Marit Björgenille kaikkien aikojen tili tyrkylle – tuskin tyytyy vain siihen: ”Ei tarvitse vetää metriäkään Therese Johaugia vastaan”

iltalehti 18:35 27.05

Asiantuntija Toni Roponen povaa, että paluun laduille tekevä Marit Björgen nähdään myös maailmancupissa. Pitkillä matkoilla on tarjolla miljoonaa dollaria, mutta raha tuskin vaikutti paluupäätökseen. Pitkien matkojen hiihtosarjassa Visma Ski Classicsissa on ensi kaudella tarjolla ennätysmäisesti miljoona dollaria, noin 910 000 euroa, jos sama urheilija voittaa kaikki Grand Slam -kilpailut: Vasaloppetin, Marcialongan, Jizerskan ja Birkebeinerrennetin. – Marit Björgenin ei tarvitse rahan tai gloorian vuoksi hiihtää yhtään kilpailua. Hän on tienannut ja tienaa yhä niin hyvin, että raha ei ole houkutin. Hän kaipaa tavoitteellisuutta ja elämyksiä, joita ei työelämästä saa, sanoo Iltalehden asiantuntija Toni Roponen.


Sami Jauhojärvi yllättyi Marit Björgenin ratkaisusta – kiinnitti huomiota tärkeään asiaan paluupäätöksessä: "Näköjään kaihertanut sen verran"

yle 15:38 27.05

Yle Urheilun asiantuntija Sami Jauhojärvi näkee, että laduille palaava Marit Björgen voi voittaa Vasaloppetin, mutta ilmassa leijuu myös uhkakuvia.


Therese Johaug harkitsee asettumista viivalle Marit Björgenin kanssa – perinteikäs kilpasarja tarjoaa hirmuhiihtäjille muhkeaa kannustinta: "Se on ennätyksellisen suuri"

MTV 13:10 27.05

Ski Classics -maratonhiihtosarjassa on ensi kaudella tarjolla ennätyksellisen suuri palkintopotti. Sarjan huomioarvo nousee ensi kaudella merkittävästi, kun historian menestynein talviolympiaurheilija Marit Björgen on mukana ainakin joissain osakilpailuissa.


Nyt jysähti: Marit Björgen, 40, tekee paluun kilpaladuille

iltalehti 22:26 26.05

Marit Björgen nähdään ensi talvena jälleen kilpaladuilla. Marit Björgen lopetti upean hiihtouransa vuonna 2018, mutta nyt nainen on tekemässä paluun kilpahiihdon pariin. – Olen ollut poissa pelistä jo kaksi vuotta ja kaivannut tietyn tavoitteen saavuttamista, Björgen perusteli paluutaan NRK: lle.


Marit Björgen jysäytti uutispommin! Kaiken voittanut norjalaislegenda tekee paluun – Therese Johaug kommentoi välittömästi

iltasanomat 21:49 26.05

Marit Björgen, 40, kertoi Norjan yleisradioyhtiö NRK:lle palaavansa kilpaladuille.


Marit Björgen jysäytti uutispommin! Kaiken voittanut norjalaislegenda tekee paluun – Therese Johaug antoi terveisensä

iltasanomat 21:44 26.05

Marit Björgen, 40, kertoi Norjan yleisradioyhtiö NRK:lle palaavansa kilpaladuille.


Marit Björgen jysäytti uutispommin! Kaiken voittanut norjalaislegenda palaa kilpaladuille

iltasanomat 21:08 26.05

Marit Björgen, 40, kertoi Norjan yleisradioyhtiö NRK:lle palaavansa kilpaladuille.


Marit Björgen, 40, palaa kilpaladuille – raaka tavoite heti ensi talvelle

MTV 20:50 26.05

Norjan yleisradioyhtiö NRK kertoo maastohiihdon 8-kertaisen olympiavoittajan ja 18-kertaisen maailmanmestarin Marit Björgenin palaavan kilpaladuille.


Kaikkien aikojen talviurheilija Marit Björgen jysäytti yllätyksen – palaa hiihtoladuille: "Olen kaivannut tiettyä tavoitetta"

yle 20:29 26.05

Norjalainen hiihdon supertähti Marit Björgen palaa hiihtoladuilla maratonmatkoille keskittyen erityisesti Vasaloppetiin.


Marit Björgen jysäytti yllätyksen –palaa hiihtoladuille: "Olen kaivannut tiettyä tavoitetta"

yle 20:29 26.05

Norjalainen hiihdon supertähti Marit Björgen palaa hiihtoladuilla maratonmatkoille ja keskittyy erityisesti Vasaloppettiiin.


90 Päivää morsiamena -tähti vapautui vankilasta – aikoo jatkaa huumekauppiaana

stara 18:40 23.05

Suosittu 90 Päivää morsiamena -sarjassa esiintynyt Jorge Nava on vapautunut


Viihdelehti Stara.fi

stara 18:40 23.05

Suosittu 90 Päivää morsiamena -sarjassa esiintynyt Jorge Nava on vapautunut


Supertähden vaimo vihasi uutta kotikaupunkiaan – ManU-legendalta jäätävä vastapallo: ”Pelasi kuin viemäri”

iltalehti 12:05 09.05

Gary Neville tyrmäsi Angel Di Marían ja tämän vaimon Jorgelina Cardoson väitteet Englannista. – Ihmiset olivat kaikki laihoja, sieviä, outoja. Kun siellä kävelee, ei tiedä aikovatko he tappaa sinut vai eivät. Ruoka oli kuvottavaa. Tytöt käyttivät niin paljon meikkiä, että he näyttivät nukeilta. Ángel Di Marían vaimo Jorgelina Cardoso ei totisesti pitänyt Englannista.


Brasilian maailmanmestarijoukkueen luottohahmo Jorginho kuoli koronavirukseen

MTV 11:33 08.05

Brasilialaishieroja Jorge Luiz Domingos on kuollut koronaviruksen seurauksena, Brasilian jalkapalloliitto tiedottaa. 68-vuotiaana menehtynyt Jorginho oli voittamassa urallaan muun muassa jalkapallon maailmanmestaruutta Brasilian 2002.


Erikoinen sanasota: ex-ManU-tähden vaimo nimitti Englantia paskaloukoksi – seuralegenda tylyttää: ”Hän oli kuin viemäri”

MTV 14:59 07.05

Tänä päivänä ranskalaista suurseuraa PSG:tä edustavan Angel Di Marian perheestä kuului kummia aiemmin tällä viikolla. Di Marian vaimo Jorgelina Cardoso antoi palaa ajasta, jolloin he majailivat Englannin Manchesterissa. Nyt kommentit ovat käynnistäneet sanasodan.


Jättisiirrolla Manchester Unitediin siirtyneen tähtipelaajan vaimo haukkui Englannin maanrakoon – "Se oli kamala paskaloukko"

MTV 15:51 06.05

Tätä nykyä PSG:ssä pelaavan tähtipelaaja Angel Di Marian vaimo Jorgelina Cardoso on avannut sanaisen arkkunsa pariskunnan vaiheista, kun he asuivat Englannissa.


"Voit juopotella ja mennä yökerhoihin, turvaan selustasi" – Valioliiga-tähti sai odottamatonta tukea lainapestillään Espanjassa

MTV 21:26 05.05

Useissa jalkapallon huippuseuroissa pelannut Samir Nasri on paljastanut saaneensa erityisvapauksia Sevillassa Jorge Sampaolin alaisuudessa. 


"Voit juopotella ja mennä yökerhoihin, turvaan selustasi" – Valioliiga-tähti sai odottamattomanta tukea lainapestillään Espanjassa

MTV 21:26 05.05

Useissa jalkapallon huippuseuroissa pelannut Samir Nasri on paljastanut saaneensa erityisvapauksia Sevillassa Jorge Sampaolin alaisuudessa. 


Maailmanmestari lopettaa uransa ja vannoi, ettei tee Marit Björgenin temppua - Kaisa Mäkäräinen reagoi heti

iltalehti 22:03 23.04

Tshekin Veronika Vitkova kertoo lopettavansa ampumahiihtouransa. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. Samalla myös raskaudestaan kertonut Vitkova sanoo haluavansa pyhittää jatkossa aikaansa perhe-elämälle. Viestissään tshekki vannoi, ettei aio tehdä kuten esimerkiksi Norjan hiihtohuippu Marit Björgen, joka palasi mammaloman jälkeen takaisin ladulle.


Tätä on hiihtohulluus: Auklandin veljekset hiihtivät norjalaiskollegansa kanssa tajuttoman matkan 32 tunnissa – legendalta välitön varoitus

MTV 17:20 31.03

Auklandin veljekset Anders ja Jörgen antoivat viikonloppuna norjalaiskollegansa Joar Thelen kanssa kunnioitettavan osoituksen hiihtohulluudesta. Kolmikko nimittäin tempaisi peräti 516 kilometrin mittaisen hiihtolenkin 32 tunnissa.


Hot topics