasemalla, jonne tapaaminen oli sovittu ennakkoon.


Keni Karalahti siirtyy Jukureista Pelicansiin – Jonne Jantunen jatkaa Lahdessa iltasanomat 13:01 16.04

Jantusen sopimuksessa on optio kaudesta 2019–20.


Pelicans-puolustukseen uusi kasvo Jukureista - Karalahti matkaa Lahteen jatkoaika.com 12:56 16.04

Lahden Pelicans on tehnyt sopimuksen puolustaja Keni Karalahden kanssa. Hyökkäykseensä lahtelaisryhmä kiinnitti puolestaan jatkosopimuksella Jonne Jantusen.


Pelicansissa ensi kaudella kaksi legendaarista kiekkonimeä: Karalahti Mikkelistä Lahteen, Jantuselle jatkosopimus iltalehti 12:42 16.04

Pelicansin nutussa viilettää ensi kauden liigakaukaloissa kaksi nimeä, jotka ovat Suomi-kiekon lähihistoriasta enemmän kuin tuttuja. Lahden Pelicans tiedottaa tehneensä sopimukset puolustaja Keni Karalahden ja hyökkääjä Jonne Jantusen kanssa. Karalahden sopimus kattaa ensi kauden, Jantusen sopimuksessa on optio myös jatkosta.


Vähemmän tunnetut Jantunen ja Karalahti sopimukseen Pelicansin kanssa MTV 12:18 16.04

SM-liigaseura Lahden Pelicans on tehnyt ensi kaudesta pelaajasopimukset hyökkääjä Jonne Jantusen ja puolustaja Keni Karalahden kanssa. Jantusen sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2019–2020.


Käsittämätöntä tohelointia! F1-talli paljasti syyn nololle kolarille - ”varsinainen häpeä” iltalehti 21:51 15.04

Kiinan F1-osakilpailun erikoisinta antia oli Toro Rosso -kuskien keskinäinen kolarointi. Kun 30 kierrosta oli ajettu, Red Bullin farmitallin miehet Pierre Gasly ja Brendon Hartley törmäsivät tiukassa mutkassa toisiinsa. Gasly sai kolarista 10 sekunnin aikasakon, mutta olisi muutoinkin jäänyt MM-pisteiden ulkopuolelle. Ranskalainen sijoittui 18:nneksi, Hartley joutui keskeyttämään hajonneen vaihdelaatikon takia. Toro Rosson kuljettajat ja tallipäällikkö Franz Tost kertoivat oudon törmäilyn taustat tallin verkkosivuilla. Gaslyn suusta kuului totuus kaikessa hämmentävyydessään: kyseessä oli hämmästyttävällä tavalla väärin ymmärretty tallimääräys.


Videot: Britannia ja Ranska saattoivat toteuttaa iskut lentämättä Syyrian ilmatilassa – ohjusten kantama jopa 400 kilometriä MTV 15:26 14.04

Britannia, Ranska ja Yhdysvallat toteuttivat yhdessä ohjusiskun Syyrian hallituksen armeijan kohteisiin perjantain ja lauantain välisenä yönä. Maat ovat tarjonneet vaihtelevasti tietoa siitä, millaisella sotilasvarustuksella ne osallistuivat operaatioon.


Nyt on hengenvaarallista kävellä jäällä: Sivulliset pelastivat kaksi ihmistä hyytävästä vedestä Pyhtäällä - pelastuslaitos vaatii varovaisuutta iltalehti 14:24 13.04

Kaksi ihmistä vajosi heikkoihin jäihin perjantaina iltapäivällä Pyhtäällä. Tilanteen havainneet sivulliset saivat nostettua jäihin vajonneen miehen ja naisen veneeseensä ja tuotua heidät rantaan. Sieltä heidät toimitettiin ensihoitajien huomaan. - Kaksi jäihin vajonnutta henkilöä pelastettiin ansiokkaiden sivullisten toimesta Pyhtäällä. Kylmettyneet henkilöt toimitettiin jatkohoitoon. Jäät ovat heikkoja myös sisälahdissa, Merivartiostosta kerrotaan.


Nainen ja kaksi koiraa putosivat jäihin Eurassa - ohikulkija kuuli avunhuudot iltalehti 20:00 11.04

Kaikki selvisivät hengissä ohikulkijan ja pelastuslaitoksen ripeän toiminnan ansiosta. Nainen ja kaksi koiraa vajosivat jäihin keskiviikkona iltapäivällä Eurassa Pyhäjärven pohjoispuolella. Ohikulkija kuuli naisen avunhuudot ja soitti hätäkeskukseen. Koska jäihin vajonneet olivat noin 50 metriä rannasta, pintapelastajat saivat naisen nopeasti rantaan ja ensihoidon tarkistettavaksi. Nainen oli tajuissaan ja hänet kuljetettiin sairaalaan.


Israelin Mossadia juhlasuihkun väliin – sankariksi Australiassa silmät lautasina vanhempien tappioasemasta voittoon - tilaa uusille päättäjille” tulevat eduskuntavaalit - vielä keskittyvät Ykkösaamussa ”Äänestän edelleen yksisarvinen videoi ”Toiminta on vakaalla

Uutiset